Zsolt Virág

autor

Magyar kastélylexikon 2. kötet


A felfedezés élményével gazdagodhat, aki a Bács-Kiskun megyei kastélyokról, kúriákról készült könyvet kezébe veszi. Megcsodálhatja az építők szellemi teljesítményét, tehetségét. A képeken felfedezhető az a harmónia, amelyet az épületek arányaiban, a kastélyok parkjainak, ... Folytatás ›› kertjeinek tervezésében a teremtő képzelet és alkotómunka életre hívott. Ajánljuk a kötetet mindazoknak, akik örömüket lelik az időtlen szépségben, s kiknek képzeletében újraéled a múlt. A sorozat megjelent kötetei: I. kötet: Magyar Kastélylexikon - Pest megye kastélyai és kúriái; II. kötet: Magyar Kastélylexikon - Bács-Kiskun megye kastélyai és kúriái; III. kötet: Magyar Kastélylexikon - Fejér megye kastélyai és kúriái; IV. kötet: Magyar Kastélylexikon - Komárom-Esztergom megye kastélyai és kúriái; V. kötet: Magyar Kastélylexikon - Vas megye kastélyai és kúriái; VI-VII. kötet: Magyar Kastélylexikon - Csongrád megye kastélyai és kúriái - Jász-Nagykun-Szolnok megye kastélyai és kúriái A(z) Magyar kastélylexikon 2. kötet Könyv szerzője Virág Zsolt.
Na sklade 1Ks
25,21 € 26,54 €

Magyar kastélylexikon 8. kötet


A sorozat megyénkénti bontásban dolgozza fel az ország valamennyi kastélyát és kúriáját történeti, művészettörténeti, építészettörténeti és családtörténeti szempontból. Az épületeket több száz mostani állapotot ábrázoló színes (légi és földi) fénykép, valamint ... Folytatás ›› a régebbi állapotot bemutató archív felvételek illusztrálják. A kötetek mind az álló, mind a már lebontott épületeket tartalmazzák. A kastélylexikonban nemcsak a műemlékileg védett, hanem a nem védett épületeket is feldolgozzuk.A sorozat eddig megjelent kötetei: I. kötet: Magyar Kastélylexikon - Pest megye kastélyai és kúriái; II. kötet: Magyar Kastélylexikon - Bács-Kiskun megye kastélyai és kúriái; III. kötet: Magyar Kastélylexikon - Fejér megye kastélyai és kúriái; IV. kötet: Magyar Kastélylexikon - Komárom-Esztergom megye kastélyai és kúriái; V. kötet: Magyar Kastélylexikon - Vas megye kastélyai és kúriái; VI-VII. kötet: Magyar Kastélylexikon - Csongrád megye kastélyai és kúriái - Jász-Nagykun-Szolnok megye kastélyai és kúriái VIII. kötet: Magyar Kastélylexikon - Hajdú-Bihar megye kastélyai és kúriái A(z) Magyar kastélylexikon 8. kötet (Könyv) szerzője Virág Zsolt.
Vypredané
23,75 € 25,00 €

Magyar kastélylexikon 3. kötet


Múltunknak egy szeletét veheti a kezébe a Tisztelt Olvasó, azt a szeletét, amely mára szinte alig látható. Alig látható, inkább csak érzékelhető. Mert a falak még állnak, még mindig ott leng az építők és a hajdani lakók szelleme a romossá vált kastélyok szélfútta, ablaküveg ... Folytatás ›› nélküli termeiben. A szépség és a kecsesség ott búvik az elmohosodott, foghíjas tetőcserepek alatt. Ez ma a magyar kastélyok állapota, ezek az állapotok jellemzik a kastélyok zömét Fejér megyében is... A sorozat megjelent kötetei: I. kötet: Magyar Kastélylexikon - Pest megye kastélyai és kúriái; II. kötet: Magyar Kastélylexikon - Bács-Kiskun megye kastélyai és kúriái; III. kötet: Magyar Kastélylexikon - Fejér megye kastélyai és kúriái; IV. kötet: Magyar Kastélylexikon - Komárom-Esztergom megye kastélyai és kúriái; V. kötet: Magyar Kastélylexikon - Vas megye kastélyai és kúriái; VI-VII. kötet: Magyar Kastélylexikon - Csongrád megye kastélyai és kúriái - Jász-Nagykun-Szolnok megye kastélyai és kúriái A(z) Magyar kastélylexikon 3. kötet Könyv szerzője Virág Zsolt.
Vypredané
25,21 € 26,54 €

Magyar kastélylexikon


A Magyar Kastélylexikon-sorozat megyénkénti bontásban dolgozza fel az ország valamennyi kastélyát és kúriáját műemléki, történeti, művészettörténeti, építészettörténeti és családtörténeti szempontból. A Magyar Kastélylexikon-sorozat megyénkénti bontásban dolgozza fel az ország valamennyi kastélyát és kúriáját műemléki, történeti, művészettörténeti, építészettörténeti és családtörténeti szempontból.
Vypredané
27,41 € 28,85 €