Ashley Wood

autor

Origami


Az origami világszerte népszerű, mivel nem szükséges hozzá előzetes tudás, sem bonyolult felszerelés; bárki elkezdheti, korra való tekintet nélkül. A könyv szemléletes ábrákkal és leírásokkal mutatja be lépésről lépésre az alaphajtogatásokat és több mint 50 modell elkészítését. Az alapok és a hajtásfajták a kötet végén, egy kihajtható lapon is helyet kaptak, így munka közben is rájuk pillanthatunk.
U dodávateľa
14,58 € 15,35 €

A Vonal


Teremts otthont saját magadban a Vonal segítségével. “Amikor könnyedén élsz, akkor fürge vagy, képes vagy változni és alakulni, az energiád folyékonyságának köszönhetően. Megváltoztathatod a mintáidat, kipróbálhatsz új dolgokat, jól érezheted magad. Ha könnyedén élsz, úgy tudod meggyógyítani magadat és a bolygót is.” Élj olyan életet, amelyet lelked vezérel, miközben elsajátítod az Akasa Krónikád bölcsességéhez való hozzáférés új módját ebben a modern útmutatóban. Minden egyes pillanatban isteni üzeneteket kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a lelked útjával összhangba kerülj – ez a spirituális fejlődés, a lélekkel átitatott értelem és az egyetemes szeretet útja. Ezek az üzenetek egy óriási metafizikai könyvtárból származnak, amely lelkünk útjának ösvényét tartalmazza és Akasa Krónika a neve. Az Új életmód az Akasa Krónika segítségével című könyvben, Ashley Wood és kreatív munkatársa, Ben Wood a mai felgyorsult világunkhoz alkalmazkodni képes, újfajta módját tárja fel az Akasa Krónika információihoz való hozzáférésnek. A múltban az Akasa Krónika olvasását rendszerint több szakaszból álló felkészülés és szertartás előzte meg. Ashley most egy olyan módszert csatornázott le, amellyel saját Vonalunk frekvenciájára hangolódva azonnali útmutatásban részesülhetünk – kiépítve az energetikai kapcsolódást lelkünk Akasa Krónikájával. A könyv során Ashley Wood válogatott eszközök, gyakorlatok, és tanítások izgalmas tárházát vonultatja fel, amelyeket egy spirituális lénycsoporttól csatornázott le, akiket a Vezető Tanácsnak nevez. Mindez abban segít, hogy aktiválhassuk a Vonalunkat a tisztánlátás, az útmutatások megértése, valamint az intuíció fejlesztése érdekében. A következőket fedezhetjük fel: • egyszerű légzés és mozgásgyakorlatok a Vonalunk aktiválása és az Akasa Krónikánkkal történő kapcsolatfelvétel érdekében • az intuíció fejlesztése - a felénk érkező üzenetek megértése, befogadása és a kapott útmutatás szerinti bátor cselekvés • érzelmeink feltárása és sebeink gyógyításának technikái - a lelki fejlődés iránti elköteleződés megkönnyítésére • miként kapcsolódjunk több síkon lelkünk tapasztalásaihoz ebben az életben és azon túl is • gyakorlatok és naplóvezetés - hogy megtaláljuk és teljes összhangba kerüljünk hiteles, valódi képességeinkkel és céljainkkal Amikor megtanuljuk, hogyan férhetünk hozzá az Akasa Krónikánkban tárolt bölcsességhez, illetve miként érthetjük meg üzeneteit, megtaláljuk a kulcsot ahhoz, hogy teljességgel kifejezzük nagyszerűségünk igazságát, valamint jelen életünk valódi célját – és talán ami a legfontosabb – megtanuljuk igazán és hitelesen szeretni önmagunkat, a magunk teljes egészében.
Na sklade 1Ks
15,30 € 16,10 €

