! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Albi hra V kocke! Zvieratá


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami z ríše zvierat a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a znalostí zo sveta zvierat, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Zvieratá V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet zvierat. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Sú tieto zvieratá ohrozené? Alebo čo je uložené v ťavích hrboch, či Prečo majú ťavy široko ukončené končatiny? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami/otázkami, pravidlá hry v slovenskom jazyku. Ďalej hra obsahuje osemstennú hraciu kocku a presýpacie hodiny.
Vypredané
17,99 €

Slniečkové pexeso


Slniečkové pexeso Honzy Volfa.
Vypredané
2,82 €

Monsters


Create fun and frightful monsters with Mudpuppy's Monsters Cardboard Tube Craft Kit. Five cardboard tubes and accompanying craft materials stickers, pomp oms, googly eyes, and more make for hours of creativity and imagination with friends and family. An adult should assist with any cutting, but kids will always make the best monsters! Collect tubes from around your home for even more crafting fun. Tube package: 11.5 in. tall and 3 in. diameter Roll-and-stick cardboard sheets to create 5 tubes 80+ pieces including patterned paper, stickers, pomp poms, googly eyes, and shapes to color in! Cardboard contains 80% recycled paper Ages 6 and up"
Vypredané
17,05 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Albi hra V kocke! Abeceda


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami abecedy a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a učenie abecedy, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! V kocke! Abeceda. Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých písmeniek abecedy. Ako na to? Vždy si vyberiete jednu kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme túto kartu Váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké číslo na nej padne, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko osôb sedí v červenom aute? Alebo Nachádzajú sa na pizze paradajky? Či Drží panda niečo v labkách? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, je karta vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 64 kariet s obrázkami jednotlivých písmen abecedy, vždy so 6 otázkami na druhej strane. Hra ďalej obsahuje 6 propagačných kariet z iných hier V kocke!, hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Pexeso Zvieratká 2


Pexeso Veselá zvieratká vytvorené z rozprávkových ilustrácií Jiřího Trnku pripomenú deťom zvieratá žijúce okolo nás na dvore aj v lese. Ich domovom je naša príroda, vidiecke statky i malé domčeky.
Vypredané
2,42 €

Magnetická skladačka Ľudské telo Bodymagnet JANOD


Nárt, lopatka, pankreas, trojhlavý sval – aj takéto „veci“ sa nachádzajú v našom tele. Úžasne hravé poznávanie ľudského tela pre zvedavých školákov! Deti skladajú puzzle a učia sa zároveň jednotlivé časti a sústavy ľudského tela. Poskladať môžu TELO, KOSTRU, ORGÁNY a SVALY. Okrem toho sa môžu učiť, ako sa jednotlivé časti, kosti, orgány a svaly povedia v ďalších 11 jazykoch, vrátane angličtiny, nemčiny, francúzštiny a španielštiny.  Kartičky v slovenskom alebo českom jazyku (pre slovenských a českých zákazníkov) dodávame automaticky s produktom. Magnetická hračka je vyrobená zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb. Hra je ideálna na učenie sa o ľudskom tele, rozširovanie slovnej zásoby v cudzích jazykoch, dá sa zavesiť na stenu a je to taktiež skvelá pedagogická pomôcka do školy v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú. Balenie obsahuje: magnetickú tabuľu s anatómiou ľudského tela, 76 kartónových magnetických dielikov ľudského tela, drevené ukazovátko, 4 predlohy v 11 jazykoch, 4 prelohy v slovenskom jazyku (možnosť v českom jazyku na vyžiadanie namiesto slovenčiny). Vhodná hračka pre deti od 7 do 12 rokov Rozmery tabule sú 26 x 41,5 x 0,5 cm.
Vypredané
45,59 €

Magnetická mapa sveta EN verzia JANOD


Vie Vaše dieťa, kde leží Madagaskar? Na ktorom póle žijú tučniaky? Odkiaľ a kam vedie Transibírska magistrála? Kde ste boli minulý rok na dovolenke? Chcete aby sa mu aj ďalšie zemepisné pojmy navždy vryli do pamäti? Zaobstarajte mu veľkú mapu sveta s množstvom zaujímavých detailov a naučte ho zemepis hravou formou! Krásna magnetická mapa sveta obsahuje 92 drevených dielikov puzzle, kde každý z nich reprezentuje región alebo krajinu, nesie názov hlavného mesta a obsahuje obrázok charakterizujúci dané miesto (významné stavby, pamiatky, zvieratá a rastliny z danej oblasti). Mapa je v anglickom jazyku. Mapu je možné zavesiť na stenu, čím sa stáva mimoriadnym doplnkom detskej izby. Hračka vhodná od 5 rokovRozmery mapy sú 77 x 46 x 1 cm
Vypredané
45,57 €

