! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Jantaris - spoločenská hra


Desková hra Jantaris je obchodní strategie pro 3-4 hráče. Ti mezi sebou pomocí různých obchodnických triků a taktických kroků soupeří o získání co nejvyšší prestiže (měřené úspěchem jejich "podnikání"). Uplatní se zde i schopnost vcítit se do uvažování ostatních hráčů.
Vypredané
30,70 €

Shoe memory game


An ideal gift for shoe lovers everywhere, this beautifully produced memory game tests your recollection of some of the world's most fabulous shoes - from vintage Ferragamo sandals to the latest Manolo's. Presented in a stylish mini-shoebox, the set of fifty cards contain images from the Metropolitan Museum of Arts world-renowned shoe collection. To play simply place the cards face down and see if you can remember where the matching shoe is located. Collect more pairs than your opponent to win! It is suitable for 1 or more players from 6 years upwards.
Vypredané
15,50 €
  • 5 /5

Albi hra V kocke! Vynálezy


Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami vynálezov a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás. Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a spoznávanie vynálezov a vynálezcov, alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! V kocke! Vynálezy Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých vynálezov z celého sveta. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete Vy, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme túto kartu Váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: V ktorom roku bol vynájdený röntgen? alebo akej národnosti bol vynálezca Braillovho písma? alebo ako vypadal objavený penicilín? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, je karta vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami vynálezov a vždy s 8 otázkami. Hra obsahuje návod v slovenčine.
Vypredané
17,99 €
zľavy Haba

Pexeso Natotata Farby po nemecky


Stolná hra Pexeso Natotata v nemeckom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €
  • 5 /5

Pexeso Natotata Farby po rusky


Stolná hra Pexeso Natotata v ruskom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €

Hra Dračí doupě 2 (krabicové vydanie)


Dračí doupě je nejrozšířenější a nejznámější hra na hrdiny, ve které všichni končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se a společně prožít příběh. V Dračím doupěti se budete vžívat do rolí postav z dávných ság a pověstí. Spolu se svými přáteli se stanete udatnými reky a dobrodruhy, budete procházet cizími světy a prožívat neuvěřitelná dobrodružství. Dračí doupě není karetní ani desková hra, vše se odehrává jen ve fantazii hráčů. Stačí vám tedy pouze kus papíru, tužka, několik obyčejných kostek a tento průvodce hrou. Hrát Dračí doupě můžete kdykoliv a kdekoliv - v pokoji u stolu, ve vlaku na sedadle, o přestávce ve škole nebo v lese u táboráku. Jeden z hráčů se ujme role Průvodce hrou. Pro ostatní hráče připraví zápletku - záhadu, kterou by si přáli rozluštit, hrdinský úkol, který pro ně bude výzvou nebo třeba nebezpečí, jemuž se nečekaně ocitnou tváří v tvář. Zbývající hráči si vymyslí postavy, které chtějí ve hře představovat. Kdo nikdy nehrál žádnou hru na hrdiny, nemůže to pochopit a nemůže tomu uvěřit. Zbývá jediná možnost: zkusit projít Dračím doupětem a zažít vše na vlastní kůži. Dárkový set kromě vlastní herní příručky obsahuje mnoho dalších podpůrných tištěných materiálů, sadu kostek, figurku a rovněž CD s dalšími elektronickými bonusy.
Vypredané
39,99 €

Pexetrio Záchranári


Záchranári Pexetrio STANDART obsahuje 12 trojíc.Hráči sa zoznámia s hasičmi, policajtmi, horskou službou, kynológmi a s mnohými ďalšími profesiami. Spoznajú ich vybavenie, akú používajú techniku, aké majú oblečenie. Hra opäť obsahuje brožúrku, kde sú jednotlivé profesie predstavené.
Vypredané
6,01 €

Albi hra Mini Laškovanie


Mini Laškovanie je malý darček plný 21 inšpirácií pre Váš partnerský život! Darujte partnerovi/partnerke tento malý darček, ktorý bude vlastne darčekom aj pre Vás. Je na Vás, ako s Mini Laškovaním naložíte: napríklad si vždy večer vylosujte jednu inšpiráciu... Krabička v tvare srdce obsahuje 21 inšpirácií pre partnerský život.
Vypredané
5,99 €

Pexetrio Čím sa živia zvieratká?


Vieš, čím sa živí žaba a kto žerie žalude? Táto hra vyžaduje dobrú pamäť! Nájdite obrázok jedného zvieratka, ktorý je rozdelený na tri kartičky. Trojica má zhodný symbol, na ktorom je potrava zobrazeného zvieratká. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Hra obsahuje 54 pexe kariet. Cieľ hry je nájsť čo najviac trojíc, ktoré patria k sebe.
Vypredané
6,28 €

Pexeso Natotata Vynálezy a objavy


Chytré PEXESO NATOTATA je spoločenská hra, ktorá na rozdiel od klasického pexesa, kde je nutná predovšetkým pamäť, núti hráča premýšľať a učiť sa, a pritom mu umožňuje okamžite si overiť správnosť svojej odpovede. Je určená pre jedného a viacerých hráčov. Prednosťou je, že nie sú potrebné nožnice. Kartičky sú predsekané, stačí vylúpať a potom uložiť do krabičky, ktorá sa dá tiež vylúpnuť a ihneď zložiť.
Vypredané
2,68 €

Pexeso Tajomstvo mora


Poďte s nami nahliadnuť do tajomného mora plného farebných rýb, mušlí a korálov.
Vypredané
1,77 €

Albi hra V kostce! Příroda (česky)


Dětská hra V kostce! na procvičení paměti vás zavede do světa přírody. Dozvíte se více floře, fauně, přírodních jevech a další zajímavosti. Cílem hry je nasbírat co nejvíce karet s obrázky přírody. S touto společenskou hrou se zabaví děti již od 8 let.
Vypredané
15,99 €

Pexeso Dinosauri


Pexeso, ktoré je zložené z troch A4 listov. Obsahuje 28 dvojíc obrázkov.
Vypredané
1,42 €

Pexetrio ABCD 2 Abeceda


Omrzelo Vás pexeso? Zahrajte si PEXETRIO®! Kto pozná písmenká z abecedy, rozozná malé, veľké a písané písmena a nájde predmety, ktorá na písmená začínajú? Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pexetrio sú jedinečné didaktické pomôcky. PEXETRIO® PLUS obsahuje: 12 trojíc základnej hry PLUS 6 trojíc prílohy.
Vypredané
6,28 €

Lichožroutí Pexeso


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
2,03 €

Lacná hra Lichožroutí Pexeso (-70%)


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
0,61 € 2,03 €

dostupné aj ako:

Pexetrio Z rozprávky do rozprávky


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pevnejšia krabička a kartičky zhotovené z tvrdého kartónu a so zaoblenými rohmi.
Vypredané
4,82 €

Pexetrio Poznáš naše stromy?


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva.
Vypredané
6,01 €

Lacná hra Domino Tom a Jerry (-70%)


domino; 28 kartičiek na vystrihnutie, podrobný návod ku hre na každom výrobku
Vypredané
0,41 € 1,36 €

dostupné aj ako:


Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.