% Zľavy na hry %

Edit Szalma

autor

Vuk első vadászata


Gazdagon illusztrált lapozó a legkisebbeknek, mellyel a kicsik Vuk, a kisróka első vadászatán vehetnek részt.
U dodávateľa
3,33 € 3,50 €

Cinóber cirkusz


Hallottál már a Cinóber Cirkuszról? Nem hétköznapi mutatványosokból áll ám, hanem macskákból. Macska az igazgató, a bohóc, a műlovarnő, macska a zsonglőr, a bűvész és az állatidomár. Csak egy valaki nem macska: az a titokzatos idegen, aki éjszakánként belopózik a néptelen porondra, ... Folytatás ›› megdézsmálja a kolbászt, és kirágja az artisták köpenyét. Bizony, szégyenszemre egér férkőzött a világhírű macskatársulat tagjai közé. És mit tehet ilyenkor egy macska? Sőt sok macska? Macska-egér harcot kezd a betolakodó ellen, nehogy az véletlenül egérutat nyerjen. Hogy mi történik? Megtudod, ha elolvasod ezt a könyvet! A(z) Cinóber Cirkusz (Könyv) szerzője Módra Ildikó, Szalma Edit.
U dodávateľa
9,10 € 9,58 €

Pepe a bölcsiben


Mi minden történik egy nap a bölcsiben? Játszunk, szaladgálunk, eszünk, alszunk. A kicsik ekkor kerülnek először közösségbe, és tanulnak meg a többiekkel együttműködni. Vadadi Adrienn kis könyve Szalma Edit bájos rajzaival segít felkészülni nekik arra, hogy mi vár rájuk a bölcsiben, vagy újra átélhetik a napjukat este, ha már odajárnak.
U dodávateľa
9,17 € 9,65 €

3-5-8 perces mesék - jóéjtmesék


- Légyszi, még egy utolsót! - Na jó, egy rövidet...Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt, ugye? Mert a gyerekek valamiért sosem álmosak. Nem kérik szépen, hogy hadd vegyék fel a pizsamát és hadd bújjanak már be a paplan alá. Az esti mesét, azt persze szeretik... a végtelenségig!Hát hogyne szeretnék, amikor olyan jó elalvás előtt meghallgatni, hogyan telik Kurbli apó egy napja, min mérgelődik a huszadik bárány, mitől fél Lili esténként, és miért fekszik le Csupánkai Mimi teljesen magától minden este.A legújabb antológiánkban 22 kortárs szerző meséiből választhattok: ha későn kerültök ágyba, 3 perceset, ha kicsit több időtök van, 5 vagy 8 perceset - ha rengeteg, akkor meg mindet egymás után!3-8 éves korosztály számára ajánljuk.
Na sklade 1Ks
12,23 € 12,87 €

Vuk a kisróka


Miután Vuk szüleit elpusztította a Simabőrű, Karak veszi magához a kisrókát. 12 oldalas színes lapozó
Vypredané
3,58 € 3,77 €

Bárány Boldizsár


...az az ismerős alak, piros cipő, zöld kalap, vállán uzsonnáskosár... Tudod, hogy ki. Ugye, tudod? Bárány Boldizsár.A Bárány Boldizsár (1958) címszereplője a mese tizennyolc "bégetése", azaz fejezete során nagy utat jár be: a másokkal mit sem törődő, tetteinek következményeire fittyet hányó, iskolakerülő, sőt hazudni és lopni sem átalló, vásott kisbárány eljut a keserves bűnbánatig, a szeretetteli együttérzésig, és hősies erőfeszítéssel jó útra tér. Atmoszférateremtő erejével, sziporkázó ötleteivel, játékos rímeivel, kivált pedig a jó és rossz küzdelmének példázatos ábrázolásával a Bárány Boldizsár régóta az "alapmesék" közé tartozik.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Altató - Szalma Edit rajzaival


Gazdagon illusztrált képeskönyv József Attila kedves versével. A könyvet Szalma Edit illusztrációi díszítik.
Vypredané
3,36 € 3,54 €

Vuk - Szalma Edit rajzaival (album)


Vuk, családjának életét kioltotta a gonosz vadász. A rakoncátlan rókakölyköt nagybátyja, az öreg Karak veszi védelmébe. Megtanítja vadászni, megismerteti vele az erdő rejtelmeit, s óva inti a rá leselkedő veszélyektől. Vuk azonban bebizonyítja, hogy leleményessége, ravaszsága révén bármikor képes túljárni a vadász és hű kutyái eszén. Bátorságával még a kedves rókalányt is lenyűgözi
Vypredané
8,48 € 8,93 €