! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Romantická beletria strana 379 z 460

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Vydať sa a zomrieť


Čo sa stane, ak jedna sestra zo Slovenska príde navštíviť druhú sestru žijúcu v Austrálii v prípade, že jedna z nich hľadá lásku a druhá pomstu? Vznikne niekoľko šialených plánov a niekoľko ešte šialenejších spôsobov, ako ich uskutočniť. Pretože láska musí byť horúca, pomsta studená, ale pokojne aj naopak, lebo, ako hovorí domorodá Ebba, keď ti je muž neverný, máš len dve možnosti - nevšímať si to, alebo ho zabiť. Román o sesterskej láske plný humoru, odvahy a chuti žiť. Pre všetkých, ktorí nepotrebujú ku šťastiu vždy len tradičné riešenia a pokojne by sa nechali odfotiť aj s Russelom Croweom na titulku bulváru. Lebo žijeme len raz.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Zalej Františka, miláčik


„Zalej Františka, miláčik," je veta, ktorú jeho majiteľka počúva zo všetkých strán. Udržať Františka – jediný živý zelený organizmus v byte – v dobrej kondícii je pre ňu rovnako ťažké, ako si udržať chlapa. David prichádza a odchádza, kedy sa mu zachce. Ešte že existuje Cafe Giovanni, ktorá presne vie, kedy ku káve priliať aj frťana a akú terapiu práve potrebuje trojica priateľov. Katastrofy pracovné, partnerské a rodinné sa ani jednému z nich nevyhýbajú, hoci by sa mohlo zdať, že majú atraktívne zamestnania a bohémsky život. Rannou kávou u Giovanniho sa začína každý deň – aj ten, keď Michal rieši tragédiu v rodine, aj ten upršaný, keď si Simona zlomí opätok, rána po tom, keď to večer predtým trochu prehnali s alkoholom a aj ďalší, keď sa milovaný Dávid definitívne vytratí. Je to však naozaj definitívne?
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Očistný debakel


Je nemožné, aby Ben Wilson zabudol na Simonu, svoju lásku zo strednej školy. Nenechala sa oslniť pozlátkom, nezáležalo jej na jeho bohatstve a ako sa zdalo, nezáležalo jej ani na ňom samom. Pošliapala mu po snoch, vedome ho zavádzala a čo je najhoršie, odmietla všetky jeho zamilované ponuky. Keď sa po rokoch úplne nečakane stretnú, obom to spôsobí obrovský šok. Uvedomia si, že nič už nebude také, aké bývalo. Bena zaslepila nenávisť a túžba po pomste. Zabudol však, že keď sa niečo týka Simony, on za každých okolností zlyháva. Tak i teraz. Počas boja s vlastnými protichodnými pocitmi zapríčiní, že Simona trpí na tele aj duši. Na jej ďalšom osude mu pramálo záleží... Alebo je to inak? Tretí román s jemným erotickým nádychom od autorky predošlých bestsellerov zaujme kvalitou, strhujúcim štýlom a vyzretosťou. Nie náhodou sa v knihe opakujú mená hlavných hrdinov z úspešného debutu "Čo koho do toho". Kniha sa číta na jeden dych a nedá sa odložiť nerozčítaná...
Na stiahnutie
5,50 €

dostupné aj ako:

Moje more


Autorka románu potvrdzuje povesť výbornej pozorovateľky medziľudských vzťahov, ktorá vie v správnom pomere vyvážiť veci smiešne s vecami smrteľne vážnymi. Moje more je príbeh o dvoch ženách a dvoch mužoch, o ich slabosti pre krásu, láske k menám, niekedy bizarným hračkám, k vode. Osudy postáv sa prelínajú, nájdeme medzi nimi ženu, ktorá sa rozhodne „veštením” meniť životy ľudí, ako aj mladého muža, ktorý stavia na hlavu tvrdenie, že muži sú tým silnejším pohlavím. Vanda Rozenbergová debutovala poviedkovou knihou Vedľajšie účinky chovu drobných hlodavcov (2011), ktorá svojim názvom odviedla pozornosť od toho, že autorka rozumie predovšetkým ľuďom. Poviedky sa dočkali priaznivého ohlasu zo strany kritikov aj čitateľov, očakávania by nemal sklamať ani autorkin prvý román.
Na stiahnutie
5,50 €

dostupné aj ako:

