László V.

autor

Farkas Bertalan - Az űrhajós


"(...) A könyv egy, kis faluból indult szabolcsi legényről szól, aki nekiugrott a lehetetlennek. S, ahogy a mesék szoktak kezdődni, az ő története is úgy kezdődött: A szegény legény nekivágott a nagyvilágnak, és egy élete, egy halála, úgy döntött, irány a csillagos ég! Ezt már előtte is sok millióan, és nem csak a mesemondók mondták. Ő elindult és a világon az első magyarként - ma is egyetlenként - feljutott a csillagos égbe! Igen, kedves olvasó a mai jövő nélküli, kissé szomorkás, véres terrorral telített hírekkel bombázott, emberiség számára, tehát önnek is, aki napi gondokkal küzd, ez a könyv egy csodálatos gyógyszer is lehet! Ami jókedvű, vidám stílusban mutatja meg azt a hőst, aki helyettünk is megcsinálta a lehetetlent. Farkas Berci története példa értékű lehet a magyar kissé reményvesztett, jövő nélküli, erőtlen fiatalok számára is. Ebből a könyvből erőt meríthetnek, bármennyire is próbálják elhitetni velük, hogy a hősök egy másik rendbe tartoznak. Itt megtanulhatják, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! (...)" (részlet az Előszóból)
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Úton Böjte Csabával


"Egy hivatásos RAJONGÓ! Simon V. László barátomat röviden így tudnám jellemezni. Ha reggel kipattan a szeme, ő máris rajong. Akit megtalál ez a szeretet-förgeteg, nem menekülhet többé Laci ölelő karjaiból! És nincs kegyelem! Kőkemény, élvezetes könyv készül belőlük, mert az én barátom mesélőkéje kiapadhatatlanul buzog. Most azonban emberére akadt, mert Böjte Csaba élete és munkássága önmagában is regényszerű, hihetetlen fordulatokkal teli és fő mozgatója az önzetlen szeretet! Örülök, hogy ők ketten találkoztak, s ebből a találkozásból egy remek könyv született. Egy igazi oázis ebben a mai, gyűlölettel teli, kegyetlen világunkban! (Koltai Róbert színművész-rendező) A több milliós példányszámban közkézen forgó Böjte könyvekből nem tudtam kiolvasni, ki volt és ki ma ez a ferences szerzetes-pap, akinek megölték az édesapját, aki félárvaként vágott neki a nagyvilágnak. Aki megmászta az égnek meredő hatalmas sziklákat és bányászként fúrta a földet kétszáz méter mélyen. Aki ma már egy csodálatos, a világon egyedülálló pályát tudhat maga mögött. Aki ötezernél is több eldobott, árva gyereket nevelt fel röpke huszonöt év alatt. Ez az oka annak, hogy ez a könyv a világra jött. Itt az eredmény. Egy biztos, amit én leírtam, azt ő soha, de soha nem mondta, nem írta volna le magáról. No ezért született meg ez a könyv. (Simon V. László)"
U dodávateľa
13,54 € 14,25 €

Úton a legendákkal - Puskás "Pancho" Öcsivel , Papp Lacival


Magyar hősökről szól a könyv. Egyben az íróról is. Akik a kilátástalanság sötétjéből hihetetlen akarattal - soha semmit fel nem adva- jutottak fel a csúcsokra. A legendák vidám történetei és a sokszínű életutak minden olvasó számára legyen az idős vagy fiatal, felejthetetlen élményt nyújt. Üzenete egyértelmű: Ha nem adod fel és hiszel magadban, te is feljuthatsz a világ tetejére.
U dodávateľa
12,34 € 12,99 €