! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


Šachy drevené magnetické


Magnetické šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov sú ideálne napríklad na dlhé chvíle pri cestovaní, figúrky sa vďaka magnetickej ploche nezošuchnú zo šachovnice. Šachy sú vyrobené z dreva a sú zaťažené magnetom. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú originálne a sú celé vyrobené v Poľsku. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 280x280x20 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 280x140x40 mm Výška kráľa: 60 mm
Vypredané
59,95 €

Šachy drevené Galant


Šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Šachy sú vyrobené z hrabového dreva, šachové figúrky sú ručne vyrezávané. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú originálne a sú celé vyrobené v Poľsku. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 580x580x35 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 580x290x70 mm Výška kráľa: 140 mm
Vypredané
129,95 €
  • 5 /5

Happy Hoppy - Hra na výučbu angličtiny


Zábavný komplet na výučbu angličtiny pre deti od 3 do 8 rokov. Učte sa s deťmi anglicky pomocou pesničiek, precvičujte slovíčka pri hraní pexesa a doskových hier a užite si zábavu pri plnení zaujímavých a rôznorodých úloh obsiahnutých v priložených pracovných listoch. Set obsahuje: Audio CD s 18 piesňami, textami pesničiek, obrázkový slovníček, obojstrannú stolnú hru až pre 4 hráčov, pexeso, pracovné listy. Nový výukový program pre deti, komplet Happy Hoppy, umožňuje osvojiť si anglický jazyk prirodzenou a zábavnou formou. Ponúka komplexné riešenie nielen pre materské a základné školy, ale aj pre rodičov, ktorí by chceli naučiť svoje deti anglicky v prostredí domova a vlastným tempom. Hlavným cieľom je, aby práca s cudzím jazykom bola predovšetkým radosťou a zábavou.
Vypredané
19,90 €
zľavy Haba

Albi hra Catan: Zámorské objavy


Naložte lode, napnite plachty a vydajte sa na more. Objavte zámorské kraje, ktoré oplývajú bohatstvom a obchodujú so vzácnym korením. Pirátska loď na pravoboku! Vysporiadate sa s nebezpečnými pirátmi? Nové zeme prinášajú aj nové obchodné možnosti. Zarobte na obchodu s korením čo najviac. Prežite tri veľké misie plné dobrodružstva. Vďaka veľkému množstvu herných dielov a komponentov, budú osadníci ešte pestrejší a zábavnejší. Ste pripravení na veľké objavy? Napínavá plavba práve začína! Toto rozšírenie nie je možné hrať samostatne! Ku hre potrebujete základnú hru Osadníci z Katanu, ktorá obsahuje plastové figúrky. So základnými Osadníkmi s drevenými figúrkami toto rozšírenie bohužiaľ nie je kompatibilné. Hra obsahuje: 118 plastových figúriek, 76 žetónov mincí, 15 dielov rámu, 30 dielov krajiny a pravidlá v českom a slovenskom jazyku. Naložte lode, napnite plachty a vydajte sa na more. Objavte zámorské kraje, ktoré oplývajú bohatstvom a obchodujú so vzácnym korením. Pirátska loď na pravoboku! Vysporiadate sa s nebezpečnými pirátmi? Nové zeme prinášajú aj nové obchodné možnosti. Zarobte na obchodu s korením čo najviac. Prežite tri veľké misie plné dobrodružstva. Vďaka veľkému množstvu herných dielov a komponentov, budú osadníci ešte pestrejší a zábavnejší. Ste pripravení na veľké objavy? Napínavá plavba práve začína! Toto rozšírenie nie je možné hrať samostatne! Ku hre potrebujete základnú hru Osadníci z Katanu, ktorá obsahuje plastové figúrky. So základnými Osadníkmi s drevenými figúrkami toto rozšírenie bohužiaľ nie je kompatibilné. Hra obsahuje: 118 plastových figúriek, 76 žetónov mincí, 15 dielov rámu, 30 dielov krajiny a pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
44,99 €

Burlesque Beauties


This ‘Top Tramps’ card game collects 30 of the most famous, infamous and sauciest exotic dancers from the past and present, from classic performers Tempest Storm, Blaze Starr, Lili St. Cyr, and Sally Rand, to modern day stars like Dita Von Teese, Kitten de Ville, Eden Glamorama, and many more! Who’s the most statuesque stripper? Which burlesque beauty is the most buxom? Answers to these questions, and many more, are inside.Whether gawping at gorgeous gals or simply grinning while playing the game, this pack is guaranteed to provide hours of entertainment.
Vypredané
9,50 €

Puzzle Hľadá sa Nemo 40 Dino


Puzzle s motívom z obľúbenej rozprávky Hľadá sa Nemo. Rozmer zloženého puzzle 37 x 29 cm.
Vypredané
5,99 €
  • 5 /5

Puzzle Nemo a korytnačka 15 Dino


Kto by nechcel mať v izbičke kúsok mora? S obrázkovou skladačkou sa takéto želanie splní každému, kto ju zvládne poskladať. Z rámčeka na neho vykukne sympatická rybka Nemo s podmorskými priateľmi.
Vypredané
4,99 €

Šachy drevené Ace


Šachy - spoločenská hra pre dvoch hráčov. Šachy sú vyrobené z dreva. Výrobcovia kladú špeciálny dôraz na kvalitu spracovania a dôkladné dotvorenie každej šachovej súpravy. Šachové súpravy, ktoré vyrábajú, sú originálne a sú celé vyrobené v Poľsku. Rozmery v mm rozložená šachovnica: 420x420x27,5 mm Rozmery v mm zložená šachovnica: 420x210x55 mm Výška kráľa: 100 mm
Vypredané
69,95 €

Drevené pexeso Zvieratká


Drevené pexeso s obrázkami zvieratiek pre precvičenie sústredenia a pamäti. Hra obsahuje 24 kusov vo veľkosti 40x40x5 mm. Balené v krabičke z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný.
Vypredané
12,91 €

Pexetrio Poznáš naše vlaky?