A Vonal


Teremts otthont saját magadban a Vonal segítségével.  “Amikor könnyedén élsz, akkor fürge vagy, képes vagy változni és alakulni, az energiád folyékonyságának köszönhetően. Megváltoztathatod a mintáidat, kipróbálhatsz új dolgokat, jól érezheted magad. Ha könnyedén élsz, úgy tudod meggyógyítani magadat és a bolygót is.” Élj olyan életet, amelyet lelked vezérel, miközben elsajátítod az Akasa Krónikád bölcsességéhez való hozzáférés új módját ebben a modern útmutatóban.Minden egyes pillanatban isteni üzeneteket kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a lelked útjával összhangba kerülj – ez a spirituális fejlődés, a lélekkel átitatott értelem és az egyetemes szeretet útja. Ezek az üzenetek egy óriási metafizikai könyvtárból származnak, amely lelkünk útjának ösvényét tartalmazza és Akasa Krónika a neve. Az Új életmód az Akasa Krónika segítségével című könyvben, Ashley Wood és kreatív munkatársa, Ben Wood a mai felgyorsult világunkhoz alkalmazkodni képes, újfajta módját tárja fel az Akasa Krónika információihoz való hozzáférésnek. A múltban az Akasa Krónika olvasását rendszerint több szakaszból álló felkészülés és szertartás előzte meg. Ashley most egy olyan módszert csatornázott le, amellyel saját Vonalunk frekvenciájára hangolódva azonnali útmutatásban részesülhetünk – kiépítve az energetikai kapcsolódást lelkünk Akasa Krónikájával. A könyv során Ashley Wood válogatott eszközök, gyakorlatok, és tanítások izgalmas tárházát vonultatja fel, amelyeket egy spirituális lénycsoporttól csatornázott le, akiket a Vezető Tanácsnak nevez. Mindez abban segít, hogy aktiválhassuk a Vonalunkat a tisztánlátás, az útmutatások megértése, valamint az intuíció fejlesztése érdekében. A következőket fedezhetjük fel:• egyszerű légzés és mozgásgyakorlatok a Vonalunk aktiválása és az Akasa Krónikánkkal történő kapcsolatfelvétel érdekében• az intuíció fejlesztése - a felénk érkező üzenetek megértése, befogadása és a kapott útmutatás szerinti bátor cselekvés • érzelmeink feltárása és sebeink gyógyításának technikái - a lelki fejlődés iránti elköteleződés megkönnyítésére• miként kapcsolódjunk több síkon lelkünk tapasztalásaihoz ebben az életben és azon túl is• gyakorlatok és naplóvezetés - hogy megtaláljuk és teljes összhangba kerüljünk hiteles, valódi képességeinkkel és céljainkkal Amikor megtanuljuk, hogyan férhetünk hozzá az Akasa Krónikánkban tárolt bölcsességhez, illetve miként érthetjük meg üzeneteit, megtaláljuk a kulcsot ahhoz, hogy teljességgel kifejezzük nagyszerűségünk igazságát, valamint jelen életünk valódi célját – és talán ami a legfontosabb – megtanuljuk igazán és hitelesen szeretni önmagunkat, a magunk teljes egészében.
Na stiahnutie
10,39 €

Origami


Origami je umenie, ktoré nenaráža na kultúrne ani jazykové bariéry. Nevyžaduje zložité vybavenie, môžu sa mu venovať starí aj mladí... jediná požiadavka je, že vás to musí baviť. V tejto základnej príručke origami sa naučíte jednoduché postupnosti skladov, ktorými sa začína skladanie množstva modelov. Môžete tak vytvoriť vyše 50 skladačiek.
Vypredané
16,10 € 16,95 €

Korálky 200 otázek a odpovědí


Navlékáte korálky a narazili jste na problém, se kterým si nevíte rady? Rádi byste se něco dozvěděli o úplně nové technice? Hodilo by se vám pár rad ohledně nejrůznějších postupů? Snadná pomoc. Zeptali jsme se za vás. Rovných 200 otázek v téhle knize přináší právě tolik odpovědí, takže nezůstane nic, v čem byste ještě tápali, co by vám bylo nejasné. Najdete tu odpovědi, které se budou hodit začátečníkům, ale i rady pokročilým a zkušeným korálkářům. Otázky a odpovědi týkající se veškerých aspektů práce s korálky. Nezapomeneme ani na potřebné nástroje a materiály. Krásné názorné ilustrace pak pomohou k pochopení všech postupů a metod.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Metal Gear Solid Omnibus


Solid Snake is back! Two of the greatest video games of all time, adapted to comics by cutting-edge creators and collected here in their entirety. Metal Gear Solidand its sequel, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, are among the most innovative and highly revered video games of the last twenty years. Now, the complete comic adaptations of both games are available in one volume. Return to Shadow Moses Island and the Big Shell with Solid Snake to do battle with Liquid, Solidus, Revolver Ocelot, Sniper Wolf, and an army of terrorists. Just don't forget to switch controller ports when you face Psycho Mantis. With stories adapted by Kris Oprisko, Alex Garner, and Matt Fraction, and high-energy, emotional, painted art from the incomparable Ashley Wood, these two comic series brilliantly capture the evocative bleakness and intensity the Metal Gear Solid universe. Collects Metal Gear Solid#1-12 and Metal Gear Solid: Sons of Liberty#0-12.
Vypredané
28,45 € 29,95 €