! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Haba hra Nakupovanie od 2 rokov


Hra pre malých hráčov učí deti zábavným spôsobom nakupovať na trhu, spoznávať hodnotu peňazí, orientovať sa v tovare na stánkoch. Hra je pre 4 hráčov. Každý z hráčov dostane nákupný zoznam so 4 položkami. Kde predávajú rožky a koľko stojí syr? Dĺžka jednej hry je cca 10 minút. Obsah hry: 1 predajný stánok (spodný diel škatule s vložkou, hracou doskou a kulisami), 8 mincí s korunkou, 4 veľké mince s hviezdičkou, 4 HABA detské bankovky, 16 dielikov s tovarom v 4 kategóriách, 4 nákupné zoznamy, 1 kocka, 1 pravidlá.
Vypredané
23,31 €

Haba moja prvá hra Chytanie rybičiek nemecká


Vo voľnej hre deti experimentujú s rybárskym prútom, s morom, ako aj so všetkými vtipnými obyvateľmi mora. Šťastne plávajú vo všetkých smeroch a objavujú veľa zaujímavých vecí, s ktorými si môžu zahrať. V hre s pravidlami musia deti chytiť rybu konkrétnej farby. Ten, kto riadi, je odmenený rybou a dostane hračku, ktorú potom môže vložiť do svojej šablóny. Kto je najlepší rybár a ako prvý nazbiera všetky svoje hračky? Vhodné pre deti: od 2 rokov.
Vypredané
26,49 €

Haba spoločenská hra pre deti Honga


Strategická a taktická stolová hra pre celú rodinu. Klan šablozubého tigra Honga hľadá nového vodcu. Vodcom sa môže stať iba ten jaskynný muž, ktorý zhromaždí najviac zásob, zvládne výmenný obchod a pritom vzdáva hold všetkým bohom prírody. Ale za žiadnych okolností nesmiete zabudnúť na dôležitú vec, je potrebné sa postarať o Honga! Pretože, ten kto zanedbáva šablozubého tigra príde o svoje zásoby. Hru vyhráva hráč, ktorý na konci získa najviac bodov. Hra obsahuje: 1 hracia doska, 1 doska zásob, 5 dosiek hráčov, 46 akčných žetónov (28 x šedých, 18 x červených) 25 bonusových kariet, 32 kariet výmeny, 1 značka začínajúceho hráča, 1 mamutí kel, 1 figúrka tigra Honga, 30 mamutov, 5 jaskynných mužov, 5 bodovacích kostičiek, 20 surovín ( 5 rýb, 5 bobúľ, 5 húb, 5 kvapiek vody), pravidlá hry. Dĺžka jednej hry je cca 45 minút. Hra je určená pre: 2 - 5 hráčov. Vhodné pr
Vypredané
32,85 €
zľavy Haba

Haba spoločenská hra pre deti Kráľ kociek


V hre sa hráči snažia nalákať do svojho kráľovstva nových obyvateľov. Musia splniť rôzne požiadavky, a to pomocou kociek, ktoré môžu prehodiť trikrát. Špeciálne karty zasa hráčovi prinesú rôzne výhody. Ale majte sa na pozore pred drakmi a zbabelcami, ktorým sa vaše kráľovstvo tiež páči. Hráč s najlepšími obyvateľmi na konci hry vyhrávava a jeho kráľovstvo bude navždy prekvitať. Hra obsahuje: 6 kociek, 65 hracích kariet (15 dedinských kariet, 10 trestných kariet a 40 občianskych kariet), návod na hru. Počet hráčov: 2 - 5. Trvanie hry: od 30 min. Vhodné pre deti: od 8 rokov. Materiál: drevo, kartón.
Vypredané
18,01 €

Haba Cestovateľská kapsička


Maličká taštička, ale všetko po ruke! V taštičke pre dobrodruha, ktorá sa dá jednoducho pripevniť karabínkou o nohavice, sa nachádza nožík-rybička so 6 funkciami, kvalitná baterka s led-svetielkom (potrebné sú 1x AAA baterky, ktoré treba dokúpiť), 1 lupa s 3 a 6-násobným zväčšením ako aj 1 kompas. Vhodné pre deti: so súhlasom rodiča.
Vypredané
21,19 €

Haba Čelovka od 3 rokov


Či už ide o pešiu turistiku, kempovanie alebo čítanie v posteli, táto čelovka umožňuje deťom vrhať svetlo v tme alebo na slávu. Obsahuje LED diódy v dvoch farbách, v dvoch úrovniach jasu a blikajúce signálne svetlo. Vhodné pre deti: od 3 rokov.
Vypredané
11,65 €

