! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


TY - FANTASIA viacfarebný jednorožec, 8,5 cm


Plyšový viacfarebný jednorožec z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
4,99 €

TY - BEAKS tukan, 15 cm


Plyšový vták tukan BEAKS z kolekcie Beanie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - FANTASIA viacfarebný jednorožec, 24 cm


Plyšový viacfarebný jednorožec FANTASIA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €
zľavy Haba

TY - TRACEY čierno-biely pes, 24 cm


Plyšový čierno-biely pes Tracey z kolekcie Boos americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
13,99 €

Plyšová hračka Alpaca LARGE Hazelnut 50cm


Zabudnite na klasických plyšákov a objavte novinku roku! Po enormnom úspechu v Českej republike prichádza alpačia mánia INKARI aj na Slovensko. Ručne vyrábané alpaky z pravej alpačej srsti predstavujú hračku novej generácie: je vyrobená z obnoviteľných zdrojov, podporuje lokálnych chovateľov alpák v Andách a je hypoalergénna. Čerešničkou na torte je fakt, že srsť alpák je po stáročia považovaná za jemnejšiu jako kašmír a to je iba jeden z dovodov prečo sa do ich krásnych kukadiel zamilujú nielen deti všetkých vekových kategórií ale aj dospelí!
Vypredané
99,90 €

Hra MikroMakro: Mesto zločinu Mindok


Vítajú vás Veľké Zlosyny – ospalé malomesto zahltené zločinom. Osudové tajomstvá, zákerné prepadnutia a chladnokrvné vraždy tu sú na dennom poriadku. Miestna polícia je úplne neschopná udržať s udalosťami krok a účinne zakročiť. Zúfalo potrebujeme vašu pomoc! MikroMakro je kooperatívna detektívna hra. Spoločne budete riešiť spletité kriminálne prípady, zisťovať motívy, hľadať dôkazy a usvedčovať páchateľov. Pozorné oko aj schopnosť kreatívnej dedukcie sú najvyššie potrebné!
Vypredané
35,99 €

Puzzle 3D Titanic – 35 častí


3D puzzle - stavebnice od CubicFun sú vyrobené zo špeciálneho materiálu - asi 3mm silnej peny a potiahnuté laminovaným papierom.
Vypredané
12,34 €

Puzzle Mačiatka 15 Dino


Štyri malé mačiatka sa tešia z pekného dňa, ktoré trávia so svojou mamou vonku. Detské puzzle Mačiatka obsahuje 15 dielikov s obľúbeným motívom zloženým v oranžovom rámiku.
Vypredané
4,49 €

Puzzle Křivoklát 500 Dino


Puzzle obsahujú 500 dielikov. Veľkosť motívu je 47 x 33 cm
Vypredané
9,99 €

Puzzle Žirafy 1000 panoramic Dino


Panoramatické puzzle. Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 96x32 cm.
Vypredané
14,99 €

Puzzle Svitanie v lese 2000 panoramic Dino


Panoramatické puzzle Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 136x48 cm.
Vypredané
15,99 €

Haba edu hra Zatĺkačka pre deti s klavidom


Zatĺkačka pre deti s klavidom KLINCOVANIE 21 drevených dielikov 50 klincov Haba Education od 3 rokov.
Vypredané
59,25 €

TY - BABOO panda, 15 cm


Plyšová panda z kolekcie Beanie Babies americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

TY - PORTIA hnedo-biely teriér, 15 cm


Plyšový hnedo-biely teriér PORTIA americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €
  • 5 /5

TY - GAVIN žirafa, 15 cm


Plyšová žirafa GAVIN americkej značky TY. Hračka je veľmi príjemná na dotyk vďaka použitým materiálom najvyššej kvality. Každé zvieratko má svoje vlastné meno, dátum narodenia a krátku básničku, ktorú môžete nájsť na štítku. Všetky hračky spoločnosti TY sú ľahko rozpoznateľné pre svoje výrazné farby a veľké trblietavé oči.
Vypredané
7,99 €

Hra Pizza párty Dino


Otvorte si doma vlastnú pizzeriu a nezabudnite na privítanie usporiadať poriadny večierok. Oboje vám pomôže zaistiť vtipná hra Pizza párty, ktorá je priamo na zahryznutie. Na hernom pláne s dizajnom pizze nájdete šípku, ktorá je strojkyňou zábavy. Roztočte ju a podľa toho, aký kúsok pizze vám vyberie, takú budete plniť úlohu. Niekedy bude poťouchnutý, inokedy zábavný a vždy vás dostane do tej správnej nálady. Herná sada bola vyrobená v ČR a žartom sa u nej nasýti až 8 hráčov. Balenie obsahuje: 1 herný plán, 8 jazdcov so samolepkami, 240 kariet.
Vypredané
19,99 €

Hra Louka jak vyšitá Dino (hra v češtine)


Originálna rodinná hra s látkovým herným plánom. Herný plán predstavuje lúku plnú kvetov, ktoré musíš zozbierať v čo najväčšom počte. To dosiahneš správnym rozvrhnutím ťahov a prevliekaním šnúrok cez herný plán. Balenie obsahuje herný plán, 4 šnúrky, 36 kariet (v českom jazyku), bodovací bloček, katalóg zvierat a pravidlá hry. Hra je určená pre 2 – 4 hráčov.
Vypredané
20,99 €

Úniková hra Exit: Opustená chata Dino


Únik z šedivé reality může být hračka, úspěšná úniková hra EXIT je toho důkazem. Scénář Opuštěná chata vás postaví před řešení napínavé situace, kdy se vám cestou na dovolenou porouchá auto. Nocleh sice najdete, ale ráno se probudíte se zjištěním, že je zamčeno a majitel opuštěné chaty asi nebude žádný lidumil. Zapojte s přáteli mozkovny a pokuste se dostat ven, než se neznámý vrátí! Hrou vás budou provázet kartičky s úkoly, hádankami, nápovědami a odpověďmi. K dispozici máte také dešifrovací kotouč, který vám ukazuje, správnou cestu. Hra je koncipována na jedno hraní pro skupinu až 6 osob. Hry EXIT: Úniková hra získaly v německém originále prestižní ocenění Spiel des Jahres 2017. Můžete si tak být jisti, že vás čeká opravdu skvostný herní zážitek. Scénář Opuštěná chata je z kolekce 3 her EXIT nejjednodušší, náročnější je pak Tajná laboratoř, nejtěžší Faraonova hrobka. Balení obsahuje: 86 karet (23 rébusových, 30 s odpovědí, 33 s nápovědou), 3 zvláštní předměty, 1 návštěvní knihu, 1 dešifrovací kotouč, CZ a SK pravidla.
Vypredané
16,99 €

Puzzle Ještěd 1000 dron collection Dino


Puzzle obsahujú 1000 dielikov. Veľkosť motívu je 66 x 47 cm.
Vypredané
12,99 €