! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Vedomostné a edukatívne hry strana 8 z 8

Albi hra Vlajky


Koľko vlajok poznáte? Vlajky, štáty, mestá, ľudia a príroda. Zaujímavá kvízová hra nielen o štátnych symboloch. Pri hre Vlajky budete potrebovať svoje znalosti zemepisu! Spoznajte vlajku, odpovedzte na otázku týkajúcu sa daného štátu a získajte body. Víťazí hráč, ktorý má na konci hry najviac bodov. Body môžete získať, pokiaľ spoznáte vlajku a správne odpoviete na základnú otázku. Ďalšie body môžete získať správnou odpoveďou na doplňujúce otázky. Pokiaľ si chcete hru zjednodušiť, môžete využiť možnosť odpovede ako nápovedu. Tento spôsob hry sa hodí napríklad, pokiaľ hrajú rodičia s deťmi. Skrátené pravidlá: Hráči sa najskôr dohodnú, koľko kôl sa bude hrať (max. 5) a či sa bude odpovedať na otázky s možnosťami odpovedí alebo bez. Začína najstarší hráč a hrá sa po smere hodinových ručičiek. Najstarší hráč si vyberie kartu a pokúsi sa uhádnuť názov štátu. Pokiaľ odpovie správne, môže sa rozhodnúť, či odpovie na ďalšiu otázku. Hráč po jeho pravici nahlas prečíta otázku. Pokiaľ hráč odpovie na prvú otázku správne, umiestni jednu z figúrok na mapu na kontinent, na ktorom sa daný štát nachádza. Pokiaľ odpovie správne aj na ďalšiu otázku, posunie figúrku na trase o jedno políčko vpred. Pokiaľ odpovie na ďalšiu otázku chybne, smie na ňu odpovedať hráč, ktorý ako prvý vykríkne svoje meno. Kolo končí v okamihu, kedy má niektorý z hráčov všetky figúrky na mape alebo keď už na hernom pláne nie sú žiadne karty. Na konci každého kola sa sčítajú body a hráči postúpia po trase niekoľko políčok, koľko získali bodov. Ostávajúce karty sa odstránia z herného plánu a položia sa na ne nové karty. Hráči si vezmú z mapy svoje figúrky a začína nové kolo. Vyhráva hráč, ktorý má po dohodnutom počte kôl najviac bodov. Začnite hrať a rozšírte si obzory svojich znalostí! Hra obsahuje: herný plán, 200 kariet (195 kariet s vlajkami, 5 kariet s kontinentami), 30 figúrok (6 od každej z 5 farieb). Rozmery krabice: 24,8 x 25 x 6,2 cm
Vypredané
21,99 €

Dajama hra Poznáš Trnavský kraj?


Vydavateľstvo DAJAMA pripravilo pre všetkých, ktorí sa radi hrajú náučno-vedomostnú spoločenskú hru Poznáš Trnavský kraj? Je určená zvedavým deťom a dospelým, ktorí majú radi poznávanie a objavovanie juhozápadného Slovenska. Hra je putovaním po trnavskom kraji na podklade dvoch ilustrovaných herných plánov mapy kraja s viac ako 250 otázkami. Cieľom hry je nielen zabaviť sa, ale aj spoznať Trnavský kraj a naučiť sa o ňom viac, ako sú len bežné informácie. Hra Poznáš Trnavský kraj je výbornou hrou do akejkoľvek spoločnosti. Ponúka poučenie i zábavu. Radosť z toho, keď viete a zamyslenie, koľko toho ešte neviete...
Vypredané
11,95 €
  • 4,8 /5

Dajama hra Poznáš Slovensko?


Vedomostno-zábavná hra pre zvedavé deti a dospelých je pútavou turistickou prechádzkou po Slovensku, jeho dolinách, pohoriach, mestách a dedinách, s množstvom otázok, ktoré sa viažu k najzaujímavejším slovenským prírodným a kultúrnym atrakciám. Víťazom hry sa stáva hráč, ktorý vďaka vedomostiam a dávke hráčskeho šťastia najrýchlejšie prejde celú trasu herného plánu.
Vypredané
25,95 €
zľavy Haba

Academia - vedomostná hra (176 kartičiek)


Bratislava 1778. Osvietená cisárovná Mária Terézia rada navštevuje svojej korunovačné mesto, geniálny vedec Johann Wolfgang von Kempelen tu zostrojuje svoj šachový automat a iné vynálezy a tajomný umelec Franz Xaver Meserschmidt na Vydrici do úmoru vyrába čudesné charakterové hlavy. Staň sa absolventom slávnej univerzity Academia Istropolitana. S doplnkovou sadou 176 vedomostných otázok z histórie Bratislavy z obdobia 13.-21. storočia si môžete rozšíriť základnú sadu a aj svoje vedomosti.
Vypredané
12,00 €

Albi hra Cortex Challenge


So vzdelávacou stolnou hrou Cortex si precvičíte logické myslenie, pamäť, postreh, ale tiež schopnosť rozpoznávať predmety podľa hmatu alebo schopnosti riešiť úlohy pod časovým tlakom. Vyzvite svojich súperov na súboj mozgových závitov! V unikátnej vzdelávacej hre Cortex budete čelit 8 rôznym typom úloh. Precvičíte si logické myslenie, pamäť, postreh, ale tiež schopnosť rozpoznávať predmety podľa hmatu alebo schopnosť riešiť úlohy pod časovým tlakom. Ukážte, že na to máte. V hre čaká celkom 8 typov úloh - Zrkadlo, Laso, Analýza, Farba, Bludisko, Postreh, Kombinácie, Dotyková výzva - ktoré precvičia logické myslenie, pamäť, postreh, schopnosť rozoznávať predmety podľa hmatu a v neposlednom rade sa tiež naučia riešiť úlohy pod časovým tlakom. Hra obsahuje: 90 kariet (74 kariet s úlohami, 6 dotykových kariet s výzvou, 10 plastických kariet, 6 puzzle mozgu - celkom 24 častí) a pravidlá.
Vypredané
14,99 €

