! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


E-knihy - Alternatívna medicína - ostatné strana 4 z 4

Stovky e-kníh v slovenčine a cudzích jazykoch vo formátoch EPUB, MOBI a PDF.

Dokonalosť ľudského tela - Tvoje zdravie a imunita


Zdravie a Imunita je prejavom prirodzenej harmónie každého človeka. Aj napriek podobnosti ľudského tela, je každý človek výnimočné a dokonalé stvorenie. Poznaním svojho tela a starostlivosťou sa stávame pánom svojho života. Odstránte negatíva a nastavte sa na pozitívny spôsob života. Svojou celoživotnou skúsenosťou a praxou potvrdzujem dokonalosť každého ľudského tela. Alternatívna medicína a liečebné skúsenosti v oblasti fyzioterapie a chiropraxie ma smerovali k hlbšiemu pochopeniu celej existencie, a nevyhnutné spojenie prírodnej medicíny s modernou medicínou v súčasnej dobe. Delenie a rozdeľovanie ľudí podľa "tabuliek a grafov zdravia", určuje len umelo vytvorená medicína, v ktorej je hlavne disharmónia a ochorenie súčasťou veľkého biznisu. Rýchla diagnostika a určenie ochorenia, zároveň ponúka rýchlu liečbu a odstránenie symptómov aj bolesti. To veľmi často potláča, už od počiatku, samoliečiace schopnosti tela, a vytvára rôzne závislosti. V tejto e-knihe jednoducho vysvetľujem teórie naturálnej medicíny a ponúkam možnosť zmeny svojho života, ktorý budeš milovať. Každodenná meditácia a joga pomôže každému očistiť sa, a obnoviť dokonalú harmóniu vo svojom tele i duši.
Predaj skončil
11,99 €

Život bez toxínov


Viete, že si môžete celkom jednoducho vyrobiť prípravok do umývačky riadu? Viete, že si môžete doma v kuchyni vyrobiť aj tónovací šampón alebo farbu na vlasy? Viete, že sladidlo sukralóza poškodzuje organizmy žijúce vo vode? Záujem spoločnosti i jednotlivcov o životné prostredie nikdy nebol taký enormný ako dnes. Stretávame sa s ním na každom kroku, od jedla cez liečivá až po kozmetiku. Šíri sa sociálnymi sieťami ako vírus. Málokto však vie, ako jednoducho môžeme starostlivosť o životné prostredie uplatniť v každodennom živote. V Živote bez toxínov sa autorky vrátili k osvedčeným domácim receptom, ktoré spojili s moderným prístupom a výsledkami vlastných experimentov. Kniha obsahuje množstvo nápadov a riešení pre celú rodinu, počnúc domácnosťou až po cesty do zahraničia. Autorky ponúkajú konkrétne rady do života bez škodlivín v oblasti hygieny, krásy, stravovania, oblečenia, tetovania či hračiek. Inšpiráciu v nej nájdu všetci: tí, čo život bez toxínov už dlhšie považujú za svoj životný štýl, ale aj tí, čo na túto cestu ešte len nastupujú. Zo švédskeho originálu Giftfri (Bokförlaget Forum, Štokholm 2018) preložila Jana Obertová
Predaj skončil
8,30 €

dostupné aj ako:

Jak funguje uzdravení


Nový, revoluční přístup, jak na zranění, nemoci a dobrou kondici. Dr. Jonas tvrdí, že správné zapojení mysli a přírodní metody mohou tvořit až 80 % úspěšné léčby. Zároveň radí, co udělat pro to, abychom posílili vrozenou schopnost těla, které se pak dokáže uzdravit zcela samo.
Predaj skončil
13,04 €

Chvilka na taj či


Praktický úvod do starověkého čínského umění Taj či, jeho dějin a filosofie, se srozumitelnými návody k základním pozicím, sestavám a dechovým cvičením. Taj či, vysoce účinná metoda cvičení, je po staletí používána napříč světem ke zlepšení tělesné, duševní i spirituální kondice. Ať už chcete minimalizovat stres, zbavit se bolesti nebo jednoduše zlepšit své zdraví, tato starověká metoda je pro vás. Kniha je součástí série krátkých, energických a sympatických pomocníků pro každodenní život. Najdete v ní dějiny a filosofii těchto starověkých čínských cviků spolu s různými styly a základními praktikami. Následně vás bezpečně a jednoduše provede klíčovými pozicemi a sestavami taiči, jejich výhodami a tipy, jak jedinečné přednosti taiči zakomponovat do svého života.
Predaj skončil
7,43 €

