! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


TY - EVA ružový slon, 15 cm


Plyšový ružový slon EVA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - BUCKLEY jeleň, 15 cm


Plyšový jeleň Buckley z kolekcie Beanie Babies americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

Hra Politický kvíz s glóbusom Dino (slovenská verzia)


Otestujte si svoje znalosti pri zábavnej a pritom poučnej hre Politický kvíz s glóbusom. Túto hru si môžete bez problémov zahrať aj sami. Hra ponúka 6 rôznych variantov hry, kde si vyskúšate svoje nadobudnuté vedomosti nielen v oblasti politiky či demografie, ale aj zemepisu. Kartičky obsahujú 420 otázok z oblasti politiky, demografie a zemepisu a pri odpovedaní môžete využiť krásny glóbus, ktorý je súčasťou hry. Hra je v slovenskom jazyku.
Vypredané
25,49 €
zľavy Haba

Hra Dostihy a sázky (Rýchla dráha) Dino


Dostihy a stávky: Rýchla dráha je špeciálna edícia klasickej stolnej hry s novými dynamickými pravidlami v modernom a neotrepanom dizajne. Zvíťazí ten, kto má na konci hry najviac peňazí. Aby ste ich získali, musíte v priebehu hry šikovne investovať do koní, trénerov, stajní a pod. Víťaz musí mať kvapku šťastia, premyslenú taktiku a chuť zariskovať v správnu chvíľu, aby snaženie súperov ustál až do poslednej chvíle. Hra je určená pre 2 – 6 hráčov od 10 rokov. Doba hrania: 60 minút. Hra obsahuje: 78 hracích kariet; 72 žltých žetónov; 20 červených kociek; 18 červených žetónov; 6 hracích figúrok; 2 bodové hracie kocky; 1 herný plán; 1 čiernu kocku; 1 český návod k hre; 1 balíček dostihových korún.
Vypredané
28,99 €

Kúzelné čítanie: Anglický obrázkový slovník s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítania. Pre začiatočníkov a mierne pokročilých Naučte sa s ceruzkou Albi základné anglické slovíčka a jednoduché vety. Slovník je rozdelený na 11 tematických kapitol, ktoré obsahujú vyše 1000 anglických slovíčok vrátane obrázkov a je doplnený kompletným slovenským prekladom. Svoje znalosti si potom môžete precvičiť v zábavných kvízoch. Súprava obsahuje elektronickú ceruzku Albi a interaktívny Anglický obrázkový slovník. V slovenskom znení nahovorili: Zuzana Jurigová Kapráliková a Vladimír Kobielsky. Obsah balenia: elektronická ceruzka Albi, kniha Anglický obrázkový slovník, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
54,99 €

Kúzelné čítanie: Slovensko s elektronickou ceruzkou


Kúzelné čítanie je unikátny vzdelávací koncept, ktorý funguje na základe špeciálneho kódu ukrytého priamo na stránkach kníh. Vďaka tejto technológii ceruzka dokáže prečítať text, ktorý je vytlačený v knihe, ale aj ten, ktorý je pod ikonami či obrázkami. Kúzelné čítanie je určené pre deti v predškolskom veku, ale aj pre staršie deti, no bezpochyby zaujme tiež dospelých. Záleží len na tom, akú knihu si práve vyberiete. Vďaka špeciálnej technológii môžu knihy naplno využívať aj deti v predškolskom veku, ktoré ešte nevedia čítať. Sami si tak môžu "prečítať" rozprávku alebo sa hravou formou naučiť poznávať farby, číslice, písmená či najrôznejšie tvary. Všetky tieto zručnosti si potom trénujú v zábavných edukačných hrách, ktoré sú tiež súčasťou kníh. Staršie deti a dospelých určite zaujme interaktívny atlas sveta či zvierat alebo kniha na výučbu angličtiny. Obsah balenia: elektronická ceruzka ALBI, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.
Vypredané
49,99 €

Puzzle Strahov: Teologická sála 2000 Dino


Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 97 x 69 cm.
Vypredané
15,99 €
  • 5 /5

Puzzle Kutná Hora 1000 dron collection Dino


Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 66 x 47 cm.
Vypredané
12,99 €
  • 5 /5

Puzzle Český Krumlov 1000 dron collection Dino


Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 66 x 47 cm.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Josef Lada: Ročné obdobia 1000 Dino


Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 47 x 66 cm.
Vypredané
12,99 €

Puzzle Filmové plagáty 2000 Dino


Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 97 x 69 cm.
Vypredané
15,99 €

Puzzle Budapešť 1000 neon Dino


Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 96x32 cm.
Vypredané
19,99 €

Mončiči chlapec Willow 20cm


Roztomilé plyšové mončiči ako nadčasová a nestarnúca hračka pre malých aj veľkých, alebo ako ďalší originálny úlovok do zbierky, tentokrát v podobe chlapca Willow z animovaného Monchhichi príbehu! Deti sa pri hre s mončiči trénujú v jemnej motorike a rozvíjajú svoju fantáziu a predstavivosť pri spoločných imaginárnych hrách. Monchhichi, alebo mončičáci, je retro legenda, ktorá u nás prežíva svoj veľký návrat. Rozkošné zvieratká sa zrodili v roku 1974 v Japonsku, keď pán Yoshiharu Washino chcel prebudiť v mládeži nehu k malým a bezbranným. Informácia: Uchovajte adresu pre budúce použitie.
Vypredané
29,99 €

Kvído: Hry na cesty - Rozprávky


Hádanky na cesty od Kvída podporujú koncentráciu, pozornosť, pamäť, záujem o svet okolo nás, logické a matematické uvažovanie a grafomotoriku. Ako sa Hádanky na cestu hrajú? Dieťa si môže samé vypĺňať jednotlivé obrázkové hádanky a dokresľovať fixkou zadané úlohy. Pokiaľ dieťa nespozná z obrázkov čo je jeho úlohou, zadanie mu prečíta rodič. Hry Hádanky na cesty obsahujú: 42 kartičiek s obrázkovými hádankami spojenými plastovou skrutkou a zmazateľnú fixku.
Vypredané
11,99 €

Kvído: Hry na cesty - Život v meste


Hádanky na cesty z koncepcie Kvído sú obrázkové kartičky so 4 rôznymi témami podľa veku detí:Zvieratá pre deti od 3 rokovRozprávky pre deti od 4 rokovŽivot v meste pre deti od 5 rokovMalý detektív pre deti od 6 lrokov.Súčásťou balenia je zmazateľná fixka s ktorej pomocou deti dopĺňajú a dokresľujú úlohy na kartičkách.Hádanky na cesty od Kvída podporujú koncentraciu, pozornosť, pamäť, záujem o svet okolo nás, logické a matematické uvažovanie a grafomotoriku.Ako sa Hádanky na cestu hrajú? Dieťa si môže samé vypĺňať jednotlivé obrázkové hádanky a dokresľovať fixkou zadané úlohy. Pokiaľ dieťa nespozná z obrázkov čo je jeho úlohou, zadanie mu prečíta rodič. Hry Hádanky na cesty obsahujú: 42 kartičiek s obrázkovými hádankami spojenými plastovou skrutkou a zmazateľnú fixku.
Vypredané
11,99 €

TY - LINUS lemur, 15 cm


Plyšový lemur Linus z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - GISELLE dúhový leopard s rohom, 15 cm


Plyšový dúhový leopard s rohom Giselle z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - DREAMY fialový leňoch, 15 cm


Plyšový fialový leňoch DREAMY americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - MOONLIGHT fialová sova, 15 cm


Plyšová fialová sova MOONLIGHT z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €