! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Pexetrio Záchranári


Záchranári Pexetrio STANDART obsahuje 12 trojíc.Hráči sa zoznámia s hasičmi, policajtmi, horskou službou, kynológmi a s mnohými ďalšími profesiami. Spoznajú ich vybavenie, akú používajú techniku, aké majú oblečenie. Hra opäť obsahuje brožúrku, kde sú jednotlivé profesie predstavené.
Vypredané
6,01 €

Pexetrio Čím sa živia zvieratká?


Vieš, čím sa živí žaba a kto žerie žalude? Táto hra vyžaduje dobrú pamäť! Nájdite obrázok jedného zvieratka, ktorý je rozdelený na tri kartičky. Trojica má zhodný symbol, na ktorom je potrava zobrazeného zvieratká. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Hra obsahuje 54 pexe kariet. Cieľ hry je nájsť čo najviac trojíc, ktoré patria k sebe.
Vypredané
6,28 €

Pexeso Natotata Vynálezy a objavy


Chytré PEXESO NATOTATA je spoločenská hra, ktorá na rozdiel od klasického pexesa, kde je nutná predovšetkým pamäť, núti hráča premýšľať a učiť sa, a pritom mu umožňuje okamžite si overiť správnosť svojej odpovede. Je určená pre jedného a viacerých hráčov. Prednosťou je, že nie sú potrebné nožnice. Kartičky sú predsekané, stačí vylúpať a potom uložiť do krabičky, ktorá sa dá tiež vylúpnuť a ihneď zložiť.
Vypredané
2,68 €
zľavy Haba

Pexeso Tajomstvo mora


Poďte s nami nahliadnuť do tajomného mora plného farebných rýb, mušlí a korálov.
Vypredané
1,77 €

Albi hra V kostce! Příroda (česky)


Dětská hra V kostce! na procvičení paměti vás zavede do světa přírody. Dozvíte se více floře, fauně, přírodních jevech a další zajímavosti. Cílem hry je nasbírat co nejvíce karet s obrázky přírody. S touto společenskou hrou se zabaví děti již od 8 let.
Vypredané
15,99 €

Pexeso Dinosauri


Pexeso, ktoré je zložené z troch A4 listov. Obsahuje 28 dvojíc obrázkov.
Vypredané
1,42 €

Pexetrio ABCD 2 Abeceda


Omrzelo Vás pexeso? Zahrajte si PEXETRIO®! Kto pozná písmenká z abecedy, rozozná malé, veľké a písané písmena a nájde predmety, ktorá na písmená začínajú? Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pexetrio sú jedinečné didaktické pomôcky. PEXETRIO® PLUS obsahuje: 12 trojíc základnej hry PLUS 6 trojíc prílohy.
Vypredané
6,28 €

Lichožroutí Pexeso


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
2,03 €

Lacná hra Lichožroutí Pexeso (-70%)


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
0,61 € 2,03 €

dostupné aj ako:

Pexetrio Z rozprávky do rozprávky


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pevnejšia krabička a kartičky zhotovené z tvrdého kartónu a so zaoblenými rohmi.
Vypredané
4,82 €

Pexetrio Poznáš naše stromy?


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva.
Vypredané
6,01 €
  • 5 /5

Hra Dračí dych


Dračie mláďatá našli neobvyklý poklad: ľadový stĺp so šumivými kameňmi zamrznutými vo vnútri. Každý ich samozrejme potrebuje. Spolu s otcom drakom hráči odstránia jeden ľadový krúžok za druhým a roztavia ľadový stĺp. To spôsobuje, že šumivé kamene padajú. Ale pozor: Zhromažďovať sa môžu iba šumivé kamene. Kto bude mať najviac šumivých kameňov na konci? Obsah: 1 dračí otec, 1 základňa so 4 priečkami, 1 hracia doska, 4 dračie mláďatá, 9 ľadových krúžkov, 90 šumivých kameňov (18 v každej z 5 farieb), 5 šumivých kamenných dlaždíc, 1 dlaždica ľadovej flóry, 1 sada inštrukcii. UPOZORNENIE: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Nebezpečenstvo udusenia.
Vypredané
17,99 €

Hra Activity Deti


Detská verzia úspešnej a obľúbenej párty hry Activity, ktorá u detí zábavným spôsobom rozvíja fantáziu, vyjadrovacie schopnosti a slovnú zásobu. Vďaka veselým obrázkom vyjadrujúcim rôzne veci a pojmy je hra určená pre deti už od 4 rokov bez potreby vedieť čítať.
Vypredané
19,99 €

Haba edu hra Zatĺkačka pre deti s klavidom


Zatĺkačka pre deti s klavidom KLINCOVANIE 21 drevených dielikov 50 klincov Haba Education od 3 rokov.
Vypredané
59,25 €

Pexeso Abeceda


Pexeso, je hra pri ktorej sa hľadajú dva rovnaké obrázky. Naše pexeso "Abeceda" deťom uľahčí výučbu abecedy formou hry.
Vypredané
6,49 €

Pexetrio Poznáš naše cicavce?


V Národnom parku Šumava a Bavorský les žije množstvo cicavcov. Pomocou tejto spoločenskej hry sa budete môcť naučiť rozoznávať väčšinu z nich. Táto hra vyžaduje dobrú pamäť! Budete hľadať živočícha, biotop, čiže územie, kde žije a jeho potravu. Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme v českom, nemecké a anglickom jazyku. Tieto didaktické pomôcky sú ideálne forma pre výučbu hrou.
Vypredané
6,95 €