Hádanky Veselé počítanie na cesty


Táto krabička plná zábavy obsahuje stierateľnú fixku a 50 obojstranných umývateľných kariet so 100 hádaniek a hier, ktoré overia tvoje matematické znalosti.
Vypredané
11,70 €

Albi hra Slovensko otázky a odpovede


Ako dobre poznáte Slovenskú republiku? V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 otázok týkajúcich sa Slovenskej republiky a jej obyvateľov. Otázky sú rozdelené do šiestich okruhov: história, kultúra, príroda/veda/technika, geografia, šport a rôzne. Hádžte kockou a pohybujte panáčikom po hracom pláne. Za správnu odpoveď v danom okruhu ziskáte príslušnú kartičku. Aby ste mohli vôbec pomýšľať na finále, musíte získať kartičky z každého zo šiestich okruhov. Vo finále vám vyberá otázku protihráč. Vyhrá iba ten, kto má vedomosti o Slovensku najlepšie. Počas hry si nielen užijete mnoho zábavy, ale taktiež sa o svojej krajine dozviete veľa zaujímavých informácií. Hra obsahuje: 400 kariet s 2400 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 figúrok, 36 žetónov s mapou Slovenskej republiky v šiestich farbách, kocka, pravidlá v slovenčine.
Vypredané
31,99 €
  • 1 /5

Albi hra Európa otázky a odpovede


Zábavná hra pre zvedavých Európanov. Je všeobecne známe, že Slovenská republika leží v strede Európy. Sme súčasťou rôznorodého regiónu, ktorý spája podobná mentalita a vyznávanie spoločných hodnôt. Myslíte si, že dobre poznáte Európu? V tejto vedomostnej hre nájdete 2400 zaujímavých otázok týkajúcich sa Európy a jej obyvateľov. Otázky sú komponované tak, aby neboli triviálne a aby ste sa aj o známych ľuďoch, miestach i udalostiach zábavnou formou dozvedeli veci, ktoré možno ani netušíte. Kartičky s otázkami a odpoveďami sú rozdelené do šiestich okruhov: história, kultúra, príroda/technika/veda, geografia, šport a rôzne. Každou správnou odpoveďou sa dostávate bližšie k cieľu. Žiadnemu z okruhov sa nevyhnete, ale môžete získať na tých, v ktorých máte väčší prehľad. Na víťazstvo budete potrebovať aj trochu šťastia. Herný materiál: 400 kariet s 2400 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 figúrok, 36 žetónov s mapou Európy v šiestich farbách, kocka, slovenské pravidlá.
Vypredané
29,90 €
  • 5 /5

Happy Hoppy - Hra na výučbu angličtiny


Zábavný komplet na výučbu angličtiny pre deti od 3 do 8 rokov. Učte sa s deťmi anglicky pomocou pesničiek, precvičujte slovíčka pri hraní pexesa a doskových hier a užite si zábavu pri plnení zaujímavých a rôznorodých úloh obsiahnutých v priložených pracovných listoch. Set obsahuje: Audio CD s 18 piesňami, textami pesničiek, obrázkový slovníček, obojstrannú stolnú hru až pre 4 hráčov, pexeso, pracovné listy. Nový výukový program pre deti, komplet Happy Hoppy, umožňuje osvojiť si anglický jazyk prirodzenou a zábavnou formou. Ponúka komplexné riešenie nielen pre materské a základné školy, ale aj pre rodičov, ktorí by chceli naučiť svoje deti anglicky v prostredí domova a vlastným tempom. Hlavným cieľom je, aby práca s cudzím jazykom bola predovšetkým radosťou a zábavou.
Vypredané
19,90 €
  • 5 /5

Albi hra Tipni si Slovensko


V hre Tipni si! Slovensko budete odhadovať rozlohu, storočie, počty obyvateľov a ďalšie veličiny. Ak si svojím tipom nebudete istí, môžete staviť aj na svojho súpera! Pri hraní Tipni si! Slovensko si nielenže osviežite znalosti o našej vlasti, ale dozviete sa o množstve rekordov Slovenskej republiky, o ktorých ste možno doteraz ani nepočuli. V tejto hre nájdete 1 188 otázok rozdelených do šiestich okruhov: zemepis dejiny kultúra príroda šport rôzne Tipovanie, uzatváranie stávok a odhadovanie nikdy nebolo zábavnejšie! HRA OBSAHUJE : 396 kariet s otázkami, 6 zmazateľných doštičiek, 6 fixiek s gumou, 80 plastových bodovacích žetónov, 6 farebných herných žetónov a pravidlá hry v slovenčine.
Vypredané
29,99 €
  • 4,5 /5

Hra Timeline Slovensko


"Zdá sa mi, že Herliansky gejzír vyvŕtali niekedy na konci 19. storočia. Iste to bolo neskôr ako vznikol text hymny a naopak skôr ako vzniklo Československo. Stalo sa to však pred objavením Dobšinskej ľadovej jaskyne alebo až po ňom?" V hre Timeline Slovensko si takéto otázky budete klásť skoro vždy, keď budete umiestňovať jednu zo svojich kariet na časovú os. Cieľ je jasný - byť prvý, kto sa správnym umiestnením zbaví všetkých svojich kariet.
Vypredané
16,99 €