Pexetrio, edukatívna hra pre všetky vekové kategórie. Obsahuje: 12 trojíc, legendu o vlakoch, herný návod.
Vypredané
6,01 €

Pexeso Krtko


Hra obsahuje 40 kusov o veľkosti 40 x 40 x 10 mm. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne neškodný.
Vypredané
23,89 €

Jantaris - spoločenská hra


Desková hra Jantaris je obchodní strategie pro 3-4 hráče. Ti mezi sebou pomocí různých obchodnických triků a taktických kroků soupeří o získání co nejvyšší prestiže (měřené úspěchem jejich "podnikání"). Uplatní se zde i schopnost vcítit se do uvažování ostatních hráčů.
Vypredané
30,70 €

Shoe memory game


An ideal gift for shoe lovers everywhere, this beautifully produced memory game tests your recollection of some of the world's most fabulous shoes - from vintage Ferragamo sandals to the latest Manolo's. Presented in a stylish mini-shoebox, the set of fifty cards contain images from the Metropolitan Museum of Arts world-renowned shoe collection. To play simply place the cards face down and see if you can remember where the matching shoe is located. Collect more pairs than your opponent to win! It is suitable for 1 or more players from 6 years upwards.
Vypredané
15,50 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! Vynálezy


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami vynálezov a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a spoznávanie vynálezov a vynálezcov, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! V kocke! Vynálezy Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých vynálezov z celého sveta. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete Vy, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme túto kartu Váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: V ktorom roku bol vynájdený röntgen? alebo akej národnosti bol vynálezca Braillovho písma? alebo ako vypadal objavený penicilín? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, je karta vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami vynálezov a vždy s 8 otázkami. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €

Pexeso Natotata Farby po nemecky


Stolná hra Pexeso Natotata v nemeckom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €
  • 5 /5

Pexeso Natotata Farby po rusky


Stolná hra Pexeso Natotata v ruskom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €

Hra Dračí doupě 2 (krabicové vydanie)


Dračí doupě je nejrozšířenější a nejznámější hra na hrdiny, ve které všichni končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se a společně prožít příběh. V Dračím doupěti se budete vžívat do rolí postav z dávných ság a pověstí. Spolu se svými přáteli se stanete udatnými reky a dobrodruhy, budete procházet cizími světy a prožívat neuvěřitelná dobrodružství. Dračí doupě není karetní ani desková hra, vše se odehrává jen ve fantazii hráčů. Stačí vám tedy pouze kus papíru, tužka, několik obyčejných kostek a tento průvodce hrou. Hrát Dračí doupě můžete kdykoliv a kdekoliv - v pokoji u stolu, ve vlaku na sedadle, o přestávce ve škole nebo v lese u táboráku. Jeden z hráčů se ujme role Průvodce hrou. Pro ostatní hráče připraví zápletku - záhadu, kterou by si přáli rozluštit, hrdinský úkol, který pro ně bude výzvou nebo třeba nebezpečí, jemuž se nečekaně ocitnou tváří v tvář. Zbývající hráči si vymyslí postavy, které chtějí ve hře představovat. Kdo nikdy nehrál žádnou hru na hrdiny, nemůže to pochopit a nemůže tomu uvěřit. Zbývá jediná možnost: zkusit projít Dračím doupětem a zažít vše na vlastní kůži. Dárkový set kromě vlastní herní příručky obsahuje mnoho dalších podpůrných tištěných materiálů, sadu kostek, figurku a rovněž CD s dalšími elektronickými bonusy.
Vypredané
39,99 €

Pexetrio Záchranári


Záchranári Pexetrio STANDART obsahuje 12 trojíc.Hráči sa zoznámia s hasičmi, policajtmi, horskou službou, kynológmi a s mnohými ďalšími profesiami. Spoznajú ich vybavenie, akú používajú techniku, aké majú oblečenie. Hra opäť obsahuje brožúrku, kde sú jednotlivé profesie predstavené.
Vypredané
6,01 €

Albi hra Mini Laškovanie


Mini Laškovanie je malý darček plný 21 inšpirácií pre Váš partnerský život! Darujte partnerovi/partnerke tento malý darček, ktorý bude vlastne darčekom aj pre Vás. Je na Vás, ako s Mini Laškovaním naložíte: napríklad si vždy večer vylosujte jednu inšpiráciu... Krabička v tvare srdce obsahuje 21 inšpirácií pre partnerský život.
Vypredané
5,99 €

Objavte náš rozmanitý sortiment v kategórii Hry a Hračky, kde nájdete zábavu pre deti všetkých vekových kategórií. Naša ponuka zahŕňa kreatívne hračky, vzdelávacie hry a hračky, stolové hry, puzzle a mnoho ďalších, ktoré zaručene rozvíjajú fantáziu a schopnosti detí. V našom eshope ponúkame produkty, ktoré sú nielen zabavné, ale aj bezpečné a kvalitné.

Preskúmajte naše vzdelávacie hry, ktoré deti nielen zabavia, ale aj poučia. Ponúkame rôzne puzzle, logické hry a stavebnice, ktoré pomáhajú rozvíjať logické myslenie a motorické zručnosti. Spoločenské hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery, kde môžete spoločne stráviť čas a užiť si veľa zábavy.

Naša kategória hry a hračky zahŕňa produkty od overených dodávateľov, zabezpečujúc vysoký štandard a kvalitu. Ponúkame širokú paletu hračiek, od tradičných po moderné interaktívne hračky, ktoré technologicky motivujú deti k učeniu a kreativite.