! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Série


E-knihy - Fantasy, upíri strana 27 z 33

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Az arany iránytű


Philip Pullman klasszikussá vált, számtalan díjjal elismert ifjúsági trilógiájának első részében megismerjük Lyrát, a rendkívüli kislányt, és az ő Oxfordját, ami nagyon hasonlít a miénkhez, de nagyon más is – például mindenkinek van egy állat alakú daimónja, mely lelke egy darabkája, egyben örök társa.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Ciprián


Az előző kötetből megismert szereplők útjuk során új barátokat és ellenségeket szereznek. Megtudjuk, hogyan keletkezett száz halom Battán, tengerszem a Megyer-hegyi malomkőbányában, földvár a Balatonnál, vagy a Sió-csatorna. A fődipicinyek, nyápicok, dinkák, sziporkák, csordásfarkasok, Zemúr és Mitmitke, úgy gabalyítják a történet szálait, hogy azok az óbudavári mosókutat övező fa gyökereihez lesznek hasonlatosak. Ciprián a varázslat helyett a józan ész hatalmában bízik, ám elvarázsolja az az érzés, ami néha elveszi az eszünket.
Na stiahnutie
6,73 €

dostupné aj ako:

Kamor


Mintha mindenki a folytatásra várt volna! A történet azon a helyen kezdődik, ahol a Ciprián története véget ér: a füredi parton. Felbukkan Kamor varázsló igazi, de mindeddig titkolt ellenfele. Jogos tulajdonát követeli vissza Kamortól: a varázserejű nap-éj kristályok egyikét. A varázsló igazi nagysága mutatkozik meg elmesélt történetében. Kiderül, hogyan tartóztatta fel eddig a gonosz erők térnyerését, ám a végső győzelemhez még az ő ereje és bölcsessége sem elegendő…
Na stiahnutie
6,73 €

dostupné aj ako:

Az árulás szépsége


Lia túlélte Vendát – de a Morrighan elpusztítására törekvő gonosz erő is életben maradt, és csak a hercegnő állíthatja meg. A közelgő háború miatt Liának nincs más választása, magára kell öltenie az Első Leány, a katona – és a vezér – szerepét. Amikor megpróbálja figyelmeztetni Morrighant, összekülönbözik Rafe-fel, és nem tudja, megbízhat-e Kadenben, aki követte őt. A Fennmaradottak krónikájának fináléjában árulókat kell leleplezni, áldozatokat kell hozni, és végre kell hajtani a lehetetlent, mert valamennyi királyság sorsa a tét. A kötet tartalmazza a birodalmak múltját elbeszélő történetet, a Morrighant is.
Na stiahnutie
7,01 €

dostupné aj ako:

A király ketrece


Mare Barrow fogságba esett, a villáma nélkül tehetetlen, és az elkövetett végzetes hibái gyötrik. Olyan fiútól függ az élete, akit egykor szeretett, és aki csupa hazugság és árulás. Maven Calore már királyként tovább szövi halott anyja hálóját, hogy megőrizze hatalmát az országa – és a foglya – fölött. Amíg Mare a palotában raboskodik, az újvérűek és Vörösök csapata továbbra is szervezkedik, készül a háborúra. Nem maradhatnak többé az árnyékban. Calt, a száműzött herceget pedig semmi sem tántoríthatja el attól, hogy visszahozza Mare-t. A Vörös királynő-sorozat harmadik részében a szövetségeket minden oldalon szakítópróbának vetik alá. Amikor a képességek és az ellenfelek összecsapnak, talán senki sem marad, aki eloltaná a tüzet – és Norta birodalmát az a veszély fenyegeti, hogy porig ég.
Na stiahnutie
7,01 €

dostupné aj ako:

A titokzatos kés


Lyra immáron tudja, mi van az északi fényen túl, s abban a másik világban, ahova jutott, nem csak egy kihalt, furcsa várost talál, hanem egy fiút is. Willnek is megvannak a maga titkai, ő is menekül valahonnan, ám hogy léteznek másik világok, még csupán a kezdet számukra.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Üvegkard


