Susan Weinschenk

autor

A meggyőzés tudománya


Mindannyian szeretnénk érvényesíteni az akaratunkat – akár azt akarjuk elérni, hogy a vevők tőlünk vásároljanak, a beszállítóink jó áron kínálják a portékájukat, a beosztottjaink önállóbban dolgozzanak, vagy hogy a házastársunk vacsorával várjon haza. Ahelyett, hogy a megszokott taktikáinkat alkalmaznánk, amelyek vagy működnek (vagy sem), fordítsuk inkább a javunkra a pszichológia és az agykutatás eredményeit, és ösztönözzünk másokat arra, hogy megtegyék – sőt meg akarják tenni – azt, amit szeretnénk. Ebben a könyvben megismerkedhetünk az embereket motiváló hét hajtóerővel, az ezekkel kapcsolatos kutatásokkal és a kiaknázásukra alkalmas konkrét stratégiákkal. Susan Weinschenk PhD-fokozattal rendelkezik viselkedéspszichológiából. Harmincöt éves pályafutása során üzleti szituációkban alkalmazta az emberi viselkedés pszichológiai kutatásának eredményeit. Számos könyv szerzője, világszerte népszerű előadó, a Fortune magazin 1000-es listáján szereplő vállalatok, oktatási intézmények, kormányszervezetek és non-profit szervezetek tanácsadója.
Na stiahnutie
9,89 €

dostupné aj ako:

100 Things Every Designer Needs to Know About People


Provides information and examples to help designers create products, applications, Web sites, and print materials that match the way people think and feel.
Vypredané
42,74 € 44,99 €

100 věcí, které by měl každý designér vědět o lidech


Dobrému grafikovi, webovému návrháři, sazeči ani třeba architektovi nestačí pouze rutinně znát potřebný pracovní postup, nebo aplikaci. Potřebuje znát a v praxi zohlednit poznatky z psychologie, marketingu a příbuzných oborů, aby znal odpovědi na základní otázky: Jak budou lidé můj návrh vnímat? Všimnou si ho vůbec? Co upoutá jejich pozornost nejdřív, co si z něj zapamatují? Jak ovlivní jejich rozhodování?
Vypredané
15,67 € 16,49 €

A meggyőzés tudománya


Midannyian érvényesíteni szeretnénk az akaratunkat - hogy a vevők tőlünk vásároljanak, jó árat adjon a beszállító, a beosztottjaink önállóbban dolgozzanak, vagy a házastársunk vacsorával várjon haza. Megszokott, nem mindig célravezető taktikáink helyett fordítsuk javunkra a pszichológia és az agykutatás legújabb eredményeit: így elérhetjük, hogy mások megtegyék - sőt meg akarják tenni -, amit szeretnénk. A meggyőzés tudománya az embereket motiváló fő hajtóerőket mutatja be, és konkrét stratégiákat ajánl gyakorlati alkalmazásukhoz. Susan M. Weinschenk viselkedéspszichológus, üzleti szituációkban alkalmazza az emberi viselkedés kutatásainak tudományos eredményeit. Számos könyv szerzője, világszerte népszerű előadó, nagyvállalatok, oktatási intézmények, kormányszervezetek és non-profit szervezetek tanácsadója.
Vypredané
13,23 € 13,93 €

dostupné aj ako:

100 dolog, amit minden tervezőnek tudnia kell az emberekről


"Azért tervezünk, hogy valamilyen választ csiholjunk ki a felhasználóból. Azt szeretnénk, hogy vásároljanak, többet olvassanak, vagy megtegyenek valamit. Ha a tervezés során nem vagyunk tisztában azzal, mit miért tesznek az emberek, az olyan, mintha térkép nélkül indulnánk egy város felfedezésére: a termék által kiválasztott hatás esetleges lesz, zavaros és igen kevéssé hatékony. Ebben a könyvben a tudományos kutatási eredményeket gyakorlati példákkal ötvöztem, hogy megalkossak egy minden tervező számára nélkülözhetetlen útmutatót. A segítségével képes leszel könnyen használható és vonzó honlapokat, alkalmazásokat és más termékeket tervezni, amelyek megfelelően illeszkednek ahhoz, ahogyan a felhasználók gondolkodnak, dolgoznak és játszanak." (a Szerző)
Vypredané
14,25 € 15,00 €