Knižné kamarátstva

Clint Twist

autor

Marco Polo - Távoli világok felfedezője


1270-et írunk. Marco Polo, egy velencei kereskedő 17 éves fia megkezdi minden idők egyik legfontosabb utazását, melynek során a Selyemúton keresztül Kínáig is eljutva találkozik Kublaj kánnal... Felfedezései alapjaiban változtatták meg a világ földrészekről alkotott elképzeléseit. Ez a gyönyörűen illusztrált kötet a képmellékletek, térképek, valamint a Marco Polo utazásaiból származó részletek segítségével Marco kalandjaival ismerteti meg az olvasót.
Vypredané
18,27 € 19,23 €

Charles Darwin és a Beagle kalandos útja Az evolúció nyomában - egy hajóút izgalmas krónikája


Darwin az utazása minden fontos részletéről - a növényekről, állatokról és emberekről - hűen beszámol naplójában. Az élményekről, melyek átalakították gondolkodásmódját, tudományos, ám mégis közvetlen stílusban tudósít. Szállj be te is a Beagle-be, és Darwin naplóját, valamint későbbi írásait olvasva éld át újra a fantasztikus kalandokat, melyek egy világ gondolkozásmódját változtatták meg, és elvezettek az evolúció elméletéhez!
Vypredané
15,83 € 16,66 €

Civilizácie


desaťtisíc rokov starovekej histórie
Vypredané
11,00 € 11,58 €

Civilizace


Přehled vývoje kultury lidstva Pravěk: vývoj lidstva před vznikem prvních civilizací, osídlení světa a počátky zemědělství První města a státy: rozvoj zemědělství a obchodu v Mezopotámii, Indii, Číně, Egyptě a Středomoří Velké říše Starého světa: antické Řecko, Indie, Čína, Řím Říše Nového světa: počátky civilizace v Americe, stavitelé mohyl a pyramid, války a dobyvatelé
Vypredané
25,89 € 27,25 €