Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


Hra Rummikub


Rummikub je rodinná hra s číslami, založená na princípoch kartovej hry Žolík, ktorá je veľkou výzvou pre každého! Hracie kamene sa vykladajú do postupiek alebo skupín. Hráči sledujú vyložené kamene na stole, môžu ich kombinovať a využívať ich vo svoj prospech. Hráč, ktorý je na ťahu si doberie jeden kameň a potom môže vyložiť, alebo rozšíriť povolenú kombináciu najmenej troch kameňov (postupka jednej farby alebo jedna hodnota v rôznych farbách). Môže pri tom dopĺňať a využívať aj vyložené kamene a rozdeľovať dlhé postupky. Ten, kto sa ako prvý zbaví všetkých svojich kameňov, vyhrá.
Vypredané
19,99 €

Hra DoDeLiDo


Zviera, farba alebo dokonca Dodelido? Hráč, ktorý sa chce ako prvý zbaviť všetkých svojich kariet, musí rýchlo myslieť a povedať ten správný výraz. Nič jednoduchšie snáď nemôže ani byť. Pokiaľ sa ale na scéne neobjaví pomalá korytnačka alebo krokodíl s vycerenými zubami!
Vypredané
8,99 €

Hra Hanabi


Pripadá vám komická predstava, že všetci hráči držia karty rubom k sebe a lícom k ostatným? Potom ste eště nehrali kooperatívnu hru Hanabi! Názov hry si autor požičal z japonského pomenovania pre ohňostroj. Práve o čo najúspešnejšie ohnivé predstavenie sa spoločne so spoluhráčmi budete snažiť.
Vypredané
9,99 €
zľavy Haba

Hra Dr. Heuréka


Dr. Heuréka je zábavná postrehová hra pre mladých chemikov. Každý z hráčov dostane 3 skúmavky s rôznymi prísadami (farebnými guličkami). Vašou úlohou je čo najskôr správne nakombinovať prísady do skúmaviek, ale pozor, prísad sa nemôžete v žiadnom prípade dotknúť.
Vypredané
19,99 €

Hra Honeycombs


Hra Honeycombs získala ocenenie roku 2017 v USA: výber rodičov Parents’Choice Award, najlepšia hračka organizácie Oppenheim Toy Portfolio a doporučenie American Mensa. Na každom dieliku je 6 rôznych symbolov, ktoré sa v tomto poradí objavujú iba raz. Cieľom hry je poskladať čo najviac obrázkových dielikov tak, aby sa symboly na všetkých stranách, ktorými sa dotýkajú, zhodovali. Čím viac symbolov sa zhoduje, tým viac bodov hráč získa. Pokiaľ sa nezhoduje ani jeden symbol, nesmiete tento dielik priložiť. Jedinou výnimkou je VČIELKA, ktorá sa smie pripojiť k akémukoľvek symbolu. Symboly na dielikoch sú navrhnuté tak, aby bolo možné pripojiť dielik ku všetkým šiestim stranám.
Vypredané
19,99 €
  • 3,7 /5

Hra Čierne historky: Skutočné príbehy Mindok


Ďalšia sada obľúbených Čiernych historiek (v originále Black Stories) obsahuje 50 neuveriteľných príbehov, ktoré sa skutočne stali. Zistite, čo sa vlastne prihodilo! Iba jeden hráč pozná celý príbeh. Všetci ostatní majú iba kusé informácie a pomocou dobre mierených otázok sa snažia zistiť ďalšie kúsky mozaiky a poskladať z nich celý príbeh tak, ako sa naozaj stal. Obsah hry: 50 čiernych historiek, pravidlá hry.
Vypredané
10,99 €

Hra Hľadá sa hrdina


Hľadá sa hrdina sa stane vaším herným hrdinom, ak máte radi tipovanie, blafovanie a hlavne zábavu. Jedná sa o kartovú hru, v ktorej sa hráči snažia v každom kole najať jedného zo sedmičky hrdinov. Tí majú zvláštnu schopnosť, ktorá sa môže raz aktivovať. Podmienkou víťazstvo je zostaviť šesticu rôznych hrdinov, ale pozor, hrdinovia sa najímajú tajne, a ak sa u vás stretnú dvaja rovnakí, utečú vám obaja. Hru Hľadá sa hrdina si môže zahrať až osem hráčov.
Vypredané
13,99 €