Nie na ústa


Chceli by ste nájsť lásku na internete? Alebo sa cez esemesky dostať k niekomu do postele? Potrebujete napísať list s prosbou o odpustenie? Vymyslieť žiadosť o ruku? Oslniť originálnymi prípitkami či duchaplnými statusmi na Facebooku? Neviete ako? Je tu človek, ktorý to urobí za vás. Väčšinu času trávi v obnosenom župane v dokonalo upratanom byte, má kávu, whisky a dobré pripojenie na internet. Má talent a depresie. Má aj sex a peniaze, ale nie toľko, koľko by si zaslúžil. Na lásku už nečaká a nenávisťou nestráca čas. A nie vždy otvára, keď mu zazvoníte. Ak sa chcete dostať do jeho divného sveta, otvorte novú knihu Maxima E. Matkina. Vraj žiadna predtým nebola tak veľmi zo života.
Na stiahnutie
6,99 €

Aj ja teba


Každé miesto má svoje tajomstvo. Každý človek niečo skrýva. Niekedy musíme ísť do minulosti, aby sme pochopili prítomnosť, niekedy musíme niekoho opustiť, aby sme sa k nemu dokázali vrátiť. Nový román Maxima E. Matkina prichádza až po troch rokoch a rozpráva o ľuďoch, ktorí sú schopní naozaj milovať, pretože vedia, že láska nie je nič také, na čo máme vždy právo. Ak chcete vedieť, čo to znamená byť päť minút v Číne, v čom tkvie tajomstvo neviditeľnosti a aké môžu byť skutočné city, čítajte túto knihu. Všetko je niekde pod povrchom.
Na stiahnutie
6,99 €

dostupné aj ako:

Hotel Savoy


V Rothovom románe sa hotel stáva metaforou vykoľajeného sveta po prvej svetovej vojne. V poľskom mestečku pri ruských hraniciach, s nádhernou fasádou – svedkom predvojnovej epochy, ukrýva vnútro hotela pestrú zmesku ľudí. Stretávajú sa tu vojaci, skrachovanci, špekulanti, poloumelci a ľahké dievčatá. Gabriel Dan, ktorý sa vracia z päťročného vojnového zajatia, sa delí o izbu s anarchistickým komunistom a splieta svoj život s bohatými i chudobnými. Všetci spoločne čakajú na príchod amerického miliardára Bloomfielda, ktorý ich má zachrániť. Vtedajšia kritika privítala knihu, prvýkrát vydanú v roku 1924, s veľkým nadšením: „ ...zdatný románopisec napísal knihu, ktorá by mohla byť úvodom veľkého diela o tragédii dnešných čias...“ Joseph Roth sa narodil 2. septembra 1894 ako syn židovských rodičov neďaleko mesta Brody vo východnom Haliči. Vyštudoval odbor nemecká literatúra v Ľvove a vo Viedni. Bojoval v prvej svetovej vojne, neskôr pracoval ako novinár vo Viedni a Berlíne. Preslávil sa nielen ako románopisec, ktorý napísal vyše dvadsať románov a esejistických kníh, ale aj ako reportér a stĺpčekár niekoľkých nemeckých, rakúskych a českých (vychádzajúcich v nemčine) novín. Medzi jeho najznámejšie diela patrí Radeckého pochod a Kapucínska krypta. Čitateľsky úspešné boli aj knižne vydané reportáže a fejtóny z Francúzska a Ruska. V roku 1933 emigroval do Paríža, kde 27. mája 1939 umrel.
Na stiahnutie
4,90 €

dostupné aj ako:

Žítkovské bohyně


Nový román autorky Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie. Vysoko v kopcích Bílých Karpat žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a také prý viděly do budoucnosti. Říkalo se jim bohyně a své umění si předávaly z generace na generaci. Dora Idesová patří k posledním z rodu žítkovských bohyní. Jejich umění se však nenaučila, vystudovala etnografii a rozhodla se napsat o nich rozsáhlou vědeckou studii. Na konci devadesátých let objeví v pardubickém archivu ministerstva vnitra operativní svazek StB vedený na vnitřního nepřítele — její tetu, bohyni Surmenu. Dora rozplétá osudy žítkovských žen a s překvapením zjišťuje, že ačkoli se sama bohyní nestala, je i ona nedílnou součástí tajemné tradice… Trailer ke knize najdete na adrese: http://vimeo.com/36472888 Kateřina Tučková (nar. 1980) vystudovala dějiny umění a bohemistiku na FF MU v Brně, v současné době pracuje jako kurátorka. Debutovala novelou Montespaniáda (2006), v roce 2009 vydala román Vyhnání Gerty Schnirch, za který obdržela cenu Magnesia Litera 2010 — Knižní klub Cena čtenářů a byla nominována na Cenu Josefa Škvoreckého, Magnesii Literu za prózu a Cenu Jiřího Ortena. Je autorkou několika odborných publikací z oblasti českého výtvarného umění, na pomezí historie a krásné literatury se pohybuje beletrizovaný životopis Můj otec Kamil Lhoták (2008). Více na www.katerina-tuckova.cz
Na stiahnutie
14,69 €

dostupné aj ako:

Príbeh muža


Príbeh Lukáša, ktorý sa dozvedá, že otec nie je jeho otec, dieťa nie je jeho dieťa a začína rozmýšľať, či sa vlastne ešte oplatí žiť. Opustí úplne všetkých a všetko, aby sa aj vďaka alkoholu dostal na úplné dno vlastnej existencie. Odrazí sa od neho? Akosi často strácame PIN kód od vlastného vnútra. Akosi často kladieme na polozborený oltár nádeje ohryzené rebrá obety. Vytrvalo. Až na dno. Do poslednej bunky nervu. Po samotný akt brieždenia... A ja sa pýtam, či nám Boh nedal slnko... O autorovi: Mením seba, mením svet...
Na stiahnutie
6,50 €

dostupné aj ako:

Álarcosbál


Írország, 1812. Lizzie titokban olthatatlan szerelmet táplál Tyrell de Warenne iránt. Minden éjjel a férfiról álmodik, akit daliásnak és izgatóan veszélyesnek talál – de sajnos elérhetetlennek is. Mivel még nagyon fiatal és tapasztalatlan, nem tudja, mit tehetne azért, hogy felfigyeljen rá a nok bálványa, akiért mindenki rajong. Egyetlen reménye egy álarcosbál, amelyet a Warenne család fényuzo udvarházában rendeznek. Lizzie abban bízik, hogy ott majd sikerül meghódítania Tyrellt. A zene és a tánc bódító forgatagában aztán valóban egészen közel kerülnek egymáshoz, csakhogy a lány valamit kihagyott a számításból. A testvére, Anna mindig is bolondult a Tyrellhez hasonlóan elbuvölo férfiakért, és neki komoly gyakorlata van már a noi fortélyok alkalmazásában.
Na stiahnutie
9,83 €

dostupné aj ako:

A váltságdíj


Végre közeledik a megtorlás pillanata! Devlin O?Neill a nyílt tengeren megtámadja és elfogja azt a hajót, amelyen Virginia Hughes tart az Újvilágból Angliába. A kapitány túszul ejti a fiatal örökösnot. Hatalmas váltságdíjat akar kérni érte, hogy bevégezze hosszú évek óta folytatott bosszúhadjáratát, amelyet Virginia nagybátyja, Eastleigh grófja ellen indított. Amíg a gróf nem veszíti el mindenét, Devlin nem érezheti úgy, hogy megtorolta azokat a szörnyuséges bunöket, amelyeket Eastleigh a családja ellen követett el. Amint azonban túsza a hajóra lép, az ifjú kapitány terve felborul. Mind nehezebb ellenállnia Virginia különös szépségének, aki vadóc természetével is újra meg újra zavarba ejti ot. A férfi megkövültnek hitt szívében szenvedélyes érzések ébrednek, amelyek vészesen sebezhetové teszik a gróf gátlástalan ellentámadásával szemben.
Na stiahnutie
9,83 €

Egy hölgy elcsábítása


A gazdagok és szépek gondtalan életét élo Sydney Hayward átveszi nagyapai örökségét, a családi ingatlancéget, és ezzel nagy fába vágja a fejszéjét. Új kötelezettségei minden energiáját igénybe veszik, nincs ideje arra, hogy magánéleti bonyodalmakkal veszodjön. Márpedig Mikhail Stanislaski egyértelmuen az. Bonyodalom. A világ, amelybol érkezett, gyökeresen különbözik Sydney világától, és mégis elég egyetlen érintése, hogy a lány elveszítse a fejét...
Na stiahnutie
9,83 €

Télre tavasz


Az Idill kisváros lakóiról szóló regénysorozat befejező kötete, amely Garry Chapman A házasság négy évszaka című könyvén alapul. Brad és Ashley számára hamar véget értek a mézeshetek. A házasságuk szinte alig kezdődött el, és máris külön utakon járnak. Amikor Brad a kocsma előtt egy gazdátlan kiskutyát talál, úgy véli, talán ez a gyámolításra szoruló állatkölyök közelebb vihetné őket egymáshoz újdonsült feleségével. De a fiatal pincérnőnek elege van. Barátnője, Jessica igyekszik lelket önteni belé, de maga se találja helyét a világban. Egy este könyörtelen jégvihar csap le a városkára, a házak sötétségbe borulnak, felhangzik a tűzoltók és a mentők szirénája… A tavasz ígérete szinte karnyújtásnyira van – de előbb mindenkinek meg kell birkóznia a télnek ezzel az utolsó támadásával Öbölmélyén!
Na stiahnutie
6,54 €

Bovaryné jelenti


A francia Riviéra, ahogyan még sosem láttuk, egy magyar lány szemével, akinek sikerült beépülnie a bennszülött franciák közé. Orsi könyvtárosként dolgozik az egyik festői kisvárosban, valahol Nizza és Cannes között. Mit keres ott? Azt, amit mindannyian, a boldogságot egy daliás szőke herceg oldalán. Közismert tény azonban, hogy manapság a szőke herceg ritka kincs, utolsó, féltett egyedeit távoli rezervátumokban őrzik, így azzal kell megelégednie, aki épp a keze ügyébe esik. Orsi csetlik-botlik idillinek látszó világában, az azúrkék tenger partján, a férfiak jönnek-mennek életében, és a végén semmi sem úgy történik, ahogy szokott.
Na stiahnutie
1,38 €

Lord Mackenzie tébolya


A Mackenzie fivérek gazdagok, befolyásosak, veszélyesek és kiszámíthatatlanok. Egy nő sem éli túl, aki a közelükbe kerül. Sok pletyka kering róluk – tragikus erőszak, csillapíthatatlan vágyak, szeretők, botrányok.London, 1881. Az a hír járja, hogy Ian Mackenzie őrült, és veszélyes a nőkre. Betht mégis elbűvöli a Lord. A lány megérzi, hogy a férfi romlottsága és kivételes tehetsége ellenére segítségre szorul. Az ő segítségére. Beth mindent felad a férfiért. Életének egyetlen értelme, ha mégoly veszélyes is, Ian Mackenzie lesz. Semmi sem szabhat gátat izgatóan viharos és buja erotikus kalandokkal teli kapcsolatuknak…A Bestseller szerző, Jennifer Ashley romantikus, erotikus regénye több díjat nyert megjelenése évében. A Mackezie-sorozat különleges világa, szenvedélyes szereplői, fordulatos cselekménye és a sodró érzelmek magukkal ragadják az olvasót.
Na stiahnutie
2,79 €

dostupné aj ako:

Bianca 263–264.


Karen Rose Smith: Karácsonyi készülődésAngela feje fölött karácsony előtt kezdenek összecsapni a hullámok. A három gyerek, a két állás és a ház fenntartása meghaladja az erejét. A nagyobbik fia viselkedésével is sok a gond, ezért úgy dönt, igénybe veszi a helyi közösségi központ segítségét. Amikor Angela megpillantja a kijelölt pártfogót, még a szívverése is eláll…  Karen Templeton: Kedves Mikulás!Grant élete a volt felesége halála után gyökeresen megváltozik: neki kell felnevelnie a lányát, akit eddig csak hétvégenként látott. Fogalma sincs, hogyan közeledjen Haleyhez, ezért arra kéri Miát, volt felesége barátnőjét, hogy segítsen neki az első időkben. A kislány nagyon ragaszkodik a szép, csupa élet nőhöz, és megható levelet ír a Mikulásnak…
Na stiahnutie
7,01 €

Szívhang 455.


Drámai körülmények között találkozik újra Nick egykori sógornőjével. Egy autóversenyen tömegszerencsétlenség történik, s a mentőcsapat vezetője nem más, mint Fiona, a férfi elhunyt bátyjának felesége. Noha a sebesültek ellátása terén kitűnő munkát végeznek együtt, még sok mindent kell tisztázniuk, hogy a múlt sötét árnyai eloszoljanak, s az újrakezdés reménye feltámadjon szívükben.
Na stiahnutie
7,01 €

Tiffany 275–276.


Jacquie D’Alessandro: Jósnő piros ruhábanA csinos jósnő a céges jótékonysági rendezvényen azt jövendöli Jacksonnak, hogy még aznap találkozni fog álmai asszonyával, aki valóra váltja minden érzéki álmát. A nő pontban éjfélkor jelenik majd meg a férfi szállodájában, és tűzpiros, szexi ruhát visel…  Leslie Kelly: Rafinált bosszúA savannah-i kisváros sok családi titkot rejteget, és a csinos Jade fáradhatatlanul nyomoz utánuk. A régi festmény, amelyre New Yorkban bukkant rá, az útjába sodorja Ryant. A férfi a lány húga szerint gátlástalan nőcsábász, ezért Jade úgy dönt, megleckézteti a gazembert…
Na stiahnutie
7,01 €

Romana különszám 53.


Claire Baxter: NyelvtanfolyamMost, hogy Leonie gyerekei már nagyok, az asszony úgy dönt, részt vesz egy franciatanfolyamon, Nizzában. A kávézó, ahová jár, a vonzó Jacques törzshelye. Azonnal egymásba szeretnek, de az asszony hamar felfedezi a férfi titkát…  Michelle Douglas: Angol hidegvérA brit arisztokrata, Simon Morton-Blake Ausztráliába utazik, hogy meggyőződjön róla, jól van-e a húga. Felice-t már nem találja a munkahelyén, de a lány főnöke, Kate segíteni próbál neki. A lordnak megtetszik a vagány, sportos nő…   Marion Lennox: Egy herceg letérdelTengerbiológusként dolgozott Elsa, de amikor rá hárult a balesetet szenvedett, árva kis Zoe gondozása, feladta a karrierjét. A kislányt már régóta keresi Stefanos herceg, mert a gyermek egy görög sziget trónjának várományosa…
Na stiahnutie
7,01 €

Milujete zamilované príbehy plné vášnivého iskrenia? Vybrali sme také, kde sa miesia osudové vyznania i sklamanie. Nechajte sa uniesť vo víroch vášne a tá pravá láska dozrie v pravý čas. Veď čarovný princ niekedy potrebuje len osudové stretnutie.