! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Veža s postavičkami Priatelia


9-dielna stohovateľná kartónová veža od Hape – súčasť kolekcie Pepe & Friends, je zábavná a vzdelávacia zbierka príbehov, ktorá podporuje rozvoj vnútornej kreativity vášho dieťaťa. Každá škatuľka sa líši veľkosťou, farbou a vyobrazením, čo vo vašom dieťati podnecuje tvorivú rolu. Krásne zdobené stohovateľné krabice sú vyrobené zo silného odolného kartónu, ľahko sa stohujú a ľahšie balia. Poskladajte krabice podľa veľkosti alebo buďte kreatívni so svojimi novými mini kamarátmi. Toto je jeden zo spôsobov, ako zamestnať batoľa na celé hodiny! UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
16,99 €

Raketová základňa


Dovoľte svojmu drobcovi, aby prvýkrát videl vo vzduchu plávať loptu! Jediné, čo musia urobiť, je umiestniť loptu do základne, naskladať trubice, zapnúť ventilátor a sledovať, ako loptička stúpa po trubiciach na vrchol. Táto zábavná a pútavá hracia súprava pre deti, ktorá je ideálna pre rôzne vekové kategórie a výšky, sa dá zložiť až do veľkosti 89 centimetrov. Batoľatá môžu prinútiť loptičku pohybovať sa hore a dole po trubiciach, nie sú potrebné žiadne ruky! ako? Ovládaním prúdenia vzduchu. Jednoducho nasaďte veko a sledujte, ako loptička opäť klesá úplne dole. Je tiež vybavený úsporným režimom spánku, v ktorom sa ventilátor automaticky vypne po 5 minútach, ak neprebieha žiadna aktivita. Pre opätovnú aktiváciu stlačte oranžové tlačidlo. Táto nádherná súprava pomáha deťom zoznámiť sa s aerodynamikou, fyzikou a dobrodružstvom! Obsahuje zábavné zvieratká, tvary a čísla, ktoré deti učia o rannom počítaní a pomáha im rozvíjať ich rozpoznávanie a jemnú motoriku. 7 trubíc je zábavná vzdelávacia pomôcka. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
29,99 €

Lacná hra Zatĺkačka so xylofónom (-25%)


Zatĺkačka s vysúvacím xylofónom je multifunkčný hudobný pôžitok a zvukový zážitok pre batoľatá. Batoľatá vo veku 12 mesiacov a staršie môžu skúmať rôzne tóny a zvuky tak, že nechajú loptičky padať na klávesy alebo vysunú xylofón, aby vytvorili svoj vlastný jedinečný zvuk pomocou drevenej paličky. Tento hudobný nástroj umožňuje rôzne zvuky a melódie, čo z neho robí ideálny úvod do vzrušujúceho sveta hudby pre vaše dieťa. Rozvíjajte motorické zručnosti vášho dieťaťa. UPOZORNENIE/INFORMÁCIA: Nepoužívajte v blízkosti ucha! Nesprávne používanie môže spôsobiť poškodenie sluchu. Táto hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné normy EN 71 a ASTM F963. Pred odovzdaním hračky dieťaťu odstráňte obalový materiál. Uschovajte si všetky relevantné informácie pre budúce použitie. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
22,49 € 29,99 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Hrazda na kočiarik Líška Foxie


Keď je dieťa vonku vo svojom kočíku, Foxie je nevyhnutnou ozdobou kočíka. Roztomilá figúrka líšky a veľký ďatelinový list sú pozvánkou na pozeranie a objavovanie. Dva plastové krúžky vydávajú pri pohybe Foxie veselý rachotivý zvuk. Garantujeme vám, že váš drobec sa nebude nudiť ani na dlhších prechádzkach. UPOZORNENIE: Vhodné od narodenia. Táto hračka by mala byť namontovaná mimo dosahu dieťaťa. Aby ste predišli možným zraneniam v dôsledku zamotania, musíte túto hračku odstrániť, keď sa dieťa začne pokúšť plaziť po štyroch.
Vypredané
17,99 €

Textilná hračka na zavesenie Líška


Kedykoľvek vás oklame! Táto mäkká a prítulná líška dostane deti do dobrej nálady a pripraví ich na hru. Hrkajúci zvuk z jeho bruška, keď sa pohybuje, určite vzbudí zvedavosť vášho malého prieskumníka. Praktické upevňovacie prvky uľahčujú pripevnenie tejto hračky na kočík alebo postieľku. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Vypredané
12,99 €

Hrkálka Tirili drevená


Čistá zábava pre tých najmenších. Vďaka elastickým šnúrkam sa dajú rôzne veci posúvať, tlačiť a stláčať. Hra s touto hračkou na uchopenie podporuje prvé uchopenie, ako aj jemné motorické zručnosti... a je to veľká zábava. Bábätká sa zabavia celé hodiny. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Vypredané
23,99 €

