! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Hry a hračky - Kreatívne hry strana 4 z 4

Maľovanie pieskom Krajina jednorožcov


Obľúbené jednorožce v krásnej sade na maľovanie pieskom. Ten pravý darček pre dievčatá, ktoré rady tvoria a kreslia. Farebné pigmenty piesku Sabbiarelli sú ekologické a netoxické. Obsahujú časti mramoru, preto sú zrnká piesku krásne trblietavé. Táto sada obsahuje všetko, čo budú dievčatá potrebovať na vytvorenie si vlastných ligotavých obrázkov, záložiek či fotorámika s jednorožcami. Obsah balenia: 8 pier s farebným mramorovým pieskom Sabbiarelli, 6 obrázkov na kreslenie, 4 záložky do knihy, 1 fotorámik, 2 náradia na maľovanie pieskom.
Vypredané
34,90 €

Maľovanie pieskom Princezné mini sada


Rozprávkové princezné vymaľované mramorovým pieskom Sabbiarelli nadchnú nejedno dievčatko. Vymaľovať si ich môžu podľa predlohy alebo podľa vlastnej fantázie. Sada obsahuje všetko potrebné na vytvorenie svojich žiarivých obrázkov. Balenie obsahuje: 6 pier s farebným pieskom, ktoré je možné znova naplniť, 7 obrázkov princezien na maľovanie, 1 ks náradia na odkrývanie obrázkov. Veko balenia sa môže použiť ako podložka počas maľovanie obrázkov. Farebné pigmenty sú ekologické.
Vypredané
24,90 €

Maľovanie pieskom Zvieratká mini sada


Veselý darček, ktorému sa poteší každé dieťa. Pekná sada na maľovanie s farebným pieskom, ktorého základom je mramor. Malé kúsky spôsobujú trblietavé odlesky pieskových zrniek. Deti si môžu vytvárať vlastné farebné kombinácie na obrázkoch. Farebné pigmenty sú ekologické a netoxické. Obsah balenia: 6 pier s farebným pieskom, ktoré je možné znova naplniť, 4 obrázky na maľovanie, 1 malú podložku na maľovanie (25 x 17 cm), 1 ks náradia na maľovanie s pieskom. Vhodné pre deti od 3 rokov. Náročnosť obrázkov je pre deti od 5 rokov.
Vypredané
24,90 €
zľavy Haba

Kreatívna sada Trblietavé jednorožce a víly


Rozprávkový svet plný jednorožcov a víl ožije v rukách každého dievčatka. Kreatívna sada obsahuje všetko potrebné na vytvorenie vlastných farebných obrázkov nádherne doplnených o trblietavé dekorácie. Kreatívna sada pre deti obsahuje: 4 obrázky s jednorožcami a vílami nálepky 4 farby trblietavého prášku 2 druhy náradia 8 farebných fólií 1 vrecúško s trblietkami
Vypredané
19,90 €

Maľovanie pieskom Šperky


Kreatívna sada pre dievčatá. Obsahuje mäkké kartónové predlohy na výrobu vlastných šperkov a doplnkov. Každé dievča zažiari vlastnými výtvormi plných farieb. Balenie obsahuje: 4 farebné perá s pieskom na maľovanie, 2 listy so vzormi na výrobu šperkov, 1 ks náradia na odkrývanie obrázkov. Dievčatá si môžu pomocou tejto sady vytvoriť: 1 náramok, 2 prstene, 1 ozdobu do vlasov, 1 nárdelník a 1 brošňu.
Vypredané
17,90 €

Maľovanie pieskom Dinosaury mini sada


Vytvorte si vlastné farebné obrázky dinosaurov! Mramorový piesok Sabbiarelli je krásne lesklý a obrázky nádherne ozdobia možno aj tvoju detskú izbu. Farebné pigmenty sú ekologické a netoxické. Obsah balenia: 6 pier s farebným pieskom, ktoré je možné znova naplniť, 10 obrázkov (veľkosť A6) dinosaurov na maľovanie, 1 ks náradia na maľovanie s pieskom. Veko balenia sa môže použiť ako podložka počas maľovanie obrázkov.
Vypredané
24,90 €

Perá s farebným pieskom (sada)


12 znovu naplniteľných pier s lesklým pieskom v nasledujúcich farbách: žltá, oranžová, svetlozelená, svetlomodrá, ružová, biela, fialová, červená, tmavozelená, modrá, hnedá, čierna. Balenie obsahuje aj 1 ks náradia na maľovanie s pieskom (pomôcka na zdvíhanie nastrihaných častí obrázkov na maľovanie s pieskom Sabbiarelli). Perá s pieskom sa používajú na maľovanie obrázkov Sabbiarelli. V našom obchode nájdete veľkú paletu obrázkov - autá, princezné, zvieratká, dinosaury, ročné obdobia, morské víly a mnoho ďalších. Keď sa piesok minie, je možné dokúpiť si náhradné balenia.
Vypredané
22,90 €

Kaleidoskop Džungľa


Sleduj hru farieb cez kaleidoskop. Materiál: kov Rozmery: 5 x 5 x 18 cm
Vypredané
9,99 €