Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Hra Draftosaurus


Draftosaurus je rýchla "draftovacia" hra, v ktorej nemáte na ruke karty, ale dinosaurov. Vašim cieľom je vlastniť dino park, ktorý priláka čo najviac návštevníkov. V priebehu hry budete draftovať figúrky dinosaurov a umiestňovať ich na plochu. V každom ťahu si hráč hodí kockou, aby určil ostatným hráčom, kam môžu svojich dinosaurov umiestniť.
Vypredané
22,99 €
  • 5 /5

Hra Žabky


Pomôžte malým farebným žabkám ovládnuť malý okraj veľkého dažďového pralesa. V hre Žabky budete na herný plán ukladať dieliky so žabkami, otáčať a skrývať ostané žabky a odhaľovať tie, ktoré sa vám hodia do plánu. Na konci hry vyhrá hráč, ktorý má najviac viditeľných žabiek na pláne. Takže starostlivo plánujte a dávajte dobrý pozor na hady! Žabky je zábavná hra pre celú rodinu.
Vypredané
12,99 €
  • 5 /5

Hra TimeLine: Udalosti (česká verzia)


Nová verzia hry TimeLine - Události je jednoduchá a zábavná hra pre tých, ktorí majú radi históriu, alebo jednoducho radi objavujú svet. Hráči striedavo prikladajú na vznikajúcu časovú os kartičky s udalosťami, ktoré zmenili svet. Stal sa Julius Caesar cisárom pred alebo po veľkom požiari v Ríme? Prebiehala v tom čase už výstavba Veľkého čínskeho múru? Kedy zachvátila Ameriku Zlatá horúčka? Nie je to vôbec jednoduché a história vás možno trochu prekvapí. Hru vyhráva hráč, ktorý sa ako prvý zbaví všetkých svojich kariet.
Vypredané
9,99 €
zľavy Haba

Hra Výbušná koťátka: Párty karty (hra v češtine)


Megaúspešná párty hra prichádza tentokrát v novej párty krabičke. Túto verziu môžu hrať až desiati hráči, pričom hra teraz obsahuje mechanizmy, ktoré upravujú hrateľnosť v rôznych počtoch. Takže sa samozrejme muselo zvýšiť aj množstvo kariet, takže v krabičke nájdete až 120 kariet, ako z pôvodnej hry, preilustrované karty Přisprostlé edice (aby neboli až tak prisprostlé) a vybrané karty z rozšírenia Implozivní koťátka. Výbušná koťátka tak teraz budú ešte bláznivejšie.
Vypredané
33,99 €
  • 5 /5

Hra o tróny: Pobočník kráľa


"Kráľ zvolal turnaj a slávnosť, akej nebolo v Siedmych kráľovstvách páru od čias Aegona Dobyvateľa. Navyše si kráľ na slávnosti vyberie svojho nového pobočníka. To je príležitosť dostať sa na významnú pozíciu. Nie ste však jediný, kto túži po tomto lukratívnom mieste. V hre Hra o trůny: Pobočník krále budete musieť prekabátiť svojich súperov, častokrát aj nečestne, aby ste sa stali pravou rukou kráľa. Nebojte sa, je tu vždy verný Varys, ktorý vám pomôže. Využite jeho znalosti a skúsenosti, nechajte ho prihovárať sa za vás u iných významných postáv, ktorých pomoc vás môže dostať až na vrchol! Na pozíciu pobočníka kráľa!"
Vypredané
14,99 €

Hra Cink!


"Obrovská mísa plná ovocného salátu z banánů, jahod, citronů a švestek. Kdo první sáhne po zvonku, když se objeví pět kusů od stejného druhu ovoce? Skvělá postřehová hra pro děti, které si zvoneček zamilují. Méně už dospělí, protože zvoneček je opravdu pořádně slyšet :-)."
Vypredané
12,99 €

Hra IQ Twist (SMART)


Tento hlavom nenechá Vaše mozgové závity v kľude. IQ Twist sa skvele hodí na zahnanie nudy pri cestovaní. Hra obsahuje 100 zadaní, ktoré sú rozdelené podľa obtiažnosti. V hre je úlohou vyplniť plochu pomocou rôznorodých dielikov. Situáciu však komplikujú nastavené kolíčky - dieliky musíte umiestniť tak, aby kolíčky zapadli do dierok.
Vypredané
13,99 €

