! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Detektívky, trilery, horory strana 10 z 293

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Ivadék


Dead River seriffje azt hitte, egy évtizeddel korábban végzett a kannibál barbárok primitív, barlanglakó törzsével. Ám a klán valahogy fennmaradt. És szaporodik. És vadászik. És öl és eszik. És az elszigetelt, békés városka lakóinak, akik a civilizáció elől menekültek ide, most ismét az életükért kell küzdeniük… Amikor már remélted, hogy sikerült elfojtani a Holt idény borzalmait, kiderül, hogy a Család még mindig él, és tagjaik évek múltán is terrorizálják Maine partvidékének lakosságát. És a családi tradíciónak megfelelően szomjazzák az életet – a te életedet is. A könyvről mondták: „Nagyon is lehetséges, hogy az Ivadék a legelborzasztóbb könyv, amit valaha olvasni fogsz.”Robert Bloch, a Psycho szerzője „Izgalmas, gyors sodrású és intelligens.”Publishers Weekly „Jack Ketchum még feljebb csavarja az iszonyatot.”Fangoria „Jack Ketchum Amerika egyik legjobb és legmegbízhatóbb horrorszerzője!”Bentley Little
Na stiahnutie
9,24 €

Az Illatozó Karbunkulus


Egy mesebeli ország, Ludócia fővárosában álló Tündérpalota melletti utcácskában holtan találják a négy törpe, a közismert akrobatikus zenebohócok egyikét. A bűnügy helyszínelését a Belbiztonsági Szolgálat végzi, de jelen van magánemberként Filamér, a híres nyomozó, Őfelsége XII. Kajetán király magánnyomozója is, akinek feltűnik a törpe ruhájának furcsa illata. Aznap este közvetíti a televízió a tündérek Karbunkulus ünnepét, Filamér is nézi az adást, és a többi nézővel együtt látja, hogy a fejedelemnő kezében lévő dobozból egy villanással eltűnik az Illatozó Karbunkulus. A fejedelemnő megbízására Filamér nyomozni kezd, melynek során igénybe kell vennie kiváló nyomozói tehetsége mellett kemény öklét, személyes kapcsolatait, valamint a kor modern segédeszközeit is.
Na stiahnutie
1,97 €

Gyalázatos megtévesztés


Beatrice Hyde-Clare kisasszonynak esze ágában sincs nyomozásba fogni, amikor előtte esik össze holtan egy earl a London Daily Gazette ajtajában. Igaz ugyan, hogy már sikeresen megoldott egy gyilkossági ügyet, de egyrészt a nyomozás nem úri kisasszonyhoz méltó foglalatosság, másrészt dolgozzanak meg végre a pénzükért a mihaszna újságírók is. Ráadásul megvan a maga gondja, miután egy ártatlan füllentéséből családja egy egész szerelmi történetet fabrikált. Nem, semmiképpen sem keveredik bele ebbe a nevetséges ügybe.Csakhogy a szerencsétlen uraság hátából kiálló tőr nyugtalanítóan ismerősnek tűnik. Bea így nemsokára már a British Museumban kutat, miközben kezdenie kell valamit nyugtalankodó családjával és a kotnyeles Kesgrave herceggel. A bosszantóan arrogáns és jóképű férfi ugyanis illetlen figyelmet tanúsít a gyilkosság iránt - vagy inkább egy félénk vénkisasszony lenne az érdeklődése tárgya?A Beatrice Hyde-Clare kisasszony esetei sorozat második része tökéletes elegye a fergeteges humorral vegyített klasszikus kriminek és a régi vágású romantikának.
Na stiahnutie
8,45 €

Számkivetettek


Aaron Falk szövetségi ügynök régi barátja, Raco őrmester gyerekének keresztelőjére érkezik a dél-ausztrál kisvárosba, egy borvidék kellős közepére, de ezúttal is nyomozásba bonyolódik. Egy évvel korábban a népszerű helyi fesztiválon nyoma veszett Kim Gillespie-nek: a középkorú nő gondosan bebugyolálta alvó csecsemőjét a babakocsijában, aztán útnak indult, és azóta sem látta senki. Kim idősebb lánya még mindig nem adta fel a reményt, hogy megtalálhatják az édesanyját, Falk és Raco pedig beleveti magát az ügy felgöngyölítésébe. Minél több időt tölt Falk a szemet gyönyörködtető borvidéken, annál közelebbi kapcsolatba kerül Kim szűk baráti és rokoni körével. A társaság azonban nem olyan összetartó, mint amilyennek első látásra tűnik. Nyugtalanító kérdések merülnek fel, miközben rég eltemetett titkok kerülnek napvilágra. Mi kell ahhoz, hogy egy anya magára hagyja újszülött gyermekét? Mi történt valójában Kim Gillespie-vel? Mielőtt regényírónak állt volna, Jane Harper tizenhárom évig dolgozott nyomtatott lapok újságírójaként Ausztráliában és Angliában. Krimijei világszerte óriási sikert arattak, az Aszályból és A természet erejéből mozifilm is készült Eric Bana főszereplésével.
Na stiahnutie
9,86 €

