Pascale Rousseau

autor

Slovesa od A do Z - Francouzština


Dvoubarevné tabulky s časováním nejpoužívanějších sloves – stálý a užitečný pomocník pro úplné začátečníky i velmi pokročilé, kteří potřebují rychle vyhledat správný tvar daného slovesa. Vybrané vzory (s českými ekvivalenty) podávají přehled všech tvarů, tvary nepravidelné jsou vždy zvýrazněny barevně. Koncovky rozlišující slovesné třídy pravidelných sloves jsou zdůrazněny tučně. Pozornost je věnována pravopisným zvláštnostem, na konci příručky naleznete abecední seznam sloves s odkazem na vzor časování, údajem o předložkových vazbách apod. Vaší snadné orientaci poslouží také slovníček mluvnických termínů.
Vypredané
6,00 € 6,32 €

PONS Nyelvtanfolyam kezdőknek: Francia (1 könyv + 4 audio CD)


A könyvet kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk: negyven leckén át lépésről lépésre, fejezetről fejezetre tanulhat franciául, és betekinthet a francia mindennapokba is. A tanultak megszilárdítását ismétlő fejezetek és típusfeladatok segítik. A könyv biztos alapot ad a további tanuláshoz.-fordulatos folytatásos történet -szavak és kifejezések -változatos feladatok és gyakorlatok -tanácsok és tippek a hatékony tanuláshoz -országismereti tudnivalók és érdekességek -40 lecke 8 ismétlő fejezettel -több mint 400 gyakorlat
Vypredané
10,45 € 11,00 €

PONS Igetáblázatok: Francia


A PONS francia Igetáblázatok könnyen áttekinthető ragozási táblázatot kínál 74 szabályosan és rendhagyóan ragozódó igéhez, egy visszaható igéhez és a szenvedő alakokhoz. A ragozási mintákkal egy pillanat alatt megtalálhatja az ige összes alakját, beleértve az összetett alakokat is. A sajátosságokra színes kiemelések és fontos szabályok hívják fel figyelmét.
Vypredané
6,43 € 6,77 €