Knižné kamarátstva

György Zelina

autor

Mesterségem címere bemutatja: Tisztesség és becsület


A kötetben található interjúk segítségével a Forever cég hálózatépítő csapatát és szakmai pályafutásukat ismerhetjük meg.
A(z) Mesterségem címere bemutatja: Tisztesség és becsület (Könyv) szerzője Zelina György.
U dodávateľa
14,25 € 15,00 €

Mesterségem címere: Esztétika - Szépségápolás


"(...) Amikor megkaptam a megbízást, hogy beszélgessek kozmetikusokkal, sminkesekkel, szinte biztos voltam benne, hogy 22 egyórás beszélgetést rutinból megoldok. Egy szakma, egy hivatás képviselőinek bemutatása szép és izgalmas feladatnak ígérkezett. Ám ahogy készültek az interjúk, rádöbbentem, hogy a rutin és szép feladat kihívásánál itt sokkal, de sokkal többről van szó. Egy új, egy csodálatos világ nyílt meg előttem, amely tele van szeretettel, pozitív gondolkodással, és sok olyan emberi tulajdonsággal, amely lassan kiveszik az életünkből. (...)" (a Szerző)
U dodávateľa
14,25 € 15,00 €

Mesterségem címere - A nő


"A Nő. Mikor ezt a szót meghalljuk számtalan gondolat és érzés fut rajtunk végig. Kivétel nélkül minden embernek megdobban a szíve és megérinti a lelkét ez a kifejezés. Édesanya, feleség, szerelem, barát, társ, megannyi szó számolatlanul és mind-mind igaz. Mikor a könyvben szereplő ... Folytatás ›› riportalanyokkal beszélgettem, sokszor a boldogság, az elérzékenyülés és a dicsőség gondolata hatott át. Nem fogadom el, nem hiszem, tudom, hogy a világ megannyi baja, kínja megoldódna, ha női érzések, női gondolatok, és nem utolsó sorban a nőkből áradó szeretet uralná a világot. Olyan jó lenne, ha mindig, mindenki mindenkor megadná a tiszteletet és a nekik járó elismerést.
Kifejezetten szerencsének tartom magam, hogy a könyvben szereplőket megismerhettem és beszélgethettem velük. Kivétel nélkül azokat a kimagasló emberi tulajdonságokat, azt az értékrendet képviselik, amely csak a NŐK sajátja. Hatalmas volt a felelősségem, hogy azokat a gondolatokat át tudjam adni az Olvasónak, melyek beszélgetéseink során elhangzottak. Azután, mikor visszaolvastam szavaikat kicsit megnyugodtam, hisz érzem és tudom, hogy minden ember számára egyértelmű a feléjük irányuló mély tisztelet." (a Szerző)
A(z) Mesterségem címere bemutatja: A Nő (Könyv) szerzője Zelina György.
U dodávateľa
14,25 € 15,00 €

Mesterségem címere bemutatja: Esküvő


A kötetben található interjúk segítségével az esküvőkön közreműködő szakemberek életútját, szakmai pályafutását ismerhetjük meg.
U dodávateľa
14,25 € 15,00 €

Mesterségem címere bemutatja: A profi hálózatépítők


A kötetben található interjúk segítségével profi hálózatépítők életútját, szakmai pályafutását ismerhetjük meg.
A(z) Mesterségem címere bemutatja: A profi hálózatépítők (Könyv) szerzője Zelina György.
U dodávateľa
14,25 € 15,00 €

Mesterségem címere: Borász


A kötetben található interjúk segítségével népszerű borászok életútját, szakmai pályafutását ismerhetjük meg.
Vypredané
14,25 € 15,00 €