! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Herné série


Edície


Pexeso Natotata Farby po nemecky


Stolná hra Pexeso Natotata v nemeckom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €
  • 5 /5

Pexeso Natotata Farby po rusky


Stolná hra Pexeso Natotata v ruskom jazyku so zameraním na farby.
Vypredané
2,59 €

Hra Dračí doupě 2 (krabicové vydanie)


Dračí doupě je nejrozšířenější a nejznámější hra na hrdiny, ve které všichni končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se a společně prožít příběh. V Dračím doupěti se budete vžívat do rolí postav z dávných ság a pověstí. Spolu se svými přáteli se stanete udatnými reky a dobrodruhy, budete procházet cizími světy a prožívat neuvěřitelná dobrodružství. Dračí doupě není karetní ani desková hra, vše se odehrává jen ve fantazii hráčů. Stačí vám tedy pouze kus papíru, tužka, několik obyčejných kostek a tento průvodce hrou. Hrát Dračí doupě můžete kdykoliv a kdekoliv - v pokoji u stolu, ve vlaku na sedadle, o přestávce ve škole nebo v lese u táboráku. Jeden z hráčů se ujme role Průvodce hrou. Pro ostatní hráče připraví zápletku - záhadu, kterou by si přáli rozluštit, hrdinský úkol, který pro ně bude výzvou nebo třeba nebezpečí, jemuž se nečekaně ocitnou tváří v tvář. Zbývající hráči si vymyslí postavy, které chtějí ve hře představovat. Kdo nikdy nehrál žádnou hru na hrdiny, nemůže to pochopit a nemůže tomu uvěřit. Zbývá jediná možnost: zkusit projít Dračím doupětem a zažít vše na vlastní kůži. Dárkový set kromě vlastní herní příručky obsahuje mnoho dalších podpůrných tištěných materiálů, sadu kostek, figurku a rovněž CD s dalšími elektronickými bonusy.
Vypredané
39,99 €
zľavy Haba

Pexetrio Záchranári


Záchranári Pexetrio STANDART obsahuje 12 trojíc.Hráči sa zoznámia s hasičmi, policajtmi, horskou službou, kynológmi a s mnohými ďalšími profesiami. Spoznajú ich vybavenie, akú používajú techniku, aké majú oblečenie. Hra opäť obsahuje brožúrku, kde sú jednotlivé profesie predstavené.
Vypredané
6,01 €

Albi hra Mini Laškovanie


Mini Laškovanie je malý darček plný 21 inšpirácií pre Váš partnerský život! Darujte partnerovi/partnerke tento malý darček, ktorý bude vlastne darčekom aj pre Vás. Je na Vás, ako s Mini Laškovaním naložíte: napríklad si vždy večer vylosujte jednu inšpiráciu... Krabička v tvare srdce obsahuje 21 inšpirácií pre partnerský život.
Vypredané
5,99 €

Pexetrio Čím sa živia zvieratká?


Vieš, čím sa živí žaba a kto žerie žalude? Táto hra vyžaduje dobrú pamäť! Nájdite obrázok jedného zvieratka, ktorý je rozdelený na tri kartičky. Trojica má zhodný symbol, na ktorom je potrava zobrazeného zvieratká. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Hra obsahuje 54 pexe kariet. Cieľ hry je nájsť čo najviac trojíc, ktoré patria k sebe.
Vypredané
6,28 €

Pexeso Natotata Vynálezy a objavy


Chytré PEXESO NATOTATA je spoločenská hra, ktorá na rozdiel od klasického pexesa, kde je nutná predovšetkým pamäť, núti hráča premýšľať a učiť sa, a pritom mu umožňuje okamžite si overiť správnosť svojej odpovede. Je určená pre jedného a viacerých hráčov. Prednosťou je, že nie sú potrebné nožnice. Kartičky sú predsekané, stačí vylúpať a potom uložiť do krabičky, ktorá sa dá tiež vylúpnuť a ihneď zložiť.
Vypredané
2,68 €

