Formát


Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Black Friday v Panta Rhei strana 82 z 88

Curvie Prasiatko plyšová hračka JELLYCAT


Ruffly, bujaré prasiatko Curvie odpočíva po úplnom rannom hľuzovaní! Jemne hebké v púdrovo ružovej srsti, s elegantnými semišovými kopýtkami a sladkým ňufákom, toto zlatíčko s kučeravým chvostom vám môže pomôcť s domácimi úlohami! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
34,99 €

Legenda Rolling stones


Kolik skupin dobylo svět na celých 50 let? Hrálo pro jeden a půl milionu lidí během jediného koncertu? Mělo jedno z nejvýnosnějších turné všech dob? A soupeřilo s Beatles o přední příčky žebříčků? Přesně tak, je jen jedna. Rolling Stones. Vznikli, když Beatles dobývali žebříčky, přežili popularitu heavy metalu a punku v 70. a 80. letech 20. století a hrají starý dobrý rock i v novém tisíciletí.
Vypredané
13,99 € 40,00 €

Colorvelvet zamatový zakladač Jar + fixy 12 ks


Zakladač Colorvelvet s tromi chlopňami s elastickou gumičkou má jemné zamatové reliéfne prevedenie. Je mäkký, umelecký, kreatívny, zábavný a slúži na zakladanie dokumentov alebo poznámok a je veľmi priestranný. Je vytvorený zo savého papiera, ktorý je vhodný na farbenie najrôznejšími technikami. Je vyrobený zo zamatu s ideálnou hrúbkou na kreslenie. Po vyfarbení sa stáva predmetom, ktorý je nielen užitočný, ale absolútne jedinečný a personalizovaný. Fixy 12ks sú súčasťou balenia. Všetky produkty Colorvelvet vyrába spoločnosť Painting Velvet v Arenzano (GE) a spĺňajú predpisy a bezpečnostné normy EHS. Veľkosť: 34,8x25,5x1,5 cm
Vypredané
6,00 € 15,00 €
zľavy Haba

Colorvelvet zamatový obrázok Noemova archa A4


Taliansky remeselnícky výrobok ideálny pre všetky vekové kategórie. Bavte sa a relaxujte vyfarbením bielych plôch jemného zamatového dizajnu! Vzory Colorvelvet sú vyrobené na špeciálnej savej lepenke, ktorá sa dá farbiť najrozmanitejšími technikami. Jemný zamat sprevádza ruku pri kreslení. Po nafarbení sa obrázok stáva malým umeleckým dielom. Farbenie proti stresu, výhody: Štúdia amerických študentov z roku 2012 zistila, že farbenie predkreslených vzorov výrazne zmierňuje úzkosť a zlú náladu. Zostať v línii môže navodiť pocit kontroly a majstrovstva nad vlastným životom. Pohyb ceruzky alebo pastelky tam a späť v rámci vopred stanovených hraníc sa považuje za formu obmedzenia. „Samotné vyfarbovanie“: môže to byť aktivita, ktorá podporuje koncentráciu a podľa niektorých odborníkov „vyfarbovanie“ ponúka ďalšiu výhodu v tom, že nás vracia do jednoduchších čias detstva. „Farba v spoločnosti“: aktivuje celý rad pozitívnych mechanizmov daných tým, že sme spolu a zdieľame sa s ostatnými. Veľkosť: 29,7x21 cm
Vypredané
2,40 € 6,00 €

Jumbo porcelánová šálka s podšálkou Classic Cats - Mačky 470 ml


Jumbo šálka s podšálkou, 470 ml, vyrobená z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu. Elegantná a odolná, vhodná do umývačky riadu a mikrovlnky. Zdobená motívom hravých mačiek vo výrazných farbách. Balená v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
9,95 € 19,90 €

Porcelánový set na čaj pre jedného Classic Poppies 350 ml


Set na čaj pre jedného, 350 ml kanvička/310 ml šálka, vyrobený z kvalitného bieleho New Bone China porcelánu. Elegantný a odolný, vhodný do umývačky riadu a mikrovlnky. Je zdobený motívom výrazných makov v krásnej červenej farbe. Balený v ozdobnej krabičke s rovnakým motívom.
Vypredané
14,95 € 29,90 €