Sherlock Holmes –Tanulmány vérvörösben


IRATKOZZ FEL A KIVÁLASZTOTT CÍMRE, KATTINTS A "HAMAROSAN" FELIRAT MELLETTI KIS SZÍVECSKÉRE, HOGY AZONNAL ÉRTESÜLJ A MEGJELENÉSRŐL! Sherlock Holmes ismeretei: 1. irodalom – semmi. 2. filozófia – semmi. 3. asztronómia – semmi. 4. politika – nagyon kevés. 5. botanika – sok minden a belladonnáról, ópiumról, digitaliszról s általában a mérges növényekről. A gyakorlati növénytan, kertészet – semmi.
Na stiahnutie
3,94 €

Ukami II. - Vörös fal


Az Ősök újabb terveket szőnek az emberiség ellen, Kate és Akio barátaikkal minden erejükkel küzdenek ellenük Lisa és Brandon kapcsolata úgy látszik révbe ér, közben Regina élete kisiklik és csak egy hajszál választja el őt, hogy átlépjen egy határt, amit ha megtesz, akkor nincs visszaút. Shanon Kate lánya, akibe az UKAMI egy része beleköltözött egyre erősebb így elkezdődött a kiképzése. A Vörös Falból állítólag soha nem lehet megszökni, de Igor mégis, megpróbálkozik a lehetetlennel, hiszen az ősök elleni csatában szükség van rá, közben barátokra tesz szert. Újabb kötettel bővült az UKAMI sorozat,lebilincselő, izgalmas és csavaros.
Na stiahnutie
4,48 €

Őzragu-randevú


A niederkaltenkircheni Eberhofer-házban alaposan a feje tetejére áll az élet, amikor Nagyi bejelenti, hogy sok évtized kemény munkája után immár csak pihenni és szórakozni szeretne, a háztartást pedig vezesse tovább más. Miközben a család az első sokkból próbál felocsúdni, a falu élén is változás történik: a síbalesetet szenvedett polgármester helyett átmenetileg Susi ül be a főnöki székbe, ugyanolyan alaposan felforgatva a hivatal életét, ahogyan Nagyi tette a családéval. S ha mindez még nem lenne elég megpróbáltatás Franznak, ott van még az aranyfog is, amelyet egy nyugdíjas geológus talált a szántóföldön, s amelyről Liesl Mooshammer határozottan állítja, hogy a hetek óta ismeretlen helyen tartózkodó helyi nagygazda, Lenz Steckenbiller szájában látta utoljára…    Rita Falk az Eberhofer-sorozat 11. kötetében is a megszokott morbid-fekete humorral folytatja a testestül-lelkestül bajor rendőr nyomozásainak történetét.
Na stiahnutie
5,56 €

Feloldva


Vízből ?jöttélVízzé leszelVízből támadsz életre újból A dániai Tommerup apró városában semmi rendhagyó sem történik – egészen addig a gyönyörű nyári napig, amikor eltűnik egy tanárnő. Bár a rendőrség először csak legyint az ügyre, minden egyes nap újabb ember tűnik el; az egyedüli nyomok az áldozatok házában talált rejtélyes Korán-idézetek.A kicsiny közösségben egyre hevesebbé válnak az indulatok, hirtelen mindenki gyanús, mindenkinek akad rejtegetnivalója. Liam Stark és Dea Torp felügyelők és Nasszrin, a fiatal, arab származású rendőrnő kétségbeesett versenyfutást folytatnak az idővel, de hogyan lehet megfejteni egy olyan bűncselekmény-sorozatot, ahol egy áldozat sem kerül elő, és fogalmuk sincs a tettes motivációiról? Mikor végre összeáll a kép, a nyomozóknak szörnyű kérdéssel kell szembenézniük: milyen érzés lehet az, amikor minden feloldódik: a bűneid, a tested, az életed?A Dánia két legsikeresebb krimírója, Sara Bladel és Mads Peter Nordbo által írt Feloldva hátborzongató, felkavaró és letehetetlen olvasmány, igazi csemege a skandináv krimik rajongói számára.
Na stiahnutie
11,63 €