Pexeso Tajomstvo mora


Poďte s nami nahliadnuť do tajomného mora plného farebných rýb, mušlí a korálov.
Vypredané
1,77 €

Albi hra V kostce! Příroda (česky)


Dětská hra V kostce! na procvičení paměti vás zavede do světa přírody. Dozvíte se více floře, fauně, přírodních jevech a další zajímavosti. Cílem hry je nasbírat co nejvíce karet s obrázky přírody. S touto společenskou hrou se zabaví děti již od 8 let.
Vypredané
15,99 €

Pexeso Dinosauri


Pexeso, ktoré je zložené z troch A4 listov. Obsahuje 28 dvojíc obrázkov.
Vypredané
1,42 €

Pexetrio ABCD 2 Abeceda


Omrzelo Vás pexeso? Zahrajte si PEXETRIO®! Kto pozná písmenká z abecedy, rozozná malé, veľké a písané písmena a nájde predmety, ktorá na písmená začínajú? Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pexetrio sú jedinečné didaktické pomôcky. PEXETRIO® PLUS obsahuje: 12 trojíc základnej hry PLUS 6 trojíc prílohy.
Vypredané
6,28 €

Lichožroutí Pexeso


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
2,03 €

Lacná hra Lichožroutí Pexeso (-70%)


Jedná se o 18 dvojic barevných obrázků lichožroutů z našich knih: Lichožrouti a Lichožrouti se vracejí.
Vypredané
0,61 € 2,03 €

dostupné aj ako:

Pexetrio Z rozprávky do rozprávky


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Každá hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva. Pevnejšia krabička a kartičky zhotovené z tvrdého kartónu a so zaoblenými rohmi.
Vypredané
4,82 €

Pexetrio Poznáš naše stromy?


Pri hre otáčaj tri kartičky a hľadaj trojice, ktoré patria k sebe! Každá trojica kartičiek je vybavená rovnakým identifikačným znakom. Hra obsahuje návod a legendu k danej téme. Hráč, ktorý nájde najviac trojíc, vyhráva.
Vypredané
6,01 €

Lacná hra Domino Tom a Jerry (-70%)


domino; 28 kartičiek na vystrihnutie, podrobný návod ku hre na každom výrobku
Vypredané
0,41 € 1,36 €

dostupné aj ako:

Albi hra Osadníci z Katanu: Kupci a barbari (rozšířenie)


Zažite nové dobrodružstvá! Na severe Katanu sa bude stavať. Po vyťažených cestách sa trmácajú súpravy vozov cez blato a hlboké diery. Na hrad, kde sídli „katanská rada“ sa musí doviezť mramor a sklo. Ako vodcovi karavány Vám nie je moc do smiechu, keď potulní barbari križujú Vašu cestu. Pri príchode k pobreží vidíte, ako k oblohe stúpa tmavý dym. Lúpežnícki barbari zasa prepadli pobrežné mestá! Kam zmizli statoční rytieri, ktorí by sa takejto bande postavili? A čo sa deje na juhu? Neprichádza tu zrovna jedna veľká ťavia karavána z púšte? To sú nomádi, ktorí privážajú potrebný tovar, aby ho vymenili za bavlnu a obilie. Dajte si pozor, tieto karavány rozhodne nenechajú Vaše osady žiť v kľude! To ale nie je všetko. Na východe osídľujú ostatní osadníci katanské rieky, stavajú mosty a zarábajú veľké peniaze. Zakotvíte tu teda nakoniec ako „chudobný osadník“ na stratenom chodníku? V jednej hre môžete zažiť naraz 5 nových napínavých dobrodružstiev z Katanu. Naviac očakávajte 4 rôzne varianty, ktoré hru ešte viac spestria. Jednou z nich je tiež „Katan pre dvoch“. Kto chce radšej osídľovať vo dvojici, môže s týmto variantom hrať nielen základných Osadníkov z Katanu, ale tiež všetky scenáre a varianty z tohto rozšírenia. Toto rozšírenie nie je plnohodnotná hra! Je hrateľné iba so základnou hrou Osadníci z Katanu. Toto rozšírenie je možné použiť aj k staršej drevenej edícii. Autor hry: Klaus Teuber
Vypredané
39,90 €
  • 5 /5

