! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


  • 4,6 /5

Bordová taška Mačka Deň bez knihy...


Ak ste ten správny Knihožrút, určite si obľúbite našu novú Panta Rhei tašku s oddychujúcou mačkou a sloganom hodným každého Knihožrúta: Deň bez knihy? To neunesiem! Štýlovú tašku môžete nosiť v kabelke alebo batohu a mať ju preto vždy po ruke. Taška je zo netkanej textílie s krátkym uchom a stane sa i vašim originálnym doplnkom na všetky vaše obľúbené knihy po celý rok.
Vypredané
1,99 €
  • 4,6 /5

Zelená taška Knihožrút Dobrých kníh...


Ak ste ten správny Knihožrút, určite si obľúbite našu novú Panta Rhei tašku s odfukujúcim Knihožrútom a jeho hrdým sloganom: Dobrých kníh sa všade veľa zmestí. A sem obzvlášť! Štýlovú tašku môžete nosiť v kabelke alebo batohu a mať ju preto vždy po ruke. Taška je zo netkanej textílie s krátkym uchom a stane sa i vašim originálnym doplnkom na všetky vaše obľúbené knihy po celý rok.
Vypredané
1,99 €

Knižný diár 2020 Panta Rhei


Odteraz môže byť tento diár, tvoj verný pomocník, ktorý ti pomôže vrátiť sa z čarovného sveta kníh do sveta ľudí. Knižný diár je veselo ilustrovaný a nikdy sa s ním nebudeš nudiť. Obsahuje totiž množstvo vychytávok: " Zoznam kníh, ktoré chceš darovať " Knižnú výzvu, ktorá z teba spraví toho správneho Knihožrúta " Recept na Butterbeer či čokoládové brownie Willyho Wonku " Knižné sviatky, na ktoré netreba zabudnúť " Mapu obľúbených príbehov " Knihy, ktoré odporúčajú naši kníhkupci " Množstvo miesta na zapisovanie si a mnoho, mnoho ďalšieho… od kreslenia až po praktické vrecúško na všetky dôležité drobnosti Vďaka svojej kvalite, praktickým doplnkom a množstvom miesta na zapisovanie je diár vhodný aj na prácu.
Vypredané
9,99 €

Knižný diár 2019 Panta Rhei


Krásny, ilustrovaný a nikdy sa s ním nebudeš nudiť. To je tvoj nový Knižný diár, ktorý proste musíš mať. Nájdeš tam: " Zoznam kníh, ktoré chceš darovať " Prehľad kníh, ktoré si požičal " Knižné glosy Pištu Vandala " Knižné sviatky, na ktoré nesmieš zabudnúť " Knižné tipy známych osobností " Knižnú výzvu, ktorá ťa udrží v strehu " a mnoho, mnoho ďalšieho… od kreslenia až po praktické vrecúško na všetky dôležité drobnosti Vďaka svojej kvalite a praktickým doplnkom je diár vhodný aj na prácu.
Vypredané
9,99 €
  • 4,8 /5

Papierová taška A4 Panta Rhei Knihy pod palmou


dizajnová papierová taška zo série Panta Rhei
Vypredané
1,29 €
  • 4,7 /5

Papierová taška A4 Panta Rhei Kolotoč


Ďalšia séria našich papierových tašiek je obohatená novou veselou z rúk šikovného ilustrátora Adriana Macha. Potešte seba alebo iného milou darčekovou taškou s detskými knižnými hrdninami, ktorí stále pretrvávajú v každom dospelom knihožrútovi.
Vypredané
1,29 €
  • 4,6 /5

Papierová taška A5 Panta Rhei Knihy pod palmou


dizajnová papierová taška zo série Panta Rhei
Vypredané
0,99 €
  • 4,6 /5

Papierová taška A5 Panta Rhei Modré knihy


dizajnová papierová taška zo séria Panta Rhei
Vypredané
0,99 €
  • 4,8 /5

Papierová taška A5 Panta Rhei Kolotoč


dizajnová papierová taška kolotoč rozprávkových postáv
Vypredané
0,99 €
  • 4,9 /5

Papierová taška A4 Panta Rhei Modré knihy


dizajnová papierová taška zo séria Panta Rhei
Vypredané
1,29 €

Bavlnená taška Panta Rhei - letný motív Veľryba


Je tu leto a s ním prichádza aj letná verzia Panta Rhei plátenej tašky s úžasnou veľrybou od šikovného ilustrátora Adriana Macha. Dajte prednosť praktickej a štýlovej taške, ktorú môžete nosiť len tak alebo v kabelke, kde bude vždy po ruke. Vďaka nezameniteľnému motívu sa stane bavlnená taška i vašim originálnym doplnkom či darčekom. Klasická taška prírodnej farby s veselou potlačou a dlhým uchom na všetky vaše obľúbené knihy. #knihozrut
Vypredané
4,99 €

Čierny knižný batoh Som Knihožrút


Letná chuťovka pre toho správneho Knihožrúta, ktorý sa za to nehanbí. :) Ak ste si obľúbili naše Panta Rhei tašky, máme tu práve pre vás čerstvú novinku - Knižný batoh. Svoje miesto si nájde v každej kabelke, batohu alebo kufri. A máte ho preto vždy po ruke. Batoh je z pevnej čiernej BIO bavlny a stiahnuť ho môžete bielymi hrubšími šnúrkami. Určite sa stane sa i vašim originálnym doplnkom na všetko obľúbené čítanie a iné prepotrebné veci do mesta, k vode alebo na festival. #knihozrut
Vypredané
11,49 €

Biely knižný batoh Čítam slovenských spisovateľov


Letná chuťovka pre toho správneho Knihožrúta, ktorý sa nebojí čítať slovenských spisovateľov. :) Ak ste si obľúbili naše Panta Rhei tašky, máme tu práve pre vás čerstvú novinku - Knižný batoh. Svoje miesto si nájde v každej kabelke, batohu alebo kufri. A máte ho preto vždy po ruke. Batoh je z pevnej bielej BIO bavlny a stiahnuť ho môžete hrubšími bielymi šnúrkami. Určite sa stane sa i vašim originálnym doplnkom na všetko obľúbené čítanie a iné prepotrebné veci do mesta, k vode alebo na festival. #knihozrut
Vypredané
11,49 €
  • 4,9 /5

Vianočná taška Panta Rhei


S nadchádzajúcimi Vianocami sme pre vás pripravili darčekovú tašku s ilustrovaním pohľadom na Vianočnú krajinku, ktorou rozširujeme našu Panta Rhei kolekciu. Svojich blízkych môžete obdarovať knižkami pod stromček priamo vo vianočnej papierovej taške. :)
Vypredané
1,29 €
  • 4,5 /5

Papierová taška A4 Panta Rhei Modrotlač


Sériu našich tašiek obohatila nová papierová taška s motívom modrotlače. Potešte seba alebo iného milovníka kníh decentnou darčekovou taškou.
Vypredané
1,29 €
  • 4,8 /5

Papierová taška A5 Panta Rhei Knihožrút


Sériu našich tašiek obohatila nová papierová taška z rúk šikovného ilustrátora Adriana Macha. Potešte seba alebo iného knihožrúta milou darčekovou taškou.
Vypredané
0,99 €
  • 4,6 /5

Papierová taška A5 Panta Rhei Modrotlač


Sériu našich tašiek obohatila nová papierová taška s motívom modrotlače. Potešte seba alebo iného milovníka kníh decentnou darčekovou taškou.
Vypredané
0,99 €

Zápisník A6 Panta Rhei - modrotlač decent


Prinášame vám novú radu z našej kolekcie, tentokrát s ľudovým motívom modrotlače. Do tohto zápisníka si môžete zapisovať všetky vaše nápady, stretnutia, knižné recenzie ale i tajné želania, či nesplnené sny. Jednoducho všetko, čo si chcete niekam poznačiť a mať stále pri sebe. Zápisník je vo formáte A6 s hrebeňovou väzbou. Počet strán je 180 a stránky má čisté. Vhodný aj pre mužov.
Vypredané
7,99 €

Zápisník A5 Panta Rhei - modrotlač klasik


Prinášame vám novú radu z našej kolekcie, tentokrát s ľudovým motívom modrotlače. Do tohto zápisníka si môžete zapisovať všetky vaše nápady, stretnutia, knižné recenzie ale i tajné želania, či nesplnené sny. Jednoducho všetko, čo si chcete niekam poznačiť a mať stále pri sebe. Zápisník je vo formáte A5 s hrebeňovou väzbou. Počet strán je 180 a stránky má linajkové.
Vypredané
8,99 €

Kolekcia Panta Rhei, prináša zaujímavý merch najdostupnejšieho kníhkupectva na Slovensku. Nájdete tu oblečenie značky Panta Rhei, ale tiež tašky, kozmetiku, krabičky, či darčekové poukážky.