A ?KARD VAGYOK, ÜVEGBŐL KÉSZÜLTEM, és érzem, hogy KEZDEK MEGREPEDNI. A VÖRÖS KIRÁLYNŐ második kötetében Mare Barrow története folytatódik. MARE BARROW EGY DOLOGBAN BIZTOS: Ő MÁS, MINT A TÖBBIEK. Mare Barrow vére vörös, mint a közönséges embereké, de Ezüst képessége, amellyel parancsolni tud a villámnak, olyan fegyverré teszi őt, amelyet a királyi udvar meg akar szerezni magának. Maven, a herceg, aki elárulta, csalónak bélyegzi Mare-t, de a lány menekülés közben felfedezi, hogy nem ő az egyetlen a fajtájából. Miközben a királlyá koronázott, bosszúálló Maven üldözi Mare-t, ő elindul, hogy megkeresse a többi Vörös-Ezüst harcost, hogy együtt vegyék fel a küzdelmet az elnyomók ellen. Mare azonban halálos ösvényre téved, és az a veszély fenyegeti, hogy pont olyan szörnyeteggé válik, mint akit le akar győzni. Vajon összeomlik a lázadás által követelt áldozatok súlya alatt? Vagy az árulás már mindörökre megkeményítette a szívét? A Vörös királynő sorozat lélegzetelállítóan izgalmas új kötetében egyre kiélezettebb a küzdelem a lázadó sereg és a vér szerinti kettéosztott világ között, Mare-nek pedig szembe kell néznie a lelkében növekvő sötétséggel.
Na stiahnutie
7,86 €

dostupné aj ako:

Lélekbéklyó


Vajon a lélek tényleg láthatatlan? Az alapszabályok: a léleknek nincs alakja, nem tud beszélni. Akkor mégis ki az a lány, akinek a lelke minduntalan felbukkan Péter mellett és kapcsolatba lép vele? 500 évvel ezelőtt a Brit Birodalom vezetői úgy gondolták, nem elegendő a halálbüntetés a gyilkosoknak. Három, különleges adottságú férfi képes volt a haláluk után is a földön tartani a bűnös lelkeket. Örök magányra kárhoztatták őket, mivel sem egymással, sem az emberekkel nem tudtak kommunikálni. A 17 éves Peter különleges képessége segítségével szembemegy az ítéletekkel és meg tudja szabadítani ezeket a lelkeket a béklyóiktól. Kezdetben nagyon élvezi a küldetését, de egy idő után egyre erősebbé és félelmetesebbé válnak a bűnös lelkek. Ki lehet az a titokzatos lány, akinek a lelke Peter mellé szegődik, és akivel alkut kötnek? Vajon ki az a XIX. századi sorozatgyilkos, akinek a szellemével szembe találja magát Peter? Hogyan képesek ezek a megbéklyózott lelkek élő embereket irányítani? Ezekre a kérdésekre ad választ V.E Gabriel első könyve, a Lélekbéklyó. Ha borzongató izgalomra vágysz, ebben a kötetben nem fogsz csalódni.
Na stiahnutie
3,80 €

Rengeteg


Agnyeska szereti csendes faluját a völgyben, az erdőket és a csillogó folyót. Kis világának peremén túl azonban a gonosz varázslattól sötétlő Rengeteg burjánzik, melynek árnyéka a lány életére is rávetül. Népét egy szigorú varázsló oltalmazza a Rengeteg hatalmától, a Sárkányként ismert mágus azonban szörnyű árat követel a segítségéért: tízévente egy hajadont. Ahogy közeleg a kiválasztás ideje, Agnyeska félelme egyre nő, mert tudja, hogy legjobb barátnőjére, a szépséges és bátor Kasjára fog esni a Sárkány választása, és senki sem mentheti meg a rá váró rettenetes sorstól. Amikor azonban a Sárkány eljön, nem Kasja lesz az, akit elragad. „A Rengetegben minden megvan, amit Novik írásaiban szeretek, és ráadásnak némi óvilági mágia és a sötét tündérmesék zamata.” – Patrick Rothfuss, A szél neve szerzője „Vad, pezsdítő és mélyen, sötéten mágikus. Azonnal a klasszikusok közt a helye.” – Lev Grossman, A varázslók szerzője
Na stiahnutie
5,61 €