Hra Hrdinovia bez záruky


Potom čo ich okradli o všetko sú mág, bojovník, elf a trpaslík nútení ukradnúť si vybavenie potrebné na ďalšie dobrodružstvo v obchodnom dome Magic Maze. Dohodli sa, že najprv preskúmajú labyrint chodieb v obchodnom dome, potom si nájdu každý svoj obľúbený obchod a nájdu východ. Aby sa vyhli strážnikom, ktorí si ich už pri príchode podozrievavo prezerali, všetky štyri lúpeže spáchajú zároveň a hneď ujdú k východu. Plán je dohodnutý, ale podarí sa im ho splniť a ukradnúť potrebné veci? Hrdinové bez záruky (Magic Maze) je kooperatívna hra, v ktorej hráči hrajú súčasne. Každý hráč môže ovládať ktoréhokoľvek panáčika a urobiť s ním akciu, ktorú nijaký iný hráč urobiť nemôže. Napríklad jeden hráč môže hýbať panáčikmi smerom na sever, ďalší objavuje nové chodby obchodného domu, iný vie použiť eskalátor... Všetky tieto ťahy si však vyžadujú majstrovskú spoluprácu medzi hráčmi, aby sa panáčiky dostali kam majú. Má to však háčik! Počas hry sa môžete rozprávať len krátky čas, zvyšok hry musíte hrať bez toho, aby ste spoluhráčom čokoľvek naznačili slovne alebo hoci neverbálne. Ak sa vám podarí odísť z obchodného domu za čas, ktorý vám hra určuje, s ukradnutými predmetmi bez toho, aby vás chytili, všetci vyhrávate. Na začiatku hry máte k dispozícii len 3 minúty. Viac času môžete získať ak stúpite na políčka s presýpacími hodinami. Ak sa vám presype všetok piesok v presýpacích hodinách, všetci prehrávate: príliš dlho ste sa až priveľmi nenápadne motali po obchodnom dome, čo bolo podozrivé ochranke a tá vás vyprevadila von! Aby bola zábava o to väčšia, hra ponúka rôzne úrovne náročnosti, od východov, cez ktoré môže ujsť len konkrétny panáčik, posúvanie vašich kariet s akciami v smere hodinových ručičiek, špeciálnych schopností jednotlivých panáčikov až po lepšie zabezpečené chodby obchodného domu.
Vypredané
26,99 €
  • 5 /5

Hra Predstav si!


Predstav si! je párty hra, v ktorej sa hráč snaží napovedať výraz z kartičky pomocou priehľadných kariet s najrôznejšími symbolmi a obrázkami. Hráč môže využiť všetky tieto priehľadné karty, rôzne ich prekrývať a pohybovať nimi a vytvoriť tak aj animované dielo. Napovedajúci aj ten, kto uhádne, získajú víťazný bod. Hrať môžete aj s deťmi, niektoré výrazy na kartičkách sú celkom jednoduché, ale nájdete tam aj náročnejšie špeciality, ako sú rôzne slovné spojenia, historické postavy alebo dokonca známe miesta.
Vypredané
20,99 €

Hra Čierne historky 3 Mindok


Tretia sada obľúbených čiernych historiek (v origináli Black Stories) obsahuje ďalších 50 detektívnych príbehov. Zistite, čo sa vlastne prihodilo!
Vypredané
10,99 €

Hra Azul


V hre Azul máte za úlohu vyzdobiť kráľovský palác Evora. Hráči sa striedajú v ťahoch, ťahajú si farebné dieliky zo spoločnej zásoby a ukladajú ich na svoju hernú dosku. Neskôr získavajú body podľa toho ako umiestnili jednotlivé dieliky do paláca. Extra body môže získať hráč za konkrétne vzory a celé sady. Nepoužité dieliky spôsobia hráčovi stratu bodov. Víťazom sa stáva hráč s najvyšším počtom bodov.
Vypredané
51,99 €

Hra Keď sním


V hre Keď sním si jeden z hráčov nasadí masku na oči a zasníva sa. Z ostatných hráčov sa stanú Snoví duchovia, ktorí popisujú karty s použitím jediného slova. Ale pozor na Rarachov a ďalších Bubákov, ktorí sa budú snažiť snívajúceho zmiasť a zviesť na scestie! Když sním je zasnená, čarovná a jednoduchá komunikačná hra pre 4 až 10 hráčov.
Vypredané
34,99 €

Hra Čierne historky: Zločiny a sex (18+) Mindok


Tieto príbehy sú naozaj "hot"! 42 prípadov spaľujúcej vášne, 18 osudových afér, 9 podvedených manželov a manželiek, dvaja transvestiti a jeden sobášny podvodník. 50 tajuplných príbehov vzťahujúcich sa k najsmrtonosnejšiemu rozptýleniu na svete!
Vypredané
10,99 €

