! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Drevené kocky Nemo 12 Dino


Detské drevené kocky, z ktorých je možné zostaviť 6 rôznych obrázkov. Balenie obsahuje 12 kociek. Vek: 3+.
Vypredané
12,49 €

Drevené kocky Kohút 4 Dino


Detské drevené kocky, z ktorých je možné zostaviť 6 rôznych obrázkov. Balenie obsahuje 6 kociek. Vek: 3+.
Vypredané
6,99 €

Drevené kocky Doprava 6 Dino


V rodinnej hre Rainforest vytvárate pestrú džungľu, v ktorej sa darí návratu opíc, žiab, motýľov a papagájov. Získajte body za rozmanitosť a zbierajte karty s vašim totemovým zvieraťom. Hra pre 2 až 4 hráčov od 8 rokov.
Vypredané
7,99 €
zľavy Haba

Drevené kocky Mašinka 12 Dino


Taktická hra pre dvoch hráčov od 8 rokov. Ovládajte svoju trojčlennú jednotku prieskumníkov alebo mutantov, ktorí sa pokúšajú dostať na slobodu zo zabudnutej Základne, ktorá čo nevidieť exploduje.
Vypredané
10,99 €

Drevené kocky pre najmenšie deti 4 Dino


Detské drevené kocky, z ktorých je možné zostaviť 6 rôznych obrázkov. Balenie obsahuje 12 kociek. Vek: 3+.
Vypredané
7,99 €

Drevené kocky Zvieratká a kvietky


Zo štyroch drevených kociek skladajú najmenšie deti svoje prvé obrázky. Medvedík, levíček, sova, žabka, líška a kvietka v modernom dizajnovom prevedení. Kocky sú dodávané v škatuľke s vekom. Vhodné od 2 rokov. Puzzle kocky s obrázkami pozná každý dospelý zo svojho detstva a tiež u dnešných detí sú veľmi obľúbené. Obrázkové kocky Goki nájdete vo variantoch s počtom až do 20 kociek. Drevené obrázkové kocky s obrázky zvieratiek, postavičiek z rozprávok alebo netradičné kocky „Veselé zvieratká“ podporujú jemnú motoriku, koordináciu oko-ruka, trpezlivosť, sústredenie a fantáziu. Ako klasické kocky z nich deti môžu stavať veže alebo nimi doplniť stavebné kocky.
Vypredané
9,99 €

60332 Škorpiónova kaskadérska motorka


Okoreňte deťom hru stavebnicou LEGO® City Škorpiónova kaskadérska motorka (60332) s parádnou kaskadérskou motorkou na zotrvačník a jazdkyňou Škorpiónka Luchadora z tímu LEGO City Stuntz s figúrkou jej škorpióna – dokonalé duo na vzrušujúcu kaskadérsku šou.
Vypredané
7,39 €

41705 Pizzeria v mestečku Heartlake


Rozprúďte detskú kreativitu pomocou tohto setu s pizzeriou v mestečku Heartlake (41705). Deti od 5 rokov sa môžu zahrať, že pracujú v pizzerii. Tento darček pre milovníkov pizze obsahuje množstvo potravinových doplnkov a hračiek.
Vypredané
13,99 €

60287 Traktor


Nakopnite tvorivosť detí so stavebnicou traktora (60287) zo série LEGO City. Tento úžasný traktor je vybavený realistickými prvkami, ako sú obrovské zadné pneumatiky, lopata na náklad a teleskopické rameno. Farmárske dobrodružstvá sú isté vďaka minifigúrkam farmára a jeho dcéry, figúrke zajačika, 2 valom sena a škatuli so zeleninou.
Vypredané
18,49 €

75327 Helma Luka Skywalkera (Red Five)


Pocíťte moc svojej tvorivej Sily pri stavbe zberateľskej helmy Luka Skylwalkera (Red Five) (75327). Tento zostaviteľný model Lukovej ikonickej helmy je vôbec prvou hrdinskou alebo otvorenou helmou v kolekcii LEGO® Star Wars™. Prebuďte svojho vnútorného Jediho, a pretvorte tak autentické detaily vrátane mikrofónu, vnútorného čalúnenia a priesvitných červených prvkov clony z kociek. Na dokončenie okúzľujúceho výstavného kúsku pridajte integrovaný stojan s menovkou.
Vypredané
69,99 €

75333 Jediovská stíhačka Obi-Wana Kenobiho


Fanúšikovia filmu Star Wars: Klonovaní útočia môžu svoju Silu uplatniť pri stavaní tohto stavebnicového modelu LEGO® Jediovskej stíhačky Obi-Wana Kenobiho (75333). Tento fantastický darček pre deti od 7 rokov má otváraciu kabínu pre minifigúrku Obi-Wana, 2 vystreľovače projektilov, vyklápacie pristávacie kolesá, spony na svetelné meče a pripájací bod na krídle pre hlavu droida R4-P17. Súčasťou tejto stavebnice sú aj 2 minifigúrky LEGO Star Wars™: Obi-Wan a úplne prvýkrát v histórii LEGO aj Kamioňan Taun We. Nechýba ani figúrka LEGO astromechanického droida, takže inšpirácie na kreatívne hry na postavy budete mať neúrekom.
Vypredané
32,99 €

