! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Katherine Webb

autor

A látogatók


Liv minden bizonnyal élete legnehezebb időszakát éli. Miután elvesztette a kisbabáját, szeretett apja eltűnésével is szembe kell néznie. Hogy kérdéseire választ kapjon, beköltözik a férfi lakásába. Az érkezése után azonban megmagyarázhatatlan furcsaságokat tapasztal - vajon a gyász miatt képzelődik, vagy tényleg nincs egyedül?
U dodávateľa
15,30 € 16,10 €

Dedičstvo


Po smrti svojej starej mamy sa Erika Calcottová a jej sestra Beth vracajú na Storton, impozantné rodinné sídlo, kde ako malé trávievali letné prázdniny s rodinou, ale aj s deťmi z cigánskej rodiny, ktorá táborila na ich pozemkoch. Eriku pri triedení vecí po starej mame zaplavia spomienky na detstvo a záhadné zmiznutie ich bratanca Henryho. Po zmiznutí Henryho sa rodina rozpadla... Erika sa rozhodne, že vypátra, čo sa stalo s Henrym. Túži urobiť čiaru za minulosťou, aby jej sestra Beth, ktorá trp í depresiami, konečne získala pokoj. Na povale domu objaví dôkaz, že korene ich rodiny siahajú na prelom devätnásteho a dvadsiateho storočia v Amerike ku krásnej a bohatej newyorskej dedičke a osamelému ranču uprostred prérie. Stretnutie minulosti a prítomnosti vynesie na svetlo dva príbehy neodpustiteľnej zrady dedičstvo, s ktorým sa sestry musia vyrovnať. Vo Webbovej rozprávaní sa ozývajú tie najkrajšie struny klasického anglického románu.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Homály


Egy ismeretlen, első világháborúban elhunyt katona holttestére bukkannak Belgiumban. A férfinál két drámai hangvételű levelet találnak egy Hester Canning nevű asszonytól, amelyek felkeltik Leah, a szabadúszó újságíró érdeklődését. A lány elhatározza, hogy kideríti a halott férfi személyazonosságát, és felfedi a levelek mögött húzódó történetet. A nyomozás szálai egy vidéki parókiára vezetnek, 1911-be. A kutatás során Leah egyre jobban megismeri a történések középpontjában álló fiatal és naiv Hestert, akinek a nyugodt életét fenekestül felforgatja egy váratlan vendég érkezése. A megnyerő és jóképű Robin Durrant, az okkult tudományok szakértője azért érkezik a faluba, hogy tanulmányozza a környék szellemi lényeinek az életét, és örök halhatatlanságra tegyen szert azzal, hogy lefotózza őket. Célja elérése érdekében semmitől sem riad vissza, még a csalástól sem. Hester a Robin iránt érzett vonzalom és gyűlölet között vergődik, és egyre jobban eltávolodik lelkész férjétől, bár próbálja megérteni a férfi újkeletű lelkesedését az okkultizmus és furcsa rajongását Robin iránt. Miközben Leah szép lassan felfejti, mi is történt azon a forró, fülledt nyáron, egy rég eltemetett titokra és egy sötét bűnre bukkan. Katherine Webb (Örökség) legújabb regénye egy asszony története, aki egy titkokkal és szenvedéllyel teli világban próbálja megtalálni a boldogságot.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Reverendova žena


Spisovatelku Leah, která zrovna trpí nedostatkem inspirace, požádá její bývalý přítel, aby mu pomohla identifikovat tělo vojáka z 1. světové války, u něhož se našly dva dopisy, adresované Hester Cannigové a odkazující k dávné tragédii. Leah, zaujata příběhem, začíná pomalu rozkrývat dávný příběh osudové lásky, která člověka může dohnat až k šílenství, a hrůzné vraždy.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Örökség


Erica és Beth Calcott egy fagyos téli napon visszatérnek abba a házba, ahol gyermekként oly sok felejthetetlen nyarat töltöttek. Miközben Erica a nagyanyjuk által hátrahagyott örökséget rendezgeti, megrohanják a rég elfeledettnek hitt emlékek. Minden egyes pillanat a múlt képeit, hangjait és illatait rebbenti fel benne, akár a szél a pillangókat egy nyári réten. Erica térben és időben tett sétái közben fokozatosan feltárul előttünk a két testvér gyermekkora, egészen addig a végzetes napig, amiko r is unokatestvérük, Henry, nyomtalanul eltűnt... Az emlékek megvilágítják nagyanyjuk, a megkeseredett és mélységes gyűlölettel teli nő történetét is, majd még tovább vezetnek a századforduló Oklahomájába, dédnagyanyjukhoz, a gyönyörű és szívtelen ör ökösnőhöz. Erica a múlt töredékeit kutatva generációkon átívelő titkokra bukkan, és miután fellebbenti róluk a hallgatás fátylát, többé nem menekülhet el a fájdalmas igazságok elől, amelyek nyomán saját élettörténetét is újra kell írnia. Múlt és jele n találkozik - Ericának és Bethnek rettenetes bűnökkel kell szembenézniük, s a szívszaggató örökséggel, amely rájuk maradt.
Vypredané
13,89 € 14,62 €

dostupné aj ako:

