! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Väzba


Egyél az egészségedért


„A táplálkozás terén az áttörések korszakát éljük, ami egyedülálló lehetőséget biztosít számunkra, hogy szuperegészségesek legyünk; vagy élhetünk az elképzelhető legrosszabb étrenden. Rajtunk áll, mit választunk." „Az vagy, amit megeszel", tartja a mondás, így nem vitás, hogy későbbi egészségünk szempontjából az életünk során elfogyasztott élelmiszerek jelentik a legfontosabb tényezőt. A legtöbb ember életstílusa és rossz táplálkozási szokásai miatt nagyon kevés mikrotápanyagot (vitaminok és ásványi anyagok) fogyaszt, miközben túlzásba viszi a makrotápanyagok (kalóriák) bevitelét. A nutritáriánus diéta radikálisan csökkenti az alacsony tápanyagtartalmú ételek fogyasztását, és növeli a magas tápanyagú élelmiszerek bevitelét, amelyek pedig a legtöbb éltető mikrotápanyagot biztosítják a szervezetünknek. A kalóriánként legtöbb mikrotápanyagot tartalmazó élelmiszerek pedig a csodás színekben pompázó zöldségek, ezért az optimális egészség és a betegségek leküzdése érdekében megfelelő mennyiségű és sokféle zöldséget kell fogyasztanunk nap mint nap. Ha elsajátítjuk és követjük a nutritáriánus táplálkozási programot, akkor: • csökkenthetjük a szívroham és agyvérzés előfordulását • elkerülhetjük az időskori demenciát • drámai módon csökkenthetjük a rák kialakulásának esélyét • megelőzhetjük, illetve kigyógyulhatunk a legtöbb emésztőszervi problémából • megelőzhetjük a keringési zavarokat  • visszafordíthatjuk a (2-es típusú) cukorbetegséget és a magas koleszterinszintet • lelassíthatjuk az öregedést Ha úgy döntünk, hogy a kitűnő egészség megteremtése mellett tesszük le a voksunkat, azzal életünk egyik legfontosabb utazására indulunk. Ez a kötet Dr. Fuhrman tudásának legjavát kínálja, mindazt, amit csak tudni érdemes a nutritáriánus étrendről - a legalaposabb, legpraktikusabb, legkiegyensúlyozottabb étrend, ha a cél az egészség, az ideális testsúly elérése és a hosszú élet.  Növeld évekkel az életed és töltsd fel magad igazi életerővel Dr. Joel Fuhrman New York Times bestsellerszerző és elismert orvos (Szuperimmunitás, Vége a cukorbetegségnek, Vége a szívbetegségnek) eredményorientált tápl&
Na stiahnutie
10,39 €

dostupné aj ako:

Mentsd meg magad és a Földet


Megjelent az Évszázad Könyve! Mentsd Meg Magad és a Földet!   Tények és összefüggések. Az alternatív élet eddig sokak számára ismeretlen oldalával ismerkedhet meg az olvasó. A jelen kor betegségeinek kialakulása és annak feltárása, valamint  természetes módszerekkel való kezelési lehetőségeinek bemutatása. A legaktuálisabb információk mindenki számára, közérthető és olvasmányos módon. Csak az információ hiányos embereket lehet megtéveszteni.                          Ne legyen köztük! Ne szenvedjen! Védekezzen! Erre a könyvre minden családnak szüksége van! Csak magán múlik, hogy meddig él kétségek között. Ne habozzon, inkább lapozzon! A könyv árának sok ezerszeresét spórolhatja meg, ha megismeri a lehetőségeket.
Na stiahnutie
26,76 €

Szuperélet


A Szuperélet című New York Times bestsellerben a táplálkozási szakértő és szuperélelmiszer-guru, Darin Olien emlékeztet minket arra, hogy az öt életerőt segítségül hívva maximálisan kiaknáz- hatjuk szervezetünk természet adta képességeit, ugyanis ezektől függ, egészségesek, fittek és betegségektől mentesek leszünk-e. Ez az öt életerő pedig a következő: • minőségi táplálkozás • hidratálás • oxigénellátás • lúgosítás és • méregtelenítés A szerző beutazta a világot, hogy tanulmányozhassa az őslakos közösségek számára évszázadok óta táplálékul szolgáló élelmisze- rek egészségünkre gyakorolt hatását. Kutatásainak eredményeit a gyakorlatban kamatoztatva megtanítja az olvasót arra, hogyan őrizheti meg ideális testsúlyát, előzheti meg akár a legsúlyosabb betegségeket, és érezheti magát nagyszerűen – mindezt minden- féle szigorú, trükkös vagy bonyolult diéták nélkül, amelyek hosszú távon sosem működnek. Az egyszerűen megvalósítható ötleteket, könnyen követhető te- endőlistákat, táplálékkiegészítési lehetőségeket bemutató nélkü- lözhetetlen útmutatókat, recepteket, bevásárlólistákat és sok más hasznos információt felvonultató kötet útlevélként szolgál egy végtelenül nagyszerű élethez. A jóllét széleskörű, holisztikus és egyedi megközelítésével a szerző megmutatja, hogyan aknázzuk ki az élelmiszerek, a víz, az oxigén és a pH-egyensúly szupererejét annak érdekében, hogy a lehető legjobb életet élhessük ma, hol- nap és a jövőben. Darin Olien az egzotikus szuperélelmiszerek vadásza, táplálékkie- gészítők kikísérletezője, környezetvédelmi aktivista, illetve a táp- lálkozás és a természetes egészség széles körben elismert szakem- bere. Testmozgás-fiziológiából és táplálkozástudományból, majd pszichológiából szerzett diplomát. A kaliforniai Malibuban él. „Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden egyes falattal döntést hozunk a tekintetben, egészségesen vagy egészségtelenül kívá- nunk-e táplálkozni; hogy az az étel, amit megeszünk, táplál-e majd minket, olyasvalamivel lát-e el, amire szüksége van a sejtjeinknek, és javít-e az egészségi állapotunkon. Megeshet, hogy e kérdések- re nem mindig igen lesz a válasz. Nehéz tökéletesen élni. De m
Na stiahnutie
10,39 €

dostupné aj ako:

ThetaHealing® Ritmus


Vianna Stibalnak, a ThetaHealing® megalkotójának legújabb könyve több, mint egyszerű fogyókúrás könyv! Megmutatja, hogyan használd a ThetaHealinget arra, hogy egészséges és gyönyörű tested legyen, és bebizonyítja, hogy testünk igazi ritmusa a szellem, a test és a lélek egysége: önmagunk elfogadása és szeretete. A könyvben bemutatott technikák révén megtanulhatod többek között, hogy hogyan… • válaszd ki a megfelelő ételeket és étrend-kiegészítőket, amelyek táplálják a testedet; • hitesd el a testeddel, hogy sportol, miközben zenét hallgatsz és lazítasz; • engedd el azokat az érzelmeidet és félelmeidet, amelyeket megakadályoznak a tökéletes test megteremtésében; • cseréld le a hátráltató hiedelmeidet támogató hiedelmekkel, amelyek segítségével megszabadulhatsz a súlyfeleslegedtől. Mondj búcsút a folyamatos kalóriaszámlálgatásnak és a bűntudatnak, találj rá a lelki békédre és érezd jól magad a bőrödben!
Na stiahnutie
5,61 €

dostupné aj ako:

Metóda Wima Hofa


Jediná kniha priamo od Wima Hofa„Dokážete doslova nemožné. Môžete prekonať chorobu, zlepšiť si psychické zdravie aj fyzický výkon, dokonca dostať pod kontrolu vlastnú fyziológiu. Zvládnete každú stresovú situáciu.“ Wim Hof, prezývaný Ľadový muž, je držiteľ viacerých svetových rekordov vo vytrvalosti a pobyte v chlade. Vyšiel na Kilimandžáro iba v šortkách, zabehol polmaratón za polárnym kruhom naboso, stál v nádobe s ľadom viac ako stodvanásť minút. Prínosy jeho metódy, ktorú využívajú milióny ľudí po celom svete, potvrdilo osem univerzitných výskumov. Jedinečná Metóda Wima Hofa prináša silu, vitalitu a šťastie mladým i starým, chorým aj zdravým. Ľadový muž v najnovšej knihe pútavo predstavuje nie len vlastný životný príbeh, ale najmä svoj prevratný koncept postavený na niekoľkých pilieroch: dych – špecifické dychové cvičenia na zmenu biochémie v tele, nabitie energiou a sústredenie,chlad – bezpečné a regulované návody na otužovanie, ktoré posilnia kardiovaskulárny systém a prebudia nevyužitú silu v tele,nastavenie mysle – budovanie pevnej vôle, jasného uvažovania, zmyslového vedomia a návrat k vrodenej radosti zo života,veda – štúdie a výskumy dokazujúce účinnosť metódy,zdravie – skutočné príbehy a svedectvá ľudí, ktorí pomocou Wimových postupov prekonávajú choroby a chronické problémy,výkon – zlepšenie vytrvalosti, podpora regenerácie, posilnenie ducha.
Na stiahnutie
9,45 €

dostupné aj ako:

Můj přítel parkinson


Unikátní výpověď o životě s Parkinsonovou nemocí. Nyní máte možnost podívat se na svět očima člověka, kterému Parkinsonova nemoc změnila život v dobrém i zlém. Autor v této knize prokazuje obdivuhodnou schopnost nazírat na nemoc z mnoha úhlů pohledu a podařilo se mu vytvořit harmonický celek osobní zkušenosti, srozumitelně podaných odborných informací i praktických rad, které jistě ocení nejen pacienti a jejich blízcí, ale i odborníci pomáhajících profesí.
Na stiahnutie
3,90 €

Sám sobě terapeutem


„Nic není náhoda. Ani to, že právě teď čtete tato slova. Jmenuji se Miroslav Dub a již delší dobu jsem uvažoval nad tím, že svůj příběh sebe-terapeuta, kterým jsem se stal, budu sdílet také se světem. S Vámi i ostatními lidmi, kteří se chtějí naučit komunikovat se svým tělem a poskytnout mu potřebnou péči přirozeným způsobem.“
Na stiahnutie
7,99 €

Hlavu hore


Ste permanentne unavení, neviete sa sústrediť na prácu, nič dokončiť? Dostať deti od mobilu alebo videohry je takmer nemožné? Obrazovky si kradnú čoraz viac pozornosti a vy im možno venujete viac času ako je zdravé. Zistite, kedy to už prekročilo zdravé hranice, ako vrátiť deti späť do života. Ako zvládať home office, mať viac energie a dobiť si baterky. Ako si obrazovky nenechať prerásť cez hlavu bez toho, aby ste sa ich museli vzdať.
Na stiahnutie
8,90 €

Zdravě kdykoliv a kdekoliv


Jezte zdravě podle Sandry, abyste nebyli tlouštíci! Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv a kdekoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vám vyvážený poměr živin. Jejich příprava je záměrně velmi jednoduchá, abyste u tohoto způsobu stravování dlouhodobě zůstali. Recepty jsou sestaveny tak, abyste si je mohli případně rychle sbalit a vzít s sebou do práce, na cesty i na výlety. S touto kuchařkou zjistíte, že můžete svému tělu dodat vše potřebné, pochutnat si a ještě pro své zdraví udělat to nejlepší. Sandra Schmidová je nutriční terapeutka známá z pořadu TV Prima Tlouštíci. V současnosti ji můžete potkat ve výživové poradně Viviente v Brně.
Na stiahnutie
12,21 €

