! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Mozaiky a tvorivé obrázky strana 4 z 5

Kreatívny set s omaľovánkou Magické tvory


Tento set je plný fantastických Mernicornov, lietajúcich šteniatok a dúhových mačiatok a je plný aktivít, farebných fixiek a nálepiek. Tieto prémiové súpravy, premyslene zabalené v robustnom, kompaktnom magnetickom zapečatenom boxe, sú navrhnuté tak, aby umožňovali prenos bez hraníc a zabavili malé deti počas letu, v aute, v kaviarni alebo počas pokojného času doma. Každá sada obsahuje: 36 stránok omaľovániek 5 listov plnofarebných nálepiek 10 fixiek Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,50 € 14,99 €
  • 3 /5

Kreatívny set s voskovkami oodle doodle


Čmárejte, kreslite, vyfarbujte a bavte sa s Oodle Doodles voskovkami! Sady voskoviek sú preplnené množstvom farebných čmáraníc, stohovateľných pasteliek a nálepiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli tigre šťastné na cestách. Každá sada obsahuje: 32x stránková omaľovánka doodle 8x stohovateľných voskoviek viac ako 70 samolepiek Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,50 € 18,99 €

Kreatívny set s nálepkami Zábavné tváre


Kreatívny set zábavné tváre je super jednoduchá kreatívna činnosť, ktorú si môžete vziať kamkoľvek, pretože v nej nie je žiadny neporiadok. Jednoducho vyberte tvár, vyberte si nálepky a vytvorte si vlastnú zábavnú, hlúpu alebo bláznivú tvár. S ôsmimi tvárami šablón na výber a tromi listami plnofarebných, ľahko použiteľných samolepiek z PVC - nebude dlho trvať, kým navrhnete niekoľko veľmi zábavných tvárí. Šialené fúzy, podivné nosy a kúsky ovocia! Žiadne pravidlá, čokoľvek sa deje! Naozaj príliš veľa zábavy! Kompaktné balíčky Zábavné tváre, navrhnuté tak, aby sa dali ľahko prenášať, sú nevyhnutnou položkou, keď si mama a otec potrebujú oddýchnuť v kaviarni. Sú perfektné na to, aby zamestnali malé ručičky na cestách, a sú skvelým darčekom k narodeninám aj pre školských priateľov! Každá sada obsahuje: 8x farebné šablóny 3x hárok samolepiek farby PVC Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,00 € 7,99 €
zľavy Haba

Sablimage - náhradné obrázky Dinosaury


Sablimage - náhradné obrázky Dinosaury UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
5,00 € 9,99 €

Sablimage - trblietavé obrázky Princezné


Táto krabička obsahuje v pôvodnej verzii dva nalepené a pred rezané obrázky, ktoré môžete ozdobiť viacfarebnými trblietkami. No v novej verzii na eshope a s novým dizajnom sú dokonca obrázky 4. Zaručený výsledok, ktorý povzbudí deti k tvorivosti. Stimulujúca a fascinujúca aktivita, ktorá spočíva v pridávaní trblietok do samolepiacich a odlepovacích šablón, aby sa vytvorili farebné, trblietavé obrázky. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
13,99 €

Sablimage - náhradné obrázky Princezné


Sablimage - náhradné obrázky Princezny UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
9,99 €

Sablimage - trblietavé obrázky Rozprávky


Táto krabička obsahuje dva nalepené a pred rezané obrázky, ktoré môžete ozdobiť viacfarebnými trblietkami. Zaručený výsledok, ktorý povzbudí deti k tvorivosti. Stimulujúca a fascinujúca aktivita, ktorá spočíva v pridávaní trblietok do samolepiacich a odlepovacích šablón, aby sa vytvorili farebné, trblietavé obrázky. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Sablimage Concept Box Pieskové obrázky Zvieratká z farmy


Tento rad produktov na umelecké aktivity je navrhnutý pre veľmi malé deti, aby vytvorili krásne obrázky bez neporiadku. Stačí odstrániť vopred narezaný vrchný povrch a posypať pieskom rôznych farieb. Umelecká herná aktivita, ktorá je ideálna na rozvoj kreativity, manuálnej zručnosti a zmyslu pre farby. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,00 € 13,99 €

Sablimage Concept Box Pieskové obrázky Hasiči


Tento rad produktov na umelecké aktivity je navrhnutý pre veľmi malé deti, aby vytvorili krásne obrázky bez neporiadku. Stačí odstrániť vopred narezaný vrchný povrch a posypať pieskom rôznych farieb. Umelecká herná aktivita, ktorá je ideálna na rozvoj kreativity, manuálnej zručnosti a zmyslu pre farby. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,00 € 13,99 €

Mozaika Zvieratká Atelier Sada Mini 3+ JANOD


Kreatívna sada Mozaika Zvieratká Janod Atelier Mini.Kreatívna sada na tvorenie Mozaika Zvieratká Janod Atelier Mini obsahuje 3 karty s krásnymi motívmi zvieratiek a 6 hárkov papierov s farebnou mozaikou.Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail.Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmer produktu: 21 x 25 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
10,58 €

Atelier Mozaika Masky Mini 7+ JANOD


Kreatívna sada Mozaika Masky Mini. Kreatívna sada na tvorenie Mozaika Masky Janod Atelier Mini obsahuje 6 masiek, 900 ks penovej mozaiky , 6 gumičiek a 1 návod na vytvorenie dekorácií. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 7 rokov. Rozmer produktu: 20 x 10 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
10,59 €

Korunky štrasové kamienky a nálepky Atelier Sada Midi 5+ JANOD


Kreatívna sada Korunky štrasové kamienky a nálepky Janod Atelier Midi od 5 rokov. .S touto kreatívnou sadou Vaše dieťa ozdobí pekné korunky malými, farebnými a trblietavými kamienkami. Táto aktivita je ideálna aj na narodeninovú oslavu: po zdobení kvetov so svojimi priateľmi sa môžu deti obliecť a hrať sa s hotovými korunami. Táto sada obsahuje: 3 korunky na ozdobenie kamienkami, trblietkami a metalickými nálepkami - 3 listy a brožúrku s obrázkovým návodom na tvorenie.Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail.Vhodné pre deti: od 5 rokov. Rozmer produktu: 11,8 x 52 cm. Materiál: kartón a papier.
Vypredané
12,79 €

Vyškrabovacie obrázky Dinosaury Atelier Sada Mini 5+ JANOD


Kreatívna sada vyškrabovacie obrázky Dinosaury Janod Atelier Mini.Kreatívna sada na tvorenie Vyškrabovacie obrázky Dinosaury rozvíja jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vyškrabovanie je základom umeleckej činnosti. Vaše dieťa nájde v tejto tvorivej kreatívnej hre nádherné kresby dinosaurov.Vyškrabovanie rozvíja trpezlivosť a koncentráciu vášho dieťaťa. Princíp je veľmi jednoduchý: každá karta je pokrytá farebným atramentom, ktorý musí byť vyškriabaný. Vaše dieťa postupne odhaľuje portréty a potom si ich môže hrdo vystaviť vo svojej detskej izbe!Balenie obsahuje 5 kariet rôznych dinosaurov, 1ks drievka na vyškrabávanie.Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail.Vhodné pre deti: od 5 rokov. Rozmer produktu: 20,8 x 24,5 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
8,49 €

Atelier Origami papierové skladačky Nebo peklo raj Mini 7+ JANOD


Kreatívna sada Origami papierové skladačky Nebo peklo raj Mini. Kreatívna sada na tvorenie Origami papierové skladačky Nebo peklo raj Janod Atelier Mini obsahuje 24 papierových kariet, ktoré môžete dotvoriť a vyzdobiť pomocou 2 hárkov s nálepkami a 1 návodu na vytvorenie skladačiek. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 7 rokov. Rozmer produktu: 9,5 x 9,5 x 7 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
8,49 €

Vyškrabovacie obrázky Mandaly Zvieratká Atelier Sada Mini 7+ JANOD


Kreatívna sada vyškrabovacie obrázky Mandaly Janod Atelier Mini.Kreatívna sada na tvorenie Vyškrabovacie obrázky Mandaly rozvíja jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vyškrabovanie je základom umeleckej činnosti. Vaše dieťa nájde v tejto tvorivej kreatívnej hre nádherné kresby mandál.Vyškrabovanie rozvíja trpezlivosť a koncentráciu Vášho dieťaťa. Princíp je veľmi jednoduchý: každá karta je pokrytá farebným atramentom, ktorý musí byť vyškriabaný. Vaše dieťa postupne odhaľuje portréty a potom si ich môže hrdo vystaviť vo svojej detskej izbe!Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail.Balenie obsahuje 5 kariet rôznych zvieratiek, 1ks drievka na vyškrabávanie.Vhodné pre deti: od 7 rokov. Rozmer produktu: 20,8 x 24,5 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
8,49 €

Vyškrabovacie obrázky Zvieratká sveta Atelier Sada Mini 7+ JANOD


Kreatívna sada vyškrabovacie obrázky Zvieratká sveta Janod Atelier Mini.Kreatívna sada na tvorenie Vyškrabovacie obrázky Zvieratká sveta rozvíja jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vyškrabovanie je základom umeleckej činnosti. Vaše dieťa nájde v tejto tvorivej kreatívnej hre nádherné kresby zvieratiek z celého sveta.Vyškrabovanie rozvíja trpezlivosť a koncentráciu Vášho dieťaťa. Princíp je veľmi jednoduchý: každá karta je pokrytá farebným atramentom, ktorý musí byť vyškriabaný. Vaše dieťa postupne odhaľuje portréty a potom si ich môže hrdo vystaviť vo svojej detskej izbe!Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail.Balenie obsahuje 5 kariet rôznych zvieratiek, 1ks drievka na vyškrabávanie.Vhodné pre deti: od 5 rokov. Rozmer produktu: 20,8 x 24,5 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
8,49 €

Atelier Farebný piesok s trblietkami Baletka Midi 6+ JANOD


Kreatívna sada Farebný piesok s trblietkami Baletka Midi. Kreatívna sada na tvorenie Farebný piesok s trblietkami Baletka Janod Atelier Midi obsahuje 3 samolepiace obrázky, 2 tuby s trblietavým pieskom, 1 špachtľu a 1 návod na vytvorenie dekorácie. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 6 rokov. Rozmer produktu: 20,7 x 11,8 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
12,79 €

Atelier Trblietavé obrázky s kryštálikmi Midi 7+ JANOD


Kreatívna sada Trblietavé obrázky s kryštálikmi Midi. Kreatívna sada na tvorenie Trblietavé obrázky s kryštálikmi Janod Atelier Midi obsahuje 3 zvieratká na dozdobenie so 450 minikryštálmi, 1 pero na aplikáciu kryštálikov, 1 list trblietok, 3 stuhy na zavesenie a 1 návod na vytvorenie dekorácií. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 7 rokov. Rozmer produktu, napr. Páv: 8,6 x 6 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
12,79 €

Atelier Vyškrabovacie obrázky Zvieratká Mini 4+ JANOD


Kreatívna sada Vyškrabovacie obrázky Zvieratká Janod Atelier Mini. Kreatívna sada na tvorenie Vyškrabovacie obrázky Zvieratká Janod Atelier Mini obsahuje 5 stieracích kariet s krásnymi motívmi, 1 drevené pero a 1 návod na vytvorenie dekorácií. Táto aktivita rozvíja: motoriku, reflexiu a aplikáciu. Sada Janod Atelier je určená na tvorenie, podporu zručnosti a predstavivosti u detí. Kreatívne hračky pre deti nezaberajú veľa miesta, sú vhodné na cesty aj na doma, v zdraví aj chorobe a zabavia deti na dlhé hodiny. Tvorenie rôznymi technikami podporuje sústredenie a koncentráciu, prirodzené skúmanie a výtvarné schopnosti. Pri tejto tvorivej hre si deti rozvíjajú jemnú motoriku, trpezlivosť a zmysel pre detail. Vhodné pre deti: od 4 rokov. Rozmer produktu: 20,6 x 24,3 cm. Materíál: kartón a papier.
Vypredané
8,49 €