Textilná hračka na zavesenie Zajačik


Hoppyti hop! Tento mäkký a plyšový zajačik dostane deti do dobrej nálady a pripraví ich na hru. Keď sa králik kýve, zvonček na jeho krku začne cinkať, čo okamžite upúta pozornosť dieťaťa. Praktické pútko umožňuje túto visiacu figúrku ľahko pripevniť kdekoľvek. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Vypredané
10,99 €

Textilné kocky Marine World


Toto je akcia pod vodou! Fantastické, umývateľné mäkké objavovacie kocky Marine World ponúkajú oveľa viac než len skladanie. Hrkálka, zrkadlová fólia, klopkajúce zvukové efekty a praskajúca fólia stimulujú zmysly bábätka a sú inšpiráciou na hranie a skúmanie. Svetlé farby a rôzne povrchy tiež poskytujú zábavu a smiech po celý deň. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov
Vypredané
21,99 €

Textilná hrkálka Líška Foxie


Táto roztomilá líška vás pozýva hrať a objavovať; Nádherne mäkký krúžok na uchopenie má ideálnu veľkosť na uchopenie detskými ručičkami. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Vypredané
9,99 €

Knižka do kočíka Prvé slová


Prvá knižka pre najmenších čitateľov. Hebká textilná knižka prvé slová sa dá zavesiť aj do kočíka. Vzbudzuje prirodzenú zvedavosť a stimuluje tak detské zmysly. Kniha sa dá vďaka suchému zipsu upevniť na kočík, postieľku či autosedačku. Na okraji knižky je hryzátko. Možnosť prania pri teplote 30 st. C. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Vypredané
9,99 €

Hryzadlo Červená hviezda


Najmä v prvých mesiacoch deti milujú dávať všetko do úst. Táto roztomilá hračka je na to ideálna, pretože pozýva dieťa, aby orálne skúmalo rôzne povrchové vlastnosti. Najmä keď bábätku rastú zúbky, má hviezda relaxačný a upokojujúci účinok, čo z nej robí nenahraditeľného maminkinho pomocníka! UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov.
Vypredané
8,99 €

Žabka na nastokávanie


Túto veselú hračku tvorenou farebnými drevenými krúžkami môže Vaše dieťa rozložiť od hlavy až k päte. Hračka podporuje u detí manuálnu zručnosť, manipuláciu a koordináciu očí a rúk. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 18 mesiacov.
Vypredané
16,99 €

Pyramída Farma


Vzrušujúca zábava pre všetkých milovníkov farmy. Kocky je možné skladať na seba tak, aby vytvorili fantastickú vežu, alebo ich vkladať do seba. Na vonkajších stranách je veľa starostlivo navrhnutých obrázkov: farmár Tim, jeho traktor a zvieratá. Deti sa medzitým zoznámia aj s číslami 1 až 10. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 12 mesiacov
Vypredané
20,99 €

Lacná hra Textilné kocky Marine World (-25%)


Toto je akcia pod vodou! Fantastické, umývateľné mäkké objavovacie kocky Marine World ponúkajú oveľa viac než len skladanie. Hrkálka, zrkadlová fólia, klopkajúce zvukové efekty a praskajúca fólia stimulujú zmysly bábätka a sú inšpiráciou na hranie a skúmanie. Svetlé farby a rôzne povrchy tiež poskytujú zábavu a smiech po celý deň. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 6 mesiacov
Vypredané
16,49 € 21,99 €

dostupné aj ako:

Prvá obrázková knižka Zoo priatelia


Táto kniha zavedie tých najmenších do ríše divokých zvierat. Drevené stránky navlečené na šnúrke sú ľahko uchopiteľné a dajú sa ľahko prevrátiť. UPOZORNENIE: Vhodné re deti od 10 mesiacov.
Vypredané
11,99 €

Ryžová hrkálka Geometrické tvary 3ks HAPE


Jemne sfarbená geometrická hrkálka je odborne navrhnutá tak, aby pohodlne padla do malých ručičiek a pomôže vášmu dieťaťu pri koordinácii ruka-oko, keď s ním budete triasť a hrať sa s ním. Vyrobené z materiálov na báze ryže. UPOZORNENIE/ INFORMÁCIA: Hračka spĺňa európske a americké bezpečnostné štandardy EN 71 a ASTM F963. Odstráňte všetky časti obalu predtým, ako dáte hračku dieťaťu. Všetky relevantné informácie uchovajte pre prípad potreby. Dekorácie a farby sa môžu líšiť!
Vypredané
10,99 €