Jak utéct rakovině


Norský bestseller vypráví příběh mladého lékaře, který byl donucen hledat své vlastní odpovědi. Konvenční léčba nestačila a prognóza byla bídná, takže se doktor Oyvind Torp rozhodl ponořit se do odborné literatury a hledat strategie, které by mohly být užitečné. Tato kniha detailně vysvětluje, jak se mohou pacienti na základě posledních vědeckých poznatků zapojit do boje proti rakovině. Autor stanovil 10 efektivních strategií, které spolu se standardní léčbou přispějí k zahnání nemoci na ústup. Zjistil, že změny v jídelníčku a životním stylu mohou účinně odzbrojit nádorové buňky a oslabit je, takže jsou méně odolné vůči léčbě. Zároveň může dieta a fyzická aktivita stimulovat imunitní systém k tomu, aby sám proti chorobě účinněji bojoval. Jednoho dne seděl doktor Oyvind Torp ve své ambulanci a nevěřícně hleděl na své snímky z magnetické rezonance. Z doktora se najednou stal pacient. Přemýšlel o jediném – je něco, co by mohl on sám udělat, aby zvýšil své šance na přežití? Po mnoha vyšetřeních, operaci a další léčbě se jeho tělo zase začalo dávat dohromady a jeho vůle bojovat vzrůstala. Pustil se do studia a našel nejrůznější opatření, velká i malá, která jednotlivě i společně mohou být účinná proti rakovině, aniž by narušovala či nahrazovala standardní léčbu. I díky tomu stál rok po operaci na startu berlínského maratonu.Kniha poskytuje nedocenitelné rady nejen jak se léčit, ale také jak nemoci předcházet.
Na stiahnutie
8,79 €

1. škola účesů


Kniha je určena všem slečnám školou povinným, které se chtějí naučit česat samy sebe. Autorky jim předkládají výběr vhodných účesů a poradí, jak postupovat krok za krokem a jak pečovat o svoje vlasy. A protože první dojem lze udělat jen jednou, shodnou se obě autorky na tom, že na účesu opravdu záleží. Psycholožka Anna Lukešová v neposlední řadě menším i větším slečnám připomene, jak moc je důležitá osobnost i to, jak se projevuje v jejich účesu. Vysvětluje a zdůrazňuje, že nejen pro hezký účes, ale hlavně pro celý jejich postoj je nezbytná MENTALITA VÍTĚZE. O tom je nejen celá knížka, ale i celý život.
Na stiahnutie
10,25 €

Wim Hof. Ledový muž


Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál. Wim Hof, přezdívaný Ledový muž, je známý svými fyzickými kousky, kterými ohromuje celý svět a posouvá hranice vědy. Je schopen strávit téměř dvě hodiny v ledové vodě, běžel naboso maraton napříč pouští bez kapy vody nebo maraton v kraťasech za polárním kruhem, v letním oblečení také vylezl na Mount Everest do výšky 7 000 metrů nad mořem, a to bez kyslíkové bomby, a na jeden nádech uplaval více než 60 metrů pod ledem… To je jen malý výčet jeho rekordů, které jsou pro běžného člověka naprosto nepochopitelné. A co je na tom všem ještě úchvatnější, je fakt, že něčeho takového je schopen každý z nás. Opravdu. Wim na základě vlastních zkušeností vytvořil metodu, která je naprosto přelomová, pokud jde o pohled na lidské možnosti a na náš potenciál. Díky ní můžeme aktivovat schopnosti, které jsou u nás běžně nevyužité, a to bez ohledu na věk a zdravotní stav. O tom se přesvědčily již tisíce lidí po celém světě, kterým Wim Hof změnil život. O Wimu Hofovi toho bylo napsáno hodně. V této knize ale najdete vše vyprávěné samotným Wimem. Nahlédneme jak do jeho soukromého života, tak do zákulisí jeho převratných rekordů. Vysvětlí nám základní principy své metody, bude mluvit o dechu, chladu, nastavení mysli a také o vědě, zdraví, výkonnosti a spirituální cestě. Ukáže nám, že vše je možné. Limitováni jsme jen hloubkou své představivosti a silou svého přesvědčení. Pokud jste připraveni objevovat svůj potenciál a překračovat hranice svých fyzických možností, pak je tato kniha přesně pro vás. „Tato metoda je velmi jednoduchá, přístupná a také podložená vědou. Může ji praktikovat kdokoli, nemá v sobě žádné dogma, jen přijetí. A svobodu.“ Wim Hof
Na stiahnutie
9,45 €

dostupné aj ako:

Neber to jídlo tak vážně


Kniha o zdravém životním stylu trošku jinak, která nemá ambice naučit čtenáře jíst super zdravě - spíše chce vnuknout myšlenku, jak začít jíst normálně. Celá kniha se nese v odlehčeném pohledu na jídlo a zdravý životní styl, v duchu názoru, že k životu je důležité mít nejen zdravé tělo, ale i zdravý rozum. Autorka vám ukáže i jídla takzvaně nezdravá, a naučí vás dívat se na ně z jiného úhlu pohledu. S tvrzením, že neexistuje špatné jídlo, protože jídlo je stále jen jídlo. Nechybí ani pár zajímavých receptů. Autorka je nutriční koučka a zakladatelka instagramového projektu @tojidlo.
Na stiahnutie
10,25 €

Liečenie konopou


Táto praktická a ľahko pochopiteľná príručka na používanie CBD-dominantnej konopy obsahuje veľké množstvo informácií pre ľudí, ktorí sú nováčikmi v tejto oblasti, ako aj pre už skúsených pacientov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o bezpečnej liečbe mnohých ochorení s pozoruhodnými výsledkami a nepatrnou alebo žiadnou psychoaktivitou a vedľajšími účinkami. CBD (kanabidiol) je zložka konopy, ktorá prináša úľavu pri záchvatoch, bolesti, zápale, úzkosti, depresii, artritíde a mnohých ďalších zdravotných problémoch. Kniha predstavuje rôzne formy tohto lieku, napríklad olejové výluhy, tinktúry, kapsuly, produkty na topické použitie a extrakty. Informácie sú zoradené podľa jednotlivých ochorení, ako aj podľa odporúčaných kmeňov s vysokým podielom CBD, ktoré nevyvolávajú pocit „opojenosti“ spojený s THC. Vďaka informáciám o odporúčanom dávkovaní, potenciálnych vedľajších účinkoch a kontraindikáciách a o farmakológii rastliny je kniha základnou príručkou pre lekárov aj pacientov, ktorí hľadajú netoxické alternatívy liekov proti bolesti na báze opiátov a iných farmaceutických produktov. Autori predstavujú kazuistiky, prinášajú rozhovory s lekármi, ktorí predpisujú produkty s obsahom kanabidiolu, a informujú o najnovšom výskume ďalších aktívnych fytokanabinoidov a terpenoidov prítomných v konope, ktoré sú predmetom skúmania na využitie v medicíne. Táto kniha ponúka najaktuálnejšie a najkomplexnejšie informácie o liečbe ľudí pomocou CBD a navyše ako prvá prichádza s návodom na používanie lieku u zvierat na časté zdravotné problémy domácich miláčikov spolu s odporúčaným dávkovaním, spôsobmi podania, užitočnými formami a kmeňmi. V závere knihy sa autori venujú budúcnosti konopnej medicíny, možným trendom v boji za legalizáciu konopy a možnostiam jej využitia v boji s pandémiou opioidov.
Na stiahnutie
12,50 €

dostupné aj ako:

Joga smiechu


Napadne vám občas, že sa málo smejete? Smiech má na človeka blahodarný účinok. Pôsobí ako prevencia duševných a fyzických chorôb a napomáha pri ich liečbe. Stres, depresia, vyčerpanosť, civilizačné choroby, to všetko sa na nás valí aj preto, lebo sme sa prestali smiať. Otázka teraz znie, ako to napraviť. V detstve prichádza smiech spontánne, no vekom mu kladieme množstvo prekážok. Predtým neexistovala spoľahlivá, vedecky podložená metóda, ako ľudí rozosmiať. Stalo sa tak pred dvadsiatimi piatimi rokmi, keď doktor Madan Kataria založil v Indii prvý klub jogy smiechu. Dnes žnú vo svete fenomenálny úspech. Joga smiechu sa praktikuje vo firmách, v školách či v domovoch dôchodcov. Využíva pritom pozoruhodný cvičebný program, ktorý kombinuje jogové dýchanie so smiechom, čo je ideálny nástroj na dosiahnutie dobrej kondície tela aj mysle. Možno budete prekvapení, ale nepotrebujete na to žiadne zvláštne pomôcky, žiadny cvičebný úbor, žiadne drahé kurzy – ba ani zmysel pre humor! Vyskúšajte ju a pozorujte ten rozdiel sami na sebe.
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Liečenie energiou


