! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Zápisník MOLESKINE mäkký linajkový béžový XL


Zápisník má mäkkú šitú väzbu. Obopnutý je pružnou páskou proti samovoľnému otváraniu. Každý zápisník je vybavený zakladačom na poznámky, ktorý je vyrobený z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou a letákom s históriou Moleskine. Papier s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
19,60 €

Zápisník MOLESKINE tvrdý linajkový zelený L


Zápisník má šitú väzbu v tvrdých kartónových doskách. Obopnutý je pružnou páskou proti samovoľnému otváraniu. Každý zápisník je vybavený zakladačom na poznámky, ktorý je vyrobený z tkaniny a kartónu, textilnou záložkou a letákom s históriou Moleskine. Papier s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
16,70 €

Zošit MOLESKINE Chapters linajkový fialový slim M


Ľahký zošit vo formáte slim, ktorý je rozdelený na kapitoly. Zošit má oblé rohy, vyrába sa v kartónovej väzbe s vonkajším švom. Kapitoly sú očíslované, prvá strana je vždy farebne odlíšená. V poslední kapitole sú perforované stránky, ktoré sa dajú ľahko vytrhnúť. Priložený je leták s históriou Moleskine. Papier s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
5,90 €

Zošit MOLESKINE Chapters linaj. žltohnedý slim S


Ľahký zošit vo formáte slim, ktorý je rozdelený na kapitoly. Zošit má oblé rohy, vyrába sa v kartónovej väzbe s vonkajším švom. Kapitoly sú očíslované, prvá strana je vždy farebne odlíšená. V poslední kapitole sú perforované stránky, ktoré sa dajú ľahko vytrhnúť. Priložený je leták s históriou Moleskine. Papier s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
3,80 €

Zošity MOLESKINE 3 ks čisté čierne XL


Sada troch zošitov pre každú príležitosť. Zošity majú kartónovú väzbu Posledných 16 listov sa dá ľahko vybrať. Priložený je leták s históriou Moleskine. Papier s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
21,99 €

Zápisník MOLESKINE Denim linajkový sv. modrý L


Denim môže zmiznúť, ale jeho popularita nikdy nerobí. Moleskine Limited Edition Denim notebooky oslavujú nadčasovú tkaninu, ktorej príbeh je patchwork skúmania, dobrodružstva, tvorivosti a sebavyjadrenia. - Zaoblené rohy - Pružný uzáver - Papier zo slonoviny - Zodpovedajúca záložka na páse - Papier: 70 g / m2, bez kyseliny, slonovinová podšívka - Roztiahnuteľné vnútorné vrecko na zadnej strane - Ľahko sa otvára pri 180 ° - História spoločnosti Moleskine je vo vnútri - Spoločnosť Moleskine S.p.A. vytvára a predáva výrobky certifikované spoločnosťou FSC & reg
Vypredané
19,50 €

Zápisník MOLESKINE Super Mario linajkový čierny L


Notebooky TSuper Mario Limited Edition vás pozývajú nechať svoje myšlienky bežať ďalej a ďalej. Vďaka grafickej ukážke Super Mario vo vnútri a vonku, ako aj opakovane použiteľnej papierovej kapele B, sú tieto notebooky navrhnuté tak, aby zachytili skoky fantázie, pretože vaša myseľ sa z jednej myšlienky do ďalšej. Každý zápisník oslavuje iný prvok ako originálny softvér a známy hardvér originálnej hry a obsahuje vylepšené nálepky, ktoré zvýrazňujú poznámky o zmene hry. Či už ste vyrastali v hraní Nintendo, alebo ste jednoducho fanúšikom retro hier, táto nostalgická kolekcia vás prevedie na analógovú cestu okolo pixilizovaného sveta Super Mario. - Pevný kryt so zaoblenými rohmi - Super Mario v pohybe Téma - Pružný uzáver - Moleskine Ivory Paper - Zodpovedajúca záložka - Ivory-farebné 70 g / m2, bez obsahu kyseliny, papier - Témy nálepiek - Roztiahnuteľné vnútorné vrecko na zadnej strane - Moleskin S.r.l. vytvára a predáva produkty certifikované spoločnosťou FSC (R)
Vypredané
23,50 €

Zošity MOLESKINE 3 ks štvorcové kartón L


Sada troch zošitov pre každú príležitost. Zošity majú kartónovú väzbu Posledných 16 listov sa dá lahko vybrat. Priložený je leták s históriou Moleskine. Papier s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
11,99 €

Otváracie puzdro na iPhone 6/6s/7/8 MOLESKINE ruž.


Inteligentné knižné puzdro pre iPhone® je navrhnutý tak, aby odrážala diskrétny vzhľad a dizajn klasického notebooku.
Vypredané
34,50 €

Kryt na iPhone 6/6s/7/8 MOLESKINE Pattern


Klasické tvrdé puzdrá diskrétne chránia iPhone pred akýmkoľvek klepaním Jasný geometrický vzor
Vypredané
24,50 €

Otváracie puzdro pre iPhone 7 / 7s MOLESKINE Black


Inteligentné knižné puzdro pre iPhone® je navrhnutý tak, aby odrážala diskrétny vzhľad a dizajn klasického notebooku. Pevná väzba s gumičkou v farbe má oblé rohy. Zadná strana púzdra má kapsičku na platobné karty.
Vypredané
34,50 €

Zápisník MOLESKINE Two-Go čistý modrý M


Zápisníky z edície zápisníkov Moleskine - Blend majú pevné dosky potiahnuté látkou a obopína ich pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Ich špecialitou je čistá ľavá strana a linajkovaná pravá strana. Zápisník má zároveň netradičný formát. Obsahujú praktické vnútorné vrecko, dve farebné textilné záložky a leták s históriou značky Moleskine. Papier ich stránok s gramážou 100 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
18,50 €

Zápisník MOLESKINE Nomad Blend linajkový oranžovýL


Zápisníky z edície zápisníkov Moleskine - Blend majú pevné dosky potiahnuté látkou a obopína ich pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Okrem už tradičného praktického vnútorného vrecka a textilnej záložky obsahujú aj leták s históriou značky Moleskine.
Vypredané
19,50 €

Zápisník MOLESKINE Blend 19 linajkový tm. modrý L


Obsahuje praktické vnútorné vrecko, textilnú záložku a leták s históriou moleskine. papier s gramážou 70 g / m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
19,60 €

Zápisník MOLESKINE James Bond linajkový čierny L


Linajkový zápisník z limitovanej edície James Bond. Obálka a predsádka zápisníku je tematicky vyzdobená. Zápisník má pevnú, v chrbte šitú väzbu. Obopína ho pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Je vybavený textílnou záložkou a praktickým vnútorným vreckom, ktoré je vyrobené z tkaniny a kartónu. Papier s gramážou 70 g / m2 neobsahuje kyseliny. Súčasťou zápisníku sú samolepky. Rozmery: L (13 x 21 cm) Obal: Tvrdá väzba Farba: Čierna Počet strán: 240
Vypredané
23,50 €

Zápisník MOLESKINE Harry Potter linaj .Book 2 L


Limitovaná edícia zápisníka Harry Potter je navrhnutá tak, aby vás inšpiroval vo vašich čarovných cestách a zápiskoch. Rozmery: L (13 x 21 cm) Obal: Tvrdá väzba Liniatúra: Linajkový Počet strán: 240
Vypredané
23,50 €

Zápisník MOLESKINE City Berlin


Create a personalized travel guide full of practical, fun and thought-provoking insights into the cities you visit and love. See the whole city at a glance, before exploring hidden corners and fascinating side streets thanks to detailed area maps. Trace your adventures and mark the most eye-catching and heart-stopping places on transparent adhesive sheets shaped to overlay each map. Customizable tabbed sections give you space to note down key places, people and experiences, while blank pages are perfect for capturing your impressions and stories. Take the time to record your unique travel experiences as you explore some of the world's most iconic cities. Create a personalized guidebook to share, treasure and inspire.
Vypredané
19,60 €

Zápisník MOLESKINE Monopoly čistý Doska L


Zápisník z limitovanej edície roku 2018 Monopoly s tematicky zdobenou obálkou i predsádkou. Má pevné dosky, ktoré obopína pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Už tradične obsahuje praktické vnútorné vrecko, textilnú záložku i leták s históriou značky Moleskine. Papier s gramážou 70 g/m2 zápisníka neobsahuje kyseliny. Jeho súčasťou sú tiež samolepky.
Vypredané
22,50 €

Zápisník MOLESKINE LooneyTunes linajkový Taz S


Zapíšte si svoje poznámky, schôdzky alebo myšlienky do kvalitných zápisníkov značky Moleskine. Zápisník má šitú väzbu v pevných kartónových doskách. Stránka v zápisníku sú linkované a pripravené pre Vaše zápisky. Zápisník je o veľkosti 90x140 s ofsetovou papierom 70g / m2. Šitá väzba s gumičkou proti nechcenému otvoreniu, stužkou pre ľahšiu orientáciu, všitou vreckom na dokumenty robí zo zápisníku spoločníka na cesty. Naplánujte si svoj pracovný a voľný čas s luxusnými zápisníkmi Moleskine.
Vypredané
17,50 €