Hra Grimassimix


U klaunov v škole sa zase raz niečo deje! Malí klauni sa striedajú v úlohe učiteľa. Ten predvedie jednu z bláznivých grimás a jeho žiaci musia čo najrýchlejšie nájsť rovnakú grimasu na hracej doske. Komu sa to podarí najrýchlejšie, je na najlepšej ceste, stať sa úspešným klaunom. Grimassimix je jedinečná spoločenská hra, ktorú pre deti vymyslel tím profesionálnych logopedičiek. Obratnosť hovoridiel je dôležitým predpokladom pre správnu artikuláciu hlások. Hra Grimassimix trénuje hravou formou použitie mimických svalov a jazyka: ich prípravu, následne potom správne pochopenie, prevedenie, cítenie a rozoznanie jednotlivých pohybov.
Vypredané
15,99 €

Hra Ovocný šalát


Ovocný salát je zábavná párty hra, v ktorej neustále miešate rôzne druhy ovocia. Hra precvičí pamäť, rýchlosť a naučí trošku riskovať. Snažte sa zbaviť svojich kariet ako prvý, alebo nazbierať 4 body.
Vypredané
7,99 €
  • 5 /5

Hra Bubbles


Pestrofarebná hra plná hľadania a rýchlych reakcií. Pravidlá pochopíš za minútu a hneď môžeš skočiť do bleskovej hry!
Vypredané
9,99 €

Albi hra V kocke! Svet


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami z celého sveta a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a štátov sveta alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Svet V kocke! Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých štátov sveta. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme kartu váš protihráč. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko farieb má francúzska vlajka? Alebo Susedí Nemecko s Talianskom? Alebo ako sa nazýva vták na obrázku karty Nový Zéland? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami krajín a vždy s 8 otázkami. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kocke! Moje prvé obrázky


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Moje prvé obrázky v Kocke! Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Cieľom vášho dieťaťa bude nazbierať za 10 minút čo najviac kariet. Ako na to? Vždy si vyberie 1 kartu, díva sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezmete kartu vy. Dieťa/hráč hodí kockou a podľa toho, aké číslo na nej padne, mu prečítate otázku. Napr.: Usmieva sa lienka na obrázku? Je na obrázku 5 oviec? Alebo Kam sa díva slon na obrázku? Zapamätal si to? Ak áno, karta je jeho! Dospelí samozrejme hrajú tiež, ale otázky si čítajú sami. Hrá sa v tvare kocky, a obsahuje 71 kariet s roztomilými detskými obrázkami a vždy so 6 otázkami. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! BrainBox


Nový prírastok do kolekcie hier V kocke! tentokrát ako stolová hra. Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Úlohy sa tu zdajú na prvý pohľad úplne jednoduché. Hráči hádžu kockou a po ceste postupne zbierajú karty. Víťazí hráč, ktorý ako prvý získa jednu kartu z každej kategórie a vráti sa do stredu hracieho poľa. V čom je teda rozdiel? Keď zdvihnete veko škatule, najskôr sa ako mávnutím čarovného prútika objaví samostatná hracia plocha. Hra obsahuje 160 kariet v 8 rôznych kategóriách (zábava, ľudia a miesta, športy, zaujímavosti, umenie a literatúra, jedlo a pitie, príroda, história), a tiež pole, na ktorom môžete skúsiť získať viac než jednu kartu. Ale ako pri všetkých stratégiách s vysokým rizikom, aj táto má svoje nevýhody... Zistite, kto si vo vašej rodine zaslúži prezývku "bystrá hlava". Nemusí to byť ten, o kom si to myslíte. Hra obsahuje: 160 kariet s obrázkami, presýpacie hodiny, 4 figúrky, osemstennou hracou kockou a pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
29,99 €

Objavte náš rozmanitý sortiment v kategórii Hry a Hračky, kde nájdete zábavu pre deti všetkých vekových kategórií. Naša ponuka zahŕňa kreatívne hračky, vzdelávacie hry a hračky, stolové hry, puzzle a mnoho ďalších, ktoré zaručene rozvíjajú fantáziu a schopnosti detí. V našom eshope ponúkame produkty, ktoré sú nielen zabavné, ale aj bezpečné a kvalitné.

Preskúmajte naše vzdelávacie hry, ktoré deti nielen zabavia, ale aj poučia. Ponúkame rôzne puzzle, logické hry a stavebnice, ktoré pomáhajú rozvíjať logické myslenie a motorické zručnosti. Spoločenské hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery, kde môžete spoločne stráviť čas a užiť si veľa zábavy.

Naša kategória hry a hračky zahŕňa produkty od overených dodávateľov, zabezpečujúc vysoký štandard a kvalitu. Ponúkame širokú paletu hračiek, od tradičných po moderné interaktívne hračky, ktoré technologicky motivujú deti k učeniu a kreativite.