Obojstranné puzzle paličky Doprava 24 Mudpuppy


Obojstranné puzzle paličky Doprava obsahuje 24 obojstranných paličiek, ktoré vytvárajú šesť jedinečných osemdielnych skladačiek! Zoraďte paličky podľa farby pozadia a potom pomocou priloženého obrázka, usporiadajte paličky v správnom poradí, aby ste odhalili farebného tučniaka, veľrybu, červenú pandu, korytnačku, koalu a leva! 24 obojstranných paličiek, ktoré vytvárajú 6 unikátnych obrázkov, vrátane podložky na puzzle Puzzle je vyrobené z 90% recyklovaného papiera. Balenie je vyrobené zo 70% recyklovaného papiera. Farbené netoxickými farbami. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,00 € 17,99 €

Flossie Oslík plyšová hračka JELLYCAT


Flossie Oslík je úžasne jemný, s takými vlniacimi sa kamienkovými ušami! Táto chlpatá a šteklivá hračka má drobivú srsť, krémovú papuľu a semišové kopýtka! Flossie Donkey je s hodvábnou hrivou a chlpatým chvostom taký šťastný! INFORMÁCIA: Vhodné od narodenia. Nenechávajte v kolíske, či postieľke bez dozoru. Prať len ručne. Neodporúča sa prať v práčke, sušiť v sušičke, či žehliť. Testované a spĺňa európsku bezpečnostnú normu pre hračky: EN71 časti 1, 2 a 3 pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
14,00 € 27,99 €

MARSUPILAMI prívesok na kľúče


Divoká džungľa Palombie ukrýva zvláštne zviera: Marsupilami. Vďaka svojej herkulovskej sile a extra dlhému chvostu je to bezpochyby kráľ džungle. Upozornenie/Informácia: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.Obal ponechajte pre informáciu.
Vypredané
5,39 € 8,99 €

Sklenené guličky vo vrecúšku


Sklenené guličky v rôznych veľkostiach o ? 16 - 35 mm aj farbách v praktickom bavlnenom vrecúšku. Vo vrecka je celkom 50 ks guličiek na hranie. Medzi vonkajšie hračky patria rôzne druhy maličkostí, ktoré deti vonku zabavia. Skákacia nafukovacia lopta čiže hopsadlo, striekacie hračky do vody, nafukovacie lopty,, žonglovacie hračky, diabolo, švihadlá a skákacie gumy, to sú predovšetkým športové a pohybovo orientované hračky. Pre malé záhradníkov sa ponúka metlička, lopatka, záhradnícka taška, ale aj hrable. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,89 € 6,99 €

Kovový vĺčko s LED osvetlením


Klasický kovový vĺčko s motívmi z vesmíru a LED svetlom. Deti sú najskôr fascinované, keď vidia, ako sa vĺčko roztočí a rodičia ihneď to chcú vyskúšať tiež. Veľký vĺčko má široký podstavec, takže sa deťom po prvých skúmavých pokusoch podarí vĺčka roztočiť. Vydáva bzučivý zvuk pri rýchlom otáčaní. Pre deti je nielen opakovane zábavné vĺčka roztáčať, pozorovať, počúvať a zastavovať, ale táto nostalgická hračka navyše podporuje motoriku detí a na svoje detstvo si s ňou zaspomína aj nejeden dospelý. Upozornenie: Výrobok je vhodný pre deti od 1 roka. Výrobok spĺňa platné európske normy.
Vypredané
13,29 € 18,99 €

Guličková dráha rytiersky hrad


Guľôčková dráha v tvare vysokých veží rytierskeho hradu ponúka deťom rad možností ku kreatívnemu stavaniu. Diely hradu sú vyrobené z preglejky. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé guličky. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
32,19 € 45,99 €

