! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Vedomostné a edukatívne hry strana 7 z 8

Albi hra Triolet


Triolet je hra s číslami, v ktorej sa hráči snažia získať v každom ťahu čo najviac bodov. Za týmto účelom umiestňujú jednu, dve alebo tri doštičky do jedného radu tak, aby ich celkový súčet nepresiahol 15. Dobre počítajte, pridávajte doštičky s číslami na hernú plochu a nezabudnite na zvláštne polia, ktorá prináša viac bodov! Hra Triolet obsahuje: 81 doštičiek s číslami 0-15 (malé číslo v pravom dolnom rohu značí celkový počet doštičiek s konkrétnou hodnotou v hre), hernú plochu s 225 poľami, plátenné vrecúško, 4 stojančeky, 2 žolíkovou doštičky a pravidlá.
Vypredané
31,99 €
  • 5 /5

Hra TimeLine: Vynálezy (česká verzia)


Nová verzia hry TimeLine - Vynálezy je jednoduchá a zábavná hra pre tých, ktorí majú radi históriu, alebo jednoducho radi objavujú svet. Hráči striedavo prikladajú na vznikajúcu časovú os kartičky s vynálezmi, ktoré zmenili svet. Mohol niekto čítať prvé vydanie encyklopédia v rifliach? A používali už vtedy ľudia zubnú kefku? A čo hydroplán? Bol vynájdený predtým alebo potom? Zdá sa vám to ľahké? Často vás prekvapí, ako dlho ľudstvo pozná niektoré veci a naopak ako pre nás tak bežné vynálezy nie sú na svete dlhú dobu.
Vypredané
9,99 €
  • 5 /5

Hra TimeLine: Klasik (česká verzia)


Nová verzia hry TimeLine - Klasik je jednoduchá a zábavná hra pre tých, ktorí majú radi históriu, alebo jednoducho radi objavujú svet. Hráči striedavo prikladajú na vznikajúcu časovú os kartičky s udalosťami, vynálezmi, objavmi apod., ktoré zmenili svet. Mohol Charles Darwin osláviť svoje úspechy s pohárom šampanského? Najskôr ľudia používali žehličku, alebo vyleteli do vesmíru? Nie je to vôbec jednoduché a história vás možno trochu prekvapí. Hru vyhráva hráč, ktorý sa ako prvý zbaví všetkých svojich kariet.
Vypredané
9,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Hra TimeLine: Udalosti (česká verzia)


Nová verzia hry TimeLine - Události je jednoduchá a zábavná hra pre tých, ktorí majú radi históriu, alebo jednoducho radi objavujú svet. Hráči striedavo prikladajú na vznikajúcu časovú os kartičky s udalosťami, ktoré zmenili svet. Stal sa Julius Caesar cisárom pred alebo po veľkom požiari v Ríme? Prebiehala v tom čase už výstavba Veľkého čínskeho múru? Kedy zachvátila Ameriku Zlatá horúčka? Nie je to vôbec jednoduché a história vás možno trochu prekvapí. Hru vyhráva hráč, ktorý sa ako prvý zbaví všetkých svojich kariet.
Vypredané
9,99 €

Náučná hra Lišiacke učenie: Hodiny


Kedy je ten pravý čas na zábavu a kedy zase na učenie alebo spánok? To si vaši malí školáci osvojí hravou formou s lišiackym učením. S variantom Hodiny sa deti naučia poznávať čas ako na klasickom ciferníku, tak na digitálnych hodinkách. Pre staršie zvedavcov sú denné činnosti navyše popísané v angličtine. Aby ratolesti využili hru na maximum, je vhodné, keď ju vedie dospelý alebo napríklad starší súrodenec. So sadou si môžete zahrať dva typy hier. Jedna je podobná pexese, kedy hľadáte dvojice kartičiek so zhodným časom (tu ale v rozdielnom formáte), pri druhej nastavujete na veľkých hodinách čas podľa toho, akú si vylosujete hraciu kartu. Aby vás hranie neprestávalo baviť, nájdete v pravidlách široké možnosti obmien a rozšírenia. V edícii "Lišiacke učenie" vychádza hry pre najmenšie deti i pre školákov. Balenie obsahuje: 48 pevných kartičiek, hracia doska s hodinami a pohyblivými ručičkami, obal aj pravidlá v slovenčine.
Vypredané
7,99 €

Náučná hra Lišiacke učenie: Angličtina


Aby cudzie jazyky neboli deťom cudzie, predstavte im ich najskôr hravou formou. S hracou sadou Lišiacke učenie si vaši potomkovia zamilujú štúdium angličtiny. Doslova hravo sa naučia prvé anglické slovíčka i skladanie jednoduchých anglických viet. Aby im to išlo jednoduchšie a nič ich na ceste za vzdelaním zbytočne nezdržovalo, je dobré, keď hru vedie dospelák alebo napríklad starší súrodenec. Zahrajte si dva typy hier, a to Loto či Veselé miestnosti. U oboch rôznymi spôsobmi hľadáte dvojice obrázkov, teda anglických slovíčiek. Vo Veselých miestnostiach potom prirodzene naviažete ešte stavaním viet. V pravidlách nájdete tiež široké možnosti obmien k obom hrám, aby vás netradičné štúdium nikdy neprestalo baviť. Balenie obsahuje: 48 pevných kartičiek, 8 prikládacích tabuliek, obal i pravidlá v slovenčine.
Vypredané
7,99 €
  • 5 /5

Náučná hra Lišiacke učenie: Užitočné zvieratká


Ako zvieratká žijú a prečo sa o ne musíme dobre starať? Predstavte tým najmenším deťom, aké dôležité sú včielky, alebo odkiaľ pochádza mlieko a čo sa z neho vyrába. S Lišiackym učením o užitočných zvieratkách pôjde učenie jedná radosť. Hra pozostáva z dvoch aktivít. V prvej časti je cieľom spojiť tri dieliky puzzle - zviera, surovinu a produkt. V ďalšej aktivite deti spoznávajú, kde zvieratá žijú a čo ich obklopuje. Balenie obsahuje: 24 puzzle dielikov, 8 kariet s obrázkom prostredia a pravidlá.
Vypredané
7,99 €
  • 3 /5

Náučná hra Lišiacke učenie: Dopravná výchova


Odhaľte svojim ratolestiam tajomstvo dopravných značiek. Za pomoci hry Lišiacke učenie zariadite, že ich svet pravidiel a predpisov bude ohromne baviť. Okrem toho, že sa deti naučia poznávať značky, zvládnu za chvíľu riešiť aj základné dopravné situácie. A vám pri prechádzkach a cyklojazdách rušným mestom spadne kameň zo srdca. Ideálne je, ak ich pri hre budete viesť vy alebo starší súrodenec, ktorý už má s dopravnými pravidlami skúsenosti. Zahrať si môžete dve rôzne hry. Tá jednoduchšia je podobná pexesu, hľadajú sa pri nej karty s rovnakými značkami, až na to, že raz je značka zobrazená samostatne a druhýkrát v dopravnej situácii. V ďalšej hre potom budete jazdiť po meste a získavať znalosti "na ostro". Samozrejmosťou sú bohaté možnosti obmien a rozšírenie oboch hier, aby deti poznávanie bavilo. Balenie obsahuje: 48 pevných kartičiek, 1 herný plán, 1 figúrku autíčka, 1 hraciu kocku so samolepkami, obal aj pravidlá v slovenčine.
Vypredané
7,99 €
  • 2 /5

Náučná hra Lišiacke učenie: Protiklady a emócie


Chceš byť múdry ako líška? Spoločenská hra Lišiacke učenie: Protiklady a emócie je vhodná pre deti od 5 rokov, ktoré sa zábavnou formou naučia rozoznávať protiklady aj emócie. Zbierajte vždy dvojicu kartičiek a vysvetlite o aký protiklad ide. Zaplnením tabuľky víťazíte! A ako rozpoznať emócie? Otočte dve kartičky a rozprávajte k nim príbeh. Na konci rozprávania položte vedľa kartičiek tvár s výrazom, ktorý sa k rozprávaniu hodí. Postupne sa pridajú ďalší hráči, rozvíjajú príbeh, menia výrazy tvárí a pridávajú ďalšie kartičky. Hra končí s desiatou pridanou kartičkou. Balenie obsahuje 24 pevných kartičiek, 4 prikladacie tabuľky, 5 meniacich pásikov, obal i pravidlá v slovenskom a českom jazyku.
Vypredané
7,99 €