Albi hra Slovensko Junior


Zábavná hra pre zvedavých Slovákov. Myslíte si, že dobre poznáte svoju krajinu? Hra nadväzuje na úspech hry Slovensko - Otázky a odpovede. Hru sme upravili a vytvorili 1 200 nových otázok na zaujímavé témy prístupnejšie mladším hráčom. Súťažiť môžu celé rodiny s deťmi už od 10 rokov. Otázky sú komponované tak, aby neboli triviálne a aby ste sa aj o známych ľuďoch, miestach i udalostiach zábavnou formou dozvedeli veci, ktoré možno ani netušíte. Kartičky s otázkami sú rozdelené do štyroch okruhov: ľudia a spoločnosť, príroda a geografia, kultúra a rôzne. Každou správnou odpoveďou sa dostávate bližšie k cieľu. Žiadnemu z okruhov sa nevyhnete, ale môžete získať na tých, v ktorých máte väčší prehľad. Na to, aby ste v hre zvíťazili, budete potrebovať aj trochu šťastia. Herný materiál: 300 kariet s 1200 otázkami a odpoveďami, herný plán, 6 figúrok, 24 žetónov s mapou Slovenskej republiky v štyroch farbách, kocka, pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
26,90 €

Magnetické divadlo Popoluška


Magnetické divadlo Popoluška obsahuje podstavec, dvoje kulisy z tvrdého papiera, dvoje vodiace palice v a 6 drevených figúrok. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný. Rozmery výrobku 330 x 200 x 35 mm.
Vypredané
18,18 €

Magnetické divadlo Hrad


Magnetické divadlo Hrad obsahuje podstavec, dvoje kulisy z tvrdého papiera, dvoje vodiace palice v a 5 drevených figúrok. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný.
Vypredané
13,75 €

Albi hra V kocke! História


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a historických udalostí alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! História V kocke! Vašim cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých historických udalostí. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete, dívate sa na ňu 10 sekúnd (kým sa presypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, Vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Má Kleopatra na obrázku náušnice? Alebo Kedy pristali prví ľudia na Mesiaci, či Na akej bankovke je portrét J.A. Komenského? Zapamätali ste si to? Ak áno, je karta Vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami historických udalostí, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje osemstennú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Albi hra V kocke! Matematika


Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a osvojenie si pojmov z matematiky alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Matematika V kocke! Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet s matematickými pojmami. Ako na to? Vždy si vyberiete 1 kartu, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme kartu váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: Koľko kúskov pizze je na obrázku? Alebo Ktorý príklad má výsledok 10? či Aké je najväčšie číslo na obrázku? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, karta je vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami k matematickým pojmom a javom, s 8 otázkami na druhej strane. Ďalej hra obsahuje 8 strannú hraciu kocku a presýpacie hodiny. Hra obsahuje pravidlá v slovenskom jazyku.
Vypredané
17,99 €

Green Start Play, Draw, Create Kits: Dinosaurs


These Earth-friendly, completely reusable kits contain everything needed for everlasting learning and creativity. Each fun-fi lled kit includes a magnetic write-on/wipe-off board, more than 30 magnetic play pieces, five write-on/wipe-off markers in assorted colors, and a write-on/wipe-off activity book filled withlots of reusable activities and games.
Vypredané
15,95 €

Drevené pexeso Zvieratká


Drevené pexeso s obrázkami zvieratiek pre precvičenie sústredenia a pamäti. Hra obsahuje 24 kusov vo veľkosti 40x40x5 mm. Balené v krabičke z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný.
Vypredané
12,91 €

Pexetrio Poznáš naše vlaky?


Pexetrio, edukatívna hra pre všetky vekové kategórie. Obsahuje: 12 trojíc, legendu o vlakoch, herný návod.
Vypredané
6,01 €

Pexeso Krtko


Hra obsahuje 40 kusov o veľkosti 40 x 40 x 10 mm. Balené v krabici z tvrdého papiera. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne neškodný.
Vypredané
23,89 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! Vynálezy


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami vynálezov a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a spoznávanie vynálezov a vynálezcov, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! V kocke! Vynálezy Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých vynálezov z celého sveta. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete Vy, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme túto kartu Váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: V ktorom roku bol vynájdený röntgen? alebo akej národnosti bol vynálezca Braillovho písma? alebo ako vypadal objavený penicilín? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, je karta vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami vynálezov a vždy s 8 otázkami. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €

Pexeso Natotata Farby po nemecky


Stolná hra Pexeso Natotata v nemeckom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €
  • 5 /5

Pexeso Natotata Farby po rusky


Stolná hra Pexeso Natotata v ruskom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €

Vaše deti si zaslúžia to najlepšie, a preto vám predstavujeme našu pestrú kategóriu detské hry, ktorá je špeciálne navrhnutá pre najmladších členov rodiny. Ponúkame široký výber hier, ktoré podporujú vzdelávanie, kreativitu a spoločenské interakcie vašich detí.

Ponorte sa do našich vzdelávacích hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby deti hravou formou učili a rozvíjali ich intelektuálne schopnosti. Od hier na rozvoj slovnej zásoby až po matematické schopnosti, každá hra je zameraná na stimuláciu mysle a zvedavosti mladých hráčov.

Naše kreatívne hry sú ideálne pre rozvoj umeleckých a konštruktívnych schopností. Či už ide o maľovanie, sestavovanie, alebo hry na role, každá aktivita je navrhnutá tak, aby podporovala kreativitu a imagináciu.

Najdete tu tiež pexesá na rozvoj pamäte a obľúbené magnetické hry.

Pre malých dobrodruhov máme v ponuke aj hry, ktoré ich zavedú do sveta fantázie a dobrodružstva. Tieto hry podporujú sociálne interakcie a tímovú spoluprácu, čo je dôležité pre rozvoj sociálnych zručností každého dieťaťa.

Všetky naše hry sú vyrobené z bezpečných a trvanlivých materiálov, s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.