! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


  • 5 /5

Farebné ceruzky MAPED Color´Peps Animals 18 farieb


Súpravy farebných ceruziek so zvieracími motívmi v puzdre. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby.
Vypredané
5,29 €

Farebné ceruzky trojboké MAPED Color' Peps 12 ks, BL


Súpravy farebných ceruziek v puzdre. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby. Súprava Fluo obsahuje fluorescenčné farby.
Vypredané
2,55 € 3,00 €

Detské fixy MAPED Color' Peps Long Life 18 ks


Súpravy farebných fixiek s ľahko vyprateľným a zmývateľným atramentom. Žiarivé farby. Hrot odolný proti zatlačeniu alebo poškodeniu, účinný uzáver. Dlhá životnosť. Trojhranný tvar pre lepšie a pohodlnejšie uchopenie.
Vypredané
5,95 € 7,00 €

Pastelky MAPED Color' Peps Animals 12 ks


Súpravy farebných ceruziek so zvieracími motívmi v puzdre. Trojhranné telo, mäkká a odolná tuha, jasné farby.
Vypredané
2,97 € 3,49 €

Detské fixy MAPED Color' Peps Long Life 12 ks


Súpravy farebných fixiek s ľahko vyprateľným a zmývateľným atramentom. Žiarivé farby. Hrot odolný proti zatlačeniu alebo poškodeniu, účinný uzáver. Dlhá životnosť. Trojhranný tvar pre lepšie a pohodlnejšie uchopenie.
Vypredané
4,07 € 4,79 €

Sada MAPED Blowpen String´Art


Súprava obsahuje nástavec pre fúkanie, 6 farebných fixiek, 4 predtlačené predlohy a sadu gumičiek, s ktorými sa docielia efektné airbrush výsledky. Jednoduché použitie. Flexibilný nástavec umožňujúci voľnosť pohybu. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
5,60 € 8,00 €
  • 5 /5

Sada MAPED Creativ Blowpen Pop´Art fúkacie pero 6 farieb


Súprava obsahuje nástavec pre fúkanie, 6 farebných fixiek, 6 predtlačených predlôh, kde je možné kombinovať fúkacie pero s farebnými ceruzkami pre úžasné ilustrácie. Jednoduché použitie. Flexibilný nástavec umožňujúci voľnosť pohybu. Vhodné pre deti od 5 rokov.
Vypredané
5,60 € 8,00 €
  • 5 /5

D&R Simply vreckový náčrtník 100g 72 listov


Skicár Daler-Rowney Simply Hard Cover je ideálny na skicovanie a kreslenie. S hmotnosťou 100 g je ideálny pre akúkoľvek suchú techniku, ako je pero, uhlík alebo ceruzka. Skúsení umelci aj začínajúci umelci môžu pridať svoje obľúbené náčrty na biele stránky tohto skicára viazaného v umelej koži, ktorý je dodávaný so záložkou, vnútorným vreckom a zapínaním na gumičku. Je ľahký a prenosný, vďaka čomu je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým vziať si svoje náčrty kamkoľvek. Rozmermi sú 8,9 x 14 cm. Má 48 strán 72 listov). Sivobiely papier bez obsahu kyselín.
Vypredané
6,29 €
  • 5 /5

Pilot Frixion Colors gumovacie fixy 6 ks, (M)


prvé gumovacie fixy rovnako ako ďalšie produkty z kolekcie FriXion je ich možné vygumovať a prepísať dostupné v 12 farbách, v súpravách po 6 a 12 kusoch priemer hrotu: 2,5 mm šírka stopy: 0,63 mm 6ks súprava obsahuje: žltú, červenú, ružovú, modrú, zelenú, čiernu farbu
Vypredané
10,99 €

Legami Sada ceruziek Little Sweet Friends 3ks


Vezmite svoju súpravu 3 ceruziek Legami Little Sweet Friends na svoje spisovateľské dobrodružstvá a uvidíte, kam vás zavedú. Spoločnosť vám bude robiť panda, koala a slon,ktorí vám prinesú radosť z vašej kreativity.
Vypredané
4,99 €

Pilot Pintor Sada Akrylový popisovač 4 ks, (F) tenký hrot, menovky


Kreatívna sada akrylových popisovačov Pintor XMAS, 4 ks + menovky na stôl . Súprava 4 farebných popisovačov a 12 menoviek na stôl . Farby v balení: čierna, červená, biela, metalická zelená Písať s nimi môžete takmer na všetky typy povrchov . Píše na papier, plast, kov, keramiku, drevo, textil a pod. Atrament je na vodnej báze. Fix je ultrakrycí . Šírka stopy: 1 mm Priemer hrotu: 2,9 mm
Vypredané
9,49 €

Pilot Frixion Colors gumovacie fixy 12 ks, (M)


prvé gumovacie fixy rovnako ako ďalšie produkty z kolekcie FriXion je ich možné vygumovať a prepísať dostupné v 12 farbách, v súpravách po 6 a 12 kusoch priemer hrotu: 2,5 mm šírka stopy: 0,63 mm 12 ks súprava obsahuje: žltú, oranžovú, červenú, ružovú, sv. ružovú, fialovú, modrú, svetlomodrú, zelenú, svetlozelenú, hnedú, čiernu
Vypredané
19,99 €

JOVI voskovky 18 ks


Zábavné farby a trojhranný dizajn ideálny pre malú detskú rúčku, to sú voskovky typu Triwax. Nepúšťajú farbu a nelámu sa, na papieri sa len tak kĺžu a zanechávajú hladké a pravidelné línie. Sú trvácne, pretože sú celé z tuhy. Nastrúhať ich je hračka. Voskovky Triwax sú k dispozícii v širokej palete svetlých a živých odtieňov, ktoré možno vzájomne kombinovať na rôznych typoch povrchov, napríklad na papieri, lepenke, dreve, textile či plaste. Perfektne kryjú a keďže farby možno vrstviť, sú priam ideálne na techniku sgrafito. Skrátka a jednoducho úžasné! Vyrobené v Španielsku
Vypredané
6,49 €

Pilot Pintor Sada Akrylový popisovač 4 ks, (F) tenký hrot, visačky


Kreatívna sada akrylových popisovačov Pintor XMAS, 4 ks + visačky . Sada 4 farebných popisovačov a 10 visačiek na darčeky . Farby v balení: strieborná, zlatá, biela a metalická modrá Písať s nimi môžete takmer na všetky typy povrchov . Píše na papier, plast, kov, keramiku, drevo, textil a pod. Atrament je na vodnej báze. Fix je ultrakrycí . Šírka stopy: 1 mm Priemer hrotu: 2,9 mm
Vypredané
9,49 €

Legami Sada ceruzka s gumou To The Moon and Back


Oslávte každý deň historické pristátie na Mesiaci so súpravou kancelárskych potrieb Legami To The Moon a Back. Táto súprava, pozostávajúca z ceruzky HB, gumy v tvare americkej vlajky, ktorá sa dá pripevniť na koniec ceruzky a gumy pre astronautov, prenesie vaše poznámky do nekonečna a ešte ďalej.
Vypredané
4,99 €

D&R Simply sada akrylových fixiek čierna a biela 2 ks


Sada akrylových fixiek Daler-Rowney ktoré majú stabilné a brilantné odtiene, mimoriadne krycie vlastnosti. Vďaka dobrej priľnavosti na rôznorodé povrchy sú akrylové fixy vhodné pre umelcov, hobby maliarov a modelárov. Možno ich využiť na dekoráciu a maľovanie na papier, kartón, maliarske plátno, drevo, kov, sklo, plast (nie PE), keramiku, kameň, polystyrén, voľne schnúce modelovacie hmoty. Obzvlášť sú vhodné v kombinácii s dekoračnou servítkovou technikou - decoupage. Každá fixa obsahuje 5,3 ml akrylovej farby a má 2-3mm hrubý guľový hrot.
Vypredané
5,29 €

Kategória "Kreslenie a kreatívne písanie" v našom eshope je určená pre všetkých nadšencov umenia, ktorí hľadajú nástroje a materiály na vyjadrenie svojej kreativity.

Ponúkame široký výber produktov, od kvalitných ceruziek, atramentov, cez špeciálne papiere a zápisníky, až po súpravy pre kaligrafiu a iné kreatívne písacie a kresliace potreby. Či už ste začiatočník alebo skúsený umelec či spisovateľ, náš eshop je pripravený poskytnúť vám všetko, čo potrebujete pre vaše projekty kreslenia a kreatívneho písania.