Az árulás szíve


Egy hercegnő keresi a helyét az újjászületett világban. A Venda barbár birodalmában foglyul esett Lia és Rafe számára alig van esély a menekülésre. Kaden, hogy megmentse Liát, akit korábban meg kellett volna ölnie, most azt állítja, hogy a hercegnő különleges adottságot birtokol – ez pedig felkelti a vendai komizár érdeklődését. Semmi sem fekete vagy fehér többé. Rafe hazudott Liának, ám feláldozta a szabadságát, hogy megvédje. Kaden az életére tört, most mégis megmenti. A vendaiakról pedig, akiket Lia világéletében barbárnak hitt, kiderül, hogy távolról sem azok. Liának meg kell küzdenie a neveltetésével, az adottságával és saját érzéseivel, miközben veszedelmes játékba fog az ellenséges főváros szívében… és döntései mindörökre megváltoztatják hazája, Morrighan és a saját sorsát.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Erdőmese


Mi történik, ha a tündérek világa találkozik az emberekével? Vajon megértik-e egymást? Szeretet vagy gyűlölet alakul ki köztük, vagy esetleg a szerelem dúlja fel a két világot? A király első lovagja hatalmat, gyönyörű feleséget szerez vitézségével, s a királyi adománnyal, tudtán kívül, tündér lakta erdő birtokosa is lesz. A vadon rejtekében már hosszú idő óta háborítatlanul éltek a tündérek, manók, koboldok. Békés világukat feldúlja Csanád lovag, a vidék új ura: itt építteti fel várát. Az erdő védelmezője, a csodálatos erdőtündér bosszút esküszik. Az erdőt egy szörny keríti hatalmába, nyomtalanul eltűnik a várúrnő, s a vár elátkozottá válik. Az itt nevelkedő két apród, Márton és Detre, a vár és az erdő közti harcok középpontjába kerül. Izgalmas kalandok és veszélyes harcok árán érnek férfivá, sőt lovaggá. És egy valódi lovag életéből a szerelem sem hiányozhat. Majsányi Kati második regénye, az Erdőmese megidézi a középkor hangulatát és egy varázslatos világot, mely a természet csodáit és az erdő szeretetét hirdeti.
Na stiahnutie
4,22 €

dostupné aj ako:

Sunshine – Megkísértés


Nem ?sokkal azután, hogy Sunshine Griffith megünnepli a tizenhatodik születésnapját, édesanyjával, Kattel a napos Austinból a ködös, esős Washington állambeli Ridgemontba költöznek. Bár Sunshine örökbefogadott gyermek, mégis igazi bensőséges, anya-lánya kapcsolat van köztük Kattel. Az új otthon azonban olyan sötét és megfejthetetlen érzéseket vált ki Sunshine-ból, amelyekkel nem tud megbirkózni. És bár Kat látszólag nem vesz róla tudomást, Sunshine jól tudja, valami nem stimmel a házzal… A Ridgemontban eltöltött első éjszakán Sunshine apró léptek neszezésére ébred, majd egy kísérteties gyermeki kacajt hall. Másnap mintha minden még félelmetesebb lenne. Kat meg van győződve arról, hogy csak a képzelete játszik a lánnyal. Hogy bebizonyítsa, Kat téved, Sunshine fotókat kezd el készíteni, abban a reményben, hogy dokumentálhatja a házban portyázó természetfelettit. Az új iskolában összebarátkozik Nolan Fosterrel, a a kedves – bár kissé könyvmoly – osztálytársával, akit szintén érdekel a fotózás, és hasonlóképpen érdeklődik a szellemek világa iránt is. Nolan felajánlja Sunshine-nak, hogy segít felderíteni, mi folyik a házban. De amit felfedeznek, jóval több, mint amire számítottak. Sunshine rádöbben, hogy a szellemek az anyját és őt is veszélybe sodorhatják, és az is világossá válik, hogy minden, amit a múltjáról eddig tudni vélt, óriási tévedés.
Na stiahnutie
5,61 €

Vörös királynő


AZ ISKOLÁBAN TANULTUNK AZ ELŐTTÜNK LÉTEZETT VILÁGRÓL, az angyalokról és istenekről, akik az égben laktak, és szelíd szeretettel uralkodtak a Földön. Egyesek szerint ezek csak mesék, de én nem hiszem. Még mindig uralkodnak fölöttünk az istenek. Lejöttek a csillagok közül. ÉS MÁR NEM SZELÍDEK. A közrendű, nyomorgó Vörösök az Ezüstök uralma alatt élnek, akik isteni hatalommal bíró harcosok. Mare Barrow, a tizenhét éves falusi Vörös lány számára úgy tűnik, soha semmi nem fog megváltozni. Mare az Ezüstök palotájába kerül, hogy azok között dolgozzon, akiket legjobban gyűlöl. Hamar felfedezi azonban, hogy vörös vére ellenére ő is halálos hatalommal bír, amely az Ezüstök uralmának végét jelentheti. A hatalom játszmája azonban veszedelmes, és ki tudná megmondani, hogy ebben a vér által kettéosztott világban ki kerül ki győzedelmesen?
Na stiahnutie
7,86 €

dostupné aj ako:

Rémségek Cirkusza


Darren Shan átlagos iskolásfiú mindaddig, amíg meghívást nem kap a rémségek cirkuszába, míg nem találkozik Madame Octával, az idomított pókkal... míg szemtől szembe nem kerül az éjszaka teremtményével... Darren és barátja, Steve, halálos csapdába esnek. Darrennek alkut kell kötnie az egyetlen személlyel, aki megmentheti Steve életét. Csakhogy ez a személy nem ember. Őt csak a vér érdekli. "Lenyűgöző könyv... fordulatokban gazdag meséje felkelti az olvasó kíváncsiságát a folytatásra." J. K. Rowling, A Harry Potter-könyvek szerzője. A könyv megkapta a Brit Könyvkereskedők Nagydíját, sőt amerikát is meghódította, ráadásul a Warner Bros szerződést kötött a megfilmesítésére. Végül az Universal készített belőle mozifilmet, melyet 2009. október 22-én mutattak be itthon, megelőzve a nemzetközi bemutatót.
Na stiahnutie
3,81 €

dostupné aj ako:

Démonmester


"Darren Shan, a nagy sikerű Vámpír Könyvek szerzője új sorozatában a Démonvilág borzalmait ecseteli nagy átéléssel. Az első kötet tizenhárom éves főhősének arra a kérdésre kell megtalálnia a választ: mi a jobb — farkasember-ré válni, vagy szembeszállni a nagy hatalmú démonmesterrel. Figyelmeztetés: Nagyon ijesztőőő!!! A vérükben van… Amikor Grubbs Grady először áll szemtől szembe Vész herceggel és förtelmes csatlósaival, három dolgot tanul meg: — a világ gonosz, — a varázslat lehetséges, — démonok léteznek. Úgy gondolja, soha többé nem lesz részese ilyen iszonytató események-nek, mint ezen a koromsötét, halálszagú éjszakán. Nagyot téved…"
Na stiahnutie
3,81 €

dostupné aj ako:

Oni – A bábu és a Talizmán


Áron és testvérei nehéz feladat előtt állnak: a Virrasztók soraiba beépülve meg kell találniuk fogva tartott édesapjukat és a legendás Szilánkot. A szervezet tokiói központjában azonban a kiképzés csak a legkisebb veszély, amely rájuk leselkedik. A fiatalok lépésről lépésre közelebb kerülnek a végső győzelemhez, de nem hagyja őket nyugodni, vajon mire vár Baphomet, az első Oni.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Az árulás csókja