Skoncujte s artrózou


Mnoho lidí stále věří, že artróza a bolesti kloubů jsou nevratným osudem, který je předurčen genetikou a nelze jej vyléčit. Autoři však mají důkazy o opaku. Cílenou výživou a speciálně vyvinutými cviky můžete svým zdegenerovaným chrupavkám pomoci dorůst. Díky těmto cvikům snížíte také bolesti kloubů, protože jimi odstraníte napětí v okolních tkáních.  Tato kniha ukazuje, že artrózu můžeme skutečně zastavit a motivuje čtenáře k svépomocným aktivitám. Nabízí vysoce účinný regenerační program doplněný fotografiemi cviků a uvolňujících masáží měkkých tkání, s doporučeními pro vhodnou výživu, včetně několika protiartrotických receptů. Dr. Petra Bracht je lékařka se specializací na výživovou a detoxikační medicínu a autorka několika bestsellerů. Společně se svým manželem Rolandem Liebscher-Brachtem vedou v německy mluvících zemích síť mimořádně úspěšných poraden terapie bolesti, ve kterých pracuje více než 4 000 terapeutů.
Predaj skončil
11,64 €

Uzdravte se sami


Spontánní uzdravování vyvolává skeptické reakce. Na lékařských fakultách se učí, že „zázračná“ uzdravení jsou jen náhody, a proto se tyto případy nestudují a nikdo je při péči o pacienty nebere v úvahu. Doktor Jeff Rediger strávil patnáct let studováním spontánních uzdravení, z vědeckého pohledu se zabýval vyléčením z neléčitelných chorob. Jeho výzkum ho zavedl do nemocnic a léčebných center po celém světě, kde získával různé náhledy na to, proč se některým lidem podaří nemoc porazit. V knize Uzdravte se sami se zabývá kořeny nemocí a ukazuje, jak vytvořit prostředí, které je základem uzdravování. Odhaluje vzorce uzdravování a stanoví fyzické a psychické principy spojované se zotavením: nejdřív musíme fyzicky ozdravit naši stravu a imunitní systém. Potom je potřeba psychicky uzdravit naše reakce na stres a naši identitu. Na základě důkladného výzkumu se autor domnívá, že značná část naší fyzické reality vzniká v mysli. Vnímání mění zážitky dokonce do té míry, že mění i fyzické tělo – proto může být uzdravení naší identity největším nástrojem k vyléčení. Zázraky jen odporují tomu, co víme o přírodě. Kniha Uzdravte se sami vysvětluje vědecké poznatky, které za těmito zázraky jsou, a je tak první příručkou svého druhu, pokud jde jak o uzdravení, tak o předcházení nemocem.
Predaj skončil
12,29 €

Ako nezomrieť


Ochorenia, ako sú choroby srdca a ciev, rakovina, cukrovka, vysoký krvný tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a ďalšie), ktoré si každý rok aj u nás vyžiadajú tisíce ľudských životov. Tak to však byť nemusí. Keď sa zariadite podľa rád doktora Gregera, naučíte sa, ktoré potraviny konzumovať a aké zmeny v oblasti životného štýlu urobiť, aby ste dokázali nielen predchádzať pätnástim hlavným príčinám úmrtí (prvá časť knihy), ale s týmito chorobami aj efektívne bojovať. Vyskytuje sa vo vašej rodine rakovina prostaty? Odložte pohár mlieka a zahrňte do svojho jedálnička ľanové semienko. Máte vysoký krvný tlak? Ibištekový čaj účinkuje lepšie než lieky proti hypertenzii, a to bez negatívnych vedľajších účinkov. Bojujete s rakovinou prsníka? Konzumácia sóje je spojená s lepšou prognózou. Máte problémy so srdcom? Prejdite na celozrnnú stravu založenú na konzumácii rastlinných potravín; výsledky vedeckých štúdií opakovane ukazujú, že takáto zmena dokáže postup ochorenia zastaviť a aj zvrátiť. Michael Greger, M.D. vo svojej knihe sumarizuje pútavou a často aj vtipnou formou posledné výsledky vedeckého poznania (cituje výsledky asi 2 600 štúdií) na tému vzťahu výživy a zdravia. Druhá časť knihy je plná praktických rád ohľadom potravín a návykov, ktoré by sa mali stať súčasťou našej každodennej rutiny. Jedná sa o ten najlepší (a najfundovanejší) lekársky predpis pre vaše lepšie zdravie, aký v súčasnej dobe existuje.
Predaj skončil
14,90 €

dostupné aj ako:


Kategória alternatívna medicína vám prináša zaujímavý a široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami alternatívnej medicíny a liečebnými metódami, ktoré sú mimo hlavného prúdu konvenčnej zdravotnej starostlivosti.

V našej ponuke nájdete publikácie o rôznych alternatívnych terapiách, ako napríklad homeopatia, chiropraktika, naturopatia, reflexológia, akupresúra, reiki, ayurvéda, aromaterapia, prírodná medicína a mnoho ďalších. Tieto knihy vám poskytnú podrobné informácie o princípoch a technikách týchto terapií, ich histórii, účinnosti a možnostiach využitia v liečbe a pri udržaní zdravia.

Tieto knihy vám poskytnú hodnotné informácie a praktické návody, ako integrovať alternatívne metódy do vášho zdravotného a wellness režimu. Nech už hľadáte doplnenie klasických terapií alebo nové prístupy k starým problémom, táto kategória literatúry vám ponúka bohatý výber materiálov od renomovaných autorov z tejto oblasti.