Fascinujúci pohľad na úlohu energie v našich životoch a na to, ako môžeme využiť jej silu na liečenie seba samých. Jill Blakewayová, odborníčka v tradičnej čínskej medicíne a skúsená liečiteľka, v knihe vysvetľuje, čo presne je liečenie energiou a ako funguje. Podľa jej definície sa liečenie energiou vzťahuje na široký rozsah liečebných metód používaných na diagnostiku a liečenie chorôb prostredníctvom narábania s energiou, ktorá pulzuje v každej bunke nášho tela. Kniha je mostom medzi vedou a duchovnom a poskytuje čitateľom dôkazmi podložené argumenty hovoriace v prospech účinnosti tejto prastarej liečebnej praxe. Autorka ponúka odbornú analýzu tejto praktiky, no aj ona pripúšťa, že v nej je istý prvok, ktorý leží za hranicami pochopenia, preto ostáva zahalená rúškom tajomstva.
Na stiahnutie
9,70 €

dostupné aj ako:

Rukověť květových esencí


Kniha napsaná odbornicí s dvacetiletou praxí na poli léčby květovými esencemi je encyklopedií o umění tajemné léčivé moci květových esencí. Příručka hlavních květových esencí pomáhá lidem lépe pochopit sebe sama a zároveň získat hlubší povědomí o umění květových esencí. Smyslem knihy je poskytnout praktické informace pro vlastní analýzu a pomoc sobě samému prostřednictvím soustavy těchto „darů ze srdce přírody“.
Na stiahnutie
14,17 €

Gény na tanieri


Ste skutočne to, čo jedli vaši starí rodičia? Obzrite sa do minulosti a zistite, ako sa aj vy môžete cítiť lepšie vo svojom tele a v budúcnosti vďaka tomu zanechať svojim deťom dedičstvo v podobe pevného zdravia. Vzrušujúca kniha Judith Finlaysonovej prístupným spôsobom približuje komplexný výskum doktora Davida Barkera a obracia naruby zažité predstavy o pôvode najbežnejších chronických chorôb súčasnosti, ktoré nám vraj odovzdali rodičia prostredníctvom svojich génov. Vďaka epigenetike - relatívne mladému vednému odboru - sa dozvedáme, že príčinou súčasnej epidémie obezity, cukrovky, srdcovo-cievnych ochorení či rakoviny je čosi oveľa zložitejšie než len samotná dedičnosť. Zárodky mnohých z rizík spájaných s rozvinutím týchto chorôb vznikli počas prvých tisícich dní vášho života od počatia, k ich formovaniu však významne prispel aj životný štýl a zážitky vašich rodičov a starých rodičov. Tak ako minulosť vašich predkov ovplyvnila vás, ovplyvníte aj vy budúcnosť svojich detí a vnúčat. Výživnou stravou a dostatočným pohybom môžete zabezpečiť dobré zdravie nie len sebe, ale aj budúcim generáciám. Gény na tanieri vám naservírujú najnovšie epigenetické poznatky ľahko stráviteľným spôsobom, vďaka ktorému lepšie porozumiete nie len svojim génom, ale aj rozmanitým faktorom, ktoré ich ovplyvňujú.
Na stiahnutie
11,90 €

dostupné aj ako:

Rychlá pomoc od bolesti domácími prostředky


Kniha nabízí spoustu jednoduchých receptů, jak se rychle zbavit bolesti bez použití pilulek. Nechybí recepty světově známých lidových léčitelů Vangy, Edgara Cayceho, pátera Ferdy ... Bolest nás provází celý život a zvykat si na léky není pro naše tělo, to nejlepší řešení. Internet je plný zaručených receptů, jak se zbavit bolesti krku, zad, zubů atd., ale kdo má náladu něco hledat na všemožných webech. Ano! Proč hledat babské rady na internetu, když tato kniha nabízí léty prověřené recepty našich předků na jednom místě včetně masáží, akupresury a další. V dnešní moderní době stoupá zájem o lidovou medicínu. Stále častěji věnují lékaři svou pozornost jednoduchým a efektivním léčebným postupům založených na zkušenostech lidových léčitelů. Určitě si každý z vás v tom velkém množství tipů najde rychlou pomoc, jak ulevit od bolesti domácími prostředky.
Na stiahnutie
4,24 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.