Hra Dobble ZOO


Postrehový bestseller sa vracia s postavičkami a symbolmi zvieratiek zo ZOO! Máte radi zvieratká všetkých farieb? Zahrajte si s nimi obľúbenú postrehovú hru Dobble! Hra je zameraná na rýchlosť, postreh a reflexy! Hráči tu hľadajú dva rovnaké symboly na kartách pri rôznych verziách hry (v pravidlách je popísaných celkom 5 hier). Super sú okrúhle karty aj jednoduché pravidlá vysvetlené doslova za pár sekúnd. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a jednoducho umožňuje mať hru vždy pri sebe. Vyskúšajte aj Vy postrehový fenomén Dobble a určite budete prekvapení, ako aj tak jednoduchá hra môže byť zábavná a zároveň náučná! Obsah balenia: 55 kariet v plechovej krabičke 1 české, slovenské a rumunské pravidlá
Vypredané
15,99 €

Hra Jedným slovom


Jedním slovem je zábavná slovná kooperatívna hra, v ktorej sa hráči snažia uhádnuť čo najviac slov. Potrebné sú čo najpresnejšie indície. Ale pozor, rovnaké indície sa zrušia navzájom.
Vypredané
24,99 €

Hracie karty Čierny Peter: Hľadá sa Dory Dino


Komu zostane Čierny Peter? Buď opatrný, ktorú kartu od protihráča vytiahneš, môže sa medzi nimi ukrývať škodoradostný čertík. Vyhráva ten, kto sa prvý zbaví všetkých kariet. Obľúbená kartová hra, ktorú zvládnu i trojročné deti. Balenie obsahuje 25 kariet.
Vypredané
2,49 €
  • 5 /5

Hracie karty Canasta: Piráti z Karibiku 5 Dino


Sada bola vyrobená v ČR a využijete ju tak na klasickú kanastu, tak napríklad na žolíky, poker alebo obľúbeného kenta. Kartové hry sú nielen skvelým nástrojom pre skrátenie dlhej chvíle, ale nenásilnou formou si pri nich pretiahnete tiež mozgové závity. Balenie obsahuje: 108 hracích kariet v krabičke.
Vypredané
4,99 €
  • 5 /5

Hra Poď sa hrať Dino


Keď ide o hranie, na vek či skúsenosti Krtko nehľadí. Preto k deťom prichádza so zábavnou verziou človeče, ktorú zvládnu aj tie najmenšie ratolesti od 3 rokov. Pravidlá sú rovnaké víťazí ten, kto ako prvý umiestni všetky svoje figúrky do domčeka. Jednoduchšie je ale kocka s obrázkami miesto bodov a herný plán s krásnymi ilustráciami od Zdeňka Milera. Hra bola vyrobená v ČR a je určená pre skupinku 2 až 4 hravých detí i dospelých. Balenie obsahuje: 1 herný plán, 16 figúrok v 4 farbách, 1 hracia kocka s obrázkami, 1 návod.
Vypredané
8,99 €

Náučná hra Lišiacke učenie: Hodiny


Kedy je ten pravý čas na zábavu a kedy zase na učenie alebo spánok? To si vaši malí školáci osvojí hravou formou s lišiackym učením. S variantom Hodiny sa deti naučia poznávať čas ako na klasickom ciferníku, tak na digitálnych hodinkách. Pre staršie zvedavcov sú denné činnosti navyše popísané v angličtine. Aby ratolesti využili hru na maximum, je vhodné, keď ju vedie dospelý alebo napríklad starší súrodenec. So sadou si môžete zahrať dva typy hier. Jedna je podobná pexese, kedy hľadáte dvojice kartičiek so zhodným časom (tu ale v rozdielnom formáte), pri druhej nastavujete na veľkých hodinách čas podľa toho, akú si vylosujete hraciu kartu. Aby vás hranie neprestávalo baviť, nájdete v pravidlách široké možnosti obmien a rozšírenia. V edícii "Lišiacke učenie" vychádza hry pre najmenšie deti i pre školákov. Balenie obsahuje: 48 pevných kartičiek, hracia doska s hodinami a pohyblivými ručičkami, obal aj pravidlá v slovenčine.
Vypredané
7,99 €

Náučná hra Lišiacke učenie: Angličtina


Aby cudzie jazyky neboli deťom cudzie, predstavte im ich najskôr hravou formou. S hracou sadou Lišiacke učenie si vaši potomkovia zamilujú štúdium angličtiny. Doslova hravo sa naučia prvé anglické slovíčka i skladanie jednoduchých anglických viet. Aby im to išlo jednoduchšie a nič ich na ceste za vzdelaním zbytočne nezdržovalo, je dobré, keď hru vedie dospelák alebo napríklad starší súrodenec. Zahrajte si dva typy hier, a to Loto či Veselé miestnosti. U oboch rôznymi spôsobmi hľadáte dvojice obrázkov, teda anglických slovíčiek. Vo Veselých miestnostiach potom prirodzene naviažete ešte stavaním viet. V pravidlách nájdete tiež široké možnosti obmien k obom hrám, aby vás netradičné štúdium nikdy neprestalo baviť. Balenie obsahuje: 48 pevných kartičiek, 8 prikládacích tabuliek, obal i pravidlá v slovenčine.
Vypredané
7,99 €
  • 5 /5

