! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


Albi hra V kocke! Príroda


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí o prírode, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Príroda V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet prírody. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko planét tvorí našu slnečnú sústavu? Akú farbu má Neptún? Ktorá planéta je najväčšia? alebo Ktorá planéta je najbližšie k Slnku? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 70 kariet s obrázkami z prírody/otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 1 kartu s pravidlami hry v slovenskom jazyku, osemhrannú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Hádanky Veselé počítanie na cesty


Táto krabička plná zábavy obsahuje stierateľnú fixku a 50 obojstranných umývateľných kariet so 100 hádaniek a hier, ktoré overia tvoje matematické znalosti.
Vypredané
11,70 €

Pexeso Prasiatko Peppa


Nájdi viac dvojíc ako ostatní, a vyhraj! Obľúbená hra pre dvoch a viac hráčov precvičuje detskú pamäť. Obsahuje 28 obrázkových dvojíc v obľúbených detských licenciách.
Vypredané
1,82 €
zľavy Haba

Pexeso Levia hliadka


Nájdi viac dvojíc ako ostatní, a vyhraj! Obľúbená hra pre dvoch a viac hráčov precvičuje detskú pamäť. Obsahuje 28 obrázkových dvojíc v obľúbených detských licenciách.
Vypredané
1,82 €

Pexeso Hľadá sa Dory


Nájdi viac dvojíc ako ostatní, a vyhraj! Obľúbená hra pre dvoch a viac hráčov precvičuje detskú pamäť. Obsahuje 28 obrázkových dvojíc v obľúbených detských licenciách
Vypredané
1,82 €
  • 5 /5

Kúzelné čítanie: Hra do auta


Kúzelné čítanie. Cesta autom už nikdy nebude nuda! O dokonalú zábavu na zadnom sedadle sa postarajú napínavé kvízové otázky v dvoch úrovniach náročnosti, pestré úlohy, zvuky a veselé dopravné prostriedky. Súčasne hra deťom sprostredkuje zaujímavé a užitočné informácie, nielen zo sveta dopravy a cestovania. Interaktívna elektronická ceruzka sprevádza deti hrou, dáva im rôzne otázky a úlohy, súčasne prezrádza správne odpovede. Hru je možné na cesty jednoducho zbaliť do textilného vrecka. Obsah hry: 3 herné tabuľky v tvare volantu, 1 textilné vrecko, pravidlá v slovenskom jazyku. UPOZORNENIE: Elektronická ALBI ceruzka nie je súčasťou balenia. Treba ju zakúpiť zvlášť.
Vypredané
15,99 €

Puzzle to Go: Animals of the World 36


Puzzling on the move has never been easier with Mudpuppy's Animals of the World Puzzle To Go. Packaged in a travel-friendly drawstring pouch, this puzzle features illustrations of exotic animals from around the world. - 36 pieces, 12 x 9" - Ages 3+ - Silkscreened muslin bag package with drawstring, 6 1/2 x 7 1/2" - Postcard with puzzle art included inside
Vypredané
10,36 €

Puzzle to Go: Outer Space 36


Puzzling on the move has never been easier with Mudpuppy'sOuter Space To Go. Packaged in a travel-friendly drawstring pouch, this puzzle will take you to other galaxies with it's bold rocket illustrations. - 36 pieces, 12 x 9" - Ages 3+ - Silkscreened muslin bag package with drawstring, 6 1/2 x 7 1/2" - Postcard with puzzle art included inside
Vypredané
9,50 €

Puzzle to Go: Pretty Princess 36


Puzzling on the move has never been easier with Mudpuppy's Pretty Princess To Go. Packaged in a travel-friendly drawstring pouch, this puzzle features a magical carriage, a regal princess, and a few furry friends too! - 36 pieces, 12 x 9" - Ages 3+ - Silkscreened muslin bag package with drawstring, 6 1/2 x 7 1/2" - Postcard with puzzle art included inside
Vypredané
9,50 €

