! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


TY - MUDDLES hnedo-biely pes, 15 cm


Plyšový hnedo-biely pes MUDDLES americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - EVA ružový slon, 15 cm


Plyšový ružový slon EVA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - BUCKLEY jeleň, 15 cm


Plyšový jeleň Buckley z kolekcie Beanie Babies americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €
zľavy Haba

Mončiči chlapec Willow 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca Willow z animovaného Monchhichi príbehu! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
29,99 €

TY - LINUS lemur, 15 cm


Plyšový lemur Linus z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - GISELLE dúhový leopard s rohom, 15 cm


Plyšový dúhový leopard s rohom Giselle z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - DREAMY fialový leňoch, 15 cm


Plyšový fialový leňoch DREAMY americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - MOONLIGHT fialová sova, 15 cm


Plyšová fialová sova MOONLIGHT z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - ZURI viacfarebná opica, 24 cm


Plyšová viacfarebná opica ZURI americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

TY - FANTASIA viacfarebný jednorožec, 8,5 cm


Plyšový viacfarebný jednorožec z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - BEAKS tukan, 15 cm


Plyšový vták tukan BEAKS z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - FANTASIA viacfarebný jednorožec, 24 cm


Plyšový viacfarebný jednorožec FANTASIA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

TY - TRACEY čierno-biely pes, 24 cm


Plyšový čierno-biely pes Tracey z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

Plyšová hračka Alpaca LARGE Hazelnut 50cm


Zabudnite na klasických plyšákov a objavte novinku roku! Po enormnom úspechu v Českej republike prichádza alpačia mánia INKARI aj na Slovensko. Ručne vyrábané alpaky z pravej alpačej srsti predstavujú hračku novej generácie: je vyrobená z obnoviteľných zdrojov, podporuje lokálnych chovateľov alpák v Andách a je hypoalergénna. Čerešničkou na torte je fakt, že srsť alpák je po stáročia považovaná za jemnejšiu jako kašmír a to je iba jeden z dovodov prečo sa do ich krásnych kukadiel zamilujú nielen deti všetkých vekových kategórií ale aj dospelí!
Vypredané
99,90 €

TY - BABOO panda, 15 cm


Plyšová panda z kolekcie Beanie Babies americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - PORTIA hnedo-biely teriér, 15 cm


Plyšový hnedo-biely teriér PORTIA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €
  • 5 /5

TY - GAVIN žirafa, 15 cm


Plyšová žirafa GAVIN americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - HEATHER mačka s rohom, 8,5 cm


Plyšová mačka s rohom HEATHER americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €
  • 5 /5

TY - WILLIAM modrý plameniak, 8,5 cm


Plyšový modrý plameniak WILLIAM americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

V kategórii Hračky pre deti nájdete hračky, ktoré potešia deti všetkých vekových kategórií, ako aj rodičov, ktorí hľadajú kvalitné, vzdelávacie a zábavné hračky pre svoje ratolesti.

Ponúkame široký výber hračiek, ktoré podporujú rozvoj motorických zručností, kreativity, logického myslenia a sociálnych zručností detí.

Nájdete tu, bábiky a plyšové hračky, vláčiky a autíčka, kreatívne hračky, motorické hračky, hudobné nástroje pre deti, hračky do vody a piesku, či vzdelávacie hračky.

Naše hračky sú starostlivo vyberané od renomovaných výrobcov a značiek, zaisťujúc ich bezpečnosť, kvalitu a dlhú životnosť.

Od tradičných drevených hračiek, retro hračiek, cez interaktívne hry, až po moderné vzdelávacie sady a umelecké potreby, naša ponuka je rozmanitá a plná možností pre hranie a učenie sa.

Či už hľadáte dokonalý darček pre svoje dieťa alebo prostriedky na podporu jeho vzdelávania a rozvoja, na našom eshope nájdete všetko, čo potrebujete.