Knižné kamarátstva | DOPRAVA ZADARMO od 15€!

Jane Walker

autor

Ludwig van Beethoven (CD melléklettel)


Tudtad-e, hogy az iskolából Beethoven pocsék jegyeket vitt haza, mert folyton csak a zenén járt az esze, vagy azt, hogy már serdülőkorában elámult rajta Mozart és Haydn? Vállalkozol-e rá, hogy elénekeled a kedvenc versed? Tudtad-e, hogy mindössze hét zenei hang alkothat ezer meg ezer dallamot? Hallgasd ezt a lemezt: belőled is válhat még nagy muzsikus!
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Egyiptom - 100 állomás, 100 kaland


U dodávateľa
7,27 € 7,65 €

Wolfgang Amadeus Mozart (CD melléklettel)


Tudtad-e, hogy a kis Wolfgang Amadeus Mozart négy éves korában már zenét szerzett, hat éves korában az osztrák császár színe előtt adott koncertet, méghozzá bekötött szemmel? Te próbáltál már csukott szemmel hangszeren játszani? Hallgasd meg a CD-t, és belőled is lehet nagy muzsikus! A könyv 11 képe és a CD bemutatja a nagy Wolfgang Amadeus Mozart zenélő gyerekkorát, hogy megszeresd és örömmel hallgasd. 6-10 éveseknek ajánlott!
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Jordan LP


Lonely Planet's Jordan is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Dive kaleidoscopic coral gardens in the Red Sea, channel Lawrence of Arabia and stay at a Bedouin camp at Wadi Rum, and watch the sun set over the honeycombed wonder of Petra - all with your trusted travel companion. Get to the heart of Jordan and begin your journey now!
Vypredané
18,95 € 19,95 €