Náučná hra Lišiacke učenie: Profesie


Užite si veľa zábavy pri hraní tejto spoločenskej hry. Chceš byť chytrý ako líška? Hra je vhodná aj pre tých najmenších hráčov. Deti sa zoznámia s rôznymi pracovnými profesiami a naučia sa hľadať ku každej profesii správne predmety. Staršie deti môžu tiež začať s prvými slovíčkami z angličtiny. Pre učenie je vhodné vedenie dospelou osobou alebo starším súrodencom. Zábavu s hrou si deti ale užijú aj samostatne. Hra je určená pre 2 hráčov. Balenie obsahuje: 9 × 2 puzzle dielikov, 9 pohľadov a návod. Slovenská verzia.
Vypredané
7,99 €

Detský kvíz s glóbusom Dino


Kde žijú pandy? Ako rýchlo beží gepard? Má sova uši? Všetko toto a veľa ďalšieho o zvieratách z celého sveta sa dozviete na 110 kartách s 440 otázkami. S odpoveďmi vám bude pomáhať zvierací glóbus s priemerom 15 cm. V krabici nájdete tiež návody na 6 rôznych obmien hry pre jednotlivcov i pre viac hráčov. Balenie obsahuje: glóbus, IQ karty rozdelené na 5 úrovní obtiažnosti, hracia kocka. Pre 1 a viac hráčov. Doba hry: neurčená. Pre hráčov od 8 rokov.
Vypredané
12,99 € 25,99 €

Hra Zem na cestách


Pri hraní Zem na cestách nemusíte byť zrovna chodiacou encyklopédiou. Stačí mať základný prehľad, lebo o to práve v hre ide. Kde sa nachádza najväčšie výskumné stredisko? Odkiaľ pochádzajú banány? Ktorý vrchol je najviac vzdialený od stredu Zeme alebo kedy sa vydala na cestu prvá šoférka bez vodičského preukazu? Jeden z hráčov je tipér a iba on odpovedá na otázku, ktorú mu vybral vyzývateľ. Všetci ostatní hráči odhadujú, či je jeho odpoveď správna alebo nie. Ale pozor! Výzvu je možné odmietnuť, a potom sám vyzývateľ musí správne umiestniť svoju kocku, pochopiteľne s väčším rizikom. Kto výzvu príjme? S novými pravidlami, dynamickejším priebehom hry a väčšou interaktivitou ponúka táto hra nový pohľad do sveta Zeme. A samozrejme, všetok materiál Země na cestách je možné použiť ako rozšírenie k pôvodnej veľkej hre ZEMĚ.
Vypredané
21,99 €

Hra QuiZoo


Pred začatím hry zamiešajte 60 kartový balík. Na prednej strane každej karty je 3 - 5 zvierat, zadná strana má jeden zo štyroch symbolov a znamienko + alebo -. Vo svojom ťahu hráč odokryje hornú kartu balíčka a odhalí zvieratá na karte. Na vrchnej karte balíčka sa odhalí symbol so znamienkom. Ak je to srdiečko +, hráči musia rýchlo označiť, ktoré zviera na karte žije najdlhšie. V prípade, že je symbol srdiečko -, hráči označia zviera, ktoré sa dožije najmenej. Kto zviera označí najrýchlejšie, získa kartu. Ak je napríklad na karte symbol stopky +, hľadajú hráči najrýchlejšie zviera, atď. Ak hráč označí nesprávne zviera, musí vrátiť jednu zo svojich kariet na spodok balíčka so zvieratami. Víťazom sa stáva hráč, ktorý ako prvý získa 8 kariet.
Vypredané
12,99 €
  • 5 /5

Hra Bubbles


Pestrofarebná hra plná hľadania a rýchlych reakcií. Pravidlá pochopíš za minútu a hneď môžeš skočiť do bleskovej hry!
Vypredané
9,99 €

Ubongo Junior 3D


Rodinnú hru Ubongo asi nie je potrebné predstavovať. Hráči skladajú farebné dieliky do určitého obrazca a snažia sa získať, čo najviac drahokamov jednej farby. Ubongo Junior 3D je založené na rovnakom princípe. Rozdiel je v tom, že skladačka je trojrozmerná. Deti od 5 rokov tak skladajú vežu, aby dosiahla čo najväčšiu výšku.
Vypredané
39,99 €