Fojtogató titok


A felszín alatt bújik meg az igazság. Catherine Sterling úgy hiszi, ismeri az édesanyját. Ruth Sterling csendes, szorgalmas és csak a lányának él. Mindig együtt néztek szembe a világgal. Csakhogy most Catherine-nek önálló tervei vannak, el szeretne költözni otthonról és új karrierbe kezdeni. Ruth azonban bármit kész megtenni azért, hogy ezt megakadályozza. Az anya úgy hiszi, ismeri a lányát. Catherine soha nem lázadna, nem kérdőjelezne meg semmit édesanyja múltjával kapcsolatban. Ám amikor Mrs. Sterling egyre jobban törekszik arra, hogy mindenképp maga mellett tartsa a lányát, egyre több hiányosságot fed fel az általa oly nagy gonddal felépített világban… Megtévesztésben mind a ketten profik. De kinek hihetünk?
Na stiahnutie
11,41 €

Embervadászat


- Sürgősen meg kell találnunk egy ukrán férfit – a német ezredes rögtön a lényegre tért. - Hol? Itt Moszkvában? - Nem. Valahol Szibériában. - Az sokkal jobb. Szibériát, mint a tenyeremet ismerem. Amúgy nem is nagy terület, perceken belül meg lehet találni akárkit – Beleznay számára kandikamerás átverésnek tűnt ez a beszélgetés. – S miért kellene megtalálnom azt az ukrán férfit? - Mert ki akarja robbantani a Harmadik Világháborút. Vajon sikerül a lehetetlen Beleznay főhadnagynak, megelőzve az unatkozó orosz urakat, akik sportból szökevényekre vadásznak a szibériai erdőkben és az orosz titkosszolgálatot, aki mindenütt ott van? 
Na stiahnutie
2,96 €

Paradise Valley


Cassie ?Dewell nyomozó három éve vadászik a Gyíkkirály néven elhíresült kamionos sorozatgyilkosra, aki autópályákon és kamionmegállókban les az áldozataira, főként prostituáltakra. Cassie egyszer már majdnem elkapta… Az észak-dakotai Bakken Megyei Seriffhivatal főnyomozójaként Cassie felállítja a tökéletesnek tűnő csapdát. Ám a terv szörnyen balul sül el, és a felelősség Cassie-t terheli.Ezzel egyidejűleg Kyle Westergaard, a hátrányos helyzetű kisfiú, akit Cassie a védőszárnyai alá vett, eltűnik, miután környezetében elhintette, hogy egy régóta tervezett kalandra indul. Kyle nagymamája könyörög Cassie-nek, hogy keresse meg az unokáját, és a nyomozó elvállalja a feladatot, miközben folyamatosan vadászik a Gyíkkirályra.Cassie immár magányos farkas. És ahogy két patak folyik össze, úgy Kyle eltűnésének is sokkal baljósabb értelme lehet, mint azt bárki sejtené. Cassie-nek társak és támogatás nélkül, pusztán a saját józan eszére támaszkodva kell leszámolnia a gyilkossal, aki éppoly kegyetlen, mint amilyen ravasz. De vajon képes lesz-e rá egyedül, anélkül, hogy mindez az emberségébe vagy akár a saját életébe kerülne?
Na stiahnutie
7,64 €

A bűvös kör


Mikóz jómódú igazgató-főmérnök. 12 éves fia, Mikár egy vasárnap eltűnik hazulról, s miután az apa semmi értesítést nem kap róla, megbízza Filamér monteludói magánnyomozót felkutatásával, a rendőrséghez ugyanis nem akar fordulni. Mesebeli országban, korszerű környezetben nyomoz Filamér, ahol mesebeli varázslók mellett gengszterek és nyomozók további szereplői a történetnek. A gyerek izgalmas körülmények közepette történő felkutatása során, Filamér mellékesen megoldja egy 24 karátos, de hamis aranypénz forgalomba kerülésének rejtélyét is.
Na stiahnutie
1,97 €