Haba spoločenská hra pre deti Údolie Vikingov


V údolí Vikingov sa koná každoročná súťaž v zhadzovaní sudov. Ste dosť statoční, aby ste sa mohli súťaže zúčastniť? Pomocou guľôčky zhadzujte sudy a chytro posúvajte Vikingov po móle. Najlepšie umiestnení Vikingovia získavajú zlaté mince, ktoré si zbierajú do svojej vikingskej lode. Víťazí hráč s najbohatším Vikingom! Je potrebná odvaha, šikovnosť a ochota riskovať, pretože ten, kto príde po móle príliš ďaleko, môže spadnúť do vody a odíde s prázdnymi rukami. Cieľom hry je nazbierať do svojej vikingskej lode čo najviac zlatých mincí. Herná atmosféra vás pohltí a zaručí zábavu až do poslednej sekundy tejto hry. Taktická hra pre deti od 6 rokov. Hra obsahuje: 1 veľkú hraciu dosku s údolím Vikingov (zložená zo 7 častí), 8 vikingských vlajok, 4 žetóny Vikingov, 1 kartónová pálka, 4 lode (každá zložená zo 4 kartónových častí), 1 lopta, 24 zlatých mincí,
Vypredané
22,25 €

Haba spoločenská hra Puff Pastries


Táto hra trénuje motoriku pier a úst a hravým spôsobom tak podporuje vývoj reči. Hráči sa naučia cieľavedome nadýchnuť a súčasne ovládať dĺžku a silu svojho dychu. Hra končí, keď bola rozdaná posledná snehová pusinka. Ten kto má najviac snehových pusiniek vyhráva a môže si hovoriť ""Kráľ nadýchaných koláčov"". Vynikajúce želé a čokoládový koláč - hráči dychom odpália loptičku, aby dosiahli tieto dobroty. Umiestnite loptičku do správnej jamky a vyhrajte krémovú pusinku. Vhodné pre deti: od 4 rokov. Počet hráčov: 1 - 4.
Vypredané
13,77 €

Haba stavebnica Farebné kryštály


Kryštáľové bloky je možné skladať podľa vlastnej farebnej schémy dieťaťa alebo jednoducho podľa poskytnutých šablón šablón. Táto hra na stohovanie ponúka mladým umelcom na skladanie viac kreatívnych možností. Drevené bloky a hranoly je možné v stohovacom ráme rozložiť na plocho alebo nad sebou. Jasné a farebné hranoly a krásny tvar stohovacích blokov zaručujú dlhotrvajúcu a rozmanitú zábavu. Hračka obsahuje: 14 stohovacích blokov, 1 stohovací rám, 12 šablón šablón. Vhodné pre deti od: 3 rokov. Rozmer: 7 x 22 x 31 cm.
Vypredané
27,55 €

Haba textilná kniha pre bábätká Záchranné vozidlá


Prvá knižka pre najmenších čitateľov. Hebká textilná knižka o milých autíčkach sa dá zavesiť aj do kočíka. Vzbudzuje prirodzenú zvedavosť a stimuluje tak detské zmysly. Kniha sa dá vďaka suchému zipsu upevniť na kočík, postieľku či autosedačku. Na okraji knižky je hryzátko. Možnosť prania pri teplote 30 stupňov Celzia. Vhodné pre deti: od 6 mesiacov Rozmer: 12 x 10 cm. Materiál: bavlna/polyester.
Vypredané
9,53 €

Spoločenská hra Baletka


Ruky hore tie, ktoré by chceli byť krásnou a šikovnou primabalerínou. Spoločenská hra Baletka vám dá teraz príležitosť ukázať, čo vo vás je! Táto jednoduchá pohybová hra pre dievčatá vás naučí najrôznejšie baletné pozície. Tak čo, skúsite to? Obsahom hry je drevená figúrka baletky, 12 kartičiek s vrchnou časťou baleríny, 12 kartičiek so spodnou časťou baleríny a viacjazyčný návod. Úlohou hráčov je odkrývať dvojice kartičiek a fyzicky napodobňovať zobrazené baletné figúry. Hráči si teda precvičia nielen telo, ale aj svoju myseľ, lebo po odkrytí novej figúry musia najskôr zopakovať postupne všetky predchádzajúce figúry. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
6,99 €

Haba Vysávacia pištoľ na hmyz


Perfektné vybavenie do prírody pre mladých prieskumníkov. Pomocou tohto lapača môžu deti pozorovať chrobákov, pavúkov a ďalší hmyz nájdený v prírode či na záhrade. Lapač má 3 úrovne satia – nízku, strednú a vysokú. Všetky sú pre malé tvory bezpečné, nespôsobia im žiadnu ujmu. V nádobe si deti hmyz prezrú, a potom ho vypustia späť do prírody. Na prevádzku lapača sú potrebné batérie – 4 ks, AA, nie sú súčasťou balenia. Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmery produktu: 29 x 6 cm. Materiál: plast.
Vypredané
23,31 €

Haba Detské pracovné rukavice


Tieto pracovné rukavice majú všestranné použitie v domácnosti i na záhrade. Elastické manžety okolo zápästia sú jemné a príjemn k pokožke. Latexové jamky na dlaniach sú zase pre bezpečné držanie. Rukavice sú vyrobené z priedušného materiálu. Vhodné pre deti: od 4 rokov. Veľkosť rukavice je 5,5.
Vypredané
6,35 €

