! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Romantická beletria strana 455 z 459

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Vášnivý svůdník


Nová série od autorek Božského! Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on. Po divokém víkendu ve Vegas, kde zapíjí promoci, vyděšená budoucností, která je jen únikovou variantou, udělá Mia Hollandová nejbláznivější rozhodnutí svého dosavadního života: vyrazí s Anselem Guillaumem – svým sladkým, nemravným úletem – na léto do Francie. Jen tak si trochu… zadivočit. Když se ale za provokací a přetvářkou objeví první nefalšované city, dosavadní nezávazné dobrodružství se začíná rozplývat a Mia se musí rozhodnout. Patří do starého života, který opustila a který byl celý tak nějak šejdrem, nebo do toho podivného nového, který se odehrává doslova a do písmene na druhém konci světa?
Predaj skončil
7,80 €

dostupné aj ako:

Dokonalá harmonie


Román Dokonalá Harmonie nás zavádí do světa pokročilé americké techniky a čínské alternativní medicíny. Charlotta Lee čelí vážné krizi. Po použití bylinných přípravků vyrobených v její biotechnologické firmě zemřeli tři lidé. Agenti Úřadu pro potraviny a léčiva zjištují, že jed byl do výrobků přidán dříve, než opustily továrnu, a přicházejí závod zavřít. Biotechnologická firma Harmonie je rodinný podnik, který obchoduje s bylinnými přípravky, vyrobenými podle receptů Charlottiny singapurské prababičky a určenými k léčení těla i ducha. Původně je prodávala Charlottina babička v ulicích Čínské čtvrti v San Francisku a postupně vybudovala firmu, která zaměstnává stovky lidí. Zpráva, že s výrobky nedovoleně manipuloval někdo uvnitř rodinného podniku, má zničující dopad. Alarmující je rovněž zjištění, že mezi obětmi existuje spojení: všichni patřili k Charlottiným nepřátelům. Měla tedy motiv je zabít a všecny důkazy důkazy začínají svědčit proti ní. Ale kdo by mohl mít zájem zničit firmu i Charlottu osobně?
Predaj skončil
7,00 €

Narcis


Románový debut jedného z najčítanejších a najpredávanejších slovenských autorov aj po rokoch presvedčí, aké dôležité v živote človeka je hľadanie osobnej slobody. Hlavný hrdina Urban Chromý prichádza do Ostravy. Dobrovoľne ukončil štúdium na Filozofickej fakulte, predal knihy a odišiel pracovať do železiarní. To, čo prežíva, sa nedá nazvať nijako inak, iba ako hľadanie samého seba. Realita života sa v príbehu strieda s úvahami a snami Urbana intelektuála. Číta Knihu proroka Izaiáša, hrá s miestnymi chlapmi karty, a pritom hľadá ženu, ktorá by ho pochopila. Prostredie, v ktorom sa ocitol, ho deprimuje až natoľko, že rozmýšľa o samovražde. Napokon sa však rozhodne inak: zmení svoj život.
Predaj skončil
8,99 €

dostupné aj ako:

Uršuľa


Znovuobjavený, čitateľmi stále viac vyhľadávaný a znalcami literatúry uznávaný slovenský spisovateľ Rudolf Sloboda je autorom mnohých nadčasových diel, divadelných aj filmových scenárov a dvoch kníh pre deti. V románe Uršuľa, ktorý je jedným z jeho kľúčových diel, sa vzdelaná, sebavedomá, bystrá, racionálna Uršuľa počas školy zoznámi s rozvedeným mužom starším o dvadsať rokov, za ktorého sa vydá. Sčasti v sebaobrane, sčasti v žiarlivostnom afekte svojho manžela zabije. Text sa sústreďuje na jej životné osudy v čase, keď sa vracia z väzenia a pokúša sa opäť žiť normálnym občianskym životom, nadväzuje nové priateľstvá a známosti. V dlhšom časovom horizonte by mali vo Vydavateľstve SLOVART vyjsť všetky Slobodove knihy próz.
Predaj skončil
8,99 €

dostupné aj ako:

Elég már az árnyakból


Karácsony van, és Flavia de Luce – a tizenegy éves „kiskopó”, a kémia megszállottja – a laboratóriumába visszavonultan a Télapó csapdába ejtésén morfondírozik. Ám hamarosan megzavarja a patinás Luce-birtokra érkező filmes stáb, akik azért jönnek Buckshaw-ba, hogy a híres Phyllis Wyvern főszereplésével filmet forgassanak.A színésznő meglepően kedvesen viselkedik a magányos Flaviával, kárpótolja nővérei gonoszságáért. Sőt, nagylelkűen még egy Romeo és Júlia előadást is elvállal. A tomboló hóvihar közepette Bishop’s Lacey minden lakója Buckshaw-ba igyekszik, hogy megnézze Wyvernt és partnerét. Amíg a közönség önfeledten szórakozik, az időjárás még zordabbra fordul, és a birtokot végleg elzárja a külvilágtól. Az ott rekedt emberek türelmesen várják a vihar végét, eközben rejtélyes családi titkokra is fény derül. De az este döbbenetes végkifejletére senki nincs felkészülve: egy filmtekerccsel megfojtott színészre bukkannak.Vajon az összegyűlt vendégek közül ki rendezte ezt a vérfagyasztó előadást? Ahogyan a vihar egyre jobban tombol, s ahogyan a gyanúsítottak köre fokozatosan bővül, Flavia számára mégis egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ki a gyilkos.
Predaj skončil
5,91 €

Júlia különszám 72.


Stacy Connelly: Az ellopott Mikulás A gazdag és jóképű üzletember, Clay Forrester, hogy megmentse cége karácsonyi partiját, jó pénzért szerződteti az első szembejövő Mikulást, akinek aznap este történetesen a Jóreménység Háza kis gondozottainál kellett volna megjelennie. Amikor Holly, a csinos virágáruslány, a nevelőotthonban élő gyerekek patrónusa ezért dühösen kérdőre vonja, a férfinak ragyogó ötlete támad…   Caroline Anderson: Egy boldog karácsony Hogy a múlt kísértetei elől meneküljön, Jake minden karácsonykor elutazik egy hónapra a hegyekbe. Ám idén síbalesetet szenved, ezért váratlanul hazatér, és megrökönyödve tapasztalja, hogy beköltözött hozzá egy vadidegen asszony a három gyerekével. Először szabadulni próbál tőlük, de semmi sem úgy alakul, ahogy tervezi…   Lucy King: Három randi, és annyi Számtalan csalódást követően Dan elhatározza, egyetlen nőt sem enged többé közel magához, ezért háromnál több alkalommal senkivel sem találkozik. Miután Zoe valósággal berobban az életébe, vele is közli ezt a szabályt. A harmadik randi után válaszút elé kerülnek…
Predaj skončil
4,22 €

Egy hajszálon múlt


Emma nem fiatal. Szerinte. Nem is valami csinos. Szerinte. Emma elégedetlen. Tulajdonképpen mindennel problémája van; az alakjával, a munkájával, a sűrű hétköznapjaival és a házaséletével is. Azzal különösen. Komolyan hiszi, hogy jelentéktelen, hiszen negyven fölött, nem sokkal szülés után, kinyúlt mackóban, tundrabugyiban és lógó hajjal a kutyának sem kellene, nemhogy a jóképű, mi több, öt évvel fiatalabb férjének. Szuper feleség, szuper anya és szuper munkaerő akar lenni. Na, de kinek sikerülhet ez? Hát, Emmának úgy tűnik, hogy nem, hiszen feltűnik a színen a szőke bombázó, s vele együtt a zöldszemű szörny és csak egy "hajszálon" múlik, hogy mindez tévútra nem sodorja. Szerencsére, legalább a humorát nem veszíti el... R. KELÉNYI ANGELIKA harmadik regénye egy újabb humorbomba. Az írónő ismét megnevetteti az olvasókat, noha egy olyan válságos időszakot mutat be, melyet számos nő átélt, átél vagy át fog élni élete során.
Predaj skončil
5,04 €

Őrangyalom!


Adva van két fiatal, egy fiú meg egy lány. Collin színész, Gina friss diplomás antropológus. Egy átmulatott éjszaka sötét titkokat fed fel a múltjukból, melyek szétszakítottak két családot. Együtt vágnak neki, hogy kiderítsék az igazságot. De valaki vagy valakik az útjukban állnak. Vajon az eléjük gördülő akadályok ellenére lesz-e elég bátorságuk lerántani a közös múltjukat borító fátylat, hogy a jövőjük is közös lehessen?
Predaj skončil
5,63 €

Az örökség


A fiatal amerikai doktornő, Felicity nagyanyja meghal, az édesanyjának pedig nem sokkal később nyoma vész. A szálak Rómába vezetnek, ahol Felicity egy rejtélyes naplóra akad. Ezzel pedig kezdetét veszi az időutazás, amelynek során a lány előtt feltárul családja végzetes története. A dédnagyanyja, Elisabeth és a lánya, Deborah az emberiség történelmének legsötétebb időszakában, Hitler Harmadik Birodalmában hazugságok és intrikák útvesztőiben tévelyegve igyekezett szembeszállni a gonosszal, ám egy sorsszerű szerelem a hatalom játékszereivé tette őket. Borzalmas titkukat mindketten magukkal vitték a sírba… Ám a múltat nem lehet eltörölni, s árnyékot vet a ma élőkre is. Az örökség a szerelem és a megszállottság, a bűn és a bűnhődés, az árulás és a bosszú keserédes története.
Predaj skončil
5,02 €

dostupné aj ako:

Romana 583.


Emily szerelmi bánatában kedvenc unokatestvéréhez, Alexhez menekül. A lakásban azonban Alex helyett ennek barátja, Judd, a regényíró várja. A lány remekül elvan új lakótársával: annyit fecseg, amennyit akar, nem kell sminkelnie magát, és nyugodtan járkálhat hálóingben, Judd ugyanis a saját neméhez vonzódik… 
Predaj skončil
1,83 €

A Júlia legszebb történetei 20.


Debbie Macomber: Régi módi  Az életvidám kirakatrendező, Amy egyáltalán nem illik John Osborn régiségboltjába, pláne a férfi életébe. John úgy véli, ahogyan a hozzá hasonló lányok, ő is csak nyárra marad a tengerparti városkában, aztán végleg eltűnik. Ám a nyárral együtt a kapcsolatuk is kezd felmelegedni…   Vicki Lewis Thompson: Nézd meg az anyját…  Az ír származású Daniel épp megfelel az elszánt Rose céljainak. A lány csupán spermadonort keres, elkötelezettség nélkül, a daliás lovas rendőrnek pedig esze ágában sincs megnősülni. Csak egy gond van: a két katolikus mama hosszú évek óta esküdt ellensége egymásnak, és mindent megtesznek, hogy unokájuk ne házasságon kívül szülessen…   Gina Wilkins: Szerencsés baleset  Alexa egy szerencsés kimenetelű baleset után ismerkedik meg Kane-nel, a déli városka vonzó orvosával. A férfi édesanyja mindent elkövet, hogy a fiatalokat összeboronálja, s ezért különböző próbáknak veti alá a feleségjelöltet. Be akarja bizonyítani a nővérének, hogy Kane számára Alexandra az igazi. A kérdés csak az, hogy az érintettek miként gondolkodnak az ügyről…"
Predaj skončil
4,50 €

Júlia 596.


Hannah Weston az esküvőjére készül, de amikor beszáll a limuzinba, amely a szertartásra vinné, a kormánynál nem a sofőr ül, hanem a volt férje. Illetve, mint kiderül, még nem is váltak el, így a lány nem köthet új házasságot. Eduardo öt éve nem látta a feleségét, de még most is elragadónak találja. Ráadásul szüksége van rá, mert azt reméli, hogy Hannah szakértelme megmenti a cégét. Ezért merész lépésre szánja el magát: megzsarolja a nőt a múltja miatt… 
Predaj skončil
1,83 €

Váláshelyzet


Meg lehet-e tartani egy férjet harminc év házasság után? Mit tegyünk, ha a férj válni akar, mert elege lett az unalmas, érdektelen házasságából, és az unalmas, érdektelen feleségéből? Le lehet-e győzni egy fiatalabb, dögösebb ellenfelet, aki szemet vetett a jól szituált férjre? Túl lehet-e élni egy válást, mely után totálisan megváltozik az élet? Találhat-e új jövőképet az, akit ennyi év után dobnak el? Az ötvenes éveiben járó Karolina azt gondolja, hogy a férje el akarja hagyni a szép Gabiért, akinek azonban kisebb gondja is nagyobb annál, semmint a szomszédja öregedő párjával foglalkozni. A házasságát féltő nő mindent bevet, hogy vetélytársát kiüsse a nyeregből, és elképzelése szerint esélyes, hogy ez sikerült is neki. Csendes irigység és féltékenység dúlja Gesztenyéskert békés utcácskáját, mígnem megérkezik a legszexibb pasi, aki valaha is az idilli kertváros macskaköveit koptatta, hogy felkavarja az állóvizet, és megvalósítsa Karolina terveit. R. Kelényi Angelika korábbi sikerkönyveihez hasonlóan most is egy sokak által ismert, kemény élethelyzetet dolgoz fel a maga humoros, laza stílusában.
Predaj skončil
5,04 €

dostupné aj ako:

Kegyes hazugságok


Felkavaró regény szerelemről, lojalitásról, a döntés szabadságáról és a történelem egyik szégyenteljes korszakáról. A tizenöt éves Ivy Hartnak egyedül kell gondoskodnia idős nagymamájáról, mentálisan zavart nővéréről, és nővérének kisfiáról is. Mindezt még nehezebbé teszi, hogy Ivy epilepsziás. A friss házas Jane Forrester megrögzött idealista, aki szociális munkásként kezd dolgozni az észak-karolinai dohányültetvényeken. Így ismerkedik meg Ivyval és családjával. A hatvanas években játszódó történet két kivételes nő, Ivy és Jane kapcsolatát meséli el. Súlyos feszültségekkel terhes korszak ez, amikor a közjó érdekében az állami törvények lehetővé tették a sterilizációit, és ahol a jómódú középosztály cukormázas élete és a szegények hétköznapi nyomorúsága között áthidalhatatlan szakadék tátongott. Munkája és a Hart család titkai súlyos erkölcsi dilemma elé állítják Jane-t: el kell döntenie, hogy segítsen-e Ivyn, vagy adja fel mindazt, amiben mindig is hitt. Diane Chamberlain érdekfeszítően megírt, elgondolkodtató regényében ezúttal is az emberi kapcsolatok bonyolultságával, a mindennapok fontos erkölcsi dilemmáival foglalkozik. "Nagyon érzékenyen elmesélt, hihetetlenül megindító történet." (Cathy Kelly) "A Kegyes hazugságok Diane Chamberlain legfontosabb könyve." (Dorothea Benton Frank) Diane Chamberlain végzettségét tekintve szociális munkás, aki pszichológusként is praktizált. Párjával, a fényképész John Pagliucával és két juhászkutyájával, Keeperrel és Cole-lal Észak-Karolina államban él. Számos bestseller szerzője.
Predaj skončil
6,24 €

dostupné aj ako:

Júlia 573.


Összeszorul a gyomra a félelemtől, idegesen dobol a lábával – szegény Tess nem érti, mi lett vele, azzal a vadóc lánnyal, akit semmi sem szokott kihozni a sodrából. Persze ezúttal Nathaniel irodája előtt várakozik, és el kell mondania neki, hogy váratlan következménye lett a szenvedélyes flörtjüknek. A lányt ugyanis éppen elhagyta a régi barátja, ráadásul éhgyomorra ivott meg nem is egy pohár pezsgőt, nem csoda hát, ha gondolkodás nélkül a vonzó férfi karjába vetette magát...
Predaj skončil
1,83 €

Felperzselt a hőség, elvakított a napfény


Ez nem az a történet, mikor az ambiciózus és fiatal lány Los Angelesbe költözik, hogy valóra váltsa álmait. Egyetlen vágya van csupán: újra a barátai közé tartozni. Audrey Rose Parker vakmerő vállalkozása örökre megváltoztatja az életét; félig-meddig jövőkép nélkül próbál ismét részese lenni a csapatnak. Zenész barátai népszerűsége által többet kap Los Angeles nyüzsgő és botrányos életviteléből, mint várta volna… Régi és új barátságok, eddig megközelíthetetlennek hitt hírességek, és a szerelem keserédes íze fogadja a fiatal kanadai lányt egy számára eddig ismeretlen világban.
Predaj skončil
1,94 €

Kuře melancholik - Ukolébavka


Malému chlapci v Kuřeti melancholikovi nejdříve umírá matka a musí snášet nelehké soužití s otcem a macechou, kterým je lhostejný. Poté musí strpět nenávist cizích služebných a nakonec i surovost svých nových opatrovníků. Před smrtí je ke všemu stižen těžkou chorobou, ale ta je už bezděčným unikáním ze světa plného krutosti.Umírající chlapec v Kuřeti melancholikovi těsně před smrtí na chvíli pocítí jakési mystické vytržení; celá kůlna, do níž byl uvržen k dožití, se najednou rozzáří, dovnitř vniká mohutné světlo a „mrtvá hmota jakoby vzburcována k životu“. Agonie je ve Šlejharově podání stavem náhlé aktivizace duševní činnosti, která je posledním kontaktem se světem živých a po ní přichází uklidnění a smíření. Tato intenzivní duševní činnost je výrazem realizace svobody, které je „postava-duše“ schopna na rozdíl od nevědomého a pudově ovládaného zla postav s převahou tělesnosti. Ukolébavka Referuje o osudu umírající služky, jejíž pokrytečtí příbuzní předstírají péči o ni, aby z ní vymámili našetřené peníze – strašlivá bouřka se stává nebožačce ukolébavkou před smrtí, která je věčným spánkem, útěchou životem zničeného těla; rozbouřený živel zbavuje ženu pozemského utrpení tak, jako spánek zbavuje dítě únavy.
Predaj skončil
2,30 €

Barvy lásky - Svedená


Sophie je zpátky v Londýně – sama a se zlomeným srdcem. Nemůže zapomenout na úžasné dny, a především noci, které prožila s Matteem v Římě. Touží po něm stále víc a trápí se. Nakonec se rozhodne vrátit do Itálie – a i Matteo je rád, že se znovu vidí. Svádí ji k ještě odvážnějším erotickým hrátkám než dříve. Jeho minulost ho však vytrvale pronásleduje…
Predaj skončil
7,10 €

dostupné aj ako:

Láskobraní


Román Láskobraní je výsostně ženskou četbou. Je příběhem ženy ve středním věku, na kterou doléhá syndrom prázdného hnízda a zároveň velmi těžce nese chování svého manžela, který ji nechává v prázdném domě i na vinici samotnou a plní si své obchodní (a jak se později ukáže i citové) sny a potřeby jinde. Nejprve bojuje, pak rezignuje, a když se blíží k samému dnu svých sil, vstoupí jí do života nový muž. Happy end? Ani v nejmenším. Autorka čtenářky provede příběhem, ze kterého přímo bytostně cítíte vůni právě utržených hroznů s takovou samozřejmostí a lehkostí, že závěrečné prozření vámi přinejmenším otřese. Co vše se může skrývat za zdánlivou idylou vinařského kraje? Stačí se začíst!
Predaj skončil
5,30 €

dostupné aj ako:


Milujete zamilované príbehy plné vášnivého iskrenia? Vybrali sme také, kde sa miesia osudové vyznania i sklamanie. Nechajte sa uniesť vo víroch vášne a tá pravá láska dozrie v pravý čas. Veď čarovný princ niekedy potrebuje len osudové stretnutie.