A háromlábú macska


Teofór gróf, az irodalompártoló földbirtokos és pénzember megbízza Filamért a monteludói magánnyomozót, kutassa fel váratlanul eltűnt ikertestvérét, Teofánt, aki grófságot, vagyont otthagyva festő lett. Filamér a nyomozás kezdetén megismerkedik Elopéval, Teofán menyasszonyával, és ennek háziasszonyával, Zenóbia okleveles boszorkány főmesternővel, meg egy kábítószeres bandával. Az Elopétól kapott cím alapján megtalálja Teofán festőtanyáját, és ott Teofánt - meggyilkolva. Jelenti az esetet a Belbiztonsági Szolgálatnak, de azért tovább nyomoz, és korának legkorszerűbb technikáit alkalmazva, életveszélyes helyzetek során sok furcsaságra jön rá
Na stiahnutie
1,97 €

Az elnök


A vietnami dzsungel poklában egy veterán kitalálja élete üzletét, és aztán meg is valósítja. Ezzel két kontinensen is események láncolatát indítja el. A következő harminc évben a világ legkülönbözőbb pontjain úgy ölnek meg embereket, hogy senki sem érti, ki és miért végzett velük.  Mindeközben a brit védelmi minisztérium eltűnt vegyi fegyverek után kutat Skócia lankás dombjai között, és tűvé teszik az óceánt egy nukleáris hulladékot szállító hajó után.  A nyolcvanas években pedig egy borgőzös párizsi éjszakán olyasmi történik bulizó egyetemisták egy csoportjával, ami megváltoztatja az életüket. Miként függnek össze ezek az események?  Vajon mi kapcsolja össze a finn régészt, az amerikai kémelhárítót, a brit tengerészt és a Magyarország köztársasági elnöki székére aspiráló politikust?
Na stiahnutie
9,86 €

A kút és az inga


A rémtörténetek amerikai mestérnek novellái: A kút és az inga, Dr. Kátrány és Toll professzor módszere, A Maelström poklában, Történet a Rongyos Hegyekből, Metzengerstein  
Na stiahnutie
3,94 €

A csere


Carl és Helene nincs túl jó passzban, és úgy vélik, hogy egy nyaralás távol a stockholmi hétköznapok zajától talán segít újra egymásra találniuk. Ezért házat cserélnek egy kaliforniai házaspárral, akik éppen Svédországba készülnek, ahol a férfinak lesz egy kiállítása. A svéd Adam és az amerikai Scarlett szintén a házassága megmentésén fáradozik. Azonban alig érkeznek meg Santa Cruzba, illetve Stockholmba, különös események sora veszi kezdetét. Vajon Carlt csak az emlékezete tréfálja meg, amikor úgy képzeli, hogy a ház teljesen máshogy nézett ki a fotókon? Tényleg kopog valaki éjjelente a fűtéscsöveken, vagy csupán rémeket lát? És Scarlett képzelődik, vagy Helene valóban titkos üzenetet hagyott neki a gardróbszobában? A furcsaságok egyre szaporodnak, és a végén már a saját szemüknek sem mernek hinni. Ahogyan Stefan Ahnhem új pszichothrillerének mozaikdarabkái összeállnak, világossá válik, mennyivel több rejlik minden kapcsolatban a felszín alatt, mint azt képzelni mertük volna. És hogy mindenki jobban járna, ha igazat mondana. Csakis az igazat.
Na stiahnutie
8,42 €

Budapest Boulevard


Magyarország. A kormány a választásokra készül, ám kezd számukra roppant kellemetlenné válni a milliárdos költséggel felállított, de érdemi tevékenységet nem végző új terrorelhárító egység. Ekkor azonban merénylet rázza meg a békés napjait élő Budapestet. A rendőrség erőre kap, és a terroristák után veti magát.  Az egyik kerületi rendőrkapitányság vezetője, a vidékről felkerült Básti Péter ezalatt a mindennapokkal küzd. A lusta nyomozók, a pénzhiány, a felső vezetés állandó, öncélú ellenőrzései lassan felőrölik az idegeit. Ebben a helyzetben már csak hab a tortán, hogy a testvére is belekeveredik egy súlyos ügybe. Az alezredesnek taktikáznia kell, hogy rendőr maradhasson, de az öccsét se hagyja sorsára a bajban. Saját szakállára nyomozni kezd, hátha azzal segítő kezet nyújthat a testvérének. A szálak egyre feljebb vezetnek, és már az sem biztos, ki melyik oldalon áll. Budapest retteg a terrorcselekmény óta, a város lassan megőrül, egymást érik a téves bombariadók.  Vajon hogyan kerül egy volt rendőrtiszt a bűn oldalára? Mit akar Magyarországon a szlovák alvilág egyik szervezett csapata? Miért ölnek meg egy iraki egyetemistát? És a legfontosabb: lesz-e újabb merénylet? Réti László tizenegyedik regényét ismét a tőle megszokott alapossággal építette fel, ám ezúttal a történet több egy kriminél: egyszerre politikai thriller és társadalomrajz.
Na stiahnutie
9,86 €

