! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Dažďová palica červená HAPE


Otočte dažďovú palicu a stimulujte zmysly živými stekajúcimi perličkami a upokojujúcimi zvukmi dažďových kvapiek. Dokonale navrhnutý tvar uľahčuje držanie pre batoľa.
Na sklade > 5Ks
13,99 €

Nálepky na opätovné použitie: Zariaďovanie domčeka


Nálepky na opätovné použitie: Zariaďovanie domčeka si užijú dievčatá aj chlapci. Podporte ich kreativitu, predstavivosť a pomôžte zlepšiť ich motorické schopnosti. Knihu s nálepkami na opätovné použitie môžete použiť ako edukačnú pomôcku, ktorá je zároveň plná zábavných aktivít, skvelá na vymýšľanie príbehov a vytváranie si vlastného sveta plného zázrakov.
Vypredané
10,49 € 14,99 €

Nálepky na opätovné použitie: Princezné a víly


Nálepky na opätovné použitie: Princezné a víly si užijú dievčatá od troch rokov. Podporte ich kreativitu, predstavivosť a pomôžte zlepšiť ich motorické schopnosti. Knihu s nálepkami na opätovné použitie môžete použiť ako edukačnú pomôcku, ktorá je zároveň plná zábavných aktivít, skvelá na vymýšľanie príbehov a vytváranie si vlastného sveta plného zázrakov
Vypredané
10,49 € 14,99 €
zľavy Haba

Nálepky na opätovné použitie: Vozidlá


Nálepky na opätovné použitie: Vozidlá si užijú dievčatá aj chlapci. Podporte ich kreativitu, predstavivosť a pomôžte zlepšiť ich motorické schopnosti. Knihu s nálepkami na opätovné použitie môžete použiť ako edukačnú pomôcku, ktorá je zároveň plná zábavných aktivít, skvelá na vymýšľanie príbehov a vytváranie si vlastného sveta plného zázrakov.- Nálepky sprevádzajú deti rôznymi témami, zabavia a zároveň poučia. - Používať ich môžete znovu a znovu. - Priľnú iba k hladkému povrchu dodaných kariet ale aj na iný hladký povrch.- Nálepky pekne držia a zároveň ich môžete úplne jednoducho odstrániť a znovu použiť. - Ozdobiť si môžete aj hrnčeky, fľaše, mobily alebo iné hladké povrchy alebo označiť batožinu na ceste.
Vypredané
10,49 € 14,99 €

Nálepky na opätovné použitie: Ľudské telo


Nálepky na opätovné použitie: Ľudské telo si užijú dievčatá aj chlapci. Podporte ich kreativitu, predstavivosť a pomôžte zlepšiť ich motorické schopnosti. Knihu s nálepkami na opätovné použitie môžete použiť ako edukačnú pomôcku, ktorá je zároveň plná zábavných aktivít, skvelá na vymýšľanie príbehov a vytváranie si vlastného sveta plného zázrakov.Vyberte si u nás veselé knihy s nálepkami na opätovné použitie a užívajte si hodiny zábavy a kreatívneho tvorenia. Hračka a edukačná pomôcka v jednom je určená pre:- najmenšie deti na tréning jemnej motoriky, - dievčatá aj chlapcov, - zvedavé deti a ich rodičov, - všetkých, ktorí neradi odstraňujú nálepky z nesprávnych povrchov.
Vypredané
10,49 € 14,99 €

Nálepky na opätovné použitie: Zvieratká


Nálepky na opätovné použitie: Zvieratká si užijú dievčatá aj chlapci. Podporte ich kreativitu, predstavivosť a pomôžte zlepšiť ich motorické schopnosti. Knihu s nálepkami na opätovné použitie môžete použiť ako edukačnú pomôcku, ktorá je zároveň plná zábavných aktivít, skvelá na vymýšľanie príbehov a vytváranie si vlastného sveta plného zázrakov.
Vypredané
14,99 €

Nálepky na opätovné použitie: Čo si oblečiem


Nálepky na opätovné použitie: Čo si oblečiem si užijú dievčatá aj chlapci. Podporte ich kreativitu, predstavivosť a pomôžte zlepšiť ich motorické schopnosti. Knihu s nálepkami na opätovné použitie môžete použiť ako edukačnú pomôcku, ktorá je zároveň plná zábavných aktivít, skvelá na vymýšľanie príbehov a vytváranie si vlastného sveta plného zázrakov.1. Jemne odlepte nálepku z nálepkovej strany.2. Prilepte nálepku na stránku s vhodným podkladom. Nikdy nelepte nálepky na seba.3. Keď nálepky všetky použijete, odstráňte časť s obrysmi, aby ste tak vytvorili prázdnu bielu stranu.4. Po skončení hrania môžete vrátiť nálepky späť na prázdnu stranu.Zdôrazňujeme, aby ste nálepky nelepili na seba.
Vypredané
14,99 €

Magické maľovanie Doprava Tiger Tribe


Sledujte, ako sa z vašich malých detí stanú kúzelnícki umelci, s naším najpredávanejším setom Magické maľovanie. Jednoducho naplňte svoj magický štetec vodou a odhaľte nádherné ilustrácie oživené každým ťahom štetca. Nechajte obraz zaschnúť a obraz sa vráti do biela, skrývajúc čarovný svet, aby sa odhalil pri ďalšom hraní s vodou. Tento set je ideálna na prenosné hry (žiadne špinavé štetce, žiadne vodné okuliare na prevrátenie). Obsahuje štyri ilustrácie všetkých vašich obľúbených rodinných miláčikov, ktorých môžete objaviť, vrátane psov, mačiek, králikov, vtákov a dokonca aj zbierky úžasných axolotlov. Na zadnej strane každej ilustračnej tabule je zoznam zábavných vecí, ktoré môžete pri maľovaní nájsť a počítať, a tak získate hodiny zábavy! Každá sada obsahuje: 4 magické ilustračné tabule (s aktivitami na zadnej strane) 1 magický štetec Upozornenie: Vhodné pre deti od 12 measiacov
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Drevená puzzle hra Nájdi cestu na farme


Obľúbená hra pre deti od 4 rokov. Malé zvieratká stoja na okraji farmy a hľadajú vzájomné cestičky, aby sa mohli navštíviť.Musíte im pomôcť nájsť k sebe cestičku. Hra sa skladá z hracieho poľa s 9 dielikmi a 20 kartičiek s predlohami. Prečo sú spoločenské hry Goki dôležité? Sú nielen pomocníkom pri zaháňaní dlhej chvíle za sychravého počasia, ale prinášajú deťom i dospelým zábavu, poučenie a rozvíjajú schopnosti a zručnosti detí. Spoločenské hry majú rôzne zamerania, niektoré z nich môžete hrať s deťmi už od 3 rokov, iné od 5 rokov. Balančné hry sú zamerané na motoriku, sústredenie, ale aj taktiku a môže ich hrať aj jednotlivec. Spoločenské hry s viacerými hráčmi precvičujú logické myslenie, taktiku, strategické zručnosti, samostatné uvažovanie, fantáziu a naučia deti kombinovať. Niektoré z hier sú zamerané na dôležité zručnosti ako je tímová spolupráca a rozvoj komunikácie a slovné zásoby. Deti sa pri hraní spoločenských hier naučia akceptovať víťazstvo aj prehru a často aj vplyv šťastia na výsledok hry. Navyše majú spoločenské hry svoje kúzlo a udržujú rodinu a priateľské vzťahy. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov.Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
15,99 €

Drevená knižka Farma HAPE


S touto očarujúcou knižkou dajte svojmu dieťatku čo najskôr úvod do čítania a zázrakov gazdovského dvora. Je vyrobená z dreva a je bezpečná aj na žuvanie a na každej strane obsahuje krásne a veselé ilustrácie. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
6,99 €

Bubon do ruky HAPE


Hrkálka v tvare vtáčieho bubna, moderná a svieža verzia klasickej tradičnej čínskej hračky, upokojuje novorodencov a uvádza ich do kúzla rytmu. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
8,99 €

Ryžové hryzadlo HAPE


Hrkálka s hryzadlom vyrobená z bezpečného materiálu na báze ryže a má tri pohyblivé hrkajúce krúžky na stimuláciu zmyslového vnímania a jeden krúžok na hryzenie na žuvanie. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
8,99 €
  • 5 /5

Ryžová hrkálka s hryzadlom HAPE


Hryzadlo v tvare krúžka z bezpečného materiálu na báze ryže je jednoduché na úchop a prerezávanie ďasien pre malých nezbedníkov. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
10,99 €

Ryžová hrkálka Geometrické tvary TRIO HAPE


Jemne sfarbená geometrická hrkálka je odborne navrhnutá tak, aby pohodlne padla do malých ručičiek a pomôže vášmu dieťaťu pri koordinácii ruka-oko, keď s ním budete triasť a hrať sa s ním. Vyrobené z materiálov na báze ryže.Obsahuje 3 druhy tvarov v troch rôznych farebných prevedeniach, teda dokopy 9 kusov. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
19,99 €

Janod Senzorické karty Farma


Hmatové karty s motívom Zvieratká na farme pre deti od 1 roka s rôznymi textúrami na rozvoj hmatu. Poďte sa zoznámiť so zvieratkami na farme! Keď sa otvoria dvere na farme, vaše dieťa nájde jedno zo 6 farmárskych zvieratiek. Kto má napríklad najjemnejšé kožúšok? Je to krava alebo králik? Táto hračka pre deti je skvelá na rozvoj hmatu u detí a vďaka krúžku na ktorom sú karty zavesené si hračku môžete vziať kamkoľvek. Vyrobené z kartónu s certifikátom FSCTM. Pre deti od: 1 roka Materiál: kartón Rozmer produktu: 15,9 x 18,4 cm
Vypredané
15,89 €

Janod Senzorické karty Savana


Hmatové karty s motívom Zvieratká v savane pre deti od 1 roka s rôznymi textúrami na rozvoj hmatu. Zoznámte sa so zvieratami zo savany! Keď nadvihnú listy baobabu, vaše dieťa odhalí jednu zo 6 textúrovaných kariet so zvieratkom, ktoré žije na savane. Kto má napríklad jemnejšiu pokožku? Je to krokodíl alebo žirafa? Táto hračka pre deti je skvelá na rozvoj hmatu u detí a vďaka krúžku na ktorom sú karty zavesené si hračku môžete vziať kamkoľvek. Vyrobené z kartónu s certifikátom FSCTM. Pre deti od: 1 roka Materiál: kartón Rozmer produktu: 15,9 x 18,4 cm
Vypredané
15,89 €
  • 5 /5

Hojdacia hrkálka tučniak


Hojdacia hrkálka tučniak je veľmi stimulujúci pre bábätká a batoľatá vo veku od 6 mesiacov. Jasné farby stimulujú vývoj a veselé melódie, ktoré vydáva Penguin, sú ideálne na kolísanieDeti zažijú hodiny zábavy pri hraní s touto jedinečnou drevenou hračkou, zatiaľ čo sa tučniakovi pri kolísaní budú zábavne triasť krídelká. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
16,99 €
  • 3,7 /5

Set hrkálok s prísavkami


Umožnite svojmu drobčekovi trochu preskúmať svoje geometrické hrkálky, dovoľte im zlepšiť hrubú motoriku a stimulovať sluch, keď hrkáli. Produkty Hape sú navrhnuté tak, aby povzbudzovali a stimulovali deti v každom štádiu vývoja. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
14,99 €

Zatĺkačka so xylofónom


Zatĺkačka s vysúvacím xylofónom je multifunkčný hudobný pôžitok a zvukový zážitok pre batoľatá. Batoľatá vo veku 12 mesiacov a staršie môžu skúmať rôzne tóny a zvuky tak, že nechajú loptičky padať na klávesy alebo vysunú xylofón, aby vytvorili svoj vlastný jedinečný zvuk pomocou drevenej paličky. Tento hudobný nástroj umožňuje rôzne zvuky a melódie, čo z neho robí ideálny úvod do vzrušujúceho sveta hudby pre vaše dieťa. Rozvíjajte motorické zručnosti vášho dieťaťa. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nepoužívajte v blízkosti ucha! Nesprávne používanie môže spôsobiť poškodenie sluchu. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
29,99 €