EGY HERCEGNŐ KERESI A HELYÉT AZ ÚJJÁSZÜLETETT VILÁGBAN. Megszökik az esküvője napján. Ősi iratokat lop el a kancellár titkos gyűjteményéből. A saját apja küld fejvadászokat utána. Ő Lia hercegnő, Morrighan Királyságának Első Leánya. Morrighan Királyságának rendjét hagyományok és egy letűnt világ történetei szabják meg, de bizonyos hagyományoknak Lia nem hajlandó engedelmeskedni. Az elrendezett házasság elől menekülő és új életre vágyó lány az esküvője reggelén egy távoli halászfaluba szökik. Egy fogadóban talál munkát, ahová hamarosan két idegen érkezik, de Lia mit sem tud arról, hogy egyikük az elhagyott herceg, a másik pedig egy ellene küldött orgyilkos. Megtévesztés és árulás szövi hálóját a három fiatal köré, és Lia veszedelmes titkokra bukkan, amelyek elpusztíthatják a világát. A titkokon túl azonban olyasmit is talál, amire nem számított – szerelmet.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Kulcs


Sok idő eltelt az engelsforsi gimnáziumban történt tragédia óta, de a Kiválasztottak még nem heverték ki az őket ért megrázkódtatást. Pedig ideje összeszedniük magukat, mielőtt megint összedől körülöttük a világ. Sok kérdésre ismerik már a választ. A titkok lelepleződtek. Tudják, kire számíthatnak, kiben bízhatnak. A napok mégis hiábavalóan telnek, miközben ők egyetlen dologban lehetnek biztosak: hamarosan minden megváltozik… A svéd szerzőpáros fiatal felnőtteknek szóló trilógiájának első két kötete, a Kör és a Tűz óriási sikert aratott az egész világon, és nagy várakozás előzte meg a befejezést, amelyben végre megoldódnak az olvasók idegeit borzoló sötét és misztikus történet talányos kérdései. végre megoldódnak az olvasók idegeit borzoló sötét és misztikus történet talányos kérdései.
Na stiahnutie
6,06 €

dostupné aj ako:

Oni – A Néma város


Áron és testvérei felvételt nyertek az Altare Tertium tagjai közé: vállalták a feladatot, hogy segítenek megóvni a Meratánok harmadik oltárát, amely utolsó kapocsként tartja össze a valóság szövedékét. Ehhez meg kell fékezniük az Arctalan Kóborlót, aki Anna lelkének mélyén lapul. De ha a Tertium tényleg nemes célért küzd, miért őriznek titkokat újdonsült tagjaik előtt? Miért nem fedik fel Annának a jóslatot, amelyből kiderülne, micsoda valójában a Kóborló?Áronékat már nem éri meglepetésként, ha számító Virrasztókkal, eszelős Onikkal vagy más szörnyekkel kerülnek szembe, de csakhamar be kell látniuk: ha tényleg tudni akarják az igazat a Kóborlóról, akkor még a legendás Néma Város meglátogatásától sem riadhatnak vissza.
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii Fantasy a upíri objavíte fascinujúce svety plné magie, nadprirodzených bytostí a nekonečných dobrodružstiev.Ak hľadáte dobrodružstvo, napätie a vzrušenie, chcete sa ocitnúť vo fantastickom svete plnom kúziel a čarovných bytostí alebo v temnej a zvodnej ríši upírov, táto kategória je určená práve pre vás.

Kategória Fantasy vám otvára bránu do svetov plných imaginácie, kde sa stretávate s epickými príbehmi, hrdinami a zradami. Od klasických fantasy príbehov boja medzi dobrom a zlom až po originálne a vynaliezavé svety, knihy prinášajú úžasné dobrodružstvá, kúzla a fantáziu.

Ak vás láka tajomný a temný svet upírov, knihy v kategórii upíri vám poskytnú dobrodružstvá plné napätia, vášne a temnoty. Vstúpte do sveta bytostí noci. Tieto knihy vám prinášajú upírske príbehy o láske, boji proti temnotám a hľadaní rovnováhy medzi ľudskosťou a neprekonateľnou túžbou po krvi. Budete sa pohybovať medzi svetlom a tienistými stránkami upírskeho života, pričom odhaľujete ich tajomstvá a vzdorujete neodolateľnému pokušeniu.

K najznámejším autorom fantasy príbehov a príbehov o upíroch patria Joanne K. Rowling, Cassandra Clare, Soman Chainani, Sarah J. Maasová, Stephenie Meyer.