Albi hra Cortex 3


Cortex 3 je ďalším členom rodiny populárnych postrehových hier Cortex. Spoločenské hry Cortex precvičujú logické myslenie, pamäť, postreh, ale tiež schopnosť riešiť úlohy pod časovým tlakom. Zatiaľ čo v prvých Cortexoch ste mohli uplatniť hmat, Cortex 3 obsahuje špeciálne čuchové karty. Poznáte napríklad ako voňajú jahody? Postrehové vzdelávacie hry Cortex spolu môžete kombinovať a vytvoriť si tak svoj vlastný Cortex. Hra Cortex 3 obsahuje: 80 kariet úloh, 10 kariet vôní, 6 puzzle mozgu a pravidlá v slovenčine a češtine.
Vypredané
14,99 €

Dajama hra Poznáš svet?


Náučno-vedomostná spoločenská hra Poznáš svet? je určená zvedavým deťom a dospelým, ktorí majú radi poznávanie a objavovanie nielen blízkych, ale aj ďalekých krajín. Hra je putovaním po kontinentoch a štátoch na podklade dvoch ilustrovaných herných plánov mapy sveta s viac ako 800 otázkami. Cieľom hry je nielen zabaviť sa, ale aj spoznať jednotlivé štáty, ich prírodu, históriu, kultúru a umenie a naučiť sa o nich viac, ako sú len bežné informácie. Hra Poznáš svet? je výbornou hrou do akejkoľvek spoločnosti. Ponúka poučenie i zábavu. Radosť z toho, keď viete a zamyslenie, koľko toho ešte neviete... Krabica obsahuje: • 2 herné plány – jeden pre deti (8 až 14 rokov) a jeden pre staršie deti a dospelých • 283 kartičiek štyroch druhov • 648 otázok na kartičkách pre staršie deti a dospelých • 162 otázok na kartičkách pre menšie deti • figúrky a kocku
Vypredané
25,95 €
  • 5 /5

Albi hra Tajomstvá tela


Pozrite sa sami na seba inými očami. Skúmanie ľudského tela je nekonečná zábava. Viete, že ľudské telo vyprodukuje za pol hodiny toľko tepla, že by priviedlo do varu asi 4 litre vody? Že naše srdce prečerpá za deň až 10-tisíc litrov krvi? Že na úsmev potrebujeme 17 druhov svalov, pričom na zamračenie 43? Ľudské telo je taký fascinujúci stroj, že nám stále ponúka stovky záhad a zaujímavostí. Hra Tajomstvá tela vám prostredníctvom takmer 900 otázok poodhalí niektoré z nich. Otázky sú členené podľa náročnosti, pri každej z nich nájdete možnosti odpovede. Na záver vás čaká výzva v podobe najťažších, finálových otázok, kde budete okrem iného identifikovať tajomné obrázky. Hra vznikla na základe formátu televíznej vedomostnej súťaže Obsah hry: 175 kariet s 875 otázkami a odpoveďami, 25 kariet s 50 fotkami, herný plán, 6 figúrok, kocka, pravidlá v slovenčine.
Vypredané
21,99 €

Albi hra Cortex 2


Vyzvite svojich súperov na súboj mozgových závitov! V unikátnej vzdelávacej hre Cortex 2 budete čeliť 8 rôznym typom úloh. Precvičíte si logické myslenie, pamäť, postreh, ale tiež schopnosť rozpoznávať predmety podľa hmatu alebo schopnosť riešiť úlohy pod časovým tlakom. So spoločenskou hrou Cortex 2 si precvičíte logické myslenie, pamäť, postreh, ale tiež schopnosť rozoznávať predmety podľa hmatu, a v neposlednom rade tiež schopnosť riešiť úlohy pod časovým tlakom. Spoločenská hra Cortex 2 vám prináša nové výzvy. V hre vás čaká celkom 8 typoov úloh - Dve veci naraz, Postreh, Štvorce, Analýza, Jedinečnosť, Kombinácie, Cesta a Dotyková výzva. Vzdelávacie hry Cortex spolu môžete kombinovať a vytvoriť si tak svoj Vlastný Cortex. Hra Cortex 2 obsahuje: 90 kariet (80 kariet s úlohami, 10 plastických kariet), 6 puzzle mozgu (celkom 24 častí) a pravidlá v češtine a slovenčine.
Vypredané
14,99 €