! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Zápisník A5 Panta Rhei - knihožrút


Prinášame vám novú radu z našej kolekcie, od šikovného ilustrátora Adriana Macha. Nehanbite sa byť knihožrútom, ktorý miluje všetky knižné príbehy, vôňu strán z kníh či prebdene noci pod perinou s knihou. Do tohto zápisníka si môžete zapisovať všetky vaše nápady, stretnutia, básničky, knižné recenzie, odporúčania ale i tajné želania, či nesplnené sny. Jednoducho všetko, čo si chcete niekam poznačiť a mať stále pri sebe. Zápisník je vo formáte A5 s hrebeňovou väzbou. Počet strán je 180 a stránky má linajkové. SOM KNIHOŽRÚT A NEHANBÍM SA ZA TO. :) #knihozrut
Vypredané
8,99 €

Zápisník A6 Panta Rhei - modrotlač klasik


Prinášame vám novú radu z našej kolekcie, tentokrát s ľudovým motívom modrotlače. Do tohto zápisníka si môžete zapisovať všetky vaše nápady, stretnutia, knižné recenzie ale i tajné želania, či nesplnené sny. Jednoducho všetko, čo si chcete niekam poznačiť a mať stále pri sebe. Zápisník je vo formáte A6 s hrebeňovou väzbou. Počet strán je 180 a stránky má čisté.
Vypredané
7,99 €

Hrnček smaltovaný Panta Rhei - modrotlač klasik


Prinášame vám novú radu z našej kolekcie, tentokrát s ľudovým motívom modrotlače. Klasický smaltovaný hrnček s povrchovou úpravou bol vyrobený ručne. Hrnček oceníte hlavne na záhrade, výjazdoch do prírody alebo len na také domáce kávičkovanie. :) Výrobok môže mať drobné nedostatky, ktoré mu dodávajú charakter a podčiarkujú fakt, že bol vyrobený ručne. Objem 475 ml.
Vypredané
8,99 €

Zápisník A5 Panta Rhei - modrotlač decent


Prinášame vám novú radu z našej kolekcie, tentokrát s ľudovým motívom modrotlače. Do tohto zápisníka si môžete zapisovať všetky vaše nápady, stretnutia, knižné recenzie ale i tajné želania, či nesplnené sny. Jednoducho všetko, čo si chcete niekam poznačiť a mať stále pri sebe. Zápisník je vo formáte A5 s hrebeňovou väzbou. Počet strán je 180 a stránky má linajkové. Vhodný aj pre mužov.
Vypredané
8,99 €
  • 5 /5

Papierová taška A4 Panta Rhei Knihožrút


Sériu našich tašiek obohatila nová papierová taška z rúk šikovného ilustrátora Adriana Macha. Potešte seba alebo iného knihožrúta milou darčekovou taškou.
Vypredané
1,29 €

Taška Harry Potter


Pripravili sme fantastickú tašku z čiernej netkanej textílie inšpirovanú Harrym Potterom. Štýlovú tašku môžete nosiť v kabelke alebo batohu a mať ju vždy po ruke. Taška Harry Potter s dlhým uchom sa stane i vašim originálnym doplnkom na všetky vaše obľúbené knihy s hrdinami J.K. Rowlingovej.
Vypredané
2,12 €
  • 4,6 /5

Čierna taška Som Knihožrút


Ak ste ten správny Knihožrút, určite si obľúbite našu novú Panta Rhei tašku. Štýlovú tašku môžete nosiť v kabelke alebo batohu a mať ju preto vždy po ruke. Taška je z čiernej netkanej textílie s dlhým uchom a stane sa i vašim originálnym doplnkom na všetky vaše obľúbené knihy po celý rok.
Vypredané
1,99 €
  • 5 /5

Bavlnená taška Panta Rhei


Prinášame Vám novú radu plátenných tašiek od šikovného ilustrátora Adriana Macha. Dajte prednosť praktickej a štýlovej taške, ktorú môžete nosiť v kabelke a mať ju vždy po ruke. Vďaka nezameniteľnému motívu sa stane taška i vašim originálnym doplnkom. Klasická taška s dlhým uchom na všetky obľúbené knihy. #knihozrut
Vypredané
4,99 €
  • 4 /5

Bavlnená taška Panta Rhei - zimný motív Líška


Čarovné čítanie - to je čas pre vás a knihy, ktoré si môžete odniesť v zimnej plátenej taške s motívom líšky od šikovného ilustrátora Adriana Macha. (Neprimpomína vám tá hora kníh vianočný stromček?) Dajte prednosť praktickej a štýlovej taške, ktorú môžete nosiť len tak alebo v kabelke, kde bude vždy po ruke. Vďaka nezameniteľnému motívu sa stane bavlnená taška i vašim originálnym doplnkom či darčekom. Klasická taška prírodnej farby s veselou potlačou a dlhým uchom na všetky vaše obľúbené knihy. #knihozrut
Vypredané
4,99 €

Vstupenka na podujatie Večer skutočného zločinu


Večer skutočného zločinu. Tvorcovia podcastu Vražedné psyché zanalyzujú skutočné zločiny NAŽIVO. Príďte si vypočuť MUDr. Svetozára Drobu a Richarda Mažonasa už 26. mája o 19:00 do kníhkupectva Panta Rhei v bratislavskom Auparku.
Vypredané
12,00 €

Kolekcia Panta Rhei, prináša zaujímavý merch najdostupnejšieho kníhkupectva na Slovensku. Nájdete tu oblečenie značky Panta Rhei, ale tiež tašky, kozmetiku, krabičky, či darčekové poukážky.