Zoltán Takács

autor

Revolution


Szeretnéd, ha a legnehezebb körülmények közepette is megtapasztalhatnád az elképesztő tisztaságot, nyugalmat és szabadságot? Michael Neill olyan különös nézőpontból mutatja be az életet, ami a feje tetejére állítja a hagyományos pszichológiát. Ez az új megközelítés három egyszerű alapelven nyugszik, amely magyarázattal szolgál arra, honnan származnak érzéseink, illetve tapasztalataink miként alakíthatók át pillanatok alatt. Az alapelvek elsajátításával az élet mögött felsejlő mélyebb intelligencia és bölcsesség könnyen hozzáférhetővé válik, illetve kibontakozhat a benned rejlő korlátlan alkotóerő. Könnyedebben, kevesebb stresszel telnek majd napjaid, s feltárulkozik előtted élet. Üdvözöllek a csodák birodalmában! Michael Neill nemzetközileg elismert életmód coach, számos könyv szerzője. Az elmúlt huszonhárom évben különböző hírességek, cégvezetők, előkelőségek és az életükből a legtöbbet kihozni kívánó emberek coachaként, tanácsadójaként, barátjaként, mentoraként és kreatív ötletgazdájaként tevékenykedett. Michael köteteit tizennégy nyelvre fordították le, nyilvános beszédei, gyakorlatai és szemináriumai számos ember életét változtatták meg a világ öt kontinensén.
Na sklade 1Ks
8,45 € 8,89 €

Metodika účtovania


Publikácia je ucelenou metodikou účtovania. Je spracovaná schematickou formou na základe platných predpisov. Je určená študentom, metodikom účtovníctva a účtovníkom v praxi.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Propedeutika účtovníctva 2005


Publikácia podáva ucelený obraz o účtovníctve podniku. Vychádza zo súvahovej teórie účtovníctva a predpisov platných od roku 2003. Je určená študentom, teoretikom v oblasti účtovníctva, metodikom účtovníctva a účtovníckej praxi.
Vypredané
6,27 € 6,60 €