Rupert Hochleitner

autor

Milyen ásvány ez?


Zsebméretű praktikus határozó az ásványok megismeréséhez: - 80 drágakő és ásvány részletes leírása - biztos meghatározás a jól bevált karcszín szerinti beosztás segítségével - más ásványoktól megkülönböztető jegyek
U dodávateľa
5,03 € 5,29 €

Milyen követ találtam? Ásványok-Kőzetek-Ősmaradványok


Tudod, miről ismerhető fel a smaragd? Találtál már valaha ősmaradványt?Valósághű: A részletes fotók segítenek az ásványok, drágakövek, kőzetek és ősmaradványok gyors azonosításában.Jó tudni: Izgalmas dolgokat tudhatsz az ásványgyűjtésről, és ötleteket kapsz a kereséshez és a kipróbáláshoz.Gyors meghatározás: A borító belső oldalán rajzok mutatják be, miről ismerheted fel az ásványokat, és hogyan különböztetheted meg a kőzeteket egymástól
U dodávateľa
6,07 € 6,39 €

Minerály, 2. vydání


Výpravná publikace obsahuje přes 350 minerálů, drahokamů a hornin, které spolehlivě určíte díky výstižným barevným fotografiím, kresbám a přehledným popiskům. Podrobné texty u jednotlivých hesel uvádějí mnoho zajímavostí a ve zvláštní příloze najdete i přehled nejkrásnějších drahokamů.
U dodávateľa
17,81 € 18,75 €

Drahé a ozdobné kamene


"Praktická príručka vreckového formátu na určovanie drahých a ozdobných kameňov a ušľachtilých kovov obsahuje: unikátne fotografie a zrozumiteľné nákresy&894 rady a návody, ako postupovať pri kúpe drahých kameňov&894 285 kvalitných farebných fotografií&894 60 nákresov kryštálov a brúsov. Kniha je ideálny sprievodca po svete drahých kameňov a kovov určený nielen zberateľom a odborníkom, ale i širokej verejnosti."
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Ásványok, drágakövek, kőzetek


A Természetkalauz legújabb kötete egyszerű módszerekkel határozza meg a 200 legfontosabb kőzetet, drágakövet és ásványt praktikus színkód segítségével. Nagyméretű fényképek és könnyen érthető szövegek a sűrűségről, a színről, a formáról, a külföldi és hazai előfordulásról és felhasználásról. Tökéletes tanácsadó kőzetek, drágakövek, ásványok gyűjtéséhez és vásárlásához.
Vypredané
10,89 € 11,46 €