Natasa öröksége - 1. felvonás


A zűrös múltú Natasha értesülve apjuk, a Novgorodsev család fejének haláláról, azonnal a szibériai Jakutszkba utazik, felhagyva amerikai életével. Odahaza azonban nemhogy könnyebbé, de még sokkal megterhelőbbé válik az élete, hála a kirobbanó örökösödési konfliktusnak és a felerősödő családi rivalizálásnak, a Vladivostok bűnszervezettel, akik az ősellenségeik. Natasha végül alulmaradva bátyjával szemben az örökségben döntésre kényszerül: vagy cserben hagyva családját visszalép Dimitri erőszakos hatalomátvételétől, vagy elfogadja megbízását, amely a Vladivostok családba való beépülést jelenti egy értékes túszuk szabadon engedéséért cserébe. A fiatal nő bűntudatot érezvén apja iránt, hogy egykoron itt hagyta őket, végül hajlandó fejet hajtani bátyja akaratának, és a fő megbízásán kívül aláveti magát minden apróbb feladatnak egy ráterhelt csapattal együtt. Ahogy azonban egyik munkát hajtja végre a másik után, úgy bonyolódik bele közben a másik oldal családi helyzetébe is, egyre közelebb kerülve az ottani nagyfőnök gyerekéhez, és a rábízott kislányhoz, aki Natasha megbízásának záloga. Mindent meg kell tennie, hogy lassú csellel kicsempészhesse a Vladivostokok karmai közül. Ez sikerülhet neki egyáltalán, amikor a nagyfőnök fia, Nikita gyanakvóan szemmel tartja minden lépését, és a legkiszámíthatatlanabb megbízások szálai még magához a halott apjuk esküdt ellenségéig, Mihailhoz is elvezetnek? Ezt csak egy rajtaütéssel deríthetik ki, amelynek sikerességére maga a Natasha örökségének első felvonása fog választ adni. 
Na stiahnutie
6,29 €

Kimondhatatlan


Torokszorítóan izgalmas regény – melyet a szerző szülővárosában megtörtént esemény ihletett – egy kis minnesotai közösségről, ahol semmi sem olyan csendes vagy biztonságos, mint amilyennek tűnik. Cassie McDowell élete az 1980-as években abszolút átlagosnak tűnik. Egy farmon él a város mellett, imádja az iskolát, és bele van zúgva a leghelyesebb fiúba az osztályban. Igaz, a szülei különös partikat rendeznek, ahová nagyon fura vendégeket hívnak, de ehhez már hozzászokott.  Aztán minden megváltozik, amikor valaki gyerekekre kezd vadászni Lilydale-ben. Helyi fiúk tűnnek el, majd előkerülnek ugyan, csak éppen erőszakosak, mogorvák és visszahúzódóak lesznek. Arról, hogy mi történhetett velük, csupán sokkoló pletykák terjednek. Ahogy a felelős keresése egyre jobban elfajul, veszélyes titkok kerülnek a felszínre. Ha életben akar maradni, Cassie-nek el kell igazodnia egy olyan felnőttvilágban, ahol minden bűnt megindokolnak, és ahol csak az igazság megbocsáthatatlan.
Na stiahnutie
7,41 €

Ste milovníkom detektívnych príbehov, alebo vás láka napätie trilerov? Máte radi hororové prípehy, ktoré vio vás vzbudzujú napätie i strach? Táto kategória kníh je potom presne pre vás. Vydajte sa po stopách vrahov s najlepšími detektívmi. Riešte záhady, objavujte stopy a nechajte sa vtiahnuť do najnapínavejších príbehov. Prinášame vám populárne severské detektívky, ale aj tie slovenské, české, či svetové. Prečítajte si klasické príbehy od autorov ako Agatha Christie alebo Arthur Conan Doyle, alebo spoznajte nové príbehy od Roberta Bryndzu, Petra Šlosera, Dominika Dána, Jo Nesbo,či Larsa Keplera.