31205 Kolekcia Jim Lee – BatmanTM


Milovníci superhrdinov alebo superzloduchov, máme pre vás ten najlepší set. Vytvorte si 1 z 3 portrétov, ktoré nájdete v stavebnici LEGO® Art Kolekcia Jim Lee – Batman™ (31205). Pri jej stavbe objavíte rôzne zmysluplné hodnoty. Budete žiť prítomným okamihom. Objavíte vnútorný pokoj. A nájdete v sebe sústredenosť a tvorivú silu na uloženie každej kocky tohto zberateľského kúsku.
Vypredané
119,99 €

41694 Veterinárna sanitka


Pomôžte deťom od 4 rokov rozvíjať svoje staviteľské zručnosti pri hrdinských hrách vo veterinárnej sanitke (41694) LEGO® Friends. Deti prichádzajú zachrániť úbohého psíčka a naučia sa, že priatelia si musia vždy navzájom pomáhať. Potom si užijú jazdu v rozkošnej sanitke s vyklápacími zadnými dvierkami, ležadlom a rozkošnými doplnkami na starostlivosť o zvieratká.
Vypredané
8,99 €

41696 Čistenie poníka v stajni


Podarujte malým milovníkom zvierat zábavu LEGO® Friends so stavebnicou Čistenie poníka v stajni (41696). Tento farebný set pomáha deťom od 4 rokov naučiť sa stavať, zatiaľ čo sa hrajú s Miou a Danielom na farme a starajú sa o poníka.
Vypredané
9,29 €

41710 Zábava na pláži


Prineste tvorivým deťom vo veku od 6 rokov poriadne kreatívne podnety a dlhé hodiny hier s úžasne detailnou stavebnicou LEGO® Friends Zábava na pláži (41710). Tento set plný rôznych prvkov obsahuje strážnu vežu, surferskú školu s obchodom, surf, nafukovacieho jednorožca a kopec roztomilých plážových doplnkov.
Vypredané
27,99 €

60323 Kaskadérske lietadlo


Vyhecujte detskú fantáziu so stavebnicou Jet LEGO® Kaskadérske lietadlo (60323), ktorá obsahuje pestrofarebný stroj s veľkými chvostovými stabilizátormi a žeravým prídavným motorom. Otvorte kokpit, posaďte doň kaskadéra a zažívajte akčné dobrodružstvá vo vzduchu.
Vypredané
9,29 €

75257 Millennium FalconTM


Prineste s týmto modelom 75257 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon inšpiráciu mladým staviteľom aj dospelým. Tento model kultovej corellianskej nákladnej lode zostavený z kociek sa vyznačuje záplavou rôznych detailov. Nájdeš tu napríklad otočné strelecké veže vo vrchnej aj spodnej časti, 2 pružinové vystreľovače, spúšťaciu rampu a otvárateľný kokpit s priestorom pre 2 minifigúrky. Vrchné panely sa tiež dajú otvárať. Vnútri uvidíš detailný interiér, v ktorom si deti radi zahrajú scény z filmu Star Wars: Vzostup Skywalkera. Čakajú tu postavičky Finna, Chewbaccu, Landa Calrissiana, Boolia, C-3PO, R2-D2 a D-O. Táto kultová súprava v edícii LEGO Star Wars je tiež skvelým zberateľským modelom pre všetkých fanúšikov.
Vypredané
169,99 €

75288 AT-AT TM


Prežite napínavý boj na planéte Hoth a ďalšie scény z klasickej Star Wars™ trilógie s touto LEGO® stavebnicou chodiaceho stroja AT-AT (75288) pre deti! Rôzne časti tohto všestranného obrneného prepravného vozidla možno jednoducho otvoriť a takisto je vybavené pružinovými vystreľovačmi a motorkou. Fanúšikovia si zamilujú všemožné autentické prvky. Jedným z nich je navijak, ktorým môžete vytiahnuť Luka a jeho tepelnú rozbušku.
Vypredané
169,99 €

75304 Helma Dartha Vadera


Zlož poklonu temnému pánovi zo Sithu s touto zberateľskou helmou Dartha Vadera (75304) zo série LEGO® Star Wars™. Ponor sa do prepracovaného stavania a preži klasické scény zo ságy Star Wars pri skladaní tvaru a hrozivých prvkov slávnej helmy v LEGO štýle.
Vypredané
79,99 €