Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Tipni si! Ohrozená planéta


Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presne pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Ohrozená planéta. Ohrozenú planétu môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Koľko ton papiera vyhodíme na Slovensku za jeden deň? Koľko kg kyslíka ročne spotrebuje 1 dospelý človek? Koľko tisíc vlkov dnes žije v Európe?
Vypredané
13,99 €

Objavuj svet: Vesmír, 1. vydanie


Objavte zázraky vesmíru, našej slnečnej sústavy, galaxií a nekonečného priestoru. Preskúmajte sopky na Marse, prstence Saturnu, krátery na našom Mesiaci a búrku zúriacu na Jupiteri, ktorá vyzerá, že bude trvať navždy… V súprave nájdete encyklopédiu, zošit aktivít, model slnečnej sústavy a plagát. Obsah encyklopédie: Vesmír | Galaxie | Hviezdne nebo | Smrť hviezdy | Slnečná sústava | Kométy a planétky | Žltý trpaslík | Modrá planéta | Množstvo mesiacov | Červená planéta | Pán prstencov | Štúdium vesmíru | Satelity a sondy | Vesmírny prieskum | Cesty do vesmíru raketoplánom | Vesmírna móda | Život vo vesmíre | Havárie vo vesmíre | Zaujímavosti z vesmíru | Slovník pojmov Zošit aktivít: Objavuj, nalepuj a spoznávaj! V tomto zošite sa mladí vesmírni bádatelia hravou formou naučia zaujímavosti o vesmíre. Zošit obsahuje desiatky farebných nálepiek a každej strane sa nachádzjú siluety, do ktorých ich deti vlepujú. Plagát: Súprava obsahuje aj prehľadný plagát s jednotlivými planétami slnečnej sústavy, prehľadnou klasifickáciou galaxií, grafickým vývojom slnečnej sústavy od veľkého tresku až po súčasnosť atď... Model slnečnej sústavy: V balení sa nachádza aj plastová stavebnica, vďaka ktorej si môžete zhmotniť slnečnú sústavu priamo u vás doma. Parametre produktu: Rozmery balenia: 24 cm x 31,2 cm x 7 cm Rozmery knihy: 22 cm x 29,2 cm x 1,2 cm Rozmery plagátu: 87 cm x 60 cm Rozmery zožita aktivít: 21 cm x 28,5 cm
Vypredané
19,99 €
  • 5 /5

Tipni si! Ľudské telo


Baví vás párty hra Tipni si!, alebo zvažujete jej kúpu? Potom je presne pre vás vhodná jej cestovná verzia - Tipni si! Na cesty. Praktické cestovné balenie hry ponúka novú tému Ľudské telo. Ľudské telo môžete hrať ako samostatnú hru, alebo ju kombinovať s inými hrami Tipni si!. Tipnite si - Koľko miliónov chlpov má ľudské telo? Koľko kilometrov krvných ciev obsahuje ľudský mozog? Až o koľko centimetrov sa pri každom nádychu roztiahne hrudný kôš?
Vypredané
13,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Hra Harry Potter: Turnaj troch kúzelníkov Dino


Prijmite magickú výzvu Trojčarodejníckeho turnaja a vstúpte do bludiska plného kúzelných stvorení a mágie. Buďte prvý, kto prejde bludiskom a získa pohár. Ale buďte opatrní, na akčných políčkach môžete stretnúť pomoc, ale aj prekážky, ktoré môžu poradím riadne zamiešať. Špecifikácia: Hra na princípe Človeče nehnevaj sa. Počet hráčov: 2–4. Dĺžka hry: 30 minút. Vhodné pre deti od 5 rokov. Obsah balenia: Plastový herný plán so zabudovanou kockou. 16 figúrok. 48 kariet bludisko. 1 kocka.
Vypredané
16,99 €

Hra Dixit


Hra plná fantázie, ktorá vás nadchne! V hre Dixit nájdete 84 krásne ilustrovaných kariet, ktoré zaujmú nielen vaše deti, ale aj vás samotných! Vždy jeden z hráčov opíše jednu svoju kartu, ktorú má v ruke, a ostatní sa medzi svojimi kartami snažia nájsť tú, ktorá popisu tiež čo najviac zodpovedá. Každý dá svoju kartu rubom na stôl, zamiešajú sa a otočia sa obrázkami nahor. Hráči potom svojimi žetónmi hlasujú, ktorá z kariet je tá od "rozprávača". Správne odpovede sa odmenia bodmi a hráči si tak môžu posunúť svoju figúrku - zajačika na hracej ploche. Dixit je veľmi jednoduchá hra a tiež veľmi chytľavá. Precvičíte si nielen vašu fantáziu, ale aj logické uvažovanie a predstavivosť. Ideálna hra nielen pre rodiny s deťmi, ale tiež na párty! Ocenia ju aj tzv. nehráči - strategickej hre sa Dixit skutočne nepodobá. Hra obsahuje: 84 kariet, plán na bodovanie vo vnútri krabičky, 6 drevených figúrok zajačikov, 36 žetónov, pravidlá hry v českom aj slovenskom jazyku.
Vypredané
29,99 €
  • 5 /5