Albi hra Ubongo


Klasická verzia hry Ubongo, kde sa snažíte z dielikov poskladať obrazec zobrazený na hernom pláne v časovom limite. Ubongo - Honba za diamantami Afrika ukrýva diamanty nedozernej ceny. Cesta k ním však nie je jednoduchá. Tie najcennejšie získa iba ten, čo je najbystrejší a najrýchlejší. Hráči sa snažia zostaviť skladačku z farebných dielikov, posunúť svoju figúrku na hracej doske a vziať si drahokamy. To všetko musia stihnúť skôr, ako sa presypú hodiny. Víťazí hráč s najväčším počtom kameňov jednej farby. V tejto rodinnej hre sú deti dospelým rovnocennými partnermi, dokonca mnohokrát deti prekvapivo vyhrávajú. Ale pozor, tým, že vyhráva ten, kto má najviac diamantov rovnakej farby, hrá v hre svoju úlohu trochu aj náhoda a predom teda nie je jasné, kto vyhrá. Hra obsahuje 36 kariet so 72 hracími poliami, 4x12 farebných dielikov, presýpacie hodiny, herný plán, kocku so symbolmi, 72 drahokamov, 4 figúrky, pravidlá v českom a slovenskom jazyku.
Vypredané
39,99 €

Albi hra Osadníci z Katanu: Mestá a rytieri (rozšírenie)


Toto rozšírenie je pre skúsených hráčov od 12 rokov. Potrebná je dobrá znalosť pravidiel základnej verzie. Rozvinutosť hry predlžuje hranie hry o 1 hodinu. Zažijete však nové dobrodružstvá. Divoké hordy Barbarov ohrozujú ostrov Katan! Prilákalo ich bohatstvo katanských miest. Barbarská flotila sa blíži. Keď Barbari zaútočia, musia sa rytieri zjednotiť a postaviť sa im. Pokiaľ sú príliš slabí, Barbari vyrabujú mestá a tie sa potom znova stanú dedinami. Katanské mestá zažívajú rozkvet, rozrastajú sa až do metropol. K mestskej výstavbe sú potrebné nové karty - obchodný tovar. Stavajú sa budovy v troch oblastiach: obchod, politika, veda. S každou novou stavbou vzrastajú šance na nové karty pokroku, ktoré hráčom umožňujú hlbšie zasahovať do hry a ovplyvniť jej výsledky. Toto rozšírenie je pre skúsených hráčov od 12 rokov. Nevyhnutná je dobrá vzdialenosť pravidiel základnej verzie. Rozvinutosť hry predlžuje hernú dobu o 1 hodinu. Zažijete však nové dobrodružstvá. Autor hry: Klaus Teuber Hra obsahuje pravidlá v českom a slovenskom jazyku. Hru nemožno hrať samostatne a je potrebné mať aj základnú hru Osadníci z Katanu!
Vypredané
39,90 €

Ponorte sa do sveta zábavy s našou bohatou ponukou v kategórii Hry, kde nájdete ideálne spôsoby, ako obohatiť voľný čas pre celú rodinu. Naša široká paleta hier zahŕňa všetko od vzdelávacích hier pre deti, cez stolové hry, až po interaktívne hry, ktoré udržia záujem každého hráča.

Objavte naše vedomostné a edukatívne hry, ktoré poskytujú zábavnú formu učenia a pomáhajú rozvíjať kritické a logické myslenie. Sú perfektné pre deti, ktoré sa hravou formou učia nové informácie a zručnosti.

Naše rodinné hry sú skvelou voľbou pre rodinné večery alebo priateľské stretnutia. Poskytujú výbornú príležitosť na socializáciu a zároveň stimulujú strategické a taktické myslenie. Či už uprednostňujete klasické šachy, moderné strategické hry, alebo rýchle kartové hry, u nás si vyberie každý.