Robin Wasserman

autor

Az imádott gonosz


Minden gonoszság gyökeredzik valahol. Simon Lewis ezúttal arról tanul, hogyan alakult meg a Kör Valentine Morgenstern vezetésével, és milyen szerepet játszott azokban a napokban Robert Lightwood, Isabelle édesapja. Az Árnyvadász Akadémia csak nemrég nyitotta ki újra a kapuit a Kör miatt bekövetkezett katasztrofális események után, és a tanárok végre bevallhatják, mi történt, amikor Valentine még diák volt.
U dodávateľa
6,44 € 6,78 €

Simon Lewis - Príbehy z tieňoloveckej akadémie


Nová extra kniha k Tieňoloveckej ságe! Simon Lewis bol kedysi obyčajný smrteľník, potom sa z neho stal upír. A teraz sa pripravuje na vstup do najnovšej etapy svojho života – stáva sa z neho Tieňolovec! Nedajte si ujsť exkluzívnu zbierku poviedok, ktorá približuje život jednej z najobľúbenejších postáv Tieňoloveckej ságy po konci šesťdielnej série Nástroje smrteľníkov.
Na sklade > 5Ks
14,20 € 14,95 €

Pale Kings and Princes - Sápadt királyok, hercegek - KEMÉNY BORÍTÓS


"Simon kalandjai az Árnyvadász AkadémiánEgykori vámpírként Simon mindig is megértette az alvilágiakat, miután azonban megtapasztalja, milyen mélységes előítélettel viseltetnek az árnyvadászok a tündérek iránt, végképp felháborodik. A történetben fény derül Helen és Mark Blackthorn, a The Dark Artifices két fontos szereplőjének származására is."
U dodávateľa
5,82 € 6,13 €

Kétszer száll alá az angyal


Simon kalandjai az Árnyvadász AkadémiánHamarosan elérkezik a felemelkedés napja, és a megtett hosszú út végén Simon árnyvadász lesz. A szertartás azonban nem zajlik le gond nélkül...
U dodávateľa
5,82 € 6,13 €

Prízraky Tieňotrhu


Tieňotrh je miestom stretnutí férov, vlkolakov, bosorákov aj upírov. Dolnosveťania na ňom kupujú a predávajú čarodejné predmety, uzatvárajú nekalé obchody a šeptom si vymieňajú tajomstvá, ktoré majú zostať ukryté pred nefilmi. Už dvesto rokov však na Tieňotrhy chodieva návštevník z Mĺkveho mesta, zo samotného srdca tieňoloveckého sveta. Ako Mĺkvy brat musí brat Zachariáš dodržiavať zákony a pravidlá nefilov. V minulosti však bol Tieňolovcom menom Jem Carstairs a jeho milovanou bola a navždy zostane Tessa Grayová.Vydajte sa na Tieňotrh spolu s bratom Zachariášom a v prostredí nekalých obchodov a veľkolepých osláv odhaľte prvý vzťah Anny Lightwoodovej, veľký hriech Matthewa Fairchilda a život Tessy Grayovej počas svetovej vojny. Valentine Morgenstern si tam kúpi dušu a duša mladého Jacea Waylanda nájde bezpečný prístav. Na Tieňotrhu sa ukrýva aj stratený dedič a milovaný duch, a keď tam predáte svoje srdce, už vás nezachráni nikto. Dokonca ani brat Zachariáš...
Na stiahnutie
11,99 €

Scooby-Doo! Viharos éjszaka


A Scooby-Doo foglalkozató füzetsorozat észrevétlenül vezeti be az óvodás-kisiskolás korosztályt a nyomtatott betűk varázslatos birodalmába. Szeleburdi főhőseink -Scooby és Bozont-, no meg barátaik a megszokott egyszerű, mókás és mégis lebilincselő történeteken keresztül ösztönzik az olvasni vágyó gyerekeket. A betűk gyakorlására és a rejtélyek kibogozására. A történeteken belül képekkel helyettesített szavakat kitalálva ők maguk fűzhetik a mese fonalát - a bátrabbak pedig kezdetnek kibetűzhetik a pirossal kiemelt szavakat, s később akár együtt olvashatnak a felnőttel! A mesét követően a gyerekek a füzetben található kártyákkal tovább játszhatnak, sőt több családi kártyapartihoz is adunk ötletet!
Vypredané
1,09 € 1,15 €

Angels Twice Descending- Kétszer száll alá az angyal


Simon kalandjai az Árnyvadász Akadémián Hamarosan elérkezik a felemelkedés napja, és a megtett hosszú út végén Simon árnyvadász lesz. A szertartás azonban nem zajlik le gond nélkül..."
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Shadowhunter Academy


Ten illustrated stories following the adventures of Simon Lewis, star of the #1 New York Times bestselling series The Mortal Instruments, as he trains to become a Shadowhunter. Simon has been a human and a vampire, but after the events of City of Heavenly Fire left him stripped of his memories, he isn't sure who he is any more. When the Shadowhunter Academy reopens, Simon throws himself into this new world of demon-hunting, determined to find himself again. Whomever this Simon might be...Join him on his journey to become a Shadowhunter, and learn about the Academy's illustrious history along the way, through guest lecturers such as Jace Herondale, Tessa Gray, and Magnus Bane. The series features characters from Cassandra Clare's Mortal Instruments, Infernal Devices, Dark Artifices and the upcoming Last Hours series.
Vypredané
13,78 € 14,50 €

The Evil We Love – Az imádott gonosz


Minden gonoszság gyökeredzik valahol. Simon Lewis ezúttal arról tanul, hogyan alakult meg a Kör Valentine Morgenstern vezetésével, és milyen szerepet játszott azokban a napokban Robert Lightwood, Isabelle édesapja. Az Árnyvadász Akadémia csak nemrég nyitotta ki újra a kapuit a Kör miatt bekövetkezett katasztrofális események után, és a tanárok végre bevallhatják, mi történt, amikor Valentine még diák volt.„Erről a történetről még véletlenül sem tudok rosszat mondani. Egyszerűen minden tökéletes benne. Még, még, még!”Jordan– „Micsoda érzések tombolnak bennem! Csodálatos novella volt, nagyon vágytam már rá, hogy halljak Isabelle felől, és még annál is többet kaptam, mint vártam! Az is meglepett, amit a Körről és Robert Lightwood életéről megtudtam, de így sok minden értelmet nyert A Végzet Erekléyiből.” Bookquotes221
Vypredané
3,39 € 3,57 €