! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Vedecká sada Slnečná sústava


Táto sada vám pomôže objaviť našu slnečnú sústavu. 5 experimentov vás naučí, ako zmenšiť planéty, obnoviť slnečnú sústavu, objaviť fenomén zatmenia, pozorovať pohyby Zeme a pochopiť, prečo existujú ročné obdobia. Tieto zábavné a vzdelávacie objavy boli vyvinuté s pomocou Jeana-Loupa Bertauxa, astronóma z CNRS a balneológa. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 8 rokov. Pouz?i?vat? len pod priamym dohl?adom dospelej osoby, ktorá je informovaná o bezpečnostných opatreniach popísaných v tomto produkte. Pred použitím tohto produktu si pozorne prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich pre budúce použitie. Udržujte malé deti a zvieratá mimo oblasti, kde sa vykonávajú experimenty. Uchovávajte súpravu mimo dosahu detí mladších ako 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
13,50 € 26,99 €

Vyrob si z papierových pásikov Quilling - Motýle


Vytvárajte motýle originálnou technikou, ktorá spočíva v rolovaní tenkých pásikov z viacfarebného papiera a ich následnom uvoľnení do šablóny. S trochou lepidla budú tieto veľmi ľahké motýle (alebo rajské vtáky) pripravené na vzlietnutie, aby vytvorili motýle. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Obsahuje funkčné ostré hrany, ktoré môžu spôsobiť poranenie.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Vyrob si Krištáľové sviečky


Krištáľové sviečky priehľadné ako krištáľovo čistá voda môžu byť ozdobené korením, trblietkami alebo mušľami. Táto sada poskytuje skvelý pocit relaxácie a kreativity, ako aj prebudenie zmyslov. UPOZORNENIE: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Neprehrievajte vosk, lebo sa môže vznietiť. Aby ste sa tomu vyhli, rozpúšťajte vosk pod neustálym dozorom dospelej osoby na nízkom ohni. Hneď ako sa vosk rozpustí, dajte ho preč z platničky. Ideálna teplota na rozpúšťanie je 70 °C. Vyhnite sa kontaktu produktu s telom, najmä s očami a ústami. V prípade kontaktu s očami alebo so sliznicami, ihneď ich opláchnite vodou. V prípade popálenia, okamžite ochlaďte postihnuté miesto chladným prúdom vody minimálne 15 minút. V prípade potreby vyhľadajte lekára.
Vypredané
15,00 € 29,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Vyrob si neobyčajný sliz


Zlaté, strieborné, perleťové, pieskové, zrnité, voňavé a fosforeskujúce slizy! Malí chemici budú ohromení množstvom pokusov s touto sadou, aby objavili rôzne typy slizov a textúr! Pôvod a vlastnosti každej zložky sú dôkladne vysvetlené pre naplňujúci vedecký a zmyslový objav! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 8 rokov. Pouz?i?vat? len pod priamym dohl?adom dospelej osoby, ktorá je informovaná o bezpečnostných opatreniach popísaných v tomto produkte. Pred použitím tohto produktu si pozorne prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich pre budúce použitie. Udržujte malé deti a zvieratá mimo oblasti, kde sa vykonávajú experimenty. Uchovávajte súpravu mimo dosahu detí mladších ako 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
15,00 € 29,99 €

Sablimage - trblietavé obrázky Rozprávky


Táto krabička obsahuje dva nalepené a pred rezané obrázky, ktoré môžete ozdobiť viacfarebnými trblietkami. Zaručený výsledok, ktorý povzbudí deti k tvorivosti. Stimulujúca a fascinujúca aktivita, ktorá spočíva v pridávaní trblietok do samolepiacich a odlepovacích šablón, aby sa vytvorili farebné, trblietavé obrázky. Tento rad od SENTOSPHERE ponúka aktivity od útleho veku, pričom každá z nich je prekvapivejšia a lákavejšia ako druhá. Tieto tvorivé aktivity, ktoré sa obnovujú každú sezónu, aby stimulovali detskú výtvarnú citlivosť, odhalia najtalentovanejších umelcov zajtrajška. Vychutnajte si skvelé chvíle, ktoré môžete zdieľať medzi generáciami s touto úžasnou sériou. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,00 € 11,99 €

Lacná hra Aquarellum Junior Dinosaury (-70%)


