! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Zápisník + MOLESKINE SMART N mäkký čistý čierny L


Náhradný papierový tablet k systému Moleskine Smart Writing s mäkkou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách, obopnutý pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Papier je špeciálne dizajnovo upravený na prácu s inteligentným perom, gramáž 100 g/m?, neobsahuje kyseliny. Spolu s inteligentným perom môžete svoje poznámky zachytávať písomne ??aj digitálne zároveň. V digitálnej podobe je možné text editovať, farebne zvýrazňovať alebo zdieľať s ostatnými. Vďaka neviditeľným N-kódom, ktoré sa nachádzajú na každej stránke, vaše pero dokáže určiť presné umiestnenie vašich poznámok v zápisníku. Rozmery: 13 x 21 cm, 88 listov.
Vypredané
23,99 €

Zápisník + MOLESKINE SMART N tvrdý čistý čierny L


Náhradný papierový tablet k systému Moleskine Smart Writing s pevnou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách, obopnutý pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Papier je špeciálne dizajnovo upravený na prácu s inteligentným perom, gramáž 100 g/m?, neobsahuje kyseliny. Spolu s inteligentným perom môžete svoje poznámky zachytávať písomne ??aj digitálne zároveň. V digitálnej podobe je možné text editovať, farebne zvýrazňovať alebo zdieľať s ostatnými. Vďaka neviditeľným N-kódom, ktoré sa nachádzajú na každej stránke, vaše pero dokáže určiť presné umiestnenie vašich poznámok v zápisníku. Rozmery: 13 x 21 cm, 88 listov.
Vypredané
23,99 €

Skicár MOLESKINE Album Kraft XXL


Skicár vhodný na kresby, skice i maľby. Jednotlivé listy sú vyrobené z kvalitného papiera slonovinovej farby s gramážou 120 g / m? a dajú sa ľahko vytrhnúť. Majú hnedú kartónovú väzbu s viditeľným švom. Vnútri je vrecko na vizitky a drobnosti a leták s históriou Moleskine. Rozmer: 21,59 x 27,94 cm, 44 listov.
Vypredané
22,50 €

LED lampička na čítanie MOLESKINE tm. zelená


Plastová LED lampička na čítanie s mäkkým matne pogumovaným povrchom. Malá, jednouducho prenosná. Lampičku je možné prirobiť ku knižným doskám.
Vypredané
19,60 €

Skicár MOLESKINE SketchPad čierny A4


Skicár vhodný na kresby, skice i maľby. Jednotlivé listy sú vyrobené z kvalitného papiera slonovinovej farby s gramážou 120 g / m? a dajú sa ľahko vytrhnúť. Majú čiernu kartónovú väzbu s viditeľným švom. Vnútri je vrecko na vizitky a drobnosti a leták s históriou Moleskine. Rozmer: 21 x 29,7 cm 24 listov.
Vypredané
22,99 €

Skicár MOLESKINE SketchPad čierny Square


Skicár vhodný na kresby, skice i maľby. Jednotlivé listy sú vyrobené z kvalitného papiera slonovinovej farby s gramážou 120 g / m? a dajú sa ľahko vytrhnúť. Majú čiernu kartónovú väzbu s viditeľným švom. Vnútri je vrecko na vizitky a drobnosti a leták s históriou Moleskine. Rozmer: 19 x 19 cm, 24 listov.
Vypredané
21,99 €

Skicár MOLESKINE Watercolour notebook čierny S


Akvarelový skicár je vhodný pre maľby vodovými farbami, s pevnou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách, obopnutý pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Papier s gramážou 200 g / m2 - 25% tvorené bavlneným vláknom - lisovaným za studena, identickým po oboch stranách a špeciálne vytvoreným pre Moleskine, pojme veľké množstvo vody. Rozmer: 9 x 14 cm, 30 listov.
Vypredané
21,99 €

Súprava ceruziek MOLESKINE 3 ceruzky


Súprava troch čiernych grafitových dizajnových ceruziek. Moderný hranatý tvar so zaoblenými rohmi, vyrobené z cédrového dreva, vysoko kvalitná 3mm tuha tvrdosti 2B = 2 ks a HB = 1 ks.
Vypredané
11,80 €

Tool belt MOLESKINE čierny XL


Unikátny doplnok z polyuretánu, ktorý premení a štýlovo "oblečie" váš zápisník Moleskine, takže máte všetko dôležité vždy pohromade. Šírka 10 cm, výška vhodná pre zápisníky Moleskine veľkosti XL. Predné a zadné vrecko, bočné vrecko na zips, pútko na písacie potreby. Rozmer: 25 x 10 cm.
Vypredané
36,50 €

Pevné puzdro na veci MOLESKINE Medium čierne


Vystužené puzdro z vodeodolného materiálu so semišovou výstelkou a zapínaním na zips. Vnútri sieťované vrecko a 2 vodorovné elastické pásky. Odnímateľný opasok s karabínkou pre zavesenie na zápästie. Rozmer: 11,5 x 18 x 4,5 cm. Vystužené puzdro Moleskine je ochranná schránka pre vaše osobné drobnosti na cestách.
Vypredané
29,50 €

Skicár MOLESKINE Album Kraft S


Skicár vhodný na kresby, skice i maľby. Jednotlivé listy sú vyrobené z kvalitného papiera slonovinovej farby s gramážou 120 g / m2 a dajú sa ľahko vytrhnúť. Majú kartónovú väzbu s viditeľným švom. Vnútri je vrecko na vizitky a drobnosti a leták s históriou Moleskine. Rozmer: 9 x 14 cm, 36 listov.
Vypredané
9,00 €

Cestovná lampička MOLESKINE červená


LED lampička na čítanie s 5 režimami svietenia. Teplota svetla od 3000 do 3500 K. Lampičku je možné pripevniť ku knižným doskám pomocou robustného klipu s 360 ° rotáciou. Dobíjanie USB, dodávané vrátane kábla. Rozmery 3,3 x 4,7 x 1,4 cm.
Vypredané
29,50 €

Sada MOLESKINE Skicár L a grafit. ceruzky


Darčeková súprava obsahuje čierny skicár veľkosti L a súpravu 5 ks grafitových ceruziek. Skicár Moleskine - tvrdé dosky, veľkosť L. Zápisník vhodný na kresby, skice i maľby, s pevnou, v chrbte šitou väzbou v kartónových doskách, obopnutý pružnou gumičkou proti samovoľnému otváraniu. Zápisník je vybavený vreckom na vizitky a drobnosti, ktoré je vyrobené z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou a letákom s históriou Moleskine. Papier s gramážou 165 g / m?, neobsahuje kyseliny. Rozmer: 13 x 21 cm, 52 listov, čistý.
Vypredané
38,99 €

Pevné puzdro na perá Moleskine čierne


Vystužené puzdro na písacie potreby z vodeodolného materiálu so semišovou výstelkou a zapínaním na zips. Vnútri sieťované vrecko. Rozmery: 6 x 17 x 4,5 cm. Vystužené puzdro Moleskine môžete využiť ako ochrannú schránku pre okuliare a cestovné doplnky.
Vypredané
19,60 €
  • 5 /5

Rolovacie puzdro MOLESKINE čierne


Rolovacie puzdro nielen na písacie potreby z mäkkého PU materiálu. Puzdro obsahuje 6 vreciek v 3 rôznych veľkostiach. Obopnuté 2 pružnými elastickými páskami proti samovoľnému otvoreniu. Rozmery: 21 x 44 x 0,4 cm.
Vypredané
29,50 €

Set MOLESKINE Strúhadlo malé čierne + guma


Súprava strúhadla a čiernej gumy Moleskine. Matne čierne strúhadlo (12,5 mm) z ABS plastu je určené pre ceruzky Moleskine. Čierna guma obdĺžnikového tvaru so zaoblenými rohmi.
Vypredané
4,80 €