Rubikova kocka Klasik


Rubikova kocka je jedným z najznámejších hlavolamov na svete. V roku 1974 ju zostrojil Erno Rubik. Podarí sa ti poskladať jednu, dve, tri alebo všetkých 6 strán? Vedel si, že v skladaní kocky sa už niekoľko rokov usporadúvajú majstrovstvá sveta?
Vypredané
14,99 €
  • 4,4 /5

Kúzelné čítanie: Minikniha Jeseň


Prejdite sa farebnou jesenou spolu s Magdalénkou a Jonášom. Môžete s nimi vyrazit do lesa na huby, púštat si šarkana alebo pocas sychravých dní vyrábat zvieratká z gaštanov ci navliekat šípkové koráliky. Jesen, to nie je len upršané pocasie, ale aj kopec zábavy. STIAHNUT AUDIO SÚBOR obsah knihy ÚVOD V LESE V IZBE NA POLI NA ZÁHRADE LAMPIÓNY Parametre produktu: Knižku nahovorili: Sára Suchovská, Dominik Budínsky Ilustrácie: Komára Text: Lucie Krystlíková, Zuzana Bello Piesne: Monika Bodová Spev: Sára Suchovská Rozmery knižky: 15 cm x 15 cm ISBN: 978-80-89773-46-6 UPOZORNENIE! Produkt NEOBSAHUJE elektronickú ceruzku ALBI. Pokial ceruzku ešte nevlastníte, je potrebné si ju zakúpit samostatne alebo v štartovacom balení s knižkou.
Vypredané
6,99 €

Kvído: Hravé čitanie 7+


Rozvíjajte citatelské schopnosti svojich ratolestí s Hravým cítaním z edície Kvído. Hracie knihy s 10 zaujímavými príbehmi sú urcené pre citatelov od 7 alebo od 9 rokov. Lákajú deti k rôznym aktivitám, ucia ich zamýšlat sa nad textom, domýšlat ho a hlavne mu pozorumiet pomocou nápaditých úloh. Úlohy plnia pomocou zmazatelnej fixky a samolepiek a tak sa môžu k Hravému cítaniu neustále vracat a opakovane ich plnit. Hravé cítanie bolo vyvinuté odborníckami na problematiku citatelskej gramotnosti. Súprava Hravé cítanie - Kvído obsahuje: zošit s krúžkovou väzbou, zmazatelnú fixku a samolepky.
Vypredané
10,99 €

Társasjáték A kuflik és az esőtánc


KOOPERATÍV TÁRSASJÁTÉK IZGŐ-MOZGÓ GYEREKEKNEK! Az elhagyatott réten zuhog az eső, és már kezd befolyni a kuflik kupacába... Segítsetek nekik! Járjátok el együtt az esőűző táncot, hogy végre kisüssön a nap, és felszárítsa a tócsákat. Ehhez nincs szükségetek másra, csak jó memóriára, no meg persze táncos kezekre-lábakra. Ugyanis meg kell találnotok az esőtánc egyes darabkáit, hogy összerakjátok a koreográfiát, és eljárjátok a táncot! Garantált a nevetés, miközben együtt ugráltok a képzelt pocsolyákban, a hátatokat vakargásszátok és a hasatokon doboltok! Igazi partijáték a kicsik kedvenceivel, a kuflikkal.
Vypredané
16,10 €

Lajka Űrutazás 3-5-8 éveseknek


Lajka, az űrutazó kutya felfedező útra indul. Találkozik egy csomó érdekes űrlénnyel, majd megérkezik a Kutyuri bolygóra, ahol különleges űrkutyaeledeleket és -játékokat fedez fel, végül a Hexa bolygón nyomoz űrkukacok után... Segítsetek Lajkának, dobjatok a színkockákkal, színezzétek be az űrállatokat, az űrkutyajátékokat, és szerezzetek pontokat a minél hosszabb, színesebb űrkukacokkal! A népszerű 3-5-8 perces mesék nyomán 3-5-8 éveseknek alkottuk meg ezt a játékot, de a legnehezebb játék a felnőtteknek is kihívás!
Vypredané
16,10 €