Pexeso Milý dinosaurus


Nájdi viac dvojíc ako ostatní, a vyhraj! Obľúbená hra pre dvoch a viac hráčov precvičuje detskú pamäť. Obsahuje 28 obrázkových dvojíc v obľúbených detských licenciách.
Vypredané
1,82 €

3D puzzle Chrám sv. Víta


Zcela nové 3D Puzzle naší vlastní výroby. Jedná se velmi jednoduchou formu modelu, který je schopen postavit úplně každý. Tyto 3D Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního pružného materiálu, který umožnuje opakovanou stavbu modelu. Skládání 3D puzzle přináší zisk hned na několika rovinách: vyžaduje (a tím i trénuje) soustředění pozornosti, zorganizování a naplánování celé činnosti a její následné „dotažení do konce“. Procvičuje jemnou motoriku, posiluje schopnost práce s prostorem a koordinaci „oko – ruka“. Také informace o dotyčné stavbě pak bude možné si mnohem lépe zapamatovat, protože dojde k jejich propojení s něčím, co už člověk zná, co si „osahal“. Opakované skládání pak přinese efekt učení (můžeme předpokládat, že potřetí to půjde lépe než poprvé): paměťové stopy budou posíleny. Součástí balení je podrobný návod na sestavení ve třech jazycích (česky, anglicky a německy) a historický popis chrámu. Návod rovněž obsahuje grafický návod. Dále v balení najdete velký plakát s nákresem chrámu s průřezy do interiéru chrámu.
Vypredané
11,07 €

Albi hra Posteľové hrátky


Súbor 20 erotických inšpiratívnych hier, pri ktorých sa pobavíte, zasmejete, rozvášnite a vyhráte. Tento súbor erotických hier vám ponúkne 20 inšpiratívnych hier, pri ktorých sa pobavíte, zasmejete, rozvášnite a vyhráte! Predstavte si burzu erotických aktivít, ktoré ste ešte neskúsili, vyzliekací poker alebo trebárs čo robiť na opustenom ostrove. Ako moc korenisté a vášnivé hry budete hrať, je len na vás. Každá hra obsahuje ďalšie varianty, ako konkrétnu hru hrať. Nájdite stratenú inšpiráciu týmito hrátkami. Hra obsahuje: 20 kariet s erotickými hrami, 52 hracích kariet, 2 kocky, ceruzku, bloček a pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kocke! Zvieratá


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami z ríše zvierat a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí zo sveta zvierat, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Zvieratá V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet zvierat. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Sú tieto zvieratá ohrozené? Alebo čo je uložené v ťavích hrboch, či Prečo majú ťavy široko ukončené končatiny? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami/otázkami, pravidlá hry v slovenskom jazyku. Ďalej hra obsahuje osemstennú hraciu kocku a presýpacie hodiny.
Vypredané
17,99 €

Slniečkové pexeso


Slniečkové pexeso Honzy Volfa.
Vypredané
2,82 €

Puzzle vymaľovanka Autá 20


Ideálna kombinácia obľúbených detských aktivít v jednom.
Vypredané
2,28 €

Monsters


Create fun and frightful monsters with Mudpuppy's Monsters Cardboard Tube Craft Kit. Five cardboard tubes and accompanying craft materials stickers, pomp oms, googly eyes, and more make for hours of creativity and imagination with friends and family. An adult should assist with any cutting, but kids will always make the best monsters! Collect tubes from around your home for even more crafting fun. Tube package: 11.5 in. tall and 3 in. diameter Roll-and-stick cardboard sheets to create 5 tubes 80+ pieces including patterned paper, stickers, pomp poms, googly eyes, and shapes to color in! Cardboard contains 80% recycled paper Ages 6 and up"
Vypredané
17,05 €
  • 4,5 /5