Fantastické! S niekoľkými kvapkami farby môžu všetky deti vytvoriť skutočné majstrovské dielo! Aquarellum Junior je založený na maskovacej technike na pergamenovom papieri, vďaka čomu farba priľne len na vybrané miesta. Dizajn sa postupne odhaľuje pri každom ťahu štetcom a možno ho opakovane premaľovať, aby sa dosiahol dokonalý obraz. Táto aktivita je ideálna na zasvätenie detí do umenia maľovania, pochopenie miešania farieb a stimulovanie ich predstavivosti a koncentrácie. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
4,20 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Magické maľovanie Farma


Sledujte, ako sa z vašich malých detí stanú kúzelnícki umelci, s naším najpredávanejším setom Magické maľovanie. Jednoducho naplňte svoj magický štetec vodou a odhaľte nádherné ilustrácie oživené každým ťahom štetca. Nechajte obraz zaschnúť a obraz sa vráti do biela, skrývajúc čarovný svet, aby sa odhalil pri ďalšom hraní s vodou. Tento set je ideálna na prenosné hry (žiadne špinavé štetce, žiadne vodné okuliare na prevrátenie). Obsahuje 4 tabule s ilustráciami/aktivitami (s počítaním aktivít na zadnej strane) a 1 magický štetec. Úhľadne zabalené do praktického úložného boxu pre ľahké prenosné prehrávanie. Skvelé ako darček pre mladých výtvarníkov! Každá sada obsahuje: 4 magické ilustračné tabule (s aktivitami na zadnej strane) 1 magický štetec Upozornenie: Vhodné pre deti od 12 mesiacov.
Vypredané
5,50 € 10,99 €

dostupné aj ako:

Sablimage Concept Box Pieskové obrázky Zvieratká z farmy


Tento rad produktov na umelecké aktivity je navrhnutý pre veľmi malé deti, aby vytvorili krásne obrázky bez neporiadku. Stačí odstrániť vopred narezaný vrchný povrch a posypať pieskom rôznych farieb. Umelecká herná aktivita, ktorá je ideálna na rozvoj kreativity, manuálnej zručnosti a zmyslu pre farby. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
7,00 € 13,99 €
  • 4,6 /5

Mončiči chlapec v mikine so slúchadlami 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca v sivej mikine so slúchadlami! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
24,99 €

Lacná hra Mončiči chlapec v mikine so slúchadlami 20cm (-50%)


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca v sivej mikine so slúchadlami! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
12,50 € 24,99 €

dostupné aj ako:

Lacná hra Vyrob si Diamantový náramok (-25%)


Vytvorte si 6 náramkov s geometrickými a farebnými vzormi! Ľahko sa vytvárajú a nosia a sú tiež ideálne na výrobu darčekov. Zoberte každý štvorcový nepriehľadný diamant pomocou lepiaceho pera a položte ho na lepiace plátno podľa vzorov. Keď budete hotoví, pridajte trochu laku na vrch, aby všetko držalo na mieste, a prilepte svoj krásny výtvor na jednu zo 6 dodaných akrylových náramkov. Skvelá aktivita pre mladé návrhárky a matky! UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
14,99 € 19,99 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Mončiči mini chlapec 13cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe mini chlapca! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
14,99 €

Planetárium 2 v 1


Detské planetárium s vesmírnym projektorom, kde obe funkčné časti pracujú nezávisle. Planetárium: Kopula planetária sa skladá z niekoľkých tienidiel pomocou ktorých sa na stenu alebo strop premieta hviezdna obloha. Dve výmenné tienidlá premietajú hviezdnu oblohu a mapu súhvezdí. Po zapnutí sa hviezdna obloha začne pomaly otáčať a imituje tak rotáciu Zeme. Pomocou vonkajšieho tienidla je možné študovať súhvezdia priamo na kopule projektora. Projektor: Zariadenie je zároveň premietacím prístrojom, ktoré na steny izby premietne 24 ostrých fotografií objektov hlbokého vesmíru, planét slnečnej sústavy, či technických zariadení vesmírneho výskumu. Prístroj je tiež možné použiť ako nočné svetlo pre kľudné zaspávanie mladých nadšencov vesmíru. Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť. Vyžaduje 3 batérie LR06/AA, nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné.
Vypredané
39,99 €