Kvído Playstix: Domčeky


Chobotnica Kvído prináša deťom od 5 rokov Playstix stavebnice. Stavebnica rozvíja jemnú motoriku, priestorovú predstavivosť, logické uvažovanie a v neposlednom rade aj koncentráciu. Z Playstix stavebnice je možné postaviť rôzne modely domčekov, vybavenie k ním, ale tiež psa a niekoľko typov vozidiel. Špeciálny tvar stavebných dielov umožňuje pevné krížové spojenie, a vďaka tomu sa môžu deti s postavenými modelmi hrať. Stavebnica obsahuje: 150 rôzne dlhých dielikov a návod.
Vypredané
21,99 €
  • 5 /5

Kvído Playstix: Vozidlá


Chobotnica Kvído prináša deťom od 5 rokov Playstix stavebnice. Stavebnica rozvíja jemnú motoriku, priestorovú predstavivosť, logické uvažovanie a v neposlednom rade aj koncentráciu. Z Playstix stavebnice je možné postaviť rôzne modely dopravných prostriedkov – motorky, autá, tanky, lietadlá. Špeciálny tvar stavebných dielov umožňuje pevné krížové spojenie, a vďaka tomu sa môžu deti s postavenými modelmi hrať. Stavebnica obsahuje: 141 rôzne dlhých dielikov a návod.
Vypredané
21,99 €
  • 5 /5

Magnetibook Zvieratá JANOD


"Magnetická kniha Magneti'Book Animals je krásna hračka vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Magnetická skladačka v tvare knihy má pestrofarebný motív, ktorý detí zaujme. Zabavte vaše deti skladaním obrázkov z magnetických dielikov podľa predlohy. Deti podľa kartičiek skladajú zvieratká, ktoré sú rozdelené na viacero častí. Balenie obsahuje 30 magnetických častí a 10 kartičiek s predlohami zvieratiek. Praktické balenie zabezpečí, že sa hračka dá pohodlne prenášať, deti sa s ňou zabavia nielen doma, ale aj na dlhých cestách. Magnetické kniha pre deti je krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Materiál: Kartón, magnet Rozmery: 19 x 4 x 26 cm."
Vypredané
21,19 €

Rodinná hra Planéta Dino


Krásna rodinná hra Planéta od Dino Toys rozvíja budovateľskú stratégiu, predstavivosť, orientáciu v 3D priestore a plánovanie. Hráči na svojej planéte vytvára podmienky pre život najrôznejších zvierat, stromov, rastlín, rozmiestňujú pohoria, púšte, ľadovce i oceány. V hre víťazí ten hráč, ktorý na svojej planéte umožní život čo najviac zvieratám. Hra Planéta podporuje u detí kreativitu a tiež záujem o prírodu a ekológiu. Hru možno hrať vo viacerých variantoch - od základnej po pokročilejšie verzie. " Planéta sa tvorí z pentagramových magnetických dielikov " Hra podporuje kreativitu a záujem o prírodu " Planéta je určená pre 2 - 4 hráčov " Vhodné od 8 rokov " Doba hrania je približne 30 minút Obsah balenia: 50 magnetických dielikov s kontinentmi, 45 kariet so zvieratami, 5 kariet úloh "prirodzeného prostredia", 4 základy 3D kariet, 1 žetón prvého hráča a pravidlá hry.
Vypredané
34,99 €

Hra Fotosyntéza Dino


Prejdite sa životným cyklom svojich stromov, od malých semiačok až po úplne vyrastené stromy. Hra o stratégii a priestorovej predstavivosti. Hra sa odohráva v malom lese, kde súperia rôzne druhy stromov o to, kto pomocou semienok rozšíri svoje rady čo najviac. Hráči vykonávajú svoje stromy celým ich životným cyklom, od semienka až k veľkému stromu. " Hra simuluje životný cyklus jedného lesa " Hrá sa na 3 kolá predstavujúce 3 obehy Slnka " Víťazí hráč s najviac bodmi " Vhodné pre 2 - 4 hráčov " Doba jednej hry je približne 45 minút " Pre hráčov od 8 rokov Obsah balenia: 56 stromov, 24 žetónov semienok, 24 bodovacích žetónov, 4 dosky hráčov, 4 slnečné žetóny, 4 žetóny počítadiel kolies, 1 herný plán, 1 slnečný kotúč, 1 žetón prvého hráča a pravidlá hry.
Vypredané
39,99 €

Emberi test - Hangos könyv Tolki


A könyv főszereplője Prokouk, egy idegen lény, aki a Po bolygóról érkezett ide, és úgy döntött, hogy meg akarja ismerni a számára nagyon érdekesnek tűnő emberi testet. Prokouk alakja és a magukkal ragadó illusztrációk segítenek abban, hogy a gyerekek megismerkedjenek az emberi test részeivel és szerveivel. Minden oldalon találkozhatnak nyújtó- és izomgyakorlatokkal is. A könyv verseket és kvízjátékokat is tartalmaz, ezek segítenek a gyerekeknek abban, hogy saját maguk tehessék próbára tudásukat vagy keressenek válaszokat. Az emberi test 8 oldalpáron mutatja be az emberi test felépítését, szerveinek és szervrendszereinek működését. Sok szó esik benne a fizikai és a mentális egészségről, valamint az egészséges táplálkozási, mozgási és pihenési szokásokról is. A könyvben nagyon komoly tananyagot dolgoztunk fel, összeállításában egészségügyi szakemberek és tanárok is részt vettek. A sok órányi hanganyag mellé kvízkérdések százai kerültek, hogy a gyerekek önállóan is próbára tehessék tudásukat. A könyv maga nem tartalmazza a könyvben szereplő ábrákhoz elektronikusan rögzített szövegek felolvasására szolgáló eszközt.
Vypredané
23,73 €
  • 1 /5

Susedia na cestách - stolová hra


Fenomenálny slovenský sitkom Susedia, známy z televíznej obrazovky je tu v podobe novej stolovej spoločenskej hry. Zažite výlet na Balaton spolu s Lászlóom, Františkom, Zuzanou a Ildikó a dobre sa pri tom zabavte. Hra upúta nielen pre dospelých, ale aj deti. Ak sa pri hre pohádate, tak ste tí správni Susedia. Dôležité je, aby ste sa nakoniec udobrili a užili si kopec zábavy. Hru môžu hrať dvaja až štyria hráči. Každý z nich si vyberie svoju postavu, ktorej úlohy bude plniť. Štart od cieľa delí 100 políčok, na ktorých môže hráčov stretnúť doslova hocičo. Cestou do cieľa môžu hráči naraziť na skratky, obchádzky, špeciálne políčko a mnoho ďalších úskalí. Kto príde do cieľa ako prvý, ten vyhráva. Hra obsahuje hrací plán, hracie postavy, kocku a 40 kusov hracích kartičiek. Je zárukou skvelej zábavy s priateľmi, príbuznými či susedmi.
Vypredané
24,90 €
  • 5 /5

Kúzelné čítanie: Nemecký obrázkový slovník


Kúzelné čítanie. Hovoriaca kniha pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Obrázkový slovník obsahuje základné slovíčka s obrázkami a jednoduché vety. Slovník je rozdelený na 11 tematických kapitol, ktoré obsahujú vyše 1000 nemeckých slovíčok vrátane obrázkov a je doplnený kompletným slovenským prekladom. Svoje znalosti si potom môžete precvičiť v zábavných kvízoch. Nemecký obrázkový slovník nahovorili Zuzana Jurigová Kapráliková a Martin Kaprálik. Slovník obsahuje viac ako 5000 zvukov a textov. OBSAH SLOVNÍKA 1. Zu Hause 2. Der Menschliche Körper und die Beschreibung des Menschen 3. Kleidung und Schuhe 4. Tiere und Natur 5. In der Schul 6. Das Jahr 7. In der Stadt 8. Auf dem Lande 9. Berufe, Sport und Hobbys 10. Resien und Ferien 11. Feierlichkeiten und Feste 12. Personalpronomen, Possesivpronomen, Verbformen, Fragewörter, Deutsch-Slowakisches Wörterbuch, Slowakisch-Deutsches Wörterbuch Kniha funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie. POZOR!!! Tento produkt neobsahuje elektronickú ceruzku ALBI !!!
Vypredané
22,99 €
  • 1 /5

Susedia na cestách + Lunárny kalendár 2020


Fenomenálny slovenský sitkom Susedia, známy z televíznej obrazovky je tu v podobe novej stolovej spoločenskej hry. Zažite výlet na Balaton spolu s Lászlóom, Františkom, Zuzanou a Ildikó a dobre sa pri tom zabavte. Hra upúta nielen pre dospelých, ale aj deti. Ak sa pri hre pohádate, tak ste tí správni Susedia. Dôležité je, aby ste sa nakoniec udobrili a užili si kopec zábavy. Hru môžu hrať dvaja až štyria hráči. Každý z nich si vyberie svoju postavu, ktorej úlohy bude plniť. Štart od cieľa delí 100 políčok, na ktorých môže hráčov stretnúť doslova hocičo. Cestou do cieľa môžu hráči naraziť na skratky, obchádzky, špeciálne políčko a mnoho ďalších úskalí. Kto príde do cieľa ako prvý, ten vyhráva. Hra obsahuje hrací plán, hracie postavy, kocku a 40 kusov hracích kartičiek. Je zárukou skvelej zábavy s priateľmi, príbuznými či susedmi.
Vypredané
25,90 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.