Kúzelné čítanie: Hravé učenie


Kúzelné čítanie. Farebný sprievodca pre predškolákov, ktorý deti naučí spoznávať farby, číslice, písmená a tvary. SVET PRE PREDŠKOLÁKOV S Hravým učením sa deti nenásilnou formou naučia spoznávať číslice, písmená, farby, tvary a získajú množstvo ďalších informácií, ktoré slúžia na ich rozvoj. Pomocou jednoduchých hier a kvízov si získané znalosti môžu sami precvičovať. Kniha vznikla v spolupráci s detskou psychologičkou. Kniha je nahovorená Dominikou Zeleníkovou. Kniha obsahuje viac ako 1000 zvukov a textov. Kniha funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie. POZOR!!! Tento produkt neobsahuje elektronickú ceruzku ALBI !!!!
Vypredané
17,99 €
  • 5 /5

Kúzelné čítanie: Hravé učenie s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítanie. Súprava ALBI ceruzky a knihy Hravé učenie. Farebný sprievodca pre predškolákov, ktorý deti naučí spoznávať farby, číslice, písmená a tvary. Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami. Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete. Vďaka špeciálnej technológii môžu knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Sami si tak môžu „prečítať“ rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary. Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny. S Hravým učením sa deti nenásilnou formou naučia spoznávať číslice, písmená, farby, tvary a získajú množstvo ďalších informácií, ktoré slúžia na ich rozvoj. Pomocou jednoduchých hier a kvízov si získané znalosti môžu sami precvičovať. Kniha vznikla v spolupráci s detskou psychologičkou. Kniha je nahovorená Dominikou Zeleníkovou. Obsah balenia: elektronická ceruzka Albi, kniha Hravé učenie, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
69,99 €

Kúzelné čítanie: Atlas sveta s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítanie. Súprava ALBI ceruzky a atlasu sveta. Zoznámte sa so všetkými kontinentami a oceánmi sveta. Zistite, ako sa všetky štáty a ich hlavné mestá volajú a aké zaujímavosti môžete v jednotlivých štátoch obdivovať. Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami. Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete. Vďaka špeciálnej technológii môžu knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Sami si tak môžu „prečítať“ rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary. Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny. Kniha v balení obsahuje osem rôznych máp. Na jednotlivých stranách sa zoznámite so všetkými kontinentami, spoznáte krajiny na našej planéte a zistíte, kde tieto krajiny ležia. Nechýbajú tu ani oceány, moria, veľké rieky a pohoria, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou našej planéty. Obrázky na mapách vám ukážu, aké zvieratá, stavby alebo iné zaujímavosti môžete v jednotlivých krajinách nájsť. Kniha je nahovorená známymi slovenskými hercami Borisom Farkašom a Dominikou Zeleníkovou. Obsah balenia: elektronická ceruzka Albi, kniha Atlas sveta, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
69,99 €

Objavte náš rozmanitý sortiment v kategórii Hry a Hračky, kde nájdete zábavu pre deti všetkých vekových kategórií. Naša ponuka zahŕňa kreatívne hračky, vzdelávacie hry a hračky, stolové hry, puzzle a mnoho ďalších, ktoré zaručene rozvíjajú fantáziu a schopnosti detí. V našom eshope ponúkame produkty, ktoré sú nielen zabavné, ale aj bezpečné a kvalitné.

Preskúmajte naše vzdelávacie hry, ktoré deti nielen zabavia, ale aj poučia. Ponúkame rôzne puzzle, logické hry a stavebnice, ktoré pomáhajú rozvíjať logické myslenie a motorické zručnosti. Spoločenské hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery, kde môžete spoločne stráviť čas a užiť si veľa zábavy.

Naša kategória hry a hračky zahŕňa produkty od overených dodávateľov, zabezpečujúc vysoký štandard a kvalitu. Ponúkame širokú paletu hračiek, od tradičných po moderné interaktívne hračky, ktoré technologicky motivujú deti k učeniu a kreativite.