Michel Roux

autor

Tésztavarázs


Ez a könyv áttöri a mítoszt, miszerint a tésztakészítés bonyolult, sokszor a képzett szakácsok számára is megoldhatatlan feladatot jelent. Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben, amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbb módon mutat be, és emellett több inspiráló, eredeti receptet is. A csúcs séf, Michel Roux tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott, és több mit 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészítés terén.
U dodávateľa
9,50 € 10,00 €

The French Kitchen


French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, traditional family cooking has always been at the heart of the French kitchen and lifestyle. With its delicious dishes and exquisite ingredients as diverse as the regions from which they come, heritage cooking and family values from provincial France have stood the test of time. In this book Michel Roux Jr, star of the BBC's MASTERCHEF and owner of the two-Michelin star Le Gavroche in London, explores the heritage of his native French cuisine - from the rustic to the haute. With classic recipes using delicious ingredients, Michel Roux Jr will help you bring provincial French cooking into your kitchen and helps you to recreate the 'je ne sais quoi' that only French cuisine can embody.
Vypredané
27,54 € 28,99 €

Vůně francouzské kuchyně


Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech
U dodávateľa
4,42 € 4,65 €

Tojásvarázs


Tudsz főzni? Óh, nekem a tojás gyerekjáték… - mondhatod. Pedig nem tudhatod, amíg nem próbáltad, és talán épp azért nem próbáltad, mert hiszed, hogy neked a tojás gyerekjáték. Ne hidd! Nem tudsz főzni? Óh, én feltörni se merem, mert félek, hogy nem sikerül… - mondhatod. Pedig nem tudhatod, amíg nem próbáltad, és nyilván azért nem próbáltad, mert alaptalanul félsz tőle. Ne tedd! Ebből a – több mint 100 pazar receptet magában foglaló - fantasztikus alapkönyvből úgy ismerheted meg a tojás valamennyi titkát, összes lehetséges felhasználási és elkészítési módját, hogy valóságos tojásprofesszorrá képezheted magad. Közben olyan ízharmóniákkal ismerkedhetsz meg, amikről eddig azt hitted, azok csak a hivatásos ínyencek kiváltságai. Gyerünk, láss neki! Menni fog! Michel Roux, a 2020 márciusában, 81 évesen elhunyt, sokszoros Michelin-csillagos francia séfpápa világsikerű könyvsorozatának második kötete, a TOJÁSVARÁZS megismerteti a tojásimádókat az egyik legalapvetőbb, legkomplexebb táplálékunk minden gyönyörűségével. Ha eddig azt hitted, tudsz rántottát készíteni, most szembesülhetsz vele, hogy tévedtél… Sőt: azzal is, hogy mit hagytál ki eddig, pedig a konyhádban mindvégig az orrod előtt hevert minden hozzávaló. Ha eddig azt hitted, a tojás unalmas, egysíkú ennivaló, most szembesülhetsz azzal a páratlanul gazdag, szerteágazó sokszínűséggel, ami a tojásnak köszönhetően legtöbbször 5-10 perc alatt asztalra varázsolható. Legyen az reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, csak egy kis „úgy ennék valami finomat, de nincs itthon semmi, csak tojás”, vagy akár sokfogásos, ötcsillagos gourmet vacsora előétele vagy főfogása. Ha eddig azt hitted, a hűtődben árválkodó néhány tojás semmi ahhoz, hogy pazar vendéglátásban részesítsd a váratlanul betoppanó kedvesedet, barátaidat, családtagjaidat – hát nem is tévedhettél volna nagyobbat! Michel Roux TOJÁSVARÁZS című könyvével végigvezet azon az úton, aminek már az első lépései után is profi séfnek érezheted magad, hát még a végére!
U dodávateľa
21,42 € 22,55 €