Róbert Winkler

autor

Márton és Micike a tűzoltóknál


Márton kíváncsi kiskutyája, Micike újra megszökött! Miközben a kisfiú kedvence keresésére indul, megismerkedik Géczi ezredessel. A kutyus nyomát követve végigjárják a tűzoltólaktanyát. Márton furcsa járműveket, izgalmas eszközöket és hátborzongató történeteket ismer meg a humoros kedvű alezredestől. De vajon hová tűnt Micike? Mikor megszólal a vészcsengő, és a közeli építkezésre hívják a tűzoltókat, Mártonnak nincs más választása, mint velük tartani. Hogy miért? A Könyvből kiderül!
U dodávateľa
7,27 € 7,65 €

Márton és Micike az autószerelő műhelyben


Ha megkérdeznénk az óvodás és kisiskolás srácokat, hol bóklásznának a legszívesebben, az autószerelő műhely biztosan dobogós helyen állna. Winkler Róbert könyvével most olajfoltok nélkül kukkanthatunk be a műhelyek zegzugaiba! Márton kíváncsi kiskutyája, Micike, folyton meglóg a kisfiú elől, aki pedig mindenhova követi a német kis Spitzet. Ketten együtt így különösebbnél különösebb helyekre jutnak el. Az első kötetben az autószerelő műhelybe, a gumishoz és a fényezőhöz tévednek be, ahol a segítőkész szakitól, Pista bácsitól Márton azt is megtudja, mire való a légkulcs, az olajleeresztő csavar és a centírozógép. De kiderül az is, mit keres a műhelyben egy krokodil, és hogy mi a különbség a mázolás, festés és fényezés között.
U dodávateľa
6,10 € 6,42 €

Nagyvárosi természetbúvár


- Vajon a cinke hogyan lett egy tejivó bűnszövetkezet tagja? - Miért nem akar senki házi kedvencnek egy csótányt, mikor ő a rovarvilág gepárdja? - Hogyan győzte le az aranysakál a Velociraptort? - Tudtad, hogy a szarka egy igazi, öntudatos mestertolvaj? - És miért nem bírja a bodobács, ha beskatulyázzák (pedig nincs mit szépíteni, ő egy poloska)? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor te minden bizonnyal nagyvárosi természetbúvár vagy, és egy igazán neked való könyvet vettél a kezedbe. Azt gondolod, az előző kiadásból már mindent megtudtál, amit csak lehet? Ugyan, az előző kötetekhez képest Winkler Róbert alaposan átdolgozta, frissítette és bővítette a szöveget! A Nagyvárosi természetbúvár rendhagyó, hiszen hiánypótló ötvözete a szakmailag is hibátlan ismeretterjesztésnek és a szórakoztató irodalomnak.
U dodávateľa
20,36 € 21,43 €

Kutya utónévkönyv


A kötet a Magyarországon talált mintegy ötszáz kutyanevet foglalja rendszerbe a kutyák fajtája, alkata és szokásai szerint. A könyvet elolvasva megtudhatjuk, hogy majdani kedvencünk melyik kategóriába tartozik - Filozófus, Született Vezér, Mama Kedvence, Utcai Harcos vagy Mindenki Mutyikája -, s eszerint adhatunk neki nevet. Winkler Róbert a Kutya szorítóban című nagy sikerű könyv szerzője, aki maga is kutyatulajdonos (Mazsola, avagy dr. Horváth Putyi, avagy Borzicsek névre hallgató német kis spicc gazdája), három év szünet után ismét nagyot alkotott, akárcsak a könyv illusztrátora, Miltényi M. Miklós.
Vypredané
2,85 € 3,00 €