Náučná hra Lišiacke učenie: Užitočné zvieratká


Ako zvieratká žijú a prečo sa o ne musíme dobre starať? Predstavte tým najmenším deťom, aké dôležité sú včielky, alebo odkiaľ pochádza mlieko a čo sa z neho vyrába. S Lišiackym učením o užitočných zvieratkách pôjde učenie jedná radosť. Hra pozostáva z dvoch aktivít. V prvej časti je cieľom spojiť tri dieliky puzzle - zviera, surovinu a produkt. V ďalšej aktivite deti spoznávajú, kde zvieratá žijú a čo ich obklopuje. Balenie obsahuje: 24 puzzle dielikov, 8 kariet s obrázkom prostredia a pravidlá.
Vypredané
7,99 €
  • 3 /5

Náučná hra Lišiacke učenie: Dopravná výchova


Odhaľte svojim ratolestiam tajomstvo dopravných značiek. Za pomoci hry Lišiacke učenie zariadite, že ich svet pravidiel a predpisov bude ohromne baviť. Okrem toho, že sa deti naučia poznávať značky, zvládnu za chvíľu riešiť aj základné dopravné situácie. A vám pri prechádzkach a cyklojazdách rušným mestom spadne kameň zo srdca. Ideálne je, ak ich pri hre budete viesť vy alebo starší súrodenec, ktorý už má s dopravnými pravidlami skúsenosti. Zahrať si môžete dve rôzne hry. Tá jednoduchšia je podobná pexesu, hľadajú sa pri nej karty s rovnakými značkami, až na to, že raz je značka zobrazená samostatne a druhýkrát v dopravnej situácii. V ďalšej hre potom budete jazdiť po meste a získavať znalosti "na ostro". Samozrejmosťou sú bohaté možnosti obmien a rozšírenie oboch hier, aby deti poznávanie bavilo. Balenie obsahuje: 48 pevných kartičiek, 1 herný plán, 1 figúrku autíčka, 1 hraciu kocku so samolepkami, obal aj pravidlá v slovenčine.
Vypredané
7,99 €
  • 2 /5

Náučná hra Lišiacke učenie: Protiklady a emócie


Chceš byť múdry ako líška? Spoločenská hra Lišiacke učenie: Protiklady a emócie je vhodná pre deti od 5 rokov, ktoré sa zábavnou formou naučia rozoznávať protiklady aj emócie. Zbierajte vždy dvojicu kartičiek a vysvetlite o aký protiklad ide. Zaplnením tabuľky víťazíte! A ako rozpoznať emócie? Otočte dve kartičky a rozprávajte k nim príbeh. Na konci rozprávania položte vedľa kartičiek tvár s výrazom, ktorý sa k rozprávaniu hodí. Postupne sa pridajú ďalší hráči, rozvíjajú príbeh, menia výrazy tvárí a pridávajú ďalšie kartičky. Hra končí s desiatou pridanou kartičkou. Balenie obsahuje 24 pevných kartičiek, 4 prikladacie tabuľky, 5 meniacich pásikov, obal i pravidlá v slovenskom a českom jazyku.
Vypredané
7,99 €

Náučná hra Lišiacke učenie: Profesie


Užite si veľa zábavy pri hraní tejto spoločenskej hry. Chceš byť chytrý ako líška? Hra je vhodná aj pre tých najmenších hráčov. Deti sa zoznámia s rôznymi pracovnými profesiami a naučia sa hľadať ku každej profesii správne predmety. Staršie deti môžu tiež začať s prvými slovíčkami z angličtiny. Pre učenie je vhodné vedenie dospelou osobou alebo starším súrodencom. Zábavu s hrou si deti ale užijú aj samostatne. Hra je určená pre 2 hráčov. Balenie obsahuje: 9 × 2 puzzle dielikov, 9 pohľadov a návod. Slovenská verzia.
Vypredané
7,99 €

Detský kvíz s glóbusom Dino


Kde žijú pandy? Ako rýchlo beží gepard? Má sova uši? Všetko toto a veľa ďalšieho o zvieratách z celého sveta sa dozviete na 110 kartách s 440 otázkami. S odpoveďmi vám bude pomáhať zvierací glóbus s priemerom 15 cm. V krabici nájdete tiež návody na 6 rôznych obmien hry pre jednotlivcov i pre viac hráčov. Balenie obsahuje: glóbus, IQ karty rozdelené na 5 úrovní obtiažnosti, hracia kocka. Pre 1 a viac hráčov. Doba hry: neurčená. Pre hráčov od 8 rokov.
Vypredané
12,99 € 25,99 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.