! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Marketing, reklama, žurnalistika strana 4 z 4

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Ako robiť marketing


E-kniha je plná informácií a praktických rád, ako robiť marketing. Je to návod ako hľadať svoje DNA podnikania. V e-knihe sú informácie o celkovom pohľade na marketing od analýzy trhu, hľadaní silných a slabých stránok až po tvorbu posolstva, ktoré je komunikované cieľovým zákazníkom. Čitatelia sa dozvedia, ako hľadať vlastné benefity a cieľovú skupinu. Prečo je potrebné zamerať produkt alebo službu na konkrétneho zákazníka a komunikovať s ním" jeho rečou". Ako komunikovať svoje posolstvo zákazníkovi a aké reklamné prostriedky využiť v konkrétnych situáciach. E-kniha je určená najmä pre stredné a menšie firmy a podnikateľov. Je to súhrn vlastných skúsenosti autorky z 15 ročnej praxe v oblasti prieskumu a marketingu.
Na stiahnutie
4,90 €

De hová tűnt Emese?


Aleska nevét mindenki ismeri, de történetét vajon hányan? Mennyien tudják, hogyan lett Emeséből, a kisvárosi álmodozó kamaszlányból Aleska Diamond, majd hogyan változott vissza hosszú, rögös, kalandos út után Emesévé? Kevesen. Tíz férfi - tíz pikáns, olykor vicces, olykor szomorú történet, mely felöleli Aleska elmúlt 10 évét, a kamaszlánytól a legmagasabb díjakat kiérdemelt pornósztáron át, a mai Aleskáig, Emeséig. Tabuk nélkül, úgy, ahogyan az valóban történt. ALESKA DIAMOND első könyve kalandokban gazdag életének igaz történetét dolgozza fel. Őszinte és kitárulkozó, tükörbe néz, vallomást tesz a világnak és levonja a következtetéseket.
Na stiahnutie
5,04 €

dostupné aj ako:

Bulvár kicsit másképp


Kedves ?Olvasóim! Hétköznapjainkat átszövik azok a pillanatok, amikor megnézünk egy jó filmet. Hallunk olyan eseményeket melyek felüdítenek bennünket. Időnként megdöbbenünk, hogy a híres emberek világa is tele van fájdalommal, szenvedéssel, próbatételekkel. Ha, meghalljuk a bulvár szót, különböző érzések, gondolatok ébrednek bennünk e témával kapcsolatban. Bulvár, kicsit másképp… Sok hányatott életű művész életrajzát megismertem már, sokszor „hihetetlen”, milyen nehézségekből küzdődték fel magukat, mert a tehetség utat tör magának. Emberek a hétköznapjaikban, a piedesztálon ahova emelik őket, betegségeikben, szenvedéseikben, örömeikben, bánatukban, magányukban. Az igaz történetek melyeket a filmvásznon megtekinthetünk, sokszor megadja a reményt, hogy van, igaz szeretet, remény a küzdelmekben és hit, hogy a legnehezebb, legnagyobb próbatételeket is megharcolhatjuk. Cikkeimből készítettem egy válogatást, köszönet Weninger Erzsébetnek, hogy a Montázs magazinban közzétették. Fogadják olyan szeretettel, mint ahogyan írtam. Lakatos Ilona
Na stiahnutie
2,82 €

Žurnalistické žánre


Vysokoškolská učebnica a príručka pre všetkých, ktorých zaujíma žurnalistické písanie. Autorka vsadila problematiku novinárskych žánrov do širšieho kontextu štylistiky, podrobne sa venuje najmä kategórii žánru ako takého, so zaujímavými presahmi až k Aristotelovi a Vergíliovi. Predstavuje klasické slovenské chápanie novinárskych žánrov, najmä s ohľadom na teórie J. Mistríka a A. Tušera. Zároveň však ponúka porovnanie s prístupmi ostatných jazykovedcov a novinovedcov z nášho geografického priestoru (nielen slovenského), ako aj vlastný kritický pohľad na to, čo sa už javí prežité, nefunkčné. Podrobne predstavuje jednotlivé novinárske žánre, osobitné kapitoly venuje rozhlasovej a televíznej žánrológii a prehľadne prezentuje aj niektoré zahraničné žánrové systémy: anglosaský, nemecký, taliansky, francúzsky, španielsky. Za cenné treba označiť prílohy – jedna sumarizuje štylistické figúry a trópy, druhá supluje lexikón osobností zaangažovaných na vývoji žurnalistiky a postupne spomínaných v jednotlivých kapitolách. Za každou kapitolou nasledujú konkrétne cvičenia. Didakticky koncipovaná kniha však zároveň presahuje učebnicový rámec, keď naznačuje smery potrebného ďalšieho výskumu v oblasti žurnalistických žánrov – tam, kde existujúca teória nepostačuje.
Na stiahnutie
3,90 €

Etika - praktická filozofia masmediálnej komunikácie


Publikácia obsahuje prierez informácií o historických súvislostiach vývoja morálky, spojitosť vývoja človeka s filozofiou a etikou, s dôrazom na opakujúce sa spoločenské problémy vyplývajúce z hodnotovej orientácie jednotlivca a spoločnosti s aplikáciou do masmediálnej komunikácie.
Na stiahnutie
4,00 €

Apple-élmény


Az Apple Store üzletei minden más kereskedo cégnél nagyobb bevételt realizálnak négyzetméterenként. Csakhogy az Apple sikerének és az ügyfelek kitartó márkahuségének nem kizárólag a ?hihetetlenül nagyszeru" termékkínálat a titka: kiváló, profi, tettre kész, céltudatos munkatársak dolgoznak azon, hogy az ügyfeleknek olyan vásárlási élményben legyen részük, ami párját ritkítja. Carmine Gallo, akinek a könyvei a világon mindenütt bestsellerek, ebben a muvében részletesen ismerteti, milyen elveken és üzleti gyakorlaton nyugszik a stratégia, amely mindenben az ügyfél érdekeit tartja szem elott, és azt is elárulja, hogy ha ugyanilyen magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, saját márkánkkal miként érhetünk el kiemelkedo eredményeket.
Na stiahnutie
7,44 €

Az eladás pszichológiája


Bármi, ?ami az emberi elmében megfogan, bármi, amiben az ember hisz, az elérhető. -(Napoleon Hill) Ez a könyv minden idők legnagyobb példányszámban eladott, nemzetközi sikert aratott értékesítési oktatóanyaga. Első megjelenése óta tizenhat nyelvre fordították le és huszonnégy országban használják. A szerző Amerika első számú motivációs trénere, aki több mint ötszázezer embert oktatott ezzel az anyaggal világszerte, több ezer vállalatnál, gyakorlatilag minden területen. Olyan remek stratégiákat és technikákat mutat be, melyek révén rövid időn belül növelhető a forgalom, gyorsabbá és hatékonyabbá tehető az értékesítés. Esszenciájaként kézhez kapjuk az értékesítés tízparancsolatát, amely az élet bármely területén kitűnően alkalmazható. Nekünk kell eldöntenünk, mit szeretnénk elérni, ragaszkodni a kitűzött célokhoz, folyamatosan tanulni, követni a példaképeket, megfogadni tanácsaikat, kialakítani saját egyéniségünket, kibontakoztatni kreativitásunkat. Az ok-okozat törvénye kimondja, hogy minden hatásnak oka van, azaz minden okkal történik. A siker nem véletlen. De a bukás és a kudarc sem. A siker kulcsa: Ha azt teszik újra és újra, amit más sikeres emberek tesznek, a világon semmi sem állíthatja meg önöket abban, hogy elérjék ugyanazt, amit ők. A könyvben szereplő kipróbált és bizonyított módszereket a legjobban fizetett értékesítők használják világszerte minden ágazatban. Önök előtt is ott a lehetőség! Éljenek vele!
Na stiahnutie
5,89 €

Antal Imre


Showman volt? Bohóc volt? Musorvezeto volt? Televíziós személyiség volt? Zongoramuvész volt? Színész volt? Élt vagy játszott? Szórakozott vagy szórakoztatott? Az élet nagy gyoztese volt, egy korszak meghatározó személyisége, hose, vagy az élet egyik nagy vesztese, tragikus hose, elbukott hérosza? Ki volt Antal Imre? Róla beszélnek pályatársai, barátai, ismerosei. Galambos Lajos, Havas Henrik, Horváth Ádám, Juszt László, Kepes András, Kocsis Zoltán, Ómolnár Miklós, Pécsi Ildikó, Rózsa György, Sas József, Selmeci Tibor, Szilágyi János, Szinetár Miklós, Vágó István, Vitray Tamás.
Na stiahnutie
3,35 €

Knézy


Vannak, akik gyulölnek, de tudom, hogy sokan szeretnek. Ezt elfogadtam, nincs ezzel semmi gond. Még 1971-ben kerültem a televízióhoz, és olyan szerencsém volt, hogy az 1972-es müncheni olimpián már dolgozhattam. Úgy jöttem haza Németországból, hogy az újoncból ismert tévériporter lett. Mindent a sportnak, a televíziónak köszönhetek, és hálás vagyok ezért. Talán még egy könyvet szívesen írnék, ez motoszkál bennem. Nem tudom, lesz-e rá idom...
Na stiahnutie
3,35 €

Show


Minden, amit a showbusiness világáról hittél hiúság, gyűlölet, féltékenység, korrupció, drog, alkohol, hangos sikerek és zajos bukások - igaz! Persze, speciális, magyar módon Bárdos András könyvében keveredik elképzelt és valódi világ: nehezen azonosítható figurák, nevükön nevezett, mindenki által ismert szereplőkkel. Megtörtént helyzetek a fikcióval. Olyan kíméletlen őszinteséggel, ugyanakkor megértő együttérzéssel mutatja be a hazai showbusinesst, a hírességek világát, a bulvárt, a politikát, és mindezek összefonódását, hogy az olvasó a végén már azt sem tudja eldönteni: sírjon vagy nevessen inkább. De a szerző dönt. Jóízűen kineveti a közeget, sőt, a történet során fel-feltűnő önmagát is.
Na stiahnutie
3,57 €

dostupné aj ako:

Steve Jobs


iPod. ?iPhone. iPad. iTunes. Mac. És egy név mindezek mögött: Steve Jobs. Az Apple-vezér és Pixar társalapító első hivatalos életrajza egy nem mindennapi ember életébe enged betekintést. A könyv írója az elmúlt két év során több, mint negyven alkalommal beszélgetett Steve Jobsszal. Ezek a beszélgetések szolgáltak a könyv gerincéül, amit tovább színesített vagy éppen árnyalt a több, mint 100 – családtagokkal, barátokkal, ellenségekkel, versenytársakkal és kollégákkal készített – interjú. Ezekből bontakozik ki Steve Jobs eseményekben gazdag élete. Egy olyan emberé, akinek páratlan kreativitása, tökéletesség iránti szenvedélye és fékezhetetlen lelkesedése 6 ágazatot forradalmasított: személyi számítógép, animációs film, zene, telefon, táblaszámítógép és a digitális könyvkiadás.Egy olyan világban, amelyben a társadalmak a digitális kor gazdaságát építik, Jobs a legnagyobb példakép. Felismerte, hogy a XXI. században az értékteremtés igazán hatékony módja a kreativitás és a technológia összekapcsolása, s ezért olyan vállalatot hozott létre, amelyben a határtalan képzelet egyedülálló mérnöki teljesítménnyel párosul.Jobs közreműködött a könyv készítésében, de teljesen szabad kezet adott az írónak, sőt arról a jogáról is lemondott, hogy a kéziratot nyomdába kerülés előtt átolvassa.
Na stiahnutie
9,66 €

dostupné aj ako:

Média és demokrácia Magyarországon


A politikai média Magyarországon az elmúlt körülbelül húsz évben több változáson és válságon ment keresztül: a politikai intézmények és a gazdasági rendszer megváltoztatása óta többször alakult át a médiarendszer. Kis túlzással mondhatni: öt médiarendszer-változás zajlott le. Ezek egymásra torlódtak, és így igen nehézzé vált a (folyamatos) alkalmazkodás az új helyzetekhez. Másként fogalmazva: hiányzott a demokratikus újságírás tapasztalata, hiányoztak ennek hosszú évtizedei akkor, amikor a demokratikus nyilvánosságot eltérő jellegű politikai és gazdasági kihívások érték, illetve amikor új médiumok megjelenésükkel alapvetően változtatták meg a médiarendszer-viszonyokat. Mindehhez járult egy-egy jelentős médiaintézmény belső válsága (például a Magyar Televízióé az 1980-es évtized közepétől), ami a rendszerszintű változásokról és kihívásokról elterelte a politikusok és az újságírók figyelmét.
Na stiahnutie
4,51 €

Tuti dilik


„Második kötetem – alig merem leírni – másról szól, mint az Úti dilik, mégis olyan, mintha folytatása lenne az elsőnek. Vagy ikerpárja. Az egyik arról szól, hogyan láttam a világot, a másik pedig arról, hogyan vándoroltam végig a pályámon. Hogyan éltem meg újságíróként az elmúlt század második felét. Ötven év az fél évszázad, elborzasztóan sok, ha kimondom. Ha pedig visszagondolok rá, mégis úgy tűnik, mintha most lett volna, hogy zakatoltam Celldömölkön, és megírtam első zsengémet Rákosi pajtásról. Miközben fogalmam sem volt arról, mi fán terem az újságírás. Hogyan lettem mégis újságíró? Ezt írtam meg a könyvemben. Nem szabályos pályatörténet, hanem szertelen, bolondos útirajz arról, hogy merre jártam, kikkel találkoztam, miről írtam és hogyan az elmúlt évtizedekben.”
Na stiahnutie
2,79 €

Titkos hadműveletek pénztárcánk ellen


A mai világban tudtunkkal, vagy tudtunk nélkül rendszeresen megpróbálnak félrevezetni, átverni és baleknak nézni minket. A reklámok, hirdetések, akciók mind-mind pénztárcánk megkönnyítését célozzák meg különféle pszichológiai alapokra támaszkodó trükkös módszerekkel. Ezek egy részét hamar átlátjuk, de sok olyan is akad köztük, amely esetében csak utólag derül ki, hogy megint áldozatok lettünk. Bár e könyv könnyed hangvételű történetnek példáin keresztül egy képzeletbeli szerencsétlen ember eseteit mutatja be, itt-ott bizony magunkra is ismerhetünk. A könyvben megtalálhatjuk az életben egyre gyakrabban előforduló vevőátverési módszereket, és az azok ellen való védekezési lehetőségeket, a pénztárcánkra veszélyes helyzetek elkerülésének módjait. Ha tehát elolvassuk ezt a könyvet, kicsivel dörzsöltebbek leszünk, és talán a jövőben kevesebbszer lehetünk áldozatok. Minderre garancia az is, hogy a könyvet egy neves marketingszakember és egy jogász írta ? szerencsére könnyed, humoros stílusban. A könyv mottója akár az alábbi vicc is lehetne: Grün, a zöldséges odaszól legjobb segédjének, hogy értékelje le az almát. A fiú kimegy, majd a táblán a 100 forint fölé odaír egy áthúzott 150 Ft.-os árat.
Na stiahnutie
1,32 €

Toto je marketing


Či už ste zakladateľom technologického startupu, malým podnikateľom, alebo súčasťou veľkej korporácie, táto kniha vám môže pomôcť robiť prácu, na ktorú budete hrdí. Veľkí marketéri nevyužívajú spotrebiteľov, aby vyriešili problémy svojej spoločnosti; práve naopak – pomocou marketingu riešia problémy iných ľudí. Nezáleží na tom, aký je váš produkt, alebo služba. Táto kniha vám pomôže prekoncipovať spôsob, akým seba a svoje služby a produkty prezentujete svetu.
Predaj skončil
8,40 €

Sestavte dobrý marketingový plán


Tato nová příručka vás krok za krokem provede procesem sestavování úspěšného marketingového plánu. Od marketingového auditu přes stanovení cílů, přípravu rozpočtu, sepsání plánu a jeho prezentaci až po jeho realizaci. Kniha obsahuje praktická cvičení, užitečné šablony a praktické tipy, které vám pomohou získat další zásadní dovednosti pro vaše podnikání. Obsah:Jak správně stanovit strategii, efektivně plánovat a dosahovat marketingových cílů.Situační analýza – marketingový audit.Marketingové cíle, strategie a akční plány.Plán distribuce, reklamy a propagace.Náklady a rozpočty.Prezentace plánu a jeho revize. Knihy z řady Vstříc úspěchu jsou určeny všem, kteří se chtějí zlepšovat, především pak začínajícím manažerům a budoucím lídrům. Jsou nabité chytrými postřehy, radami a skutečně účinnými technikami, které jsou prověřené praxí.
Predaj skončil
8,90 €

dostupné aj ako:

Smrť generála Lučanského


Generála Milana Lučanského som spoznal v auguste 2010 pri práci na knihe rozhovorov o mafiánskom bossovi Černákovi. Bolo to za neobvyklých okolností, keď ako elitný policajný vyšetrovateľ bol spolu s inými, po nástupe Daniela Lipšica do kresla ministra vnútra a Jaroslava Spišiaka na post prezidenta Policajného zboru SR, doslova vyštvaný do civilu. Stretli sme sa v Martine v hoteli, ktorý bol pôvodne eldorádom miestnych mafiánov a práve Lučanský prispel k tomu, že sme sa tam po rokoch mohli bezpečne porozprávať. V takých chvíľach sa nikto na nič nehrá. Tak vznikol rozhovor, ktorý vyšiel v knihe, ktorá je už vypredaná, ale existuje jej elektronická verzia pod názvom „MIKULÁŠ ČERNÁK PREHOVORIL? Fakty kontra mýty“ (iAdverti, 2016). Po zmene vlády, a odchode Lipšica i Spišiaka, sa Milan Lučanský vrátil do vysokých policajných funkcií a opäť sme sa stretli. Tentoraz na príprave série televíznych dokumentov „Mafiáni“, vysielanom RTVS na jar roku 2016, kde aj vystupoval. Bol to vzor nepodkupného policajta a príklad priamočiaro konajúceho chlapa v uniforme. Poznal som ho teda dosť dobre na to, aby som mohol posúdiť, aké vlastnosti sa mu dajú, a aké nedajú, pripisovať. A oficiálna verzia jeho šokujúcej smrti vo väzbe, teda údajná samovražda, je určite to posledné, čomu by sa dalo veriť. O tomto mimoriadne statočnom policajtovi a jeho mučeníckom konci života je táto kniha...
Predaj skončil
9,90 €

E-book HolkyzMarketingu


Do e-booku #HolkyzMarketingu jsme shrnuli to, na co se nejčastěji ptáte: kde se vzdělávat. Jen k dnešnímu dni je ve facebookové skupině #HolkyzMarketingu dva tisíce postů s dotazy na kurzy sociálních sítí nebo PPC. Všechny jsme je prošly a na následujících více než čtyřiceti stránkách daly dohromady tipy na nástroje, knížky či semináře, které holky nasdílely do skupiny s tím, že jim osobně pomohly. Není tedy nadnesené napsat, že tohle je knížka se 27 000 spoluautorkami. Protože přesně tolik nás k dnešnímu dni v komunitě je.
Predaj skončil
4,79 €

Marketingová komunikace a public relations


Slovník kolektivu autorů z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy tvoří pendant k úspěšné Praktické encyklopedii žurnalistiky, jež se dočkala několika vydání. Obsahuje přes dvě stě padesát výkladových hesel, která umožňují základní orientaci v klíčových konceptech oboru. Je určen jak studentům, tak těm, kteří s pojmy marketingové komunikace přicházejí do styku v rámci své profese. Druhý dotisk prvního vydání
Predaj skončil
5,00 €

dostupné aj ako:


Literatúra zameraná na marketing, reklamu a žurnalistiku je neoceniteľným zdrojom poznatkov pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o efektívne a stratégie zamerané na dosahovanie obchodných cieľov, propagáciu produktov a služieb a komunikáciu so zákazníkmi.

Knihy o marketingu, reklame a žurnalistike pokrývajú témy ako marketingový výskum, stratégie marketingovej komunikácie, brand manažment, digitálny marketing, sociálne médiá, kreatívne procesy, public relations a novinárske zručnosti.

Literatúra o marketingu, reklame a žurnalistike ponúka teoretické rámce, analytické nástroje a príklady osvedčených postupov, ktoré pomáhajú firmám a profesionálom zlepšovať ich marketingové kampane, vybudovať silnú značku a úspešne komunikovať s cieľovou skupinou. 

Publikácie v tejto kategórii sú prístupné pre rôzne úrovne čitateľov - od začiatočníkov, ktorí sa zoznamujú s princípmi marketingu a reklamy, po pokročilých profesionálov, ktorí sa zaujímajú o pokročilé stratégie a nové trendy v oblasti digitálneho marketingu a žurnalistiky.

Cieľom literatúry o marketingu, reklame a žurnalistike je poskytnúť čitateľom ucelený prehľad o princípoch, postupoch a inováciách v týchto oblastiach, a tiež poskytnúť praktické rady a príklady, ktoré môžu byť aplikované v reálnom svete.