Sada MAPED Creativ Early Age Môj prvý kreatívny set


Detská kreatívne súprava v praktickom kufríku, ktorý ľahko otvoria aj malé deti. Súprava obsahuje 6 farebných voskoviek, 100 detských samolepiek, obrázok cirkusového prostredia a kartónového klauna, ktorého možno ľahko zostaviť a vymaľovať.
Vypredané
13,99 € 19,99 €

MiniBox MAPED Creativ Mozaikové samolepky


Súprava obsahuje 7 farebných mozaikových kartičiek, 4 drievka, 1 hárok samolepiek a 3 predlohy s rôznymi motívmi. Na predlohu sa podľa daného motívu, aplikujú jednotlivé časti z mozaikových kartičiek. Hotový výtvor možno pomocou samolepiek pripevniť na drievko a použiť ako doplnok na detskú oslavu. Vhodné pre deti od 4 rokov.
Vypredané
5,10 € 7,29 €

Dobroty s příběhem


Šedesát slavných osobností přináší kuchařku svých nejoblíbenějších receptů, okořeněných vlastními mikropříběhy. Kupte si knížku, kterou vřele doporučuje herečka Simona Stašová i gastronomický mág Roman Vaněk, a nejen že si pochutnáte na jídelníčku populárních celebrit, ale podpoříte i jeden z projektů AKCE CIHLA, který pomáhá zaměstnávat lidi s handicapem.
Vypredané
2,63 € 2,77 €

S nosom od zmrzliny


Ako ufóni unesú Fera Bufa do vesmíru práve cez prázdniny, ako smiešny malý robotko skúma oceány, vesmír i celý svet, ako rozprávkový Janko Hraško prekabáti zlých ufónov, to je len niekoľko tém rozsiahlych výmyselnickych básní z knihy Jána Turana S nosom od zmrzliny. Sú to básne pre deti, ktoré poéziu nielen rady čítajú, ale aj recitujú. Kreatívni pedagógovia, ale aj rodičia ihneď postrehnú, že viaceré veršované príbehy sú zároveň scénkami, ktoré môžu predvádzať menšie i väčšie skupiny detí na besiedkach v škole. Čitatelia aj recitátori si môžu vyberať z pätnástich realistických, fantazijných či rozprávkových príbehov. Farebné ilustrácie do knihy vytvoril akad. mal. František Blaško.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Lev


Každá pravda potřebuje ke svému životu na tomto světě prostor a čas - určité pravdy a zkušenosti lidstva se projevují v určitých časových úsecích a každý časový úsek má své vlastní mechanismy a způsoby jednání. Tato kniha, jedna z dvanáct knih o znamení zvěrokruhu, důkladně popisuje způsoby jednání jednotlivých úseků času neboli jednotlivých znamení a seznamuje se základními stavebními kameny astrologie. Čtenář tak dostává možnost nejen lépe poznat a pochopit sám sebe, ale i bezbolestně pochopit chování svých bližních.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Základy chemie 1


První díl oblíbené řady učebnic chemie, která vyčerpávajícím způsobem zpracovává učivo chemie základní školy. Je přehledná, vybavená bohatým obrazovým materiálem, doplněná chemickými tabulkami a slovníčkem nejdůležitějších pojmů.
Vypredané
6,02 € 6,34 €

Trojčlennost jako inspirace


Kniha je výběrem textů a přednášek Rudolfa Steinera (výběr provedl a editoval Radomil Hradil), v nichž podává výklad, jaké stanovisko zaujímat k uspořádání společnosti a k dalším naléhavým sociálním otázkám. Stěžejním je pochopení zákonitostí lidské společnosti, která se skládá ze tří sfér, které se od sebe zásadně odlišují. V současné době vládne ve společnosti chaos, neboť tyto sféry jsou navzájem promíchané, ačkoliv každá vyžaduje, aby se k ní přistupovala podle jiného principu. Podněty k řešení sociálních otázek je proto nutné hledat na základě těchto principů. Je to princip svobody v kultuře a duchovní životě, princip rovnosti v oblasti práva, princip bratrství v oblasti ekonomie.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Black Friday knihy

Knihy so zľavami až -83% kúpite na e-shope Panta Rhei.