Haba spoločenská hra pre deti Miyabi


Taktická hra pre 2 – 4 hráčov vo veku od 8 do 99 rokov ponúka skvelú zábavu za každého počasia. Staňte sa najlepším záhradným architektom sezóny a užite si rodinný večer alebo hru s kamarátmi.
Vypredané
32,85 €

Haba 3D stavebnica oranžová


Trojrozmerné kocky rôznych tvarov umožňujú vytvárať veľkú škálu kreatívnych stavieb. Deti sa môžu hrať samé alebo s rodičmi. Neexistuje žiadna hranica pre vašu kreativitu. Vymýšľajte stále nové a nové varianty. Geometrické tvary rozvíjajú priestorovú predstavivosť a jemnú motoriku. Vhodné pre deti: od 3 rokov. Rozmer produktu: 4,5 x 21,5 x 21,5 cm. Materiál: drevo.
Vypredané
23,31 €

Haba Navliekací drak s číslami


Tento navliekací drak pomáha učiť sa čísla a farby. Každý komponent má iné číslo. Kto ich môže spojiť v správnom poradí? Samozrejme môžu byť farebne navlečené za drakovou hlavou akýmkoľvek spôsobom! Vhodné pre deti: od 2 rokov. Materiál: drevo, plast.
Vypredané
23,31 €

Spoločenská hra Ide sa do archy


Prší už niekoľko hodín! Hráči pomáhajú Noemovi dostať zvieratká a ich kufre na archu. Musia nájsť správny kufor pre každé zvieratko a pamätať si, kde sú mokré kufre. Hráči zvíťazia spolu, akonáhle sú všetky zvieratká na arche. Hra obsahuje: 1 archa (pozostávajúca z dna škatule, 4 priečky, 3 lepenkové kúsky), 10 dielikov s okrúhlymi cestami, 15 dielikov kuforov, 10 zvierat (slon, ťava, kôň, krava, ovca, prasiatko, líška, mačka, myš a ježko), 1 figúrka Noaha, 1 návod na hru. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
10,99 €

Haba konštrukčná sada Figúrky 66 ks od 8 rokov


Zbierajte, pílte, vŕtajte, spájajte. S konektormi Terra Kids môžu deti zostaviť rôzne zaujímavé postavičky. Princíp je jednoduchý a dômyselný: drevo zbierajte vonku, aby ste s ním mohli pracovať doma. Vyvŕtajte otvory, vložte konektory a pripojte k ďalšiemu kusu dreva - figúrky postupne ožívajú. Návod obsahuje veľa návrhov na ďalšie projekty. Drevené vetvičky/konáre nie sú súčasťou. Obsah: 1 ručná vŕtačka (priemer 6 mm), 58 konektorov, 3 guľaté tyče, 4 zátky. Vhodné pre deti: od 8 rokov. Materiál: oceľ, korok, ABS, buk.
Vypredané
22,25 €

Haba edu senzorická hra Štipce


Senzorická hra pre deti na rozvoj jemnej motoriky, vizuálneho vnímania a predstavivosti. Prostredníctvom tejto hry sa rozvíjajú uchopovacie motorické zručnosti. Štipce a rôzne kartónové časti môžu byť spájané voľne podľa vlastnej fantázie alebo na základe priložených kartičiek s predlohami. Hra obsahuje 115 častí - 20 kartičiek s predlohami (10 so žltým a 10 s modrým okrajom), 80 farebných štipcov, 14 kartónových motívov a návod s inštrukciami. Obsiahla hra s mnohými hernými variáciami a rôznou úrovňou obtiažnosti. Trénuje jemnú motoriku, zručnosť, koncentráciu a vizuálne vnímanie. Podporuje a rozvíja koordináciu ruka-oko. Hra je vhodná pre deti od troch rokov, pre jedného a viacerých hráčov.
Vypredané
58,19 €

Vaše deti si zaslúžia to najlepšie, a preto vám predstavujeme našu pestrú kategóriu detské hry, ktorá je špeciálne navrhnutá pre najmladších členov rodiny. Ponúkame široký výber hier, ktoré podporujú vzdelávanie, kreativitu a spoločenské interakcie vašich detí.

Ponorte sa do našich vzdelávacích hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby deti hravou formou učili a rozvíjali ich intelektuálne schopnosti. Od hier na rozvoj slovnej zásoby až po matematické schopnosti, každá hra je zameraná na stimuláciu mysle a zvedavosti mladých hráčov.

Naše kreatívne hry sú ideálne pre rozvoj umeleckých a konštruktívnych schopností. Či už ide o maľovanie, sestavovanie, alebo hry na role, každá aktivita je navrhnutá tak, aby podporovala kreativitu a imagináciu.

Najdete tu tiež pexesá na rozvoj pamäte a obľúbené magnetické hry.

Pre malých dobrodruhov máme v ponuke aj hry, ktoré ich zavedú do sveta fantázie a dobrodružstva. Tieto hry podporujú sociálne interakcie a tímovú spoluprácu, čo je dôležité pre rozvoj sociálnych zručností každého dieťaťa.

Všetky naše hry sú vyrobené z bezpečných a trvanlivých materiálov, s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.