The Unseen


England, 1911. When a free-spirited young woman arrives in a sleepy Berkshire village to work as a maid in the household of The Reverend and Mrs Canning, she sets in motion a chain of events which changes all their lives. For Cat has a past - a past her new mistress is willing to overlook, but will never understand ...This is not all Hester Canning has to cope with. When her husband invites a young man into their home, he brings with him a dangerous obsession...During the long, oppressive summer, the rectory becomes charged with ambition, love and jealousy - with the most devastating consequences.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Az elfelejtett dal


Egy galériatulajdonos fiatalember figyelmét három olyan festmény kelti fel, amelyek lenyűgözik, rabul ejtik, és nem pusztán intenzitásukkal, hanem a mögöttük meghúzódó titokkal. És mivel semmi nincs, ami otthonában tarthatná, követi megérzését, és egy dorseti faluba utazik. Ám hiába vesznek az évtizedek távolába a történések, a falu őrzi a rejtélyt, és csak egyetlen öregasszony válaszolhatja meg a fiatalember kérdéseit. A kíváncsi, elszánt tekintet kicsikar egy szörnyű históriát, amelyben a vadregényes dorseti partvidék előterében a magány, a kínzó vágyódás, a megszállottság, az összezavarodott gondolatok és tettek megdöbbentő kavargásából lassan kibontakozik, mi is történt azokon a lázas nyarakon az 1930-as években... Katherine Webb (Örökség, Homály) legújabb könyve betekintést enged az emberi érzelmek sokrétűségébe.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Az angol lány


A kezdő régész, Joan Seabrook gyermekkori álma végre beteljesedni látszik, amikor lehetősége nyílik arra, hogy ellátogasson Maszkat ősi városába. A lány egy tragédia elől menekül Angliából Ománba, ahol reményei szerint végre feltárhatja a sivatagi erőd, Dzsabrín titkait. Omán azonban a múltban ragadt - a kemény és rejtélyes országban épp harcok folynak, így hát nem hagyhatja el Maszkat környékét, és a kutatásra sem kap engedélyt. A lány csalódottságát csak az enyhíti, hogy megismerkedhet gyermekkori példaképével, a híres felfedezővel, Maude Vickeryvel, aki súlyos titkot hordoz. A két nő közötti barátság egyre jobban elmélyül, és Joan mindinkább Maude történeteinek a bűvkörébe kerül. Felizzik benne az idős asszony meséi által felkeltett kalandvágy, és szinte elemészti a sóvárgás, hogy végre elsőként léphessen olyan földre, ahol nyugati ember még sosem járt. Mindezzel azonban olyan eseménysort indít el, amely végül talán katasztrófához vezet...
Vypredané
11,84 € 12,46 €

The English Girl


Joan Seabrook, a fledgling archaeologist, has fulfilled her lifelong dream to travel to Arabia and has arrived in the ancient city of Muscat with her fiance, Rory. Desperate to escape the pain of a personal tragedy, she longs to explore the desert fort of Jabrin and unearth the wonders held within. But Oman is a land lost in time, and in the midst of violent upheaval gaining permission to explore could prove impossible. Joan's disappointment is only eased by the thrill of meeting her childhood heroine, pioneering explorer Maude Vickery, and hearing the stories that captured her imagination and sparked her ambition as a child. The friendship that forms between the two women will change everything. Both have desires to fulfil and secrets to keep. As their bond grows, Joan is inspired by the thrill of her new friend's past and finds herself swept up in a bold and dangerous adventure of Maude's making. Only too late does she begin to question her actions - actions that will spark a wild, and potentially devastating, chain of events. Will the girl that left England for this beautiful but dangerous land ever find her way back? The English Girl is the stunning new novel from Sunday Times Top Ten bestselling author Katherine Webb and is perfect for fans of Dinah Jefferies, Kate Morton and Santa Montefiore.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

A rejtekhely


1922 forró nyarán gyilkosság történik az idilli, álmos wiltshire-i faluban, Slaughterfordban. Az áldozat a mindenki által tisztelt és szeretett malomtulajdonos, Alistair Hadleigh, aki épp nemrég házasodott. A falu összes lakója értetlenül áll a bűntény előtt, és amikor letartóztatják a magába forduló, furcsa Donald Cartwrightot, mindenki úgy hiszi, hogy a fiú az egyik dühkitörése alkalmával véletlenül megölhette a férfit. Donny húga, Puding azonban biztos a bátyja ártatlanságában, és az újonnan érkezett Irene-hoz fordul segítségért - más-más okok miatt, de mindketten eltökéltek abban, hogy felfedjék a valódi gyilkos kilétét. Vajon milyen mélyre nyúlnak a bűntett gyökerei a múltba? És milyen szerepet játszik az eseményekben az a régi játék baba, amely egy kéményből kerül elő? Ahogy Puding és Irene elkezdik felfejteni a megdöbbentő tragédia szálait, mindkettejük élete örökre megváltozik.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

The Legacy


In the depths of a harsh winter, following the death of their grandmother, Erica Calcott and her sister Beth return to Storton Manor, a grand and imposing Wiltshire house where they spent their summer holidays as children. When Erica begins to sort throug
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Ha eljő az éj


A szegénységbe született Leandro Cardetta gazdag emberként tér vissza Amerikából a szülőföldjére, Dél-Olaszországba. Felbéreli az angol építészt, Boyd Kingsley-t, hogy készítsen terveket omladozó palazzójának felújítására. A férfit elkíséri kamasz fia és visszahúzódó, bátortalan második felesége, Clare is, hogy együtt töltsék a nyarat Leandro vendégeként. A védett palazzo biztonságot nyújtó falain kívül azonban forrong a tartomány. A napról napra élő napszámosok mind elkeseredettebbek, és bármit megtennének, hogy munkához és élelemhez jussanak. Az egyikük Ettore, Leandro unokaöccse, aki túl büszke ahhoz, hogy a nagybátyjához forduljon segítségért. Ám amikor egy nap súlyosan megsérül, nincs más választása, mint hogy az ő ajtaján kopogtasson. És amikor a nagybátyja házában találkozik Clare-rel, minden visszavonhatatlanul megváltozik 1921 nyarán, a perzselő hőségben számtalan titkokkal terhelt életút keresztezi egymást a kietlen Pugliában. Egészen pontosan hogyan gazdagodott meg Leandro Amerikában? Miért tudja a hatalmában tartani Boydot? És ahogy eljő az éj, lassan minden titokra fény derül...
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Lacná kniha Dedičstvo (-90%)


Po smrti svojej starej mamy sa Erika Calcottová a jej sestra Beth vracajú na Storton, impozantné rodinné sídlo, kde ako malé trávievali letné prázdniny s rodinou, ale aj s deťmi z cigánskej rodiny, ktorá táborila na ich pozemkoch. Eriku pri triedení vecí po starej mame zaplavia spomienky na detstvo a záhadné zmiznutie ich bratanca Henryho. Po zmiznutí Henryho sa rodina rozpadla... Erika sa rozhodne, že vypátra, čo sa stalo s Henrym. Túži urobiť čiaru za minulosťou, aby jej sestra Beth, ktorá trp í depresiami, konečne získala pokoj. Na povale domu objaví dôkaz, že korene ich rodiny siahajú na prelom devätnásteho a dvadsiateho storočia v Amerike ku krásnej a bohatej newyorskej dedičke a osamelému ranču uprostred prérie. Stretnutie minulosti a prítomnosti vynesie na svetlo dva príbehy neodpustiteľnej zrady dedičstvo, s ktorým sa sestry musia vyrovnať. Vo Webbovej rozprávaní sa ozývajú tie najkrajšie struny klasického anglického románu.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Reverendova žena (-95%)


Spisovatelku Leah, která zrovna trpí nedostatkem inspirace, požádá její bývalý přítel, aby mu pomohla identifikovat tělo vojáka z 1. světové války, u něhož se našly dva dopisy, adresované Hester Cannigové a odkazující k dávné tragédii. Leah, zaujata příběhem, začíná pomalu rozkrývat dávný příběh osudové lásky, která člověka může dohnat až k šílenství, a hrůzné vraždy.
Vypredané
0,70 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Az angol lány (-90%)


A kezdő régész, Joan Seabrook gyermekkori álma végre beteljesedni látszik, amikor lehetősége nyílik arra, hogy ellátogasson Maszkat ősi városába. A lány egy tragédia elől menekül Angliából Ománba, ahol reményei szerint végre feltárhatja a sivatagi erőd, Dzsabrín titkait. Omán azonban a múltban ragadt - a kemény és rejtélyes országban épp harcok folynak, így hát nem hagyhatja el Maszkat környékét, és a kutatásra sem kap engedélyt. A lány csalódottságát csak az enyhíti, hogy megismerkedhet gyermekkori példaképével, a híres felfedezővel, Maude Vickeryvel, aki súlyos titkot hordoz. A két nő közötti barátság egyre jobban elmélyül, és Joan mindinkább Maude történeteinek a bűvkörébe kerül. Felizzik benne az idős asszony meséi által felkeltett kalandvágy, és szinte elemészti a sóvárgás, hogy végre elsőként léphessen olyan földre, ahol nyugati ember még sosem járt. Mindezzel azonban olyan eseménysort indít el, amely végül talán katasztrófához vezet...
Vypredané
1,25 € 12,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Reverendova žena (-50%)


Spisovatelku Leah, která zrovna trpí nedostatkem inspirace, požádá její bývalý přítel, aby mu pomohla identifikovat tělo vojáka z 1. světové války, u něhož se našly dva dopisy, adresované Hester Cannigové a odkazující k dávné tragédii. Leah, zaujata příběhem, začíná pomalu rozkrývat dávný příběh osudové lásky, která člověka může dohnat až k šílenství, a hrůzné vraždy.
Vypredané
7,03 € 14,05 €

dostupné aj ako: