! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Podnikanie, obchod, predaj strana 4 z 4

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Az elektronikus könyv


Kindle, ?Nook, iPad, Irex – kezd felpörögni az e-könyvolvasók piaca és nem csak külföldön, hanem itthon is. Az ár a csúcskategóriában már bekúszott a kétszáz dollár alá, az egyszerűbb készülékek már száz dollárért is elérhetők. Az e-Reader sikertörténet itthon is elkezdődött, kezd kialakulni az e-könyv komplexum: elektronikus kiadók digitális könyvcsemegéket kínálnak az elektronikus olvasó-szerkezetekre; magyar nyelvű tartalmat, magyar menüvel. Az elektronikus könyv új kultúr-technikai komplexumokra téríti, kényszeríti az olvasókat. Az Internet és a különböző hozzáférési eszközök – mint az iPad, a mobiltelefon, a note-book, az asztali számítógép, és természetesen maga az e-reader – összetett virtuális térbe helyezik a tudás és a műélvezet logisztikáját. A könyvespolcok ritkán érintett tárlókká válnak, hiszen a digitális készletek – azonnal elérhetően – kimeríthetetlen rezervoárban rendelkezésre állnak. A Gutenberghez köthető korszakjelzést új fogalom jelzi: a „Google”tenberg-galaxis.A könyv a tartalom virtualizációjának hatásait kísérli meg bemutatni. Felvázolja az e-könyv technikai, kereskedelmi struktúráját. A e-book határterületeit is számba veszi: a hangos- és videokönyvet, a POD konstrukciót. A digitális könyvet a nyomtatott könyv folytatásaként, nem pedig megszüntetőjeként elemzi. A könyv szerzője informatikus könyvtáros végzettségű. Doktori értekezését az elektronikus kultúra és az online közszolgálat összefüggéseiről írta. Dolgozott nagy informatikai multik partnereként, kommunikációs tanácsadója volt a hazai internet vállalkozások legnagyobbjainak. Rendszeresen publikál szaklapokban, elméleti folyóiratokban. Egyetemi oktató.
Na stiahnutie
2,79 €

Literatúra zameraná na podnikanie, obchod a predaj je zdrojom neoceniteľných poznatkov pre tých, ktorí sa zaujímajú o budovanie a riadenie úspešných podnikov, efektívne obchodné stratégie a umenie predaja.

V tejto kategórii literatúry nájdete široký výber kníh, príručiek, časopisov a článkov, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi podnikania, obchodu a predaja. Tieto publikácie pokrývajú témy ako podnikateľské plánovanie, manažment, financie, marketing, stratégie rastu, obchodné vzťahy a obchodné rokovania, budovanie zákazníckych vzťahov, predajné techniky a e-commerce.

Literatúra o podnikaní, obchode a predaji poskytuje čitateľom teoretické rámce, príklady osvedčených postupov a príbehov úspešných podnikateľov, ktoré môžu slúžiť ako inšpirácia a východisko pre vlastné podnikateľské aktivity. Zároveň sa zameriava na rozvoj obchodných zručností, komunikačných schopností a predajných techník, ktoré sú kľúčové pre úspech v konkurenčnom prostredí.

Publikácie v tejto kategórii sú prístupné pre rôzne úrovne čitateľov - od začiatočníkov, ktorí sa zoznamujú s princípmi podnikania a predaja, po skúsených podnikateľov a obchodných lídrov, ktorí hľadajú nové stratégie a prístupy na trhu.

Cieľom literatúry o podnikaní, obchode a predaji je poskytnúť čitateľom ucelený prehľad o princípoch a praktických postupoch v týchto oblastiach, a zároveň ich motivovať a podporiť v ich podnikateľskom úsilí.