Svet Mravcov


Svet mravcov je veľmi štýlový doplnok a skvelý darček do každej domácnosti. Akvárium pre mravce je vyplnený priehľadným výživným a netoxickým gélom, podobným ako želatína. Mravce si musíte odchytiť sami na záhrade, odporúča sa 15 mravcov. Gél poskytuje mravcom domov aj stravu, počas svojho života skonzumujú mravce približne iba 4% gélu, takže potom môžete pridať na farmu ďalšie. Mravce môžete sledovať cez priehľadný gél a kochať sa nádhernými vybudovanými chodbami. Do akvária pre mravce nedávajte žiadny iný hmyz. Raz mesačne ho otvorte kvôli prevzdušneniu. Balíček obsahuje okrem nádoby a lupy aj pomôcku na chytanie mravcov a paličku, ktorou na začiatku 2-3x pichnete do gélu - postavíte tým základy chodieb mravcov, ktorí budú pokračovať v práci na týchto miestach. Ak náhodou nejaký mravec zomrie, nemusíte ho zložito loviť v chodbách gélu - ostatné mravce ho vynesú hore pri čistení chodieb. Upozornenie: Vhodné pre deti od 6 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť.
Vypredané
29,99 €

Lacná hra Pohyblivá slnečná sústava (-50%)


Stolný motorizovaný vesmírny model 2v1 ti názorne predstaví fungovanie našej planetárnej sústavy aj postavenie Zeme a Mesiaca. Ide o dômyselnú stavebnicu, kde pomocou sústavy prevodov získaš verný model slnečnej sústavy s rotujúcimi planétami a svietiacim Slnkom. Sústava je poháňaná motorčekom a všetky planéty obiehajú okolo Slnka rýchlosťou zodpovedajúcou skutočnosti. Priemer sústavy je cca 50-60cm, výška cca 30cm. Druhá možnosť je zostavenie len Zeme a Mesiaca, kde môžeš pozorovať vzájomné pôsobenie týchto telies. Pomocou externého svetla môžete simulovať fázy mesiaca alebo miesta na zemeguli so zatmením. Vo dne je to nádherná dekorácia tvojej izby a učebná pomôcka, v noci môže fungovať ako nočné svetlo. Po aktivácii sa svetlo samo vypne za 35min. Súčasťou je originálny obrázkový návod so slovenským prekladom a zaujímavými informáciami o našej slnečnej sústave. Prevádzka na batérie, ktoré nie sú súčasťou. Batérie: 5x AAA (1,5V) Odporúčaný vek: 8 + Upozornenie: Vhodné pre deti od 8 rokov. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, ktoré môžu byť prehltnuté. Nebezpečenstvo udusenia. Obal uchovajte pre prípad potreby. Farby a obsah sa môže trochu líšiť. Vyžaduje 5 batérií LR03-AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Batérie musí vymieňať dospelá osoba. Batérie sú klasifikované ako WEE a mali by sa bezpečne zlikvidovať, keď už nie sú potrebné.
Vypredané
23,00 € 45,99 €

dostupné aj ako:

Mončiči chlapec s modrým podbradníkom 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca s modrým podbradníkom! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
21,99 €
  • 5 /5

Mončiči dievča so slnečnicami 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčatka so slnečnicami! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
24,99 €

Mončiči chlapec klip 10cm


Roztomilé plyšové mončiči ako klip na fľašu, či odev ako nadčasový a praktický doplnok pre malých i veľkých! Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
14,99 €
  • 4,5 /5

Mončiči dievča v šatách s plameniakom 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe dievčatka so šatami s plameniakom! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
24,99 €

V kategórii Hračky pre deti nájdete hračky, ktoré potešia deti všetkých vekových kategórií, ako aj rodičov, ktorí hľadajú kvalitné, vzdelávacie a zábavné hračky pre svoje ratolesti.

Ponúkame široký výber hračiek, ktoré podporujú rozvoj motorických zručností, kreativity, logického myslenia a sociálnych zručností detí.

Nájdete tu, bábiky a plyšové hračky, vláčiky a autíčka, kreatívne hračky, motorické hračky, hudobné nástroje pre deti, hračky do vody a piesku, či vzdelávacie hračky.

Naše hračky sú starostlivo vyberané od renomovaných výrobcov a značiek, zaisťujúc ich bezpečnosť, kvalitu a dlhú životnosť.

Od tradičných drevených hračiek, retro hračiek, cez interaktívne hry, až po moderné vzdelávacie sady a umelecké potreby, naša ponuka je rozmanitá a plná možností pre hranie a učenie sa.

Či už hľadáte dokonalý darček pre svoje dieťa alebo prostriedky na podporu jeho vzdelávania a rozvoja